Jump to content

Recommended Posts

Ημέρα: Δευτέρα 13/6 (του Αγίου Πνεύματος=αργία)

Ραντεβού: πλατεία Βαρυμπόμπης!

Ωρα:ι 9:30 ( 9:45 το αργοτερο φυγαμε)

Διαδρομή: pray.gif εξερευνητική αλλά συντηρητική...!!! μην έχουμε τρεχάματα σε περίπτωση που μαζευτούμε μόνον οι αρχάριοι... Θα πρότεινα πάντως να ξαναπροσπαθήσουμε πάνω κάτω στο ίδιο μοτίβο με την προηγούμενη ειδικά αν έχουμε και δίχρονα μαζί μας για να μπορέσουν να γεμίσουν στα Δερβενοχώρια. Εξάλλου υπήρχαν τόσες διαδρομές και τόσα ωραία και καταπράσινα μονοπάτια στα μέρη από όπου περάσαμε...

Σκοπός: να περάσουμε ωραία!!!

Στόχος: ούτε τα χλμ, ούτε τα ρεκόρ ταχύτητας... ομαδική εντουροβόλτα στη φύση!!!

Απαράιτητος εξοπλισμός:

- καλά συντηρημένα μηχανάκια και φουλαρισμένα με βενζίνη.

- κατάλληλος προστατευτικός εξοπλισμός

- εργαλεία για τυχόν βλάβες από πολυαναμενόμενες σαβουρίτσες!!!

- ιμάντες/τρακτέρ/πυροσβεστικά (για τους τολμηρούς της παρέας :whistling:)

- νερό.... πολύ νερό και κρύο!!!

- φωτογραφική μηχανή (για να αποθανατίσουμε επιτέλους τα ακροβατικά του Ευγένιου! :P)

- προμήθειες για πικνικ??? (αν συμφωνείτε εμένα μου άρεσε η φάση και θα μπορούσαμε από πριν να το οργανώσουμε και να δούμε τι θα κουβαλάμε και πως θα τα μοιράσουμε!)

Κανόνες:

- Απαγορεύονται αυστηρά τα "τσαγάκια" και λοιπές ασφαλτοκαφρίλες!!! Οι χωμάτινοι δεν είμαστε ξενέρωτοι επιδειξίες αλλά και γ@μώ τα παιδιά της παρέας!!!_rock-on.gif

- Θα οριστεί πλοηγός ανάλογα με τις συμμετοχές καθώς και σκούπα. Ωστόσο δεν θα χωριζόμαστε για μεγάλες αποστάσεις, σε τακτά χρονικά διαστήματα και εννοείται σε κάθε διαστάυρωση οι μπροστά σταματάνε και περιμένουν τους πίσω. Πάμε ολοι παρέα, όχι ο καθένας μόνος του!

- Θα κάνουμε κάποια μικρά διαλείμματα για νερό και ανάσες στο καθαρό οξυγόνο καθώς και 1 μεγάλη στάση για φαγητό/πικ-νικ, αλλά δεν θα είμαστε και στη φάση 15 λεπτά οδήγηση και 45 λεπτά διάλειμμα.

Συμμετοχες

1.fotis1908

2.vaelsod

3.Billanti

Τροποποιήθηκε από τον fotis1908

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αναλυστε λιγο τη διαδρομη, θα μπορεσουμε να ερθουμε κι εμεις με τα μεσαια ON-OFF καμια φορα η θα κοιταζουμε τις φωτογραφιες σας και θα ξεροσταλιαζουμε ? ( με ημιχωματινα MICHELLIN SIRAC )

Τροποποιήθηκε από τον nikolas fmx

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το περιμενα:_thumbsup:

μεγαλο ον οφ μπορει να ακολουθησει;

αν δεν ειχες προβλημα στη προηγουμενη βολτα

γιατι να εχεις τωρα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το πικ νικ φυσικα κι ενοειτε. και επιβαλετε!!!

γιατι κατι μου λεει οτι ο αγγελος θα ερθει με cb; εδω ηρθε στους αγανακτισμενους λασπωμενος:tease:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α ρε εσεις ανθρωποι του πνευματος δεν δουλευετε.εμεις ομως εργαζομεθα και θα θελαμε μια αλλη ημερα.τεσπα καλα να περασετε :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το πικ νικ φυσικα κι ενοειτε. και επιβαλετε!!!

γιατι κατι μου λεει οτι ο αγγελος θα ερθει με cb; εδω ηρθε στους αγανακτισμενους λασπωμενος:tease:

ήρθε λασπωμένος γιατί μετά είχε ραντεβού με το πιστάκι!!!

Γιάννη τη διαδρομή την είδες τη μισή, νομίζω δεν είχες πρόβλημα. Η άλλη μισή έχει και κομμάτια με φυτευτές πέτρες και ανηφοροκατηφόρες με στροφές. Αν το έχεις ξανακάνει είσαι εντάξει και έρχεσαι κύριος_thumbsup.gif

Αν όχι σκέψου το και ανάλογα κρίνεις!

Γενικότερα για τα μεγάλα ον/οφφ που δεν έχουν χωμάτινα λάστιχα καλά θα κάνουν να το σκεφτούν καλά, και να ξέρουν πως στο βουνό τα παντα είναι δυνατόν να συμβούν,

ειδικά όταν δεν υπάρχει η ανάλογη εμπειρία ακόμα και σε έναν βατό χωματόδρομο για την πλάκα σου γλυστράει και κλαις μετά τα πλαστικά (και όχι μόνο!!!).

Εμάς αυτά δεν μας νοιάζουν αλλά για κάποιον που το θέλει το μηχανάκι του κερωμένο και στην πένα ας το ξανασκεφτεί!

Επίσης οι "μεγάλοι" φροντίστε να έχετε στην ασφράλειά σας και οδική βοήθεια καλού κακού και τα ανάλογα τηλέφωνα έτοιμα μαζί σας! "Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν." _thumbsup.gif

Τέλος όσο μεγαλύτερο/βαρύτερο είναι το μηχανάκι, όσο πιο ασφάλτινο (λάστιχα/αναρτήσεις/κλπ) είναι και όσο πιο μικρή εμπειρία υπάρχει σε χώμα... τόσο πιο αργά και συντηρητικά πρέπει να το πηγαίνει ο αναβάτης

Μη δω κανένα να λυσσάει απτο πράσινο και το υξυγόνο και να προσπαθεί να κάνει ξαφνικά παπάδες γιατί τον βλέπω να καταλήγει με το μηχανάκι στο κεφάλι και κανείς δε θα μπορεί να τον βοηθήσει....

Επίσης οι "μεγάλοι" φροντίστε να έχετε μαζί σας ΟΛΑ τα ανταλλακτικά που μπορεί να σας χαλάσουν σε μια πτώση καθώς και ΙΜΑΝΤΕΣ.

_thumbsup.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επίσης οι "μεγάλοι" φροντίστε να έχετε στην ασφράλειά σας και οδική βοήθεια καλού κακού και τα ανάλογα τηλέφωνα έτοιμα μαζί σας! "Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν." _thumbsup.gif

βεβαια αυτο ειναι χρησιμο αν καταφερεις να φτασεις μεχρι την ασφαλτο γιατι χωμα οι οδικες δεν πατανε :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε πολύ το αναλύετε..

Η μόνη τεχνική που δουλεύει πάντα είναι μια:

΄΄Τέρμα γκάζι και όποιος φτάσει΄΄

:devil:

Βλέπω όρεξη για περιπετειούλα, μάλλον θα είμαι κι εγώ στην παρέα.. :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον TC-drift

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε πολύ το αναλύετε..

Η μόνη τεχνική που δουλεύει πάντα είναι μια:

΄΄Τέρμα γκάζι και όποιος φτάσει΄΄

:devil:

Σωστος!!!!!!

Αν δε βρέξει Κυριακή (& Δευτέρα) που λένε, μέσα επιτέλους κι εγώ!

Εμεις δεν θα βρεθουμε ποτε.... :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Τροποποιήθηκε από τον Postmankav

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σωστος!!!!!!

Εμεις δεν θα βρεθουμε ποτε.... :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Εγώ που θέλω να έρθω και δεν έχω έρθει μια φορά να δεις!?!

:surrender:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ που θέλω να έρθω και δεν έχω έρθει μια φορά να δεις!?!

:surrender:

Καλα ρε δε το λυπάσαι το μοτερ? Κρίμα είναι θα ξεβιδωθεί…. Προσεχε αυτά σπανε…. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θέλω να πιστεύω ότι αυτή τι φορά θα τα καταφέρω να έρθω...

Ανοιχτή συμμετοχή μέχρι αύριο όπου θα απαντήσω οριστικά. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η βολτα ισχυει ασχετα απο τον προχτεσινο μικροτραυματισμο μου

και τη σημερινη βροχη.

ισα ισα θα ειναι και πιο μαλακο το χωμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να περάσετε πολύ καλά, να προσέχετε, και να διασκεδάσετε με όσο το δυνατόν λιγότερα απρόοπτα :) :) :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα