EvilPlaYeR 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 Ανοιξα αυτο το θεμα γιατι ψαχουλευοντας στο Forum, ειδα αυτη την αναρτηση απο τον φιλο Black_hawk! Δυστυχως αυτες τις γραμες που γραφω τωρα..τις γραφω μονο με το αριστερο μου χερι, γιατι το δεξι δεν μπορω να το κουνησω.. Ο λογος απλος..Ο δεξιος μου ωμος ειναι με σιδερα και το χερι μου στην παραμικρη κινηση με πεθαινει στον πονο! Δυστυχως επρεπε να παθω για να μαθω, αλλα να τα παρω απο την αρχη πριν 3 εβδομαδες γυρνουσα απο παραλια λουτσας, ημουν με καπου 80 kmh και εφτανα στην στροφη στο ιατρικο κεντρο στα σπατα την πορεια μου εκοψε ενα τεραστιο φορτηγο φορτωμενο σιδερα, χωρις φλας χωρις τιποτα μου εκλεισε ολο τον δρομο με αποτελεσμα να φρεναρω, το πισω λαστιχο να πατιναρει και εγω να καρφωθω πισω στο κατω κατω σιδερο του φορτηγου με τον ωμο κ λιγο πλαγια με το κεφαλι.. στην συνεχεια ο τυπος οταν ειδε το λαθος του και τι εκανε, εδωσε γκαζι και εξαφανιστηκε! Το λαθος μου ομως πιο ηταν,οταν ξεκινησα ...εκανε ζεστη ο δρομος ηταν αδειος...τι να το κανω το κρανος σκεφτηκα, με μια αστραπιαια κινηση το εβαλα στον αγκωνα μου! Η συνεπεια?.. ανοιξα το κεφαλι μου σε δυο σημεια χωρις ομως να το χτυπησω σοβαρα (δοξα το θεο) αλλα ο ωμος μου δυστυχως ειχε χειροτερη μοιρα.. με πηγανε στο ιατρικο κεντρο που ηταν διπλα και μετα με στειλανε στα επειγοντα στον ευαγγελισμο, 2 μιση ωρες χειρουργειο και 2 μεγαλες σιδερενιες βελονες μεσα στον ωμο για να μενει στην θεση του.. Αλλου θελω να καταληξω ομως.. Οταν αποφασισα να μην φορεσω κρανος..δεν σκεφτηκα ουτε στιγμη τις συνεπειες 2 μιση εβδομαδες μεσα στο Νοσοκομειο, δν ειμουν εγω που εκλαιγα..Ηταν η Μανα μου που παραλιγο να χασει τον 20 χρονο γιο της..το καμαρι τις.. Δεν ειμουν εγω που πληρωσα τα ποσες χιλιαδες ευρω επειδη ειμαι ανασφαλιστος..Ηταν ο Πατερας μου, που δουλευει σαν σκυλι για το καλο της οικογενειας! Δεν ξερω παιδια ειλικρινα δεν ξερω τι να πω για να σας πεισω να φορατε παντα κρανος.. Γιατι αυτο το Θεμα απευθυνεται ιδιως στα νεα παιδια μεσα στο Foroum.. Απλα σκεφτειτε το καλα την επομενη φορα που θα πειτε ... "Τι να το κανω το κρανος μωρε? μεχρι εδω θα πεταχτω..) Γιατι στην τελικη μην το φορεσετε για εσας...αλλα οπως λενε και οι εικονες πανω, Για τα ατομα που θα αφησετε πισω... Υ.Γ Συγγνωμη Αν σας κουρασα, απλα αυτα ενιωθα και ηθελα να τα βγαλω απο μεσα μου και ελπιζω ποτε να μην βρεθειτε στην θεση μου! 34 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 φιλε μου περαστικα ευχομαι κ ποτε ξανα. μακαρι τα λογια σου να πιασουν τοπο.ειπες μεγαλες αληθειες κ εννοιες που δεν μπορουμε να φανταστουμε...εαν δεν παθουμε δυστηχως.. ακομα θυμαμαι πριν χρονια το σχολιο ενος μεγαλυτερου απο εμενα ατομου οταν ειδε καποιον αλλο να πηαγαινει κουβαρια χωρις να φορα κρανος. ειπε χαρακτηριστικα: καλα τον ευατο του δεν τον εχει σκεφτει,την μανα του ομως γιατι δεν την σκεφτεται?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanasis1983 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 Αδελφε ευχομαι να γινεις γρηγορα καλα........ ΚΑι απο εδω και περα παντα κρανος...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George.doc 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 Περαστικά φιλαράκι και μακάρι τουλάχιστον να έπεισες μερικούς για τη χρησιμότητα του κράνους... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 Περαστικα φιλε μου... καλα κανεις κ βρισκεις το κουραγιο να τα γραφεις... ...κ ενα ατομο να ευαισθητοποιησεις , με πεντε αραδες γραμματα, να βαλει το κρανος του κ να γλιτωσει το κεφαλι του ειναι αρκετο. Καλη κ γρηγορη αναρρωση σου ευχομαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 Περαστικα σου ευχομαι και εγω με τη σειρα και μπραβο για το θεμα σου. Και πιστεψε με και πολυ λιγοτερα χιλιομετρα θα ηταν αρκετα να σε σκοτωσουν. Με 30km/h πριν απο 17 χρονια αν δεν φορουσα κρανος θα ειχαν προ πολλου λιωσει και τα κοκκαλα μου.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 Περαστικά και γρήγορη ανάρρωση ! :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 Περαστικα κι'αγυριστα φιλε. Δυστηχως εβαλες μυαλο αφου επαθες. Παντα κρανος και αν γινεται και μπουφαν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 Περαστικά φίλε. Έτσι είναι τα πράγματα,ακριβώς όπως τα λές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
takos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 Φιλε με συγκινησες παρα πολυ. Ολοψυχα σου ευχομαι περαστικα και σιδερενιος απο δω και περα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 Φίλε περαστικά............. Τί να ξαναλέμε τώρα, έχουμε γίνει γραφικοί. Βάλτε μυαλό πριν το ατύχημα, όχι μετά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 Περαστικά.... :closed-topic: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 καλα κανεις και τα λες ρε φιλαρακι και μοιραζεσαι μαζι μας το ατυχημα σου αλλα συγνωμη που θα γινω γραφικος ολα αυτα ειναι μ@λακιες να ειχαμε να λεγαμε. μεταξυ μας τα γραφουμε για να τα διαβαζουμε ολοι εμεις εδω στο φορουμ που ουτως ή αλλως παντα φοραμε κρανος. πρωτον τα τυπακια που κυκλοφορανε ακρανωτοι δεν προκειται ποτε να μπουν στη διαδικασια να διαβαζουν τα γραφομενα και τις συμβουλες μεσα απο ενα φορουμ και φυσικα θα συνεχισουν να κυκλοφορανε ακρανωτοι μεχρι να γινει η στραβη και δευτερον αυτοι οι τυποι και οι τυπισσες ειναι μια κατηγορια ηλιθιων απο μονοι τους που θεωρουν οτι ειναι ατρωτοι και σ`αυτους δεν προκειται ποτε να συμβει το οτιδηποτε. ξερω πολλους απο αυτους που εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να τους κανω "κηρυγμα" περι της χρησιμοτητας του κρανους και του σωστου εξοπλισμου αλλα αυτοι εκει τον χαβα τους. σου ανταποκρινονται με απιστευτα επιχειρηματα και τραγικα κλισε του τυπου σιγα τι να σου κανει το κρανος οταν περασει ενα αυτοκινητο και σου κοψει τα ποδια ή το κρανος δεν με βολευει γιατι μου μειωνει την ορατοτητα και δεν βλεπω καλα στον δρομο ή ενταξει εγω παω αργα στον δρομο σιγα τι θα παθω.οπως επισης οταν βλεπεις αναβατη με το κρανος στον αγκωνα ειναι σχεδον σιγουρο πως το εχει μαζι για να γλυτωσει την κληση στανταρ. εχω σταματησει προ πολλου να ασχολουμαι μαζι τους,εχω σταματησει προ πολλου να μετραω ξεκρανωτους.σε ελευθερη χωρα ζουμε οποιος θελει να φαει το κεφαλι του ας το φαει προσωπικα χεστηκα,εχει τυχει να φαω μεχρι και μπινελικι απο αναβατη που ειχε το κρανος στον αγκωνα και εγω του ειπα να το βαλει στο κεφαλι του. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 περαστικα μεγαλε ευτυχως το παθημα θα εχει καλα ξεμπερδεματα μ,εχει τυχει να φαω μεχρι και μπινελικι απο αναβατη που ειχε το κρανος στον αγκωνα και εγω του ειπα να το βαλει στο κεφαλι του. αντε #$%^&^%$# ρε γουρσουζι εγω δε πεφτω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 αντε #$%^&^%$# ρε γουρσουζι εγω δε πεφτω το ιδιο ελεγε κι`αυτος :2funny: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimaras85 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 Εύχομαι περαστικά και ποτέ ξανά και το δολοφόνο "επαγγελματία οδηγό" να πληρώσει για αυτά που σου έκανε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 καλα κανεις και τα λες ρε φιλαρακι και μοιραζεσαι μαζι μας το ατυχημα σου αλλα συγνωμη που θα γινω γραφικος ολα αυτα ειναι μ@λακιες να ειχαμε να λεγαμε. μεταξυ μας τα γραφουμε για να τα διαβαζουμε ολοι εμεις εδω στο φορουμ που ουτως ή αλλως παντα φοραμε κρανος. [...] εχω σταματησει προ πολλου να ασχολουμαι μαζι τους,εχω σταματησει προ πολλου να μετραω ξεκρανωτους.σε ελευθερη χωρα ζουμε οποιος θελει να φαει το κεφαλι του ας το φαει προσωπικα χεστηκα,εχει τυχει να φαω μεχρι και μπινελικι απο αναβατη που ειχε το κρανος στον αγκωνα και εγω του ειπα να το βαλει στο κεφαλι του. Και όμως φίλε μου.. Τις προάλλες σταμάτησα στην άκρη του δρόμου για να συμβουλευτώ το χάρτη. Είδα οτι ο προορισμός μου είναι στα 250 μέτρα, είχα και οπτική επαφή. Ξαναφόρεσα το κράνος για αυτά τα μέτρα γιατί γύρω μου παίζαν πιτσιρίκια και ήθελα να δούν αυτή την εικόνα. Όπως τα δίδυμα που μένουν απέναντι μου που λατρεύουν τη μηχανή μου και δεν με έχουν δεί ποτέ χωρίς full εξοπλισμό. Δεν χρειάζεται να την λέμε σε κανέναν, απλά να έχουμε στο μυαλό μας οτι λειτουργούμε ως παράδειγμα με τις προσωπικές μας επιλογές... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black sheep 565 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 Και όμως φίλε μου.. Τις προάλλες σταμάτησα στην άκρη του δρόμου για να συμβουλευτώ το χάρτη. Είδα οτι ο προορισμός μου είναι στα 250 μέτρα, είχα και οπτική επαφή. Ξαναφόρεσα το κράνος για αυτά τα μέτρα γιατί γύρω μου παίζαν πιτσιρίκια και ήθελα να δούν αυτή την εικόνα. Όπως τα δίδυμα που μένουν απέναντι μου που λατρεύουν τη μηχανή μου και δεν με έχουν δεί ποτέ χωρίς full εξοπλισμό. Δεν χρειάζεται να την λέμε σε κανέναν, απλά να έχουμε στο μυαλό μας οτι λειτουργούμε ως παράδειγμα με τις προσωπικές μας επιλογές... σωστος. περαστικα σου φιλε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 Περαστικα σου, ευχομαι συντομα να γινεις καλα... Το κακο της υποθεσης ειναι οτι επρεπε να ΠΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ. Η ζωη ( και η υγεια μας) μας ειναι ενα τελειο και ΤΕΡΑΣΤΙΟ πραγμα που ομως μπορει να ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ μεσα σε λιγα δευτερολεπτα. Ποτε ξανα . καλα κανεις και τα λες ρε φιλαρακι και μοιραζεσαι μαζι μας το ατυχημα σου αλλα συγνωμη που θα γινω γραφικος ........... +1 . ετσι το βλεπω και εγω πλεον Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koser 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 Λυπάμαι φίλε μου που έπρεπε να μάθεις μ' αυτόν τον τρόπο πόσο σημαντικό είναι το κράνος. Δυστυχώς πέρα από την βλακεία ένα άλλο χαρακτηριστικό που συναντάς πολύ συχνά στον Έλληνα είναι η ανευθυνότητα, είτε λέγονται εγκληματίες οδηγοί με επικίνδυνη συμπεριφορά κάτι που το συναντάς συχνά στους επαγγελματίες οδηγούς που θα έπρεπε να δίνουν το παράδειγμα και νομίζουν πως ο δρόμος τους ανήκει είτε ο κάθε μοτοσικλετιστής που δεν φοράει κράνος .... Σιδερένιος φίλε μου και πάντα το μυαλό στο κεφάλι όχι μόνο για δικό μας καλό αλλά γιατί για κάποιους ανθρώπους είμαστε σημαντικοί.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ypopsifios 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 Περαστικά και αγύριστα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SaDoW 275 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 αδερφε περαστικα σου να ειναι και αγυριστα καλα ο νταλικερης πατησε γκαζι και εφυγε? σοβαρα μιλαμε τωρα???????? να φανταστω λογω του σοκ και μονο απο το χτυπημα δε προλαβες να παρεις πινακιδες και να τον σκισεις ... δηλαδη στην ουσια αμα κινδυνευε η ζωη σου θα σε ειχε παρατησει (οπως και εκανε) και εσυ μετα τι ???????????? Τι λεμε ρε παιδια τωρα ειναι δυνατον???????? να μην εχει ψυχη γυρω σου να χτυπησεις και να σε αφησουν στη τυχη σου ?? και μετα οταν τους τρεχεις στα δικαστηρια κλαινε και παρακαλανε ! κρανος παντα εξοπλισμο παντα για να γλιτωνουμε εμεις και να σκιζουμε αυτους τους " επαγγελματιες " που αφηνουν συνανθρωπο αβοηθητο.... συγχυστηκα και τρομαξα με αυτα που διαβαζω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 περαστικα κι απο μενα!!! τα υπολοιπα λογια ειναι περιττα, οπως ειναι να καταλαβει θα καταλαβει και για τους περισσοτερους ευχομαι να το καταλαβουν εγκαιρα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 Καλή ανάρρωση φίλος!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2011 εύχομαι να γίνεις καλά γρήγορα φίλε μου και να'σαι πάντα καλά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες