Jump to content
EvilPlaYeR

Χιλιοειπωμενο Θεμα..αλλα..

Recommended Posts

φιλε μου περαστικα ευχομαι κ ποτε ξανα.

μακαρι τα λογια σου να πιασουν τοπο.ειπες μεγαλες αληθειες κ εννοιες που δεν μπορουμε να φανταστουμε...εαν δεν παθουμε δυστηχως..

ακομα θυμαμαι πριν χρονια το σχολιο ενος μεγαλυτερου απο εμενα ατομου οταν ειδε καποιον αλλο να πηαγαινει κουβαρια χωρις να φορα κρανος.

ειπε χαρακτηριστικα: καλα τον ευατο του δεν τον εχει σκεφτει,την μανα του ομως γιατι δεν την σκεφτεται??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αδελφε ευχομαι να γινεις γρηγορα καλα........ ΚΑι απο εδω και περα παντα κρανος......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περαστικά φιλαράκι και μακάρι τουλάχιστον να έπεισες μερικούς για τη χρησιμότητα του κράνους...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περαστικα φιλε μου... καλα κανεις κ βρισκεις το κουραγιο να τα γραφεις...

...κ ενα ατομο να ευαισθητοποιησεις , με πεντε αραδες γραμματα, να βαλει το κρανος του κ να γλιτωσει το κεφαλι του ειναι αρκετο.

Καλη κ γρηγορη αναρρωση σου ευχομαι :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περαστικα σου ευχομαι και εγω με τη σειρα και μπραβο για το θεμα σου.

Και πιστεψε με και πολυ λιγοτερα χιλιομετρα θα ηταν αρκετα να σε σκοτωσουν.

Με 30km/h πριν απο 17 χρονια αν δεν φορουσα κρανος θα ειχαν προ πολλου λιωσει και τα κοκκαλα μου....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περαστικα κι'αγυριστα φιλε. Δυστηχως εβαλες μυαλο αφου επαθες. Παντα κρανος και αν γινεται και μπουφαν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε με συγκινησες παρα πολυ.

Ολοψυχα σου ευχομαι περαστικα και σιδερενιος απο δω και περα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε περαστικά.............

Τί να ξαναλέμε τώρα, έχουμε γίνει γραφικοί. Βάλτε μυαλό πριν το ατύχημα, όχι μετά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα κανεις και τα λες ρε φιλαρακι και μοιραζεσαι μαζι μας το ατυχημα σου αλλα συγνωμη που θα γινω γραφικος ολα αυτα ειναι μ@λακιες να ειχαμε να λεγαμε.

μεταξυ μας τα γραφουμε για να τα διαβαζουμε ολοι εμεις εδω στο φορουμ που ουτως ή αλλως παντα φοραμε κρανος.

πρωτον τα τυπακια που κυκλοφορανε ακρανωτοι δεν προκειται ποτε να μπουν στη διαδικασια να διαβαζουν τα γραφομενα και τις συμβουλες μεσα απο ενα φορουμ και φυσικα θα συνεχισουν να κυκλοφορανε ακρανωτοι μεχρι να γινει η στραβη και δευτερον αυτοι οι τυποι και οι τυπισσες ειναι μια κατηγορια ηλιθιων απο μονοι τους που θεωρουν οτι ειναι ατρωτοι και σ`αυτους δεν προκειται ποτε να συμβει το οτιδηποτε.

ξερω πολλους απο αυτους που εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να τους κανω "κηρυγμα" περι της χρησιμοτητας του κρανους και του σωστου εξοπλισμου αλλα αυτοι εκει τον χαβα τους.

σου ανταποκρινονται με απιστευτα επιχειρηματα και τραγικα κλισε του τυπου σιγα τι να σου κανει το κρανος οταν περασει ενα αυτοκινητο και σου κοψει τα ποδια ή το κρανος δεν με βολευει γιατι μου μειωνει την ορατοτητα και δεν βλεπω καλα στον δρομο ή ενταξει εγω παω αργα στον δρομο σιγα τι θα παθω.οπως επισης οταν βλεπεις αναβατη με το κρανος στον αγκωνα ειναι σχεδον σιγουρο πως το εχει μαζι για να γλυτωσει την κληση στανταρ.

εχω σταματησει προ πολλου να ασχολουμαι μαζι τους,εχω σταματησει προ πολλου να μετραω ξεκρανωτους.σε ελευθερη χωρα ζουμε οποιος θελει να φαει το κεφαλι του ας το φαει προσωπικα χεστηκα,εχει τυχει να φαω μεχρι και μπινελικι απο αναβατη που ειχε το κρανος στον αγκωνα και εγω του ειπα να το βαλει στο κεφαλι του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

περαστικα μεγαλε ευτυχως το παθημα θα εχει καλα ξεμπερδεματα

μ,εχει τυχει να φαω μεχρι και μπινελικι απο αναβατη που ειχε το κρανος στον αγκωνα και εγω του ειπα να το βαλει στο κεφαλι του.

αντε #$%^&^%$# ρε γουρσουζι εγω δε πεφτω :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εύχομαι περαστικά και ποτέ ξανά και το δολοφόνο "επαγγελματία οδηγό" να πληρώσει για αυτά που σου έκανε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα κανεις και τα λες ρε φιλαρακι και μοιραζεσαι μαζι μας το ατυχημα σου αλλα συγνωμη που θα γινω γραφικος ολα αυτα ειναι μ@λακιες να ειχαμε να λεγαμε.

μεταξυ μας τα γραφουμε για να τα διαβαζουμε ολοι εμεις εδω στο φορουμ που ουτως ή αλλως παντα φοραμε κρανος.

[...]

εχω σταματησει προ πολλου να ασχολουμαι μαζι τους,εχω σταματησει προ πολλου να μετραω ξεκρανωτους.σε ελευθερη χωρα ζουμε οποιος θελει να φαει το κεφαλι του ας το φαει προσωπικα χεστηκα,εχει τυχει να φαω μεχρι και μπινελικι απο αναβατη που ειχε το κρανος στον αγκωνα και εγω του ειπα να το βαλει στο κεφαλι του.

Και όμως φίλε μου.. Τις προάλλες σταμάτησα στην άκρη του δρόμου για να συμβουλευτώ το χάρτη. Είδα οτι ο προορισμός μου είναι στα 250 μέτρα, είχα και οπτική επαφή. Ξαναφόρεσα το κράνος για αυτά τα μέτρα γιατί γύρω μου παίζαν πιτσιρίκια και ήθελα να δούν αυτή την εικόνα. Όπως τα δίδυμα που μένουν απέναντι μου που λατρεύουν τη μηχανή μου και δεν με έχουν δεί ποτέ χωρίς full εξοπλισμό. Δεν χρειάζεται να την λέμε σε κανέναν, απλά να έχουμε στο μυαλό μας οτι λειτουργούμε ως παράδειγμα με τις προσωπικές μας επιλογές...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και όμως φίλε μου.. Τις προάλλες σταμάτησα στην άκρη του δρόμου για να συμβουλευτώ το χάρτη. Είδα οτι ο προορισμός μου είναι στα 250 μέτρα, είχα και οπτική επαφή. Ξαναφόρεσα το κράνος για αυτά τα μέτρα γιατί γύρω μου παίζαν πιτσιρίκια και ήθελα να δούν αυτή την εικόνα. Όπως τα δίδυμα που μένουν απέναντι μου που λατρεύουν τη μηχανή μου και δεν με έχουν δεί ποτέ χωρίς full εξοπλισμό. Δεν χρειάζεται να την λέμε σε κανέναν, απλά να έχουμε στο μυαλό μας οτι λειτουργούμε ως παράδειγμα με τις προσωπικές μας επιλογές...

σωστος. περαστικα σου φιλε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περαστικα σου, ευχομαι συντομα να γινεις καλα...

Το κακο της υποθεσης ειναι οτι επρεπε να ΠΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ.

Η ζωη ( και η υγεια μας) μας ειναι ενα τελειο και ΤΕΡΑΣΤΙΟ πραγμα που ομως μπορει να ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ μεσα σε λιγα δευτερολεπτα.

Ποτε ξανα .

καλα κανεις και τα λες ρε φιλαρακι και μοιραζεσαι μαζι μας το ατυχημα σου αλλα συγνωμη που θα γινω γραφικος ...........

+1 . ετσι το βλεπω και εγω πλεονclosedeyes.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λυπάμαι φίλε μου που έπρεπε να μάθεις μ' αυτόν τον τρόπο πόσο σημαντικό είναι το κράνος. Δυστυχώς πέρα από την βλακεία ένα άλλο χαρακτηριστικό που συναντάς πολύ συχνά στον Έλληνα είναι η ανευθυνότητα, είτε λέγονται εγκληματίες οδηγοί με επικίνδυνη συμπεριφορά κάτι που το συναντάς συχνά στους επαγγελματίες οδηγούς που θα έπρεπε να δίνουν το παράδειγμα και νομίζουν πως ο δρόμος τους ανήκει είτε ο κάθε μοτοσικλετιστής που δεν φοράει κράνος ....

Σιδερένιος φίλε μου και πάντα το μυαλό στο κεφάλι όχι μόνο για δικό μας καλό αλλά γιατί για κάποιους ανθρώπους είμαστε σημαντικοί....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αδερφε περαστικα σου να ειναι και αγυριστα

καλα ο νταλικερης πατησε γκαζι και εφυγε?

σοβαρα μιλαμε τωρα????????

να φανταστω λογω του σοκ και μονο απο το χτυπημα δε προλαβες να παρεις πινακιδες και να τον σκισεις ...

δηλαδη στην ουσια αμα κινδυνευε η ζωη σου θα σε ειχε παρατησει (οπως και εκανε)

και εσυ μετα τι ????????????

Τι λεμε ρε παιδια τωρα ειναι δυνατον???????? να μην εχει ψυχη γυρω σου να χτυπησεις και να σε αφησουν στη τυχη σου ??

και μετα οταν τους τρεχεις στα δικαστηρια κλαινε και παρακαλανε !

κρανος παντα εξοπλισμο παντα για να γλιτωνουμε εμεις και να σκιζουμε αυτους τους " επαγγελματιες " που αφηνουν συνανθρωπο αβοηθητο....

συγχυστηκα και τρομαξα με αυτα που διαβαζω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

περαστικα κι απο μενα!!!

τα υπολοιπα λογια ειναι περιττα, οπως ειναι να καταλαβει θα καταλαβει και για τους περισσοτερους ευχομαι να το καταλαβουν εγκαιρα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα