Jump to content
Jimgate4

Aτυχημα...δεν ειχα διπλωμα!

Recommended Posts

Οπως και να'χει αυτο ομως δεν σημαινει οτι ειναι και το σωστο...

Επειδη κανουν ολοι την βαλκεια πρεπει να την κανουμε και εμεις ?

οπως και να εχει ετσι λειτουργουν! εδω αθηνα δεν μετρανε αυτα!

στην επαρχια μετραει και παρα μετραει!

δεν λεω οτι ειναι δεν ειναι βλακεια που του εχουν μηχανακι... ειναι μικρος και τις μαλακιες του θα κανει και τα ετσι του και τα αλλιως του!! Αλλα τους δικαιλογο!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Το να εχει κανεις ονειρα και επιδιωξεις στη ζωη του ειναι παρα πολυ καλο πραγμα και ειναι αυτο που μας κανει να προχωραμε....Εκει που εισαι ΛΑΘΟΣ φιλε μου ειναι οτι βιαζεσαι να μεγαλωσεις....καθε πραγμα στο καιρο του και ο κολιος τον Αυγουστο. Οχι μονο θες πραγματα που κατα την γνωμη μου ΔΕΝ ειναι για την ηλικια σου αλλα μπορει να προκαλεσεις μεγαλη ζημια σε σενα στην μανα σου στον κοσμο γυρω σου. Ουτε ασφαλεια, ουτε πινακιδες, ουτε κρανος ουτε τπτ. Αυτο δεν λεγεται ουτε μαγκια ουτε "θελω να εχω μηχανακι κ δεν μ νοιαζουν οι επιπτωσεις", αυτο λεγεται ειμαι σταρχιδιστης και εγωισταρος σε τετοιο σημειο που δεν με νοιαζει τπτ παρα μονο να ξεκαυλωσω.

Στο θεμα σου τωρα. Σε περιπτωση που η τυπισα (αν κ απροσεκτη οδηγος) ειναι γατα τοτε πιστεψε με αφου σε βρηκε μπορει να σου παρει πολλα περισσοτερα απο ενα προφυλακτηρα...αλλιως απλα εισαι ενας ακομη που επαιξε με την φωτια και την γλιτωσε (αυτη τη φορα)...

Αν μενεις μακρυα απο το σχολειο παρε ενα κτελ οπως κανουν ολα τα παιδια αλλιως παρε ποδηλατο να ειασι ανεξαρτητος εκτος και αν δεν μπορεις να περιμενεις 365 μερες να γινεις 15 να βγαλεις το γαμω διπλωμα να εισαι αρχοντας...

Υ.Γ. Οικονομικη κριση σου λεει αλλα πως να μην ειναι αν οι γονεις αγοραζουν μηχανακια στα παιδια τους απο τα 13...αυτος ο γαμημενος ο πλεονασμος μας εφαγε ολους...

Οχι δε μου πηραν μηχανακι...Δουλεψα και το πηρα και δεν προκειται να το δεχομουνα αν μου το περνανε αυτοι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παλληκαρε εγω οταν ειχα το σοβαρο τροχαιο ημουν χωρις διπλωμα και παραβιασε στοπ ο αλλος.Κερδισα αποζημιωση μια χαρα και ο αλλος πηρε τ'αρχιδια μου.Το οτι δεν εχεις διπλωμα δε σημαινει οτι ο αλλος σε σκοτωνει και δεν πληρωνει.Ρωτα εναν δικηγορο και θα στα εξακριβωσει αυτα που σου λεω.Μ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παλληκαρε εγω οταν ειχα το σοβαρο τροχαιο ημουν χωρις διπλωμα και παραβιασε στοπ ο αλλος.Κερδισα αποζημιωση μια χαρα και ο αλλος πηρε τ'αρχιδια μου.Το οτι δεν εχεις διπλωμα δε σημαινει οτι ο αλλος σε σκοτωνει και δεν πληρωνει.Ρωτα εναν δικηγορο και θα στα εξακριβωσει αυτα που σου λεω.Μ

Πρωτων εαν παει δικαστικα το πραγμα ωσπου να γινει δικαστηριο θα εχω βγαλει διπλωμα!Οταν με χτυπησε δεν καταλαβε τι εγινε,αμφιβαλω αν εβλεπε στο δρομο πραγματικα,δε μπορω να περιγραψω τη σκηνη!Κατι τετοια ατομα δεν πρεπει να οδηγουν και οχι εγω η οποιοσδηποτε αλλος που δεν φταει σε τιποτα..οκ βλακεια μου και για το διπλωμα και για ολα αλλα το ενα δεν ανερει το αλλο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε σταματα να ακους οτι να'ναι.Εγω ειμαι ζωντανο παραδειγμα που παραβιασε ο αλλος το στοπ και με τσακισε ενω δεν ειχα διπλωμα και πηρα κανονικα αποζημιωση απο την ασφαλεια του αλλα τραβηξε δικαστικως το θεμα.Λες οποιος δεν εχει διπλωμα να τον τσακιζουν και να τους πληρωνει και απο πανω?Ρωτα εναν δικηγορο για να στα επιβεβαιωσει ολα αυτα.Η τυπισσα δεν μπορει να κερδισει τιποτα απο σενα απο την στιγμη που παραβιασε στοπ.Ρωτα και ξαναμπες να μας πεις γιατι το παραμυθι του οτι δεν εχεις διπλωμα αρα φταις οπως και να'χει πρεπει καποια στιγμη να τελειωσει.

Edit:Κατι εγινε και κοπηκε το προηγουμενο μου μηνυμα και ξαναποσταρω ωστε να το δεις.

Τροποποιήθηκε από τον gkalas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Nαι,ειχε ασφαλεια...

παρε ενα φιλο σου τηλεφωνο που εχει διπλωμα εως 125cc πες του οτι εγινε και οτι δεν παθαινει τιποτα απλα τυπικα στα χαρτια μονο βαζει οτι οδηγουσε αυτος και καλα και οτι δεν θα γινει τιποτα αλλο.παρε την γυναικα που σε χτυπησε και πες της οτι δεν εχεις διπλωμα και αν θελει να αποζημιωθει να κανεις αυτη την πατεντα με τον φιλο σου και να τελειωνει εκει.αν γινουν ετσι οπως τα λεω θα ληξει το θεμα εκει.εσυ ομως ΜΗΝ ΞΑΝΑΟΔΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ μεχρι να βγαλεις το διπλωμα.να ξερεις οτι εισαι πολυ τυχερος που περασες μονο ετσι.τωρα οτι και να λενε ολοι για γονεις και οτι φταει το παιδι επειδη δεν εχεις διπλωμα και ολα αυτα εγινε οτι εγινε και τσαμπα τα λεμε.μην ξαναοδηγησεις το μηχανακι και παντα κρανος φιλε μου να φορας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποναει η αληθεια ;)

Προσοχη στο σαπουνι!

Έλα τρολάκι, γύρνα τώρα πίσω στη τρύπα σου, ξέρεις εσύ.. :winking:

το να μην ανεβω σε μηχανακι και το να μεινω 2 μηνες σπιτι δεν μπορει να μου το επιβαλει κανενας να το τηρησω...Δεν ειμαι παιδακι του καναπε και του pc αλλα ουτε και κανα κωλοπαιδο μες στην καφριλα...Μενω σε χωριο της χαλκιδικης κανω αποσταση 15 χιλιομετρων για να παω σε μια κομωπολη οπου πηγαινω και σχολειο εκει...εκει ειναι οι φιλοι μου,ολα εκει,εκει η κοπελα μου...δε θα μπορουσα να εμενα εδω!!Και ποτε οταν φτασω στην ηλικια σας δεν προκειται να γυρισω να πω κατι τετοιο σε οποιοδηποτε πιτσιρικο,θα του πω να προσεχει γιατι υπαρχουν και απροσεκτοι οδηγοι,γιατι το διπλωμα δε σε κανει οδηγο!!Απο τα 4 μου ηθελα μηχανακι,ειναι οτι αγαπαω πιο πολυ στη ζωη μου και δεν μπορει να μου το στερησει κανεις,δε με νοιαζουν οι επιπτωσεις,ζω το ονειρο μου καθημερινα και ειμαι προσγειωμενος...τωρα ομως ετυχε εκεινο που μου λεγανε,εσυ μπορει να προσεχεις οι αλλοι ομως...?

Κοίτα απο μικρός να ξηγιέσαι αντρίκια. Γνωμη μου, πιασε τον πατέρα σου και πες του τί έγινε. Νομικά δεν έχεις κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα αλλά είσαι ΤΕΛΕΙΩΣ λάθος χωρίς δίπλωμα. Βρες ένα τρόπο να μετακινείσαι μέχρι να είσαι νόμιμος, έστω ποδήλατο, δεν θα είσαι λιγότερο μάγκας, μην φοβάσαι. Άμα η γκόμενα σου σε κοιτάζει μόνο για το μηχανάκι σου δεν αξίζει τον κόπο, βρες άλλη.. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε σταματα να ακους οτι να'ναι.Εγω ειμαι ζωντανο παραδειγμα που παραβιασε ο αλλος το στοπ και με τσακισε ενω δεν ειχα διπλωμα και πηρα κανονικα αποζημιωση απο την ασφαλεια του αλλα τραβηξε δικαστικως το θεμα.Λες οποιος δεν εχει διπλωμα να τον τσακιζουν και να τους πληρωνει και απο πανω?Ρωτα εναν δικηγορο για να στα επιβεβαιωσει ολα αυτα.Η τυπισσα δεν μπορει να κερδισει τιποτα απο σενα απο την στιγμη που παραβιασε στοπ.Ρωτα και ξαναμπες να μας πεις γιατι το παραμυθι του οτι δεν εχεις διπλωμα αρα φταις οπως και να'χει πρεπει καποια στιγμη να τελειωσει.

Edit:Κατι εγινε και κοπηκε το προηγουμενο μου μηνυμα και ξαναποσταρω ωστε να το δεις.

Σε υπερ ευχαριστω ειλικρινα με βοηθας πολυ στο να μου δωσεις κουραγιο να αντιμετοπισω καταματα την κατασταση!!ελπιζω η τυπισσα να μην ειναι διεστραμενη και κανει σαν υστερικη,ουτε αποζημιωσεις θελω ουτε τιποτα,μονο να ληξει το θεμα ως εχει...:S

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υ.Γ. Jimgate4 ξεχασα να σου πω οτι ολα αυτα σου τα ειπα αν θες να ξεμπλεξεις με το περιστατικο και να μην πας δικαστικως.

υπαρχει και η αλλη πλευρα.αν θες να φτιαχτει το μηχανακι σου πες στην γυναικα αυτη να σου κανει δηλωση οτι φταει και να στο αποζημιωσει η ασφαλιστικη της.αν σου πει οχι και θες να πας δικαστικως κανε της αστικη διωξη στην τροχαια (να ξερεις θα φας δικαστηριο για διπλωμα και θα πρεπει να αρχιζεις να το βγαζεις απο την επομενη)και δωσε την καταθεση σου και καλουνε και εκεινη για καταθεση και απο εκει και επειτα περιμενεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υ.Γ. Jimgate4 ξεχασα να σου πω οτι ολα αυτα σου τα ειπα αν θες να ξεμπλεξεις με το περιστατικο και να μην πας δικαστικως.

υπαρχει και η αλλη πλευρα.αν θες να φτιαχτει το μηχανακι σου πες στην γυναικα αυτη να σου κανει δηλωση οτι φταει και να στο αποζημιωσει η ασφαλιστικη της.αν σου πει οχι και θες να πας δικαστικως κανε της αστικη διωξη στην τροχαια (να ξερεις θα φας δικαστηριο για διπλωμα και θα πρεπει να αρχιζεις να το βγαζεις απο την επομενη)και δωσε την καταθεση σου και καλουνε και εκεινη για καταθεση και απο εκει και επειτα περιμενεις.

Ευχαριστω για ολα!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το θεμα φιλε μου εχει ληξει.Απο τη στιγμη που παραβιασε στοπ εχει αυτη την ευθυνη.Ακριβως ιδια περιπτωση με σενα ημουν και εγω μονο που εγω επειδη ειχα μεγαλο τραυματισμο εκανα αγωγη στην ασφαλιστικη της και πηρα πολυ μεγαλη αποζημιωση.Και εγω πιστευα αυτα που ηξερα οτι δηλαδη χωρις διπλωμα φταιω οτι και αν γινει και μου ανοιξαν τα ματια στην τροχαια οταν πηγα για καταθεση.Μετα μιλησα και με τον δικηγορο και μου ειπε ακριβως το ιδιο πραγμα που μου ειπαν και στην τροχαια οτι αν δεν εχεις διπλωμα δε σημαινει οτι ο αλλος μπορει να περναει κοκκινα και στοπ και να σε σκοτωνει και να τον πληρωνεις και απο πανω.Στο ξαναλεω αλλη μια φορα οτι ειμαι ακριβως ιδια περιπτωση με σενα και μην ακους κανεναν.Παρε ενα δικηγορο τηλ να στα επιβεβαιωσει και μην ακουω αστειοτητες περι αποζημιωσης στην φονισσα που περασε με στοπ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστω για ολα!!

τιποτα και μην μασας.το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να εχεις ολα τα χαρτια σου (διπλωμα.ασφαλεια) σωστα και το κρανος πανω απο ολα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το θεμα φιλε μου εχει ληξει.Απο τη στιγμη που παραβιασε στοπ εχει αυτη την ευθυνη.Ακριβως ιδια περιπτωση με σενα ημουν και εγω μονο που εγω επειδη ειχα μεγαλο τραυματισμο εκανα αγωγη στην ασφαλιστικη της και πηρα πολυ μεγαλη αποζημιωση.Και εγω πιστευα αυτα που ηξερα οτι δηλαδη χωρις διπλωμα φταιω οτι και αν γινει και μου ανοιξαν τα ματια στην τροχαια οταν πηγα για καταθεση.Μετα μιλησα και με τον δικηγορο και μου ειπε ακριβως το ιδιο πραγμα που μου ειπαν και στην τροχαια οτι αν δεν εχεις διπλωμα δε σημαινει οτι ο αλλος μπορει να περναει κοκκινα και στοπ και να σε σκοτωνει και να τον πληρωνεις και απο πανω.Στο ξαναλεω αλλη μια φορα οτι ειμαι ακριβως ιδια περιπτωση με σενα και μην ακους κανεναν.Παρε ενα δικηγορο τηλ να στα επιβεβαιωσει και μην ακουω αστειοτητες περι αποζημιωσης στην φονισσα που περασε με στοπ.

Ευχαριστω πολυ ρε παλικαρε...Μακαρι ολα να πανε καλα!Ειμαι νεος στο φορουμ και δεν ξερω πολλα γι αυτο στειλε μου λιγο με ενα προσωπικο μηνυμα το mail σου για να πω να κλεισει και το θεμα!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έλα τρολάκι, γύρνα τώρα πίσω στη τρύπα σου, ξέρεις εσύ.. :winking:

Oh yes! Μακρια απο την σπηλια του Γκολουμ Trol-face.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε σωστα ολα αυτα που λες.εγω τα ειπα στο παιδι απο την μια και απο την αλλη εκδοχη.διαλεγει και παιρνει.το σωστο ειναι να την τρεξει.αν εχεις τραυματισμους το παιδι να παει στο νοσοκομειο να βγαλει και μια γνωματευση και να της κανει και ποινικη διωξη.για την αποζημιωση του ειπα αν δεν εχει τα κοτσια και θελει να την τρεξει να το σταματησει εκει.το σωστο ειναι να την τρεξει.

Ευχαριστω πολυ ρε παλικαρε...Μακαρι ολα να πανε καλα!Ειμαι νεος στο φορουμ και δεν ξερω πολλα γι αυτο στειλε μου λιγο με ενα προσωπικο μηνυμα το mail σου για να πω να κλεισει και το θεμα!!

ρε παρε την αποζημιωση σου.παρε την τηλεφωνο και ρωτα την τι θα κανει.αλλιως γραψε την στο παπακι σου και συνεχισε με τις διωξεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε σωστα ολα αυτα που λες.εγω τα ειπα στο παιδι απο την μια και απο την αλλη εκδοχη.διαλεγει και παιρνει.το σωστο ειναι να την τρεξει.αν εχεις τραυματισμους το παιδι να παει στο νοσοκομειο να βγαλει και μια γνωματευση και να της κανει και ποινικη διωξη.για την αποζημιωση του ειπα αν δεν εχει τα κοτσια και θελει να την τρεξει να το σταματησει εκει.το σωστο ειναι να την τρεξει.

ρε παρε την αποζημιωση σου.παρε την τηλεφωνο και ρωτα την τι θα κανει.αλλιως γραψε την στο παπακι σου και συνεχισε με τις διωξεις.

Δεν τα εχω τα κοτσια γιατι δεν ειμαι ενηλικας...αλλιως θα το εκανα και με το παραπανω οπως και να ειχε!!τωρα ομως το μονο που θελω ειναι να ληξει το θεμα και να προχωρησω παραπερα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παντως ασχετα με το θεμα που ξεφυγε που ξεφυγε, παρατηρω εναν υπερβολικο,για μενα, "λιθοβολισμο" οσων οδηγουν μηχανακι χωρις διπλωμα.

Μπορει μερικοι να εζησαν ολη τη ζωη τους στην Αθηνα (ή σε αλλες μεγαλες πολεις με αντιστοιχη νοοτροπια αν υπαρχουν) οπου το μηχανακι σε μικροτερη ηλικια του επιτρεπτου γενικα δεν υπαρχει, και το πρωτο τους μηχανακι θα το παρουν πολλες φορες στα 18 ή ακομα αργοτερα με τα δικα τους λεφτα.

Ε τα πραγματα στην επαρχια ειναι διαφορετικα. Δεν λεω οτι καλα κανουν και ειναι ετσι, αλλα αν δεν κατανοησεις τις συνθηκες μεσα στις οποιες συμβαινει ενα γεγονος και και απλα αρχιζεις να κραζεις, χανεις τη μπαλα imo.Ειδικα καποια απο τα ποστς που απευθυνονται σε ενα παιδι που παρολο το μικρη ηλικια του, μας ζητησε τη βοηθεια ευγενικα,ορθογραφημενα και χωρις να παρασυρθει απο τις προσβολες που δεχτηκε , ειναι απλα απαραδεκτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αnubis συμφωνω με τα λεγομενα σου ρε συ.Βρεθηκε ενας που ξερει τι γινεται και δεν ειπε τις γνωστες παπαριες οτι αφου δεν εχεις διπλωμα τοτε φταις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παντως ασχετα με το θεμα που ξεφυγε που ξεφυγε, παρατηρω εναν υπερβολικο,για μενα, "λιθοβολισμο" οσων οδηγουν μηχανακι χωρις διπλωμα.

Μπορει μερικοι να εζησαν ολη τη ζωη τους στην Αθηνα (ή σε αλλες μεγαλες πολεις με αντιστοιχη νοοτροπια αν υπαρχουν) οπου το μηχανακι σε μικροτερη ηλικια του επιτρεπτου γενικα δεν υπαρχει, και το πρωτο τους μηχανακι θα το παρουν πολλες φορες στα 18 ή ακομα αργοτερα με τα δικα τους λεφτα.

Ε τα πραγματα στην επαρχια ειναι διαφορετικα. Δεν λεω οτι καλα κανουν και ειναι ετσι, αλλα αν δεν κατανοησεις τις συνθηκες μεσα στις οποιες συμβαινει ενα γεγονος και και απλα αρχιζεις να κραζεις, χανεις τη μπαλα imo.Ειδικα καποια απο τα ποστς που απευθυνονται σε ενα παιδι που παρολο το μικρη ηλικια του, μας ζητησε τη βοηθεια ευγενικα,ορθογραφημενα και χωρις να παρασυρθει απο τις προσβολες που δεχτηκε , ειναι απλα απαραδεκτα.

Εγω μπορει να οδηγαω χωρις διπλωμα αλλα τουλαχιστον ειμαι 'ανθρωπος'

αφησε τους,δε με αγγιζουν τα λογια τους...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aπλα μικρε να σου πω οτι χωρις διπλωμα αν επαιρνες σβαρνα καναν πεζο η εφταιγες σε κανα τροχαιο τοτε απλα αποχαιρετουσες τα ξενιαστα νιατα σου.Παντα διπλωμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο συγκεκριμενο ποστ το παιδι φταιει που δεν εχει διπλωμα και σε αυτο φιλε καλοριζικη που ειναι 15 κι εχει dt 200 διχρονο.

Πρεπει να αποφασισετε καποια στιγμη...

http://www.mybike.gr/topic/44543--/page__hl__bobakias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι δε μου πηραν μηχανακι...Δουλεψα και το πηρα και δεν προκειται να το δεχομουνα αν μου το περνανε αυτοι!

Τοτε φταιει που δεν στις βρεξανε οταν επρεπε...μακαρι τωρα να μην στις "βρεξει" κανενας στο δικαστηριο γτ δεν θα εχεις αλλη ευκαιρια αν τελικα σε παει δικαστικα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αnubis συμφωνω με τα λεγομενα σου ρε συ.Βρεθηκε ενας που ξερει τι γινεται και δεν ειπε τις γνωστες παπαριες οτι αφου δεν εχεις διπλωμα τοτε φταις.

ναι ξερω φιλε.αρχιζουνε οι κλασσικοι διαλογοι και ιστοριες χωρις μερικοι καν να ξερουνε και το γινετε :shit:.ο μικρος τωρα θα αποφασισει εαν θελει να συνεχισει να οδηγαει χωρις το κρανος του και το διπλωμα του.ο καθενας αλλωστε ειναι υπευθυνος των πραξεων του.εγω τον βοηθησα οσο μπορουσα και μακαρι να με ακουσει και πιστευω πως θα το κανει.οπως και εσυ το ιδιο εκανες του εξηγησες και τωρα ειναι στο χερι του να κανει οτι θελει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tι εννοεις ρε φιλε?Οδηγαω 2τροχο απο κουνια και δεν εφταιγα στην συγκεκριμενη περιπτωση...

Πές το στο δικαστήριο οτι οδηγάς 2τροχο απο κούνια και θα σε αθωώσουνε..... έφταιγες δεν έφταιγες άν καβαλάς ΟΦΕΙΛΕΙΣ να έχεις δίπλωμα και την ΑΔΕΙΑ του οχήματός σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα