Frarad 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2014 χαλασμενο θα ειναι..... παραπανω καινε αυτα τα ριμαδια Σήμερα μπαίνει συνεργείο για να ελεγθεί το μέγεθος της βλάβης! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2014 Χθεσινή ολοήμερη στην Χαλκιδική κ το οδόμετρο έγραψε 281χλμ με 14,5 λίτρα βενζίνης! Ίσον με 5,1!! Δεν περίμενα τέτοια κατανάλωση... φτου φτου σκόρδα Σούπερ κατανάλωση!! Αν μου επιτρέπεις σε ποια διαδρομή και με τι μ.ω.τ είδες αυτά τα νούμερα; Θέλω να κάνω κι εγώ μια αντίστοιχη μέτρηση με την πρώτη ευκαιρία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Frarad 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2014 Σούπερ κατανάλωση!! Αν μου επιτρέπεις σε ποια διαδρομή και με τι μ.ω.τ είδες αυτά τα νούμερα; Θέλω να κάνω κι εγώ μια αντίστοιχη μέτρηση με την πρώτη ευκαιρία. Με εκκίνηση από Εύοσμο κ προορισμό Χανιώτη-Πευκοχώρι κ μετά Φούρκα. Γυρισμό από Χανιώτη κ πίσω Θεσ/νίκη. Στην επιστροφή παίζει να συνάντησα το μεγαλύτερο μποτιλιάρισμα που έχω δει από Χαλκιδική, 40 χλμ πριν την πόλη κ τα αυτοκίνητα πηγαίναν σημειωτόν! Τα χιλιόμετρα ήταν 281 όπως είπα με ταχύτητες 60-130, δικάβαλο κ tankbag. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotinakis 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2014 Μέση κατανάλωση με περισσότερα χιλιόμετρα σε επαρχιακό 4,7/100.Σε εθνική μόνο και μεση ταχύτητα 100-110 4/100. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2014 εμένα το αξακι, μου κάει 4,6 λ/100 χλμ. νομιζω ειναι πολλα για αυτο το μηχανακι.. δηλαδη γεμιζει με 12-13 ευρώ, και αδειαζει (χωρις να μπει ρεζέρβα) στα 160-165 χλμ, ενώ σε άλλους κρατάει 180-190. ΘΕΛΩ ΤΑ 20 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ! παιζει να φτάει η μπαγκαζιέρα??? θα κανω και καθαρισμα καρμπ και θα στρώσει πιστεύω :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2014 Θεσσαλονίκη - Χαλκιδική - Θεσσαλονίκη , δικάβαλος με μποτιλιάρισμα και ταχύτητες 80 - 120 έκαψε 5.2 / 100 Μια χαρά νομίζω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2014 (τροποποιήθηκε) Με το kawasaki 250GL Super Sherpa 13ετίας μέσα στη πόλη: 4,2lt/100km! Με το ΚΤΜ 990 Αdventure.....8.2!!! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 14 , 2014 από τον okourkoulos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnjohn2 749 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2014 Χθεσινή μέτρηση 510χλμ 25ευρά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsakhs 61 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2014 2.6-7 "σταθερή" μέση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2014 Χθεσινή μέτρηση 510χλμ 25ευρά Τα ευρά ( όπως τα λες ) δεν λένε τίποτα. Πες μας λίτρα για να συνεννοηθούμε 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2014 (τροποποιήθηκε) Kymco Straight 150cc 2.5Lt ανά 100Χλμ, και με ταχύτητες που κυμαίνονται από 70-100Χλμ! Το Honda Chaly δεν πρέπει να έκαιγε πάνω από 2Lt. Μα γιατί ο κόσμος αγοράζει scooter? Για την πόλη μόνο παπάκι! Όταν θα το αντικαταστήσω πάλι παπάκι θα αγοράσω! Μακριά τα scooter! Ακούς εκεί να καίνε 4Lt ανά 100Χλμ τα 150ρια και τα 200ρια! 4.7 καίει το πολύ η Kawasaki W800! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 14 , 2014 από τον Chris1981 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnjohn2 749 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2014 Όπερ σημαίνει 3,3lt στα 100χλμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2014 Εγώ βάζω βενζίνη κάθε 20 λεπτά..... 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2014 Τελευταία μέτρηση μετά την αλλαγή λαδιών/φίλτρου: Με 10 ευρώ/6lt απλή αμόλυβδη μέσα στην πόλη έβγαλε 130 km με γρήγορη οδήγηση, σταμάτα ξεκίνα κλπ. Με απλή αναλογική δίνει 4.61 lt/ 100km. Εξαιρετικά για 750cc. Ξεχνάω ότι βάζω βενζίνη πλέον που χρησιμοποιώ το αυτοκίνητο όλο και λιγότερο. :-) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2014 Ταξιδάκια Αθήνα-Μεσολόγγι με γρήγορους ρυθμούς(πάνω από 150-160 σταθερά) 5,1-5,2 λίτρα/100 χλμ. Μια χαρά πιστεύω ο ληστής. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stefanos_V 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2014 V stromακι κατέχουμε λοιπόν.... Αθήνα - Ναύπακτο και πάλι πίσω με 4.3... Μες την πόλη με μέση καταναλωση στα 4.8-5... καλα νομίζω το στρωματακι μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ilikeyourbike 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2014 Περι er 6n ο λογος... 31.5 λιτρα για 750 χλμ με προσεκτικη οδηγηση και εκ των οποιων τα 600 περιπου δικαβαλο σε εθνικη οδο/επαρχιακους και τα υπολοιπα εντος πολης μας κανει μεση καταναλωση 4.2 λιτρα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2014 Zip 50 Μια ιδρωμένη κάλτσα ανα 50 χιλιόμετρα 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2014 Πόσο πάει η ιδρωμένη κάλτσα και επίσης μετράει το μέγεθος; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_gravity 124 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2014 Με το ΚΤΜ 990 Αdventure.....8.2!!! Παλι καλα γιατι νομιζα οτι ημουν μονο εγω που εχω νεροχυτη με ροδες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telixristos 231 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2014 (τροποποιήθηκε) χαλασμενο θα ειναι..... παραπανω καινε αυτα τα ριμαδια Και εγώ θα σου πω ότι σε 205 χλμ έκαψε 8,5 λίτρα. Μέση ταχύτητα 60 χλμ/ώρα επαρχιακός δρόμος. Do the math. Και θα το διαβάσει ο κάθε ένας που δεν το έχει οδηγήσει και θα πει ότι είναι τέρας οικονομίας... Θα παραλείψω βέβαια εντέχνως να αναφέρω ότι στις ανηφόρες πήγαινα με 4η σχέση και στις κατηφόρες κάρφωνα 6η (3.000 στρ/λεπτό)... Με ελάχιστες αλλαγές στο σασμάν. Και θα το παίξω και μάγκας, ενώ την ίδια διαδρομή την κάνω συνήθως με 2η σχέση (10.000 στρ/λεπτό) αλλάζοντας σχέση σε κάθε φουρκέτα αλλά με ίδια μέση ταχύτητα και καίει 6,5 - 7 λ/100 χλμ. Καταλαβαίνεις τι παραπληροφόρηση υπάρχει. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 28 , 2014 από τον telixristos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πανος VFR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2014 Καλα ηθελα να ξερα ρε φουστη μου ολοι εσεις που βλεπετε καταναλωσεις 4-4.5 λιτρα σε μηχανες ανω των 600 κυβικων πατε με 50-60χιλιομετρα?Αν οχι ....ΑΥΤΟΚΤΟΝΩ!! :D 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telixristos 231 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2014 (τροποποιήθηκε) Καλα ηθελα να ξερα ρε φουστη μου ολοι εσεις που βλεπετε καταναλωσεις 4-4.5 λιτρα σε μηχανες ανω των 600 κυβικων πατε με 50-60χιλιομετρα?Αν οχι ....ΑΥΤΟΚΤΟΝΩ!! :D όπως έγραψα πριν, διαβάζουμε ταχύτητες αλλά δεν μπορούμε να διαβάσουμε τρόπο οδήγησης. Εγώ και εσύ μπορεί να πηγαίνουμε με 60χλμ αλλά εγώ να έχω 2η στον κόφτη και εσύ 6η στο ρελαντί. Υπάρχει τεράστια διαφορά, μην ψαρώνεις πάντα με τα νουμερα που γράφονται. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 28 , 2014 από τον telixristos 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLATS 62 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2014 Εγω παιδια με το ΧΤΧ με νορμαλ οδηγηση(100-120) και με ψιλο ανοιγματακια εντως πολης κανω 170 με 180 χιλιομετρακια......μετα αναβει το λαμπακι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2014 Καθίστε να βάλω βενζίνη σήμερα για να μετρήσω σωστά. Πρέπει να έκανε παγκόσμιο ρεκόρ οικονομίας (για τα δικά της δεδομένα ε) η ρουφήχτρα μου, στον γυρισμό από Ευρυτανία Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες