Jump to content
ALX™

Για να δουμε καταναλωσεις....

Recommended Posts

χαλασμενο θα ειναι..... παραπανω καινε αυτα τα ριμαδια :lipssealed::crazy:

Σήμερα μπαίνει συνεργείο για να ελεγθεί το μέγεθος της βλάβης! :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Χθεσινή ολοήμερη στην Χαλκιδική κ το οδόμετρο έγραψε 281χλμ με 14,5 λίτρα βενζίνης! Ίσον με 5,1!! Δεν περίμενα τέτοια κατανάλωση... φτου φτου σκόρδα :grin:

Σούπερ κατανάλωση!! Αν μου επιτρέπεις σε ποια διαδρομή και με τι μ.ω.τ είδες αυτά τα νούμερα; Θέλω να κάνω κι εγώ μια αντίστοιχη μέτρηση με την πρώτη ευκαιρία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σούπερ κατανάλωση!! Αν μου επιτρέπεις σε ποια διαδρομή και με τι μ.ω.τ είδες αυτά τα νούμερα; Θέλω να κάνω κι εγώ μια αντίστοιχη μέτρηση με την πρώτη ευκαιρία.

Με εκκίνηση από Εύοσμο κ προορισμό Χανιώτη-Πευκοχώρι κ μετά Φούρκα. Γυρισμό από Χανιώτη κ πίσω Θεσ/νίκη. Στην επιστροφή παίζει να συνάντησα το μεγαλύτερο μποτιλιάρισμα που έχω δει από Χαλκιδική, 40 χλμ πριν την πόλη κ τα αυτοκίνητα πηγαίναν σημειωτόν!

Τα χιλιόμετρα ήταν 281 όπως είπα με ταχύτητες 60-130, δικάβαλο κ tankbag.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μέση κατανάλωση με περισσότερα χιλιόμετρα σε επαρχιακό 4,7/100.Σε εθνική μόνο και μεση ταχύτητα 100-110 4/100.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εμένα το αξακι, μου κάει 4,6 λ/100 χλμ. νομιζω ειναι πολλα για αυτο το μηχανακι.. δηλαδη γεμιζει με 12-13 ευρώ, και αδειαζει (χωρις να μπει ρεζέρβα) στα 160-165 χλμ, ενώ σε άλλους κρατάει 180-190. ΘΕΛΩ ΤΑ 20 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ! παιζει να φτάει η μπαγκαζιέρα??? θα κανω και καθαρισμα καρμπ και θα στρώσει πιστεύω :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θεσσαλονίκη - Χαλκιδική - Θεσσαλονίκη , δικάβαλος με μποτιλιάρισμα και ταχύτητες 80 - 120 έκαψε 5.2 / 100

Μια χαρά νομίζω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με το kawasaki 250GL Super Sherpa 13ετίας μέσα στη πόλη: 4,2lt/100km!

Με το ΚΤΜ 990 Αdventure.....8.2!!!

Τροποποιήθηκε από τον okourkoulos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χθεσινή μέτρηση 510χλμ 25ευρά

Τα ευρά ( όπως τα λες ) δεν λένε τίποτα.

Πες μας λίτρα για να συνεννοηθούμε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kymco Straight 150cc

2.5Lt ανά 100Χλμ, και με ταχύτητες που κυμαίνονται από 70-100Χλμ!

Το Honda Chaly δεν πρέπει να έκαιγε πάνω από 2Lt.

Μα γιατί ο κόσμος αγοράζει scooter? Για την πόλη μόνο παπάκι! Όταν θα το αντικαταστήσω πάλι παπάκι θα αγοράσω! Μακριά τα scooter! Ακούς εκεί να καίνε 4Lt ανά 100Χλμ τα 150ρια και τα 200ρια! 4.7 καίει το πολύ η Kawasaki W800!

Τροποποιήθηκε από τον Chris1981

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελευταία μέτρηση μετά την αλλαγή λαδιών/φίλτρου:

Με 10 ευρώ/6lt απλή αμόλυβδη μέσα στην πόλη έβγαλε 130 km με γρήγορη οδήγηση, σταμάτα ξεκίνα κλπ.

Με απλή αναλογική δίνει 4.61 lt/ 100km. Εξαιρετικά για 750cc. Ξεχνάω ότι βάζω βενζίνη πλέον που χρησιμοποιώ το αυτοκίνητο όλο και λιγότερο. :-)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ταξιδάκια Αθήνα-Μεσολόγγι με γρήγορους ρυθμούς(πάνω από 150-160 σταθερά)

5,1-5,2 λίτρα/100 χλμ.

Μια χαρά πιστεύω ο ληστής.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

V stromακι κατέχουμε λοιπόν....

Αθήνα - Ναύπακτο και πάλι πίσω με 4.3...

Μες την πόλη με μέση καταναλωση στα 4.8-5...

καλα νομίζω το στρωματακι μου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περι er 6n ο λογος...

31.5 λιτρα για 750 χλμ με προσεκτικη οδηγηση και εκ των οποιων τα 600 περιπου δικαβαλο σε εθνικη οδο/επαρχιακους και τα υπολοιπα εντος πολης μας κανει μεση καταναλωση 4.2 λιτρα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με το ΚΤΜ 990 Αdventure.....8.2!!!

Παλι καλα γιατι νομιζα οτι ημουν μονο εγω που εχω νεροχυτη με ροδες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαλασμενο θα ειναι..... παραπανω καινε αυτα τα ριμαδια :lipssealed::crazy:

Και εγώ θα σου πω ότι σε 205 χλμ έκαψε 8,5 λίτρα. Μέση ταχύτητα 60 χλμ/ώρα επαρχιακός δρόμος. Do the math.

Και θα το διαβάσει ο κάθε ένας που δεν το έχει οδηγήσει και θα πει ότι είναι τέρας οικονομίας... :afro:

Θα παραλείψω βέβαια εντέχνως να αναφέρω ότι στις ανηφόρες πήγαινα με 4η σχέση και στις κατηφόρες κάρφωνα 6η (3.000 στρ/λεπτό)... Με ελάχιστες αλλαγές στο σασμάν.

Και θα το παίξω και μάγκας, ενώ την ίδια διαδρομή την κάνω συνήθως με 2η σχέση (10.000 στρ/λεπτό) αλλάζοντας σχέση σε κάθε φουρκέτα αλλά με ίδια μέση ταχύτητα και καίει 6,5 - 7 λ/100 χλμ.

Καταλαβαίνεις τι παραπληροφόρηση υπάρχει.

Τροποποιήθηκε από τον telixristos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα ηθελα να ξερα ρε φουστη μου ολοι εσεις που βλεπετε καταναλωσεις 4-4.5 λιτρα σε μηχανες ανω των 600 κυβικων πατε με 50-60χιλιομετρα?Αν οχι ....ΑΥΤΟΚΤΟΝΩ!! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα ηθελα να ξερα ρε φουστη μου ολοι εσεις που βλεπετε καταναλωσεις 4-4.5 λιτρα σε μηχανες ανω των 600 κυβικων πατε με 50-60χιλιομετρα?Αν οχι ....ΑΥΤΟΚΤΟΝΩ!! :D

όπως έγραψα πριν, διαβάζουμε ταχύτητες αλλά δεν μπορούμε να διαβάσουμε τρόπο οδήγησης. Εγώ και εσύ μπορεί να πηγαίνουμε με 60χλμ αλλά εγώ να έχω 2η στον κόφτη και εσύ 6η στο ρελαντί. Υπάρχει τεράστια διαφορά, μην ψαρώνεις πάντα με τα νουμερα που γράφονται.

Τροποποιήθηκε από τον telixristos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω παιδια με το ΧΤΧ με νορμαλ οδηγηση(100-120) και με ψιλο ανοιγματακια εντως πολης κανω 170 με 180 χιλιομετρακια......μετα αναβει το λαμπακι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καθίστε να βάλω βενζίνη σήμερα για να μετρήσω σωστά.

Πρέπει να έκανε παγκόσμιο ρεκόρ οικονομίας (για τα δικά της δεδομένα ε) η ρουφήχτρα μου, στον γυρισμό από Ευρυτανία

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα