sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 Michelin m45..οσο κραταγαν τα μαμα στο στεγνο κρατανε αυτα στο βρεγμενο και καλυτερα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 μπροστινα wp ελατηρια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 Μέχρι τώρα αυτό: αλλά σε λίγο μάλλον θα πάρει τη θέση του αυτό: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris76 334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 Με διαφορα το πλεον χρηστικο ακομα και απο τις ηλεκτρολογικες πατεντες που εκανα. Και δεν κανω πλακα Σωστός ο φούρναρης ! ! ! :_thumbsup: Και με βλέπω να τον αντιγράφω :whistling: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 Τα πατακια/μαρσπιε συνεπιβατη, βεβαια απο τοτε ζητημα να εχω βαλει 3 φορες ατομο πανω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 Το κλάξον μου :) ΥΓ Και τα μπροστινά ελατήρια της WP. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤΕΟΜΑΝ 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 To ktm μου που ειναι μαμα σε ολλα του αλλα ολλα αυτα το κανουν το τελειο αξεσουαρ μου για τα παιχνδια μου στο χωμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panosohli 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2011 Στο προηγουμενο μου μηχανακι (fazer) ηταν οι ohlins, αυτο που εχω τωρα εχει αναρτησεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2011 την μπαγκαζιερα μου θεωρω το πιο χρησιμο και απαραιτητο σαν αξεσουαρ και γιαυτο η θεση της πανω στην μοτο εχει γινει μονιμη!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pause 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2011 Καλημέρα. Ρε παιδιά αυτή την καφεδιέρα που είδα πιο πάνω πουτην προμηθευόμαστε; οεοοεεεεο; Θα με σώσει απο την γκρίνια της δικιάς μου. Είναι σοβαρά τα πράγματα λέμε. Πως την τοποθετούμε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris76 334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2011 Δες ΕΔΩ Ακριβό αλλά πολύ τρελιάρικο ! ! ! :tease: :tease: :spam: :spam: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stel_0 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2011 μανιτάρια. Αν κι ευτυχώς ακόμη (και ελπίζω ποτέ) δεν έχω δει το αποτέλεσμά τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2011 FCR στο 640 και FCR στο 501 :grin: :grin: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2011 Μέχρι τώρα αυτό: αλλά σε λίγο μάλλον θα πάρει τη θέση του αυτό: Και τι τα χρειάζεσαι αυτά? Είναι λίγο για σένα το γκάζι του RC? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Van_219 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2011 Παιδια σορρυ κι ολας το ξερω οτι ειναι αλλα τι ειναι τα μανιταρια ???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anasto79 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2011 τα θερμαινομενα grip. απεκτα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2011 Χούφτες στο innova ! http://www.mybike.gr/topic/31457-innova-125-extras/page__p__654891__fromsearch__1#entry654891 ''Παίζει'' να'ναι το μόνο παπί που'χει τέτοιο......αξεσουάρ! :spiteful: Το χειμώνα, η δουλειά τους είναι εξαιρετική ! υγ. Πριν 2 μέρες, μέσα στην Ν. Ερυθραία, σε φανάρι, με ρώταγε ένας αναβάτης Varadero, πως τις....έβαλα. :blush2: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2011 Και τι τα χρειάζεσαι αυτά? Είναι λίγο για σένα το γκάζι του RC? Όχι δεν το είπα για το γκάζι του, ο λόγος είναι ότι στις χαμηλές στροφές έχει φύγει εντελώς το σκορτσάρισμα... Όλα τα ψεκαστά ΚΤΜ το έχουν αυτό το κουσούρι... Για το γκάζι τώρα...σου δίνει μεγαλύτερο χαμόγελο στην επιτάχυνση καθώς το RC μαμά δίνει πολύ γραμμικά την δύναμή του, ανεβάζει γρήγορα μεν δε λέω αλλά δεν σου δίνει την αίσθηση ότι πάει...μέχρι να ρίξεις μια ματιά στο κοντέρ βέβαια... το δεύτερο είναι καλώδιο σύνδεσης με τον εγκέφαλο που παρέα με το TuneECU μπορείς να δεις όλα τα διαγνωστικά μηνύματα, να ρυθμίσεις TPS, να απενεργοποιήσεις λάμδα κτλ κτλ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2011 Όχι δεν το είπα για το γκάζι του, ο λόγος είναι ότι στις χαμηλές στροφές έχει φύγει εντελώς το σκορτσάρισμα... Όλα τα ψεκαστά ΚΤΜ το έχουν αυτό το κουσούρι... Για το γκάζι τώρα...σου δίνει μεγαλύτερο χαμόγελο στην επιτάχυνση καθώς το RC μαμά δίνει πολύ γραμμικά την δύναμή του, ανεβάζει γρήγορα μεν δε λέω αλλά δεν σου δίνει την αίσθηση ότι πάει...μέχρι να ρίξεις μια ματιά στο κοντέρ βέβαια... το δεύτερο είναι καλώδιο σύνδεσης με τον εγκέφαλο που παρέα με το TuneECU μπορείς να δεις όλα τα διαγνωστικά μηνύματα, να ρυθμίσεις TPS, να απενεργοποιήσεις λάμδα κτλ κτλ... μωρε μπραβο μαγκια το συστημα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2011 Παιδια σορρυ κι ολας το ξερω οτι ειναι αλλα τι ειναι τα μανιταρια ???? Προστατευτικά που μπαίνουν δεξιά και αριστερά της μηχανής πάνω στο πλαίσιο και προεξέχουν λίγο έτσι ώστε σε ενδεχόμενη πτώση να προστατέψουν την μηχανή. Και εγώ τα μανιτάρια θεωρώ το κορυφαίο αξεσουάρ που έχω στην μοτοσυκλέτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrEvil 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2011 Θερμαινόμενα γκρίπ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paitos 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2011 Γεφυρα στο πηρουνι και oi τετραπιστονες απο CBR 954. Mε αυτα τα δυο επιτελους εχει φρενα το στρωμακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bull tdm 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2011 Αναρτησεις μακραν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2011 OHLINS ολα τα λευτα!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2011 Σωληνάκια υψηλής πίεσης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες