Jump to content
ALX™

Ποιο θεωρείτε κορυφαίο (για σας) αξεσουάρ από αυτά που βάλατε στη μοτοσυκλέτα σας?

Recommended Posts

Michelin m45..οσο κραταγαν τα μαμα στο στεγνο κρατανε αυτα στο βρεγμενο και καλυτερα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

0295l.jpg

0296wj.jpg

Με διαφορα το πλεον χρηστικο ακομα και απο τις ηλεκτρολογικες πατεντες που εκανα.

Και δεν κανω πλακα :nono:

Σωστός ο φούρναρης ! ! ! :_thumbsup: :_thumbsup:

Και με βλέπω να τον αντιγράφω :whistling: :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα πατακια/μαρσπιε συνεπιβατη, βεβαια απο τοτε ζητημα να εχω βαλει 3 φορες ατομο πανω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To ktm μου που ειναι μαμα σε ολλα του αλλα ολλα αυτα το κανουν το τελειο αξεσουαρ μου για τα παιχνδια μου στο χωμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

την μπαγκαζιερα μου θεωρω το πιο χρησιμο και απαραιτητο σαν αξεσουαρ και γιαυτο η θεση της πανω στην μοτο εχει γινει μονιμη!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα. Ρε παιδιά αυτή την καφεδιέρα που είδα πιο πάνω πουτην προμηθευόμαστε; οεοοεεεεο; Θα με σώσει απο την γκρίνια της δικιάς μου. Είναι σοβαρά τα πράγματα λέμε.

Πως την τοποθετούμε;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μέχρι τώρα αυτό:

pciiiusbvy3tu4.jpg

αλλά σε λίγο μάλλον θα πάρει τη θέση του αυτό:

Cable_OBD_KTM.jpg

Και τι τα χρειάζεσαι αυτά? Είναι λίγο για σένα το γκάζι του RC? :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χούφτες στο innova ! http://www.mybike.gr/topic/31457-innova-125-extras/page__p__654891__fromsearch__1#entry654891

''Παίζει'' να'ναι το μόνο παπί που'χει τέτοιο......αξεσουάρ! :spiteful: :spiteful:

Το χειμώνα, η δουλειά τους είναι εξαιρετική !

υγ. Πριν 2 μέρες, μέσα στην Ν. Ερυθραία, σε φανάρι, με ρώταγε ένας αναβάτης Varadero, πως τις....έβαλα. :blush2: :blush2: :blush2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και τι τα χρειάζεσαι αυτά? Είναι λίγο για σένα το γκάζι του RC? :_zeppelin:

Όχι δεν το είπα για το γκάζι του, ο λόγος είναι ότι στις χαμηλές στροφές έχει φύγει εντελώς το σκορτσάρισμα...

Όλα τα ψεκαστά ΚΤΜ το έχουν αυτό το κουσούρι...

Για το γκάζι τώρα...σου δίνει μεγαλύτερο χαμόγελο στην επιτάχυνση καθώς το RC μαμά δίνει πολύ γραμμικά την δύναμή του, ανεβάζει γρήγορα μεν δε λέω αλλά δεν σου δίνει την αίσθηση ότι πάει...μέχρι να ρίξεις μια ματιά στο κοντέρ βέβαια...

το δεύτερο είναι καλώδιο σύνδεσης με τον εγκέφαλο που παρέα με το TuneECU μπορείς να δεις όλα τα διαγνωστικά μηνύματα, να ρυθμίσεις TPS, να απενεργοποιήσεις λάμδα κτλ κτλ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι δεν το είπα για το γκάζι του, ο λόγος είναι ότι στις χαμηλές στροφές έχει φύγει εντελώς το σκορτσάρισμα...

Όλα τα ψεκαστά ΚΤΜ το έχουν αυτό το κουσούρι...

Για το γκάζι τώρα...σου δίνει μεγαλύτερο χαμόγελο στην επιτάχυνση καθώς το RC μαμά δίνει πολύ γραμμικά την δύναμή του, ανεβάζει γρήγορα μεν δε λέω αλλά δεν σου δίνει την αίσθηση ότι πάει...μέχρι να ρίξεις μια ματιά στο κοντέρ βέβαια...

το δεύτερο είναι καλώδιο σύνδεσης με τον εγκέφαλο που παρέα με το TuneECU μπορείς να δεις όλα τα διαγνωστικά μηνύματα, να ρυθμίσεις TPS, να απενεργοποιήσεις λάμδα κτλ κτλ...

μωρε μπραβο μαγκια το συστημα :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια σορρυ κι ολας το ξερω οτι ειναι :offtopic: αλλα τι ειναι τα μανιταρια ????

Προστατευτικά που μπαίνουν δεξιά και αριστερά της μηχανής πάνω στο πλαίσιο και προεξέχουν λίγο έτσι ώστε σε ενδεχόμενη πτώση να προστατέψουν την μηχανή.

Και εγώ τα μανιτάρια θεωρώ το κορυφαίο αξεσουάρ που έχω στην μοτοσυκλέτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεφυρα στο πηρουνι και oi τετραπιστονες απο CBR 954.

Mε αυτα τα δυο επιτελους εχει φρενα το στρωμακι :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα