Tasos-10 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 Μετά την πετυχημένη πορεία της προηγούμενης Τετάρτης, το επαναλαμβάνουμε και αυτή την Τετάρτη. Ευχομαι να είμαστε περισσότεροι. Στο πάρκιν του Λυκαβηττου στις 5.30. Απ την πορεία της προηγούμενης Τετάρτης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos-10 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 Υπάρχει και σχετική σελίδα στο "φατσοβιβλίο"........... https://www.facebook.com/event.php?eid=133632910047958 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 Θα είμαι ξανά εκεί ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 Στην αρχη ξενερωσα αλλα YESSSSSSSSSSS εχω ρεπο την τεταρτη ... ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ!! Προς Συνταγμα η διαδρομη ετσι?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
avel 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 Φυσικά στις πορείες, όπως σε όλες τις μαζικές εκδηλώσεις που γινόμαστε όλοι πρόβατα, δεν ισχύουν οι νόμοι, κι έτσι πολλοί δε φοράνε κράνος ή οποιονδήποτε εξοπλισμό. Μην τυχόν δώσουμε και το καλό παράδειγμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 Πορεία ΛΕΜΟΤ προς το Καστρί, Δεκέμβρης 1983. 6.000 μοτό, περνούσαν 10 λεπτά εμπρός από το Σύνταγμα. Φωτό Τ. Βενετσανόπουλος. Για να μαθαίνουν οι νεώτεροι και να θυμούνται οι παλαιότεροι... 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 θα ειμαι και εγω εκει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos-10 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 Η πορεία θα ακολουθήσει την ίδια διαδρομή. Από το πάρκιν του Λυκαβηττου, Λεωφόρος Αλεξάνδρας, Βασιλίσσης Σοφίας, δεξιά στο Σύνταγμα Πανεπιστημίου μέχρι την Ομόνοια, ανεβαίνουμε από τη Σταδίου, περνάμε από την κάτω πλευρά του Συντάγματος, και ανεβαίνουμε μπροστά στη Βουλή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos-10 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 Ισχύει το αρχικό κείμενο που είχε βγεί, για την μοτοπορεία και της προηγούμενης Τετάρτης. Ετσι κι αλλιώς δεν έχει αλλάξει τίποτα από την πλευρά των κυβερνώντων. Πιστεύω ότι αυτό που θα αλλάξει προς το καλύτερο θα είναι η δική μας αποφασιστικότητα, και μαζικότητα. Το κείμενο: Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν πρόκειται για ένα νέο κίνημα ή οργάνωση. Είμαστε οι "Αγανακτισμένοι του Συντάγματος" πολίτες αυτής της χώρας που κάποιοι προσπαθούν να τη ξεπουλήσουν με κάθε τρόπο. Κάθε μέρα πολλοί από εμάς βρισκόμαστε στο Σύνταγμα και προσπαθούμε με τις φωνές μας να δείξουμε σε αυτούς που μας κυβερνάνε τόσα χρόνια, ότι τους ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ. Η υπομονή μας εξαντλήθηκε. Την Τετάρτη με αυτή τη μικρή σε διάρκεια μοτοσυκλετιστική πορεία μέσα στην Αθήνα θα προσπαθήσουμε να ξυπνήσουμε και τους υπόλοιπους Αθηναίους να κατέβουν στο Σύνταγμα και να φωνάξουμε όλοι μαζί. Μόνο που αυτή τη φορά εκτός από τις φωνές μας θα ακούσουν και τις μηχανές μας!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 Μόνο που αυτή τη φορά εκτός από τις φωνές μας θα ακούσουν και τις μηχανές μας!!! Μ'αρεσει!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos-10 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 Και το αφισάκι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 Στην αρχη ξενερωσα αλλα YESSSSSSSSSSS εχω ρεπο την τεταρτη ... ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ!! Προς Συνταγμα η διαδρομη ετσι?? Ναι, ναι, να δούμε πώς θα γνωριστούμε. Προσωπικά έχω την περικεφαλαία του άβαταρ στο μπροστινό φτερό μου σε κόκκινο χρώμα.Άν το δείς μίλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Grehiel 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 Ναι, ναι, να δούμε πώς θα γνωριστούμε. Προσωπικά έχω την περικεφαλαία του άβαταρ στο μπροστινό φτερό μου σε κόκκινο χρώμα.Άν το δείς μίλα. Λεω να ερθω κ εγω κ αμα ερθει κ ο Κostas-v..Αμα ειναι κανονιζουμε κοινο σημειο συναντησης καπου εκει να ειμαστε παρεουλα ολα τα καλα παιδια του mybike! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 Δυστυχως εγω δουλευω, οσοι πατε καντε σαματα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2011 Ναι, ναι, να δούμε πώς θα γνωριστούμε. Προσωπικά έχω την περικεφαλαία του άβαταρ στο μπροστινό φτερό μου σε κόκκινο χρώμα.Άν το δείς μίλα. Θα εχω το νου μου... με το σκουτερ θα εισαι ετσι?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2011 Θα εχω το νου μου... με το σκουτερ θα εισαι ετσι?? Ναί φυσικά, ή με το HONDA (SH 300) ή με το YAMAHA (CYGNUS X) την προηγούμενη φορά ήμουν με το δεύτερο γιατί είναι μικρότερο και καλύτερο για τέτοια και ειδικά μέσα στην πόλη δεν παίζεται. Με ένα από τα δύο λοιπόν. Το πρώτο είναι μαύρο το άλλο ασημί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2011 Εκτός απροόπτου κι εγώ μέσα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2011 Εκτός απροόπτου κι εγώ μέσα. Μπράβο Κώστα, θα τα πούμε εκεί ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 (τροποποιήθηκε) ΑΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η 3η ΜΟΤΟ-ΠΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΣΤΟΝ ΛΥΚΑΒΗΤΟ ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΣΤΙΣ 5:00. ΠΑΡΤΕ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΣΑΣ, ΤΙΣ ΒΕΣΠΕΣ, ΤΑ ΠΑΠΑΚΙΑ, ΤΑ ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤA ΚΑΙ ΠΑΜΕ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ MAΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 7 , 2011 από τον vagelisv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 99,9999999999999% θα ερθω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 παρον... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moustardas 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 Αν εν τέλει δεν δουλεύω απόγευμα (που αυτό γίνεται 1 στις 730) θα είμαι εκεί με ωτοασπίδες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εχω μιλησει και με τον A.K.A sonIC(αλεξανδρο) και θα βιντεοσκοπησει την ολη πορεια,αντε !!!!! 1.vagelis 2.A.K.A sonIC 3.Smias 4.dim_gal 5.M0t@rd@$ 6. 7. 8. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 7 , 2011 από τον vagelisv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 5:30 6:00 εδω γραφετε για τις 5:00 τελικα τι ωρα ισχυει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
petran256 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 Αν καταφερω θα ειμαι κ εγω εκει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες