patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 (τροποποιήθηκε) "Καταρχην να πω πως ουτε ποσοστα περνω , ουτε μετοχες εχω στην παρακατω εταιρια, αλλα τα σωστα ΠΡΕΠΕΙ να λεγονται." Τριτη απογευμα κανω την παραγγελια απο AUTOMOTORACING το οποιο ειναι στην Ανδορα, μετα απο την πολυτιμη βοηθεια του φιλου Virus (πολλα ευχαριστω κ απειρα στον Γιαννη) Παρασκευη απογευμα το tracking μου το εδειχνε Ελλαδα .... σημερα πουρνο πουρνο τα ΕΛΤΑ μου το εφεραν στην πορτα μου χωρις ΚΑΜΙΑ αλλη χρεωση 4 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ Καλοριζικο λοιπον κ καλο καλοκαιρι σε ολους με 108 ευρω (η καλυτερη τιμη στο ελλαδα που βρηκα ηταν 150 ευρω ) REVIT AIR Τροποποιήθηκε Μάιος 30 , 2011 από τον patapios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 Καλοφορετο και αχρειαστο φιλε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 Πολύ καλό φαίνεται, καλορίζικο. Και γρήγοροι οι τυπάδες, μπράβο τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 Έχω δύο απο δαύτα, πολύ καλή επιλογή!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ωρες ωρες νοιωθω οτι "ανακαλυψα την αμερικη" ρε γαμωτο . Σε ενα μαγαζι που πηγα για να δοκιμασω νουμερο: εγω: Εχετε xxl κ αν ναι ποσο εχει? πωλητης: Δεν εχουμε xxl αλλα αν θες να μου αφησεις μια προκαταβολη να στο παραγγειλω κ σε 2 βδομαδες θα ειναι εδω. εγω: Μα γιατι να δωσω προκαταβολη αφου δεν ξερω αν θα το αγορασω, πρεπει πρωτα να το φορεσω να δω πως καθεται απανω μου κ μετα. Κ απο τιμη τι θα μου κανεις? (165 ευρω εγραφε το καρτελακι) πωλητης: (μετα απο συνεννοηση με το αφεντικο) Θα το παρεις στα 160 ευρω... ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ....ΔΙΚΑ ΣΑΣ Τροποποιήθηκε Μάιος 30 , 2011 από τον patapios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 Ωρες ωρες νοιωθω οτι "ανακαλυψα την αμερικη" ρε γαμωτο . Σε ενα μαγαζι που πηγα για να δοκιμασω νουμερο: εγω: Εχετε xxl κ αν ναι ποσο εχει? πωλητης: Δεν εχουμε xxl αλλα αν θες να μου αφησεις μια προκαταβολη να στο παραγγειλω κ σε 2 βδομαδες θα ειναι εδω. εγω: Μα γιατι να δωσω προκαταβολη αφου δεν ξερω αν θα το αγορασω, πρεπει πρωτα να το φορεσω να δω πως καθεται απανω μου κ μετα. Κ απο τιμη τι θα μου κανεις? (165 ευρω εγραφε το καρτελακι) πωλητης: (μετα απο συνεννοηση με το αφεντικο) Θα το παρεις στα 160 ευρω... ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ....ΔΙΚΑ ΣΑΣ γιατι βρε αχαριστε.....ξερεις τι μπορεις να κανεις τη σημερον ημερα με 5 ολακερα €......? τπτ απολυτως :tooth: υγ:για δωσε link απο το μαγαζι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 http://www.automotoracing.com/ 100 ευρω κ ανωθεν μεταφορικα δωρεαν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 Ναι, το μαγαζί αυτό, όταν έχει διαθεσιμότητα, απλά δεν παίζεται! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 Κατ' αρχήν καλορίζικο και αγρατζούνιστο. Πολύ όμορφο. Κατά δεύτερον: Σε ενα μαγαζι που πηγα για να δοκιμασω νουμερο: εγω: Εχετε xxl κ αν ναι ποσο εχει? πωλητης: Δεν εχουμε xxl αλλα αν θες να μου αφησεις μια προκαταβολη να στο παραγγειλω κ σε 2 βδομαδες θα ειναι εδω. Πολύ λογικό τον βρίσκω....... θα μας τρελάνει εντελώς ρεεεεεεεεεεεϊ εγω: Μα γιατι να δωσω προκαταβολη αφου δεν ξερω αν θα το αγορασω, πρεπει πρωτα να το φορεσω να δω πως καθεται απανω μου κ μετα. Κ απο τιμη τι θα μου κανεις? (165 ευρω εγραφε το καρτελακι) Τσιγγούνη. Αντί να του το ξοφλήσεις με τη μία του παιδιού, τού 'κανες και κόνξες. Αρνήθηκες τέτοια εξυπηρέτηση? πωλητης: (μετα απο συνεννοηση με το αφεντικο) Θα το παρεις στα 160 ευρω... Και μαμώ τις εκπτώσεις σου έκανε το "αφεντικό", μην κλαίγεσαι, έχει έξοδα κι αυτός, "δε βγαίνει". ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ....ΔΙΚΑ ΣΑΣ Θυμίζω το περιστατικό με το δικό μου το χειμερινό: 230 (νομίζω) στην αντιπροσωπεία ακατέβατα, 120 το πήρα από "μεσάζοντα" που του το παρήγγειλε για λογαριασμό μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 Kωστα αληθεια, αν μου το εδινε 120-130ευρω κ το ειχε εκεινη την στιγμη θα το επερνα επιτοπου. Θελεις να στηριξεις την ελληνικη αγορα αλλα σε "πηδανε" ρε γαμωτο. Κ εγω μαγαζι εχω κ ξερω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 Mε γειες!Γ@ματο μπουφανακι,κι απο κοντα που το εχω υποψη ειναι εξαιρετικο και ποιοτικοτατο! Re'vit...τελος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carp82 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 μεγια και καλοφορετο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 Καλοφόρετο και αγρατζούνιστο. Μαμάτα τα Rev'It, απλά μια παρατήρηση. Σε δύο φίλους μου που έχουν τις σχετικά φτηνές σειρές της εταιρίας (2 air και 1 χειμερινό) βγήκανε πολύ γρήγορα off τα velcro (εύκολο φτιάξιμο με ράψιμο καινούριων), και στο ένα καλοκαιρινό έχει σημάδια φθοράς η εσωτερική φόδρα-επένδυση. Αυτά για χρήση κάτι παραπάνω από μια σεζόν, οπότε δώσε προσοχή στα πλυσίματα γιατί είναι κάπως ευαίσθητα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 (τροποποιήθηκε) Το πρώτο που πήρα, και είναι και το ίδιο με του Πατάπιου, το έχω απο πρόπερσι, το καλοκαίρι το μπουφάν πλένεται κάθε 3 εβδομάδες λόγω χρώματος και χρήσης, μέχρι τώρα η μόνη φθορά είναι το αυτοκόλλητο που γράφει "ΑΙR" στην αριστερή μεριά που έχει ξεκολλήσει, κατα τ'άλλα, καμία άλλη φθορά.. Εαν δεν ήμουν ευχαριστημένος, δεν θα έπαιρνα και ίδιο(άλλο χρώμα) δεύτερο.. Και ένα Bering καλοκαιρινό που έχω είναι πολύ καλό, αλλα το Revit είναι ένα σκαλί παραπάνω. Τροποποιήθηκε Μάιος 30 , 2011 από τον Manalishi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 Το πρώτο που πήρα, και είναι και το ίδιο με του Πατάπιου, το έχω απο πρόπερσι, το καλοκαίρι το μπουφάν πλένεται κάθε 3 εβδομάδες λόγω χρώματος και χρήσης, μέχρι τώρα η μόνη φθορά είναι το αυτοκόλλητο που γράφει "ΑΙR" στην αριστερή μεριά που έχει ξεκολλήσει, κατα τ'άλλα, καμία άλλη φθορά.. Εαν δεν ήμουν ευχαριστημένος, δεν θα έπαιρνα και ίδιο(άλλο χρώμα) δεύτερο.. Και ένα Bering καλοκαιρινό που έχω είναι πολύ καλό, αλλα το Revit είναι ένα σκαλί παραπάνω. Τι να πω, προφανώς έτυχε... Κι εγώ αν και "dainesάκιας" μέχρι τώρα και πλήρως ικανοποιημένος από τα crash tests μου , ψήνομαι για κανα Rev'it. Ειδικά για το ignition που έχω δει και φαίνεται να μην κάνει μόνο για το πολύ κρύο. Το μόνο κακό είναι η φτωχή αντιπροσώπευση στην Ελληνική αγορά. Πατάπιε για ρίξε καμιά διεύθυνση μιας και το έχεις ψάξει το θέμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 ρε παταπιε ακομα και στην φωτο ειναι πολυ ωραιο το μπουφανακι παντως εχω ενα παντελονι κορντουρα της ρεβιτ και μου εχει αφησει πολυ καλες εντυπωσεις κι οπως βλεπω τα γραφομενα σου σαν πενταχρονο παιδακι κανεις που πηρε το δωρο του κι αποτι βλεπω δεν εισαι κι ο μονος καλοριζικο κι αγρατζουνιστο κι απο δω λοιπον:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 Εχω το ιδιο και το φορουσα περσι ολο το καλοκαιρι. Το αγορασα 130 απο ελλαδα . Παρα πολυ καλο μπουφανακι ! Καλοφορετο ταπταπ ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 Οι προστασίες του (αγκώνες - ώμοι) αξίζουν; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 (τροποποιήθηκε) Οι προστασίες του (αγκώνες - ώμοι) αξίζουν; knox εχει Το μόνο κακό είναι η φτωχή αντιπροσώπευση στην Ελληνική αγορά. Πατάπιε για ρίξε καμιά διεύθυνση μιας και το έχεις ψάξει το θέμα... Ελληνικη διευθυνση για δοκιμη εννοεις? Γιατι λινκ ιντερνετικο εδωσα λιγο πιο πανω Τροποποιήθηκε Μάιος 30 , 2011 από τον patapios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vasilis Vr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 (τροποποιήθηκε) Καλοφόρετο.. Είμαι κι εγώ στο ψήσιμο για το συγκεκριμένο. Η αλήθεια είναι ότι έστειλα mail σε ένα Γερμανικό κατάστημα για να δώ τι παίζει με το νούμερο, διότι έχουμε και έναν όγκο. Οι αναλογίες είναι 2 μοντέλων σε ένα. Σε τι νούμερο το πήρες; Έχουν για μεγάλους Ελληνες δλδ; Τροποποιήθηκε Μάιος 30 , 2011 από τον Vasilis Vr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 (τροποποιήθηκε) Kωστα αληθεια, αν μου το εδινε 120-130ευρω κ το ειχε εκεινη την στιγμη θα το επερνα επιτοπου.Θελεις να στηριξεις την ελληνικη αγορα αλλα σε "πηδανε" ρε γαμωτο.Κ εγω μαγαζι εχω κ ξερω καταρχας οπως λες και πιο πανω... πηγες να "δοκιμασεις νουμερο" ... ο λογος που τα ελληνικα μαγαζια ΔΕΝ στοκαρουν πλεον, ειναι αυτος.... οτι καταντησαν δοκιμαστηρια ολων των επιδοξων "εισαγομενων" (θυμαστε τον Λαλακη?) οποτε δε λογιζεσαι πελατης εκτος αν θελεις να αγορασεις , γιαυτο μαλλον σου ζητησαν προκαταβολη " ."Τριτη απογευμα κανω την παραγγελια απο AUTOMOTORACING το οποιο ειναι στην Ανδορα, (η καλυτερη τιμη στο ελλαδα που βρηκα ηταν 150 ευρω ακριβως γι'αυτο και η διαφορα στην τιμη. δεν σε κλεβει κανενας εμπορος ..Η Ανδορα ειναι αφορολογητος "παραδεισος" οποτε υπολογισε ενα τουλαχιστον 23% που δε θα τα χωνες στη τσεπη κανενος εισαγωγεα ή μαγαζατορα, αλλα στου Παπακωνσταντινου, του Παπανδρεου και των φιλων τους.... Τροποποιήθηκε Μάιος 30 , 2011 από τον maxxdopa Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 Ναι βρε, είχα παέι δίκτκλο (και στα δύο) το οποίο υποτίθεται οτι είχε και δεν βρήκα τίποτα, ούτε ξέρανε πότε και τι θα φέρουνε κλπ. Έστω και το μαγαζί που είχες πάει εσύ, του π@υστη δεν φοράω xxl κάτι θα βρώ πιστεύω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 νομίζω του είχες κάνει την ίδια ερώτηση εχθές στο Λαυριο και σου είχε πει πως βρήκε από το ιντερνετ τα μαγαζιά που φέρνουν revit και πήγε σε ένα στην νέα ιωνία. Τώρα διεύθυνση δεν είχε διευκρινήσει...! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 καταρχας οπως λες και πιο πανω... πηγες να "δοκιμασεις νουμερο" ... ο λογος που τα ελληνικα μαγαζια ΔΕΝ στοκαρουν πλεον, ειναι αυτος.... οτι καταντησαν δοκιμαστηρια ολων των επιδοξων "εισαγομενων" (θυμαστε τον Λαλακη?) οποτε δε λογιζεσαι πελατης εκτος αν θελεις να αγορασεις , γιαυτο μαλλον σου ζητησαν προκαταβολη ακριβως γι'αυτο και η διαφορα στην τιμη. δεν σε κλεβει κανενας εμπορος ..Η Ανδορα ειναι αφορολογητος "παραδεισος" οποτε υπολογισε ενα τουλαχιστον 23% που δε θα τα χωνες στη τσεπη κανενος εισαγωγεα ή μαγαζατορα, αλλα στου Παπακωνσταντινου, του Παπανδρεου και των φιλων τους.... Ο ένας εκ των δύο φίλων πάντως 120 το είχε πάρει από εδώ πέρυσι! Και δεν το πήρε κόστος ούτε ήταν γνωστός του, απλά το παζάρεψε λίγο όπως και ο Patapios... νομίζω του είχες κάνει την ίδια ερώτηση εχθές στο Λαυριο και σου είχε πει πως βρήκε από το ιντερνετ τα μαγαζιά που φέρνουν revit και πήγε σε ένα στην νέα ιωνία. Τώρα διεύθυνση δεν είχε διευκρινήσει...! Ε για αυτό ρωτάω... Για να επωφεληθώ από τον κόπο των άλλων... Μια χαρά βολεύει η Νέα Ιωνία, αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς που μου είπε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2011 Παταπηηηηη......το xxl ειναι το 56 στα revit??? Για πες,για πες,ειμαστε και αλλοι με μεγαλα κορμια.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες