Jump to content
patapios

KΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΜΠΟΥΦΑΝ

Recommended Posts

"Καταρχην να πω πως ουτε ποσοστα περνω , ουτε μετοχες εχω στην παρακατω εταιρια, αλλα τα σωστα ΠΡΕΠΕΙ να λεγονται."

Τριτη απογευμα κανω την παραγγελια απο AUTOMOTORACING το οποιο ειναι στην Ανδορα, μετα απο την πολυτιμη βοηθεια του φιλου Virus (πολλα ευχαριστω κ απειρα :worshippy: στον Γιαννη)

Παρασκευη απογευμα το tracking μου το εδειχνε Ελλαδα :_w00t: .... σημερα πουρνο πουρνο τα ΕΛΤΑ μου το εφεραν στην πορτα μου χωρις ΚΑΜΙΑ αλλη χρεωση :thumbsup:

4 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ :respekt:

Καλοριζικο λοιπον κ καλο καλοκαιρι σε ολους με 108 ευρω (η καλυτερη τιμη στο ελλαδα που βρηκα ηταν 150 ευρω :uglystupid2: )

REVIT AIR

REV_IT_Air_Jacket_Light_Grey-Black_detail.jpg

Τροποποιήθηκε από τον patapios

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πολύ καλό φαίνεται, καλορίζικο.

Και γρήγοροι οι τυπάδες, μπράβο τους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωρες ωρες νοιωθω οτι "ανακαλυψα την αμερικη" ρε γαμωτο .

Σε ενα μαγαζι που πηγα για να δοκιμασω νουμερο:

εγω: Εχετε xxl κ αν ναι ποσο εχει?

πωλητης: Δεν εχουμε xxl αλλα αν θες να μου αφησεις μια προκαταβολη να στο παραγγειλω κ σε 2 βδομαδες θα ειναι εδω.

εγω: Μα γιατι να δωσω προκαταβολη αφου δεν ξερω αν θα το αγορασω, πρεπει πρωτα να το φορεσω να δω πως καθεται απανω μου κ μετα.

Κ απο τιμη τι θα μου κανεις? (165 ευρω εγραφε το καρτελακι)

πωλητης: (μετα απο συνεννοηση με το αφεντικο) Θα το παρεις στα 160 ευρω...

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ....ΔΙΚΑ ΣΑΣ :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωρες ωρες νοιωθω οτι "ανακαλυψα την αμερικη" ρε γαμωτο .

πωλητης: Δεν εχουμε xxl αλλα αν θες να μου αφησεις μια προκαταβολη να στο παραγγειλω κ σε 2 βδομαδες θα ειναι εδω.

εγω: Μα γιατι να δωσω προκαταβολη αφου δεν ξερω αν θα το αγορασω, πρεπει πρωτα να το φορεσω να δω πως καθεται απανω μου κ μετα.

γιατι βρε αχαριστε.....ξερεις τι μπορεις να κανεις τη σημερον ημερα με 5 ολακερα €......?

τπτ απολυτως :tooth: :tooth:

υγ:για δωσε link απο το μαγαζι :yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατ' αρχήν καλορίζικο και αγρατζούνιστο. :thumbsup: Πολύ όμορφο.

Κατά δεύτερον:

Πολύ λογικό τον βρίσκω....... :_zeppelin: θα μας τρελάνει εντελώς ρεεεεεεεεεεεϊ :uglystupid2:

Τσιγγούνη. Αντί να του το ξοφλήσεις με τη μία του παιδιού, τού 'κανες και κόνξες. Αρνήθηκες τέτοια εξυπηρέτηση? :tooth:

Και μαμώ τις εκπτώσεις σου έκανε το "αφεντικό", μην κλαίγεσαι, έχει έξοδα κι αυτός, "δε βγαίνει".

Θυμίζω το περιστατικό με το δικό μου το χειμερινό: 230 (νομίζω) στην αντιπροσωπεία ακατέβατα, 120 το πήρα από "μεσάζοντα" που του το παρήγγειλε για λογαριασμό μου :fool::frusty::kaaaala:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kωστα αληθεια, αν μου το εδινε 120-130ευρω κ το ειχε εκεινη την στιγμη θα το επερνα επιτοπου.

Θελεις να στηριξεις την ελληνικη αγορα αλλα σε "πηδανε" ρε γαμωτο.

Κ εγω μαγαζι εχω κ ξερω :thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mε γειες!Γ@ματο μπουφανακι,κι απο κοντα που το εχω υποψη ειναι εξαιρετικο και ποιοτικοτατο!:worshippy: Re'vit...τελος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοφόρετο και αγρατζούνιστο.

Μαμάτα τα Rev'It, απλά μια παρατήρηση. Σε δύο φίλους μου που έχουν τις σχετικά φτηνές σειρές της εταιρίας (2 air και 1 χειμερινό) βγήκανε πολύ γρήγορα off τα velcro (εύκολο φτιάξιμο με ράψιμο καινούριων), και στο ένα καλοκαιρινό έχει σημάδια φθοράς η εσωτερική φόδρα-επένδυση.

Αυτά για χρήση κάτι παραπάνω από μια σεζόν, οπότε δώσε προσοχή στα πλυσίματα γιατί είναι κάπως ευαίσθητα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πρώτο που πήρα, και είναι και το ίδιο με του Πατάπιου, το έχω απο πρόπερσι, το καλοκαίρι το μπουφάν πλένεται κάθε 3 εβδομάδες λόγω χρώματος και χρήσης, μέχρι τώρα η μόνη φθορά είναι το αυτοκόλλητο που γράφει "ΑΙR" στην αριστερή μεριά που έχει ξεκολλήσει, κατα τ'άλλα, καμία άλλη φθορά..

Εαν δεν ήμουν ευχαριστημένος, δεν θα έπαιρνα και ίδιο(άλλο χρώμα) δεύτερο.. Και ένα Bering καλοκαιρινό που έχω είναι πολύ καλό, αλλα το Revit είναι ένα σκαλί παραπάνω.

Τροποποιήθηκε από τον Manalishi

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πρώτο που πήρα, και είναι και το ίδιο με του Πατάπιου, το έχω απο πρόπερσι, το καλοκαίρι το μπουφάν πλένεται κάθε 3 εβδομάδες λόγω χρώματος και χρήσης, μέχρι τώρα η μόνη φθορά είναι το αυτοκόλλητο που γράφει "ΑΙR" στην αριστερή μεριά που έχει ξεκολλήσει, κατα τ'άλλα, καμία άλλη φθορά..

Εαν δεν ήμουν ευχαριστημένος, δεν θα έπαιρνα και ίδιο(άλλο χρώμα) δεύτερο.. Και ένα Bering καλοκαιρινό που έχω είναι πολύ καλό, αλλα το Revit είναι ένα σκαλί παραπάνω.

Τι να πω, προφανώς έτυχε...

Κι εγώ αν και "dainesάκιας" μέχρι τώρα και πλήρως ικανοποιημένος από τα crash tests μου :mB_faskelo: , ψήνομαι για κανα Rev'it.

Ειδικά για το ignition που έχω δει και φαίνεται να μην κάνει μόνο για το πολύ κρύο.

Το μόνο κακό είναι η φτωχή αντιπροσώπευση στην Ελληνική αγορά. Πατάπιε για ρίξε καμιά διεύθυνση μιας και το έχεις ψάξει το θέμα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παταπιε ακομα και στην φωτο ειναι πολυ ωραιο το μπουφανακι :dribble:

παντως εχω ενα παντελονι κορντουρα της ρεβιτ και μου εχει αφησει πολυ καλες εντυπωσεις :victory:

κι οπως βλεπω τα γραφομενα σου σαν πενταχρονο παιδακι κανεις που πηρε το δωρο του:na_mB: κι αποτι βλεπω δεν εισαι κι ο μονος:tooth:

καλοριζικο κι αγρατζουνιστο κι απο δω λοιπον:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω το ιδιο και το φορουσα περσι ολο το καλοκαιρι. Το αγορασα 130 απο ελλαδα . Παρα πολυ καλο μπουφανακι !

Καλοφορετο ταπταπ ! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι προστασίες του (αγκώνες - ώμοι) αξίζουν;

knox εχει :_thumbsup:

Το μόνο κακό είναι η φτωχή αντιπροσώπευση στην Ελληνική αγορά. Πατάπιε για ρίξε καμιά διεύθυνση μιας και το έχεις ψάξει το θέμα...

Ελληνικη διευθυνση για δοκιμη εννοεις? Γιατι λινκ ιντερνετικο εδωσα λιγο πιο πανω :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοφόρετο..

Είμαι κι εγώ στο ψήσιμο για το συγκεκριμένο. Η αλήθεια είναι ότι έστειλα mail σε ένα Γερμανικό κατάστημα για να δώ τι παίζει με το νούμερο, διότι έχουμε και έναν όγκο. Οι αναλογίες είναι 2 μοντέλων σε ένα.

Σε τι νούμερο το πήρες; Έχουν για μεγάλους Ελληνες δλδ;

Τροποποιήθηκε από τον Vasilis Vr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kωστα αληθεια, αν μου το εδινε 120-130ευρω κ το ειχε εκεινη την στιγμη θα το επερνα επιτοπου.Θελεις να στηριξεις την ελληνικη αγορα αλλα σε "πηδανε" ρε γαμωτο.Κ εγω μαγαζι εχω κ ξερω :thumbsdown:

καταρχας οπως λες και πιο πανω... πηγες να "δοκιμασεις νουμερο" ... ο λογος που τα ελληνικα μαγαζια ΔΕΝ στοκαρουν πλεον, ειναι αυτος.... οτι καταντησαν δοκιμαστηρια ολων των επιδοξων "εισαγομενων" (θυμαστε τον Λαλακη?) οποτε δε λογιζεσαι πελατης εκτος αν θελεις να αγορασεις , γιαυτο μαλλον σου ζητησαν προκαταβολη

" ."Τριτη απογευμα κανω την παραγγελια απο AUTOMOTORACING το οποιο ειναι στην Ανδορα, (η καλυτερη τιμη στο ελλαδα που βρηκα ηταν 150 ευρω :uglystupid2:

ακριβως γι'αυτο και η διαφορα στην τιμη. δεν σε κλεβει κανενας εμπορος ..Η Ανδορα ειναι αφορολογητος "παραδεισος" οποτε υπολογισε ενα τουλαχιστον 23% που δε θα τα χωνες στη τσεπη κανενος εισαγωγεα ή μαγαζατορα, αλλα στου Παπακωνσταντινου, του Παπανδρεου και των φιλων τους....

Τροποποιήθηκε από τον maxxdopa

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι βρε, είχα παέι δίκτκλο (και στα δύο) το οποίο υποτίθεται οτι είχε και δεν βρήκα τίποτα, ούτε ξέρανε πότε και τι θα φέρουνε κλπ.

Έστω και το μαγαζί που είχες πάει εσύ, του π@υστη δεν φοράω xxl κάτι θα βρώ πιστεύω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

νομίζω του είχες κάνει την ίδια ερώτηση εχθές στο Λαυριο και σου είχε πει πως βρήκε από το ιντερνετ τα μαγαζιά που φέρνουν revit και πήγε σε ένα στην νέα ιωνία.

Τώρα διεύθυνση δεν είχε διευκρινήσει...!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καταρχας οπως λες και πιο πανω... πηγες να "δοκιμασεις νουμερο" ... ο λογος που τα ελληνικα μαγαζια ΔΕΝ στοκαρουν πλεον, ειναι αυτος.... οτι καταντησαν δοκιμαστηρια ολων των επιδοξων "εισαγομενων" (θυμαστε τον Λαλακη?) οποτε δε λογιζεσαι πελατης εκτος αν θελεις να αγορασεις , γιαυτο μαλλον σου ζητησαν προκαταβολη

ακριβως γι'αυτο και η διαφορα στην τιμη. δεν σε κλεβει κανενας εμπορος ..Η Ανδορα ειναι αφορολογητος "παραδεισος" οποτε υπολογισε ενα τουλαχιστον 23% που δε θα τα χωνες στη τσεπη κανενος εισαγωγεα ή μαγαζατορα, αλλα στου Παπακωνσταντινου, του Παπανδρεου και των φιλων τους....

Ο ένας εκ των δύο φίλων πάντως 120 το είχε πάρει από εδώ πέρυσι!

Και δεν το πήρε κόστος ούτε ήταν γνωστός του, απλά το παζάρεψε λίγο όπως και ο Patapios...

νομίζω του είχες κάνει την ίδια ερώτηση εχθές στο Λαυριο και σου είχε πει πως βρήκε από το ιντερνετ τα μαγαζιά που φέρνουν revit και πήγε σε ένα στην νέα ιωνία.

Τώρα διεύθυνση δεν είχε διευκρινήσει...!

Ε για αυτό ρωτάω... Για να επωφεληθώ από τον κόπο των άλλων... :_innocent:

Μια χαρά βολεύει η Νέα Ιωνία, αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς που μου είπε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παταπηηηηη......το xxl ειναι το 56 στα revit??? Για πες,για πες,ειμαστε και αλλοι με μεγαλα κορμια.... :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα