Jump to content

Recommended Posts

:worshippy:

φοβερός !!!!!!!!!!!!!!!!!!

αλλά αυτή η λεπτομέρεια με τα σηματάκια στην ουρά και στο τεπόζιτο ...είναι το κάτι άλλο

+

Τροποποιήθηκε από τον gevo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Το παρακολουθώ σχεδόν απ την αρχή το project και το έχω ξαναδιαβάσει αρκετές φορές όλο το θέμα.... Ό,τι και να πω πολύ λίγο μπροστά σε αυτή τη δουλειά!!!

Απλώς :respekt: :respekt: :respekt: :respekt: :respekt: και απο μένα φίλε Γιώργο!!!

Συνέχισε να κερνάς απλόχερα πόνο!!! :_rock-on::_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ ρε παίδες , να' στε καλά . :cheers:

Έτοιμες και οι σημερινές φωτό. Εμφανισιακά είναι σχεδόν έτοιμο αλλά έχει αρκετή δουλειά ακόμα μέχρι να τελειώσει.

191qp.jpg

192qm.jpg

193yl.jpg

195hz.jpg

196aw.jpg

Τροποποιήθηκε από τον Giorgos.gr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολυ πολυ ομορφη δουλεια απειρα :respekt:

ερωτηση εσυ δεν ειχες κανει και το project hayabusa dio ( νομιζω )

πολυ πολυ ωραια δουλεια απειρα :respekt:

ερωτηση εσυ δεν ειχες κανει και ενα project hayabusa dio ( η καπως ετσι) ??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολυ πολυ ομορφη δουλεια απειρα :respekt:

ερωτηση εσυ δεν ειχες κανει και το project hayabusa dio ( νομιζω )

Ευχαριστώ φίλε μου.

Όχι ,είναι το πρώτο project που κάνω . :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρε γιωργο ολα οραια ρε παλικαρε αλλα με τη πλεξουδα και γενικα διακοπτες μπαταριες φωτα τι παιζει???????:think:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρε γιωργο ολα οραια ρε παλικαρε αλλα με τη πλεξουδα και γενικα διακοπτες μπαταριες φωτα τι παιζει???????:think:

Όλα τα ηλεκτρικά θα μπουν ξανά τα δικά του , δεν έχω πειράξει κάτι .

Μόνο μια βάση για τη μπαταρία έχω να φτιάξω ώστε να κάτσει η μπαταρία πιο πίσω από εκεί που ήταν(στο πλάι).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλλό ΜαϊΜπαϊ....

+1000000000 για το project...απλα τα σπαει...παει για screen saver.

Μια χαρη.:offtopic:

Θελω λιγη βοηθεια.....

Εχεις γραψει καπου: Για το γυάλισμα δοκίμασα και βρήκα προτιμότερο να χρησιμοποιώ αλοιφή για γυάλισμα χρώματος αυτοκινήτου,

πρώτα ένα χέρι με χοντρή και μετά με ψιλή.

Μηπως μπορεις εσυ η καποιος αλλος συμφορουμιτης να μου πει πια ακριβος γυαλιστικα πρεπει να παρω.....και τη διαδικασια της εφαρμογης τους...

I need it guys....PLEASE....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για νιοστή φορά.... :respekt:

Θα το δεις αυτό και στην πράξη βέβαια ανάλογα με την συμπεριφορά του στον δρόμο αλλά μήπως θα χρειαστεί να ανεβάσεις κάμποσο τις μπουκάλες; Το μπροστινό φαίνεται να στέκεται λίγο ψηλά για street μηχανάκι.

Υπάρχει περιθώριο ή θα βρίσκει ο μπροστινός τροχός στην εξάτμιση / πλαίσιο όταν τερματίζει η ανάρτηση;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@ NikosFox έχεις πμ :_thumbsup:

Για νιοστή φορά.... :respekt:

Θα το δεις αυτό και στην πράξη βέβαια ανάλογα με την συμπεριφορά του στον δρόμο αλλά μήπως θα χρειαστεί να ανεβάσεις κάμποσο τις μπουκάλες; Το μπροστινό φαίνεται να στέκεται λίγο ψηλά για street μηχανάκι.

Υπάρχει περιθώριο ή θα βρίσκει ο μπροστινός τροχός στην εξάτμιση / πλαίσιο όταν τερματίζει η ανάρτηση;

Καλά τα λες. Βασικά έχω χαμηλώσει πιο πολύ μπροστά αλλά και πίσω οπότε η γωνία κάστερ λίγο έχει αλλάξει και με παίρνει να χαμηλώσω

μπροστά ή και ψηλώσω πίσω. Μπροστά και να χαμηλώσει κι άλλο δεν βρίσκει πουθενά .

Αλλά και στο αδερφάκι του ΧΤ αν δεις , στο SR , το ντεπόζιτο παραμένει ψηλά στο εμπρός μέρος και χαμηλώνει προς τη σέλα , έτσι είναι το σχέδιο του ντεπόζιτου .

Μόνο αν άλλαζα ντεπόζιτο θα κάθονταν καλύτερα.

Όπως έχεις καταλάβει το project προχωράει βλέποντας και κάνοντας. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συνεχίζουμε παίδες. :_hi:

Σε αυτή τη φάση του project , πιο πολύ χρόνο θέλω να βρω τα ανταλλακτικά που χρειάζομαι παρά να τα μοντάρω.

Ντίζα γκαζιού και συμπλέκτη έπρεπε να βρω πιο κοντές από αυτές που είχε γιατί ήταν πολύ μακριές και πετάγανε.

Μετά από πολύ ψάξιμο για ντίζα συμπλέκτη , τελικά την είχα δίπλα μου. Έβγαλα από το XT Serow τη δοκίμασα και μου έκανε ακριβώς.

Με τη ντίζα γκαζιού δεν ήμουν τόσο τυχερός και κατάληξα να πάρω μια universal γκαζιέρα και να βάλω ντίζα με σφικτηράκι.

Δε μου αρέσει αυτή η λύση και όταν βρω κάτι από μαμά γκαζιέρα-ντίζα θα τα αλλάξω.

Μπήκαν και αντίβαρα , σκριπάκια.

197cd.jpg

199ia.jpg

198yr.jpg

Για τα πίσω φλας κόλλησα δύο παξιμάδια μέσα στους σωλήνες του σκελετού ,έφτιαξα δυο λαμάκια ανοξείδωτα και μπήκαν στη θέση τους.

200go.jpg

201dq.jpg

202fe.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα