gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2006 Speed Triple την πρωτη φορα που το ειδα νομιζα οτι ειναι στουκαρισμενο κι ο τυπος περιμενει το φερινγκ. 3 μηνες μετα καταλαβα οτι νορμαλ ειναι ετσι. χα χα κι εμένα σπασμένο μου φάνηκε όταν το πρωτοείδα... τι κεφάλι το σχεδίασε θα 'θελα να 'ξερα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λύκος 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2006 Κοιτα, απο πληροφοριες μου, η συζητηση στο εργοστασιο της Τραιομφ πηγε καπως ετσι. "Κυριε εφυγε η πρωτη παρτιδα Τριπλ αλλα ειχαμε ενα προβλημα." "Τι προβλημα;" "Να, ο Jeremy που βαζει τα φερινγκ;" "Ε τι;" "Ηταν στο παμπ και δεν ηταν κανεις στη γραμμη παραγωγης να τα βιδωνει και πηγαν ετσι κατευθειαν στο φορτηγο." "Θεια χαρις! Θα μας σταυρωσουνε!!! Παρτα πισω!" "Δε γινεται. Α ναι, ξεχασαμε να βαψουμε και τις βιδες." "Χωρις φερινγκ! Με αβαφες βιδες! Μπλαντυ Ντιζάστερ!" "Εμ... ο Jeremy δεν ηταν μονος του στο παμπ." "Τι εννοεις;" "Ηταν μαζι με τον McAlistair." "Τι κανει ο McAlistair." "Βαζει τον τεταρτο κυλινδρο. Μα τι παθατε; Παιδια! Τον ανθρωπο ρε παιδια!" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2006 Cb με την ροπάρα?Εεεε,μήπως έχεις υπόψιν τι άλογα βγάζει το FZ1N?! Πλάκα κάνω! Naked=αλητεία.Αρα φουτουριστικό σχεδιάκι,ανάλογες επιδόσεις,μικρές διαστάσεις.FZ1N είναι η επιλογή μου.Ιδανικό,απόλυτο αλλά και οδηγήσιμο μαζί(μέχρι 6000 στροφές,απλά μετακινήσε,αλλά μετά αρχίζει το πανυγήρι μέχρι να φτάσει η καρδιά στα πόδια κάπου στις 14500 στροφές!!!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2006 :vv: δεν εχω δει κάτι περισσότερο όμορφο σε νεκεντ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2006 (τροποποιήθηκε) Έχουμε: 4 "αλήτικα" (Mostro, Hornet, Z1000, FZ1) 3 Ψευδο-ρετρό (CB, GSX, XJ) 2 Νεο-κλασικά (GT, T100) 1 BMW... 1 BMW... Τι ; Πες το ανοιχτά: BMW, νεομπαρόκ. Εγώ σαν αλητάμπουρας στην ψυχή, λεω FZ1N. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 6 , 2006 από τον apostat Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HrNb 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2006 Ενα GSX1400 για εμενα παρακαλω και αν υπαρχει και το final edition που βγαινει σαν αποχαιρετιστηριο,τωρα που σταματαει η παραγωγη του,με αρκετα extra πανω ακομα καλυτερα(yoshimura κτλ)....Δεν με νοιαζουνε τα αλογα τοσο πολυ αλλα θα ηθελα να ειχα τον μεγαλυτερο τετρακυλινδρο παραγωγης αναμεσα στα ποδια μου σε retro περιτυλιγμα και να ταξιδευω χαλαρα σε εναν επαρχιακο δρομο καπου ...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
katemis 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2006 den pisteuw na eiste sobaroi na krazete to speed triple apo sxediasmo... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2006 να το πιστέψεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HrNb 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2006 Προσωπικα νομιζω οτι ειναι υπερφορτωμενο σχεδιαστικα και καπως περιεργο.Ειναι μια μηχανη που η θα σε χαλαει η θα σε φτιαχνει μεση οδος δεν νομιζω να υπαρχει...Ωραιο μοτερ ομως :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
katemis 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2006 e tote autoi pou to epeleksan sto mission impossible den prepei na thelan wraio mixanaki gia to ergo tous... milate gia ena apo ta omorfotera mixanakia pou kykloforoun eleythera Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2006 e tote autoi pou to epeleksan sto mission impossible den prepei na thelan wraio mixanaki gia to ergo tous... milate gia ena apo ta omorfotera mixanakia pou kykloforoun eleythera <{POST_SNAPBACK}> καπως υποκειμενικό αυτό δε βρίσκεις? εμένα προσωπικά μου αρέσει. Μου αρέσει πολύ περισσότερο η ντουκάτι αλλά δε μου φαίνεται και περίεργο που κάποιοι πιο μεγάλοι-ηλικιωμένοι αναχρονιστικοί τύποι :lol: δε συμφωνουν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2006 συνήθως οι αμερικάνοι είναι βλάκες/μαλάκες/τρόμπες/ξενέρωτοι τώρα που επέλεξαν ένα μηχανάκι που τυχαίνει να σου αρέσει, είναι σωστοί, έτσι; σε κάθε περίπτωση, γιατί πρέπει να αντιδράσεις βλέποντας μια διαφορετική άποψη και να αναρωτηθείς αν μιλάμε σοβαρά; γούστα είναι αυτά, αν σου αρέσει το μηχανάκι, δικαίωμά σου δε μας αρέσει, δικαίωμά μας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
katemis 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2006 tyxainei na spoudazw automotive design, tou pousti kati perissotero thaxw mathei... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
artech 85 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2006 ..Σεβασμος στην ζωντανη ιστορια ρεεεεεεεε!!!! :P <{POST_SNAPBACK}> Σαφώς. Το dreambike μου εξάλλου... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelthing 132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2006 Αυτά τα τετραπλά τελικά καθώς και το όλο κόψιμο στο Z1000 κάτι μου κάνουν από αισθητικής άποψης (κατί καλό ε ! :lol: ) ..... Όχι ότι όντως θα το πάρω ποτέ αλλά ....... μμμμμμμαρέσει !!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tangoman 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2006 e tote autoi pou to epeleksan sto mission impossible den prepei na thelan wraio mixanaki gia to ergo tous... milate gia ena apo ta omorfotera mixanakia pou kykloforoun eleythera <{POST_SNAPBACK}> +1000000000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
artech 85 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2006 ..."Θεια χαρις!... <{POST_SNAPBACK}> Από Αστερίξ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΖΕΥS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2006 -AYTO ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΓΡΙΤΙΚΟ ΜΠΑΜΠΑ? -ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ. ssssssssssssssss Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ilio 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2006 Εγω παντως θα επαιρνα το triumph και θα του αλλαζα μασκα,εγω πιστευω οτι αυτο ειναι που το χαλαει πολυ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2006 μα ναι, δύσκολα θα διαφωνήσει κανείς με την αισθητική του υπόλοιπου μέρους... η μάσκα... χρειάζεται μάσκα για να μη φαίνεται... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NR750 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2006 Απο design το Ζ1000 σκιζει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2006 To triumph einai to poio omorfo me diafora apo tis klassikes giaponezoures!!!Kai me kinitira diamanti!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusa 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2006 DUCATI ΑΘΑΝΑΤΗ ΙΤΑΛΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ,ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΑ ΜΠΑΣΗΜΑΤΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2006 μωρέ η σχεδίαση αθάνατη είναι, η κατασκευή είναι που τα χαλάει λίγο... :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2006 Auta ta trella mpasimata twn Ducati den ta exw dei pote na metafrazontai se kaliterous xronous(se periballon pistas) se sxesi me ta Giapwnezika pantws..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες