KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 Kατεμας σκατομουρης εκανε κ 1,5 ωρα υπερωρια,μολις σχολασε κ παει για νανακια. Κατα τα τελη της βδομαδας θα οριστικοποιησω κ τη συμμετοχη μου,αν ολα πανε καλα κ δεν βγει κατι εκτακτο θα με δειτε! οχι ολοι για θυμισου καλα... Σωστα...! Εσυ κ ο θειος ησαστε εξαιρεση! έλα κατεμά! ψήσου να κατέβω και γω!! Εγω το ψηνω ρε τενεκε!!! Αλλα ειναι καποια πραγμτα που δεν ειναι στο χερι μου κ δεν εξαρτωνται απο μενα! Μεχρι τις 1 Αυγουστου που ξεκιναει η αδεια μου(αμην...) εχω full φορτωμενο προγραμμα δουλειας+απειρες υποχρεωσεις καθε μερα Σαλονικη. Δεν με παιρνει να λειπω πολυ εκτος πολης,εχω οργανικη θεση στη δουλεια.Γ...σε τα δλδ Αν ειναι να ερθω κ εγω,κ ο kyko κ εσυ βρισκομαστε καμια Στυλιδα κ σκαμε παρεα Δημητρη μπραβο για τις πολιτιστικες σου ανησυχιες.... αλλα φαντασου ενα τσουρμο μαντραχαλους με μποτες κρανη μπουφαν κ τα συναφη να πηγαινουν μουσειο. Θα τριζουν τα κοκκαλα των πυρπολητων υγ: Την κυριακη ακουσα 30αρια θερμοκρασια Εμενα μεχρι τη Κυριακη με βγαζει βροχες...!freemeteo η πηγη μου by the way Γ...σε ρε τα μουσεια. Παμε να τη πεσουμε κανενα ταβερνειο να πιουμε κανενα κουβα τσιπουρο διπλα στη θαλασσα να γουσταρουμε Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 απλα προς ενημερωση.....ακουσα χθες αρναουτογλου στην ετ3.... Αυτος εδω στη Σαλονικη οταν τον πετυχαινουμε στη γυρα τον ρωταμε κ τι καιρο θα εχει σε σημεια της πολης. Πχ 16:20 το απογευμα θα αρχισει να βρεχει απο Αγ.Δημητριου κ κατω Μαρτιου,Ντεπο βροχες αναμενονται.Μποτσαρ,Αναληψη αιθριος ο καιρος οοοολη την 7αδα κ το σ/κ θα εχει τον καιρο που εχει εδω κ λιγες μερες.... αστατο δλδ.....σε πολλες περιοχες θα ξεκιναει με νταλα ηλιο κ προς μεσημερι θα μαυριζει κ θα ριχνει κανα μπουρινακι κ κατα τοπους καμμια καται-γιδουλα..... Random καιρος,η χειροτρη φαση στο ταξιδι με μηχανακι.Καθε μιση ωρα να σταματας κατω απο τις γεφυρες να ντυνεσαι κ να σιχτιριζεις θεους,δαιμονες,παναγιες Αν anyway εχει βροχες η θα ερθω με Γιοταχι,η με αεροπλανο ως Καλαματα κ απο εκει με νοικιασμενο οτι να 'ναι αρα να ειστε προετοιμασμενοι για μετα το μεσημερι ειδικα εσεις που θα γυριζετε αθηνα μεσα απο παρνασσο Τι δουλεια εχει ο Παρνασσος ρε??Οι αργοσχολοι πανε απο εκει οχι τπτ αλλο αλλα βλεπω να λερωνω κ την ολοσωμη γμτ γμτ Τη ποια??? Ιλαρα θα βγαλεις ρε μλκ.Καλοκαιριασε,30 βαθμους εχει,κ μου θες ολοσωμες κ τριχες κατσαρες. Μετα εμενα λες οτι την πινω Φιλακια Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 Καλα αμα παιζουν βροχες κ τετοια το ακυρωνουμε ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 Ο λαος θελει KaTeMa με γυαλι σαγιοναρα πουρο κ παρκαρισμενο Cayenne εξω απτην καφετερια Γιωργη ελα ρε να γνωριστουμε και ας εισαι και με τα ποδια που λεει ο λογος ... Θα ερθω ρε μαλλον,κ εγω το ψηνω αφου. Αλλα ξαναλεω πως ειμαι σε φαση που τιποτα δεν εξαρταται απο μενα! Απλα τωρα βγηκε να παω Πατρα να στησω ενα μαγαζι κ κολλαω μαζι κ τη βολτα αφου ειναι στον δρομο μου. Θα δειξει απο τον καιρο με τι θα ερθω. Κ εγω γουσταρω με το μηχανακι τωρα που ζεστανε αλλα αν γ...θει δεν ξανακανω κ 3η φορα ηρωισμους η αληθεια ειναι οτι αν ερθει με τα ποδια απο σαλονικα-γαλαξιδι θα κανει κορμαρα..... σαν εμενα θα γινει μολις φτασει γαλαξιδι Αααα... Αλλο καπελο αυτο,εχουμε εξελιξεις...! Προσεχως... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 Αν έρθει ο Γιώργος, μέχρι και πρωί ξυπνάω να έρθω! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 Αν έρθει ο Γιώργος, μέχρι και πρωί ξυπνάω να έρθω! `Μπα τι λες!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 (τροποποιήθηκε) Αν έρθει ο Γιώργος, μέχρι και πρωί ξυπνάω να έρθω! Χα χα!! Λοιπον,Ταπταπιε,Ορεστη,Κυκο,Βαγγελη,Μητσο απο Γαλαξειδι,Ravendark κ λοιποι ευχαριστω θερμα για τα καλα σας λογια κ για το ενδιαφερον να βρεθουμε! Κ εγω γουσταρω αλλα ας το σιγουρεψω πρωτα!! Το μονο που υποσχομαι ειναι μια ανεπαναληπτη μερα!!Θα γουσταρουμε πολυ!! Μολις μπηκα σπιτι,κ πεφτω για υπνο γιατι καταρρεω!!Τα λεμε αργα το βραδυ! Αντε καληνυχτα...!! Τροποποιήθηκε Μάιος 31 , 2011 από τον KaTeMas Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 Να φερω καμια ψησταρια να αραξουμε δεσφινα να σουλατσαρουμε πανω κατω? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 Να φερω καμια ψησταρια να αραξουμε δεσφινα να σουλατσαρουμε πανω κατω? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 πεφτω για υπνο γιατι καταρρεω!! εσυ κ η κοκοτα :tooth: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 Να φερω καμια ψησταρια να αραξουμε δεσφινα να σουλατσαρουμε πανω κατω? ρε πας καλα?το σπιτι τι το εχουμε εδω...εφοδιαζομαστε κοντοσουβλι και αγιος ο θεος... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 Θα ερθω ρε μαλλον,κ εγω το ψηνω αφου. Αλλα ξαναλεω πως ειμαι σε φαση που τιποτα δεν εξαρταται απο μενα! Αν έρθει ο Γιώργος, μέχρι και πρωί ξυπνάω να έρθω! Να φερω καμια ψησταρια να αραξουμε δεσφινα να σουλατσαρουμε πανω κατω? ρε πας καλα?το σπιτι τι το εχουμε εδω...εφοδιαζομαστε κοντοσουβλι και αγιος ο θεος... Μμμμμμμμμ, αρχίζει και γίνεται ενδιαφέρον το θέμα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ρε γαμώτο έχω γάμο Κυριακάτικα μεσημέρι αλλιώς το έψηνα με την "κυρά" για να ερχόμουνα...:( Τροποποιήθηκε Μάιος 31 , 2011 από τον Air Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 εγω παντος κατω απο τη σελα θα πεταξω μαγιω και σαγιοναρεσ δυχαλο...οποιος αλλος θελει σπιτι,μπανιο,φαι τα παντα εχουμε...ακομα και moto wash Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 Εσενα θα μουτζονουν!!!! εμενα τι με νοιαζει?? το θεμα το ξεκινησες ΕΣΥ και οχι εγω.....αρα εσενα θα βριζουν :mB_kalo_e: Παταπη, καλα σου λεει, εγω παντως εσενα θα βριζω, και προσεχε ε, οι θερμοκρασιες τωρα πια δεν ειναι για να καθομαστε να χαχανιζουμε κατω απο τον ηλιο και να γινομαστε μουσκεμα...κανονισε λεμε...αχχαχαχααχαχ Να φερω καμια ψησταρια να αραξουμε δεσφινα να σουλατσαρουμε πανω κατω? Φερε φρεεεεεεε, εχει και μερος για αραγμα παιδες, καποιοι θα ανεβοκατεβαινουμε πανω κατω και εσεις θα μας ετοιμαζετε φαγητο κτλ, θα μας δωσετε μετα και τις φωτο με τα βινδεο και ολα μια χαρα... υ.γ. εγω εν το μεταξυ δεν ξερω εαν θα ερθω... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stratos28 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 Αν έρθει ο Γιώργος, μέχρι και πρωί ξυπνάω να έρθω! ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ με 1000 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ με 1000 Θα βάλω τα δυνατά μου αφού το προηγούμενο Σ/Κ πάλι έλειπα και θα φάω τσόκαρο ΚΑΙ παντόφλα απ'τη φουσκωμένη μέλουσσα Κουρκουλίνα! Τώρα είναι οι καλές οι μέρες για βόλτα! Καλοκαίρι άστο! Απ΄την άλλη, λάστιχα δεν έχω, Κυριακή δε βολεύει γενικώς.....δικαιολογίες έχουμε! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ με 1000 Εσυ ειδες 2ο adventure κ χαρηκες. Δεν μας εφτανε να σπρωχνουμε 1 θελουμε κ 2ο :2funny: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 Εσυ ειδες 2ο adventure κ χαρηκες. Δεν μας εφτανε να σπρωχνουμε 1 θελουμε κ 2ο :2funny: Και φαντάσου να μείνει και το δικό μου!! χαχα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ρε το δικο σου ειναι κ ομορφο κ ελαφρυ υγ: Ορεστη μακαρι να μπορεσεις.... πριν απο εναν χρονο ημουν ΑΚΡΙΒΩΣ στην θεση σου κ τα εχω προσφατα. Τα καρουμπαλα απο τις τσοκαριες ακομα να περασουν Τροποποιήθηκε Μάιος 31 , 2011 από τον patapios Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 ωραια.....για να μη φτασει το freddaki 587 σελιδες τιγκα spamming για πειτε κ ωρα αναχωρησης για σας εξ αθηνων... να ξερουμε που να στησουμε καρτερι για να σας περιμενουμε....επισης θα εχει μονο καφε η βολτα?γιατι λογω οικονομικων στενοτητων δεν μας παιρνει κ πολυ για ταβερνες κτλ..... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 (τροποποιήθηκε) ωραια.....για να μη φτασει το freddaki 587 σελιδες τιγκα spamming για πειτε κ ωρα αναχωρησης για σας εξ αθηνων... να ξερουμε που να στησουμε καρτερι για να σας περιμενουμε....επισης θα εχει μονο καφε η βολτα?γιατι λογω οικονομικων στενοτητων δεν μας παιρνει κ πολυ για ταβερνες κτλ..... Κοιτα Κυριακο κατα την παρασκευη μερια θα ζητησω ευγενικα ( ) απο καποιον συντονιστη να "αλλαξει" το αρχικο ποστ κ να γραψουμε ωρα-μερος συναντησης κτλ (edit:αν κ περιπου η ωρα αναχωρησης θα ειναι καπου μεταξυ 8.30 με 9.30 πολυ βαρια) Το δευτερο που ρωτας το ειχα στα υποψην να το σχολιασω. Λοιπον επειδη μας πιανει μεσημερι και καποιοι "νυστικο αρκουδι δεν οδηγαει" δεν θα βαλουμε το μαχαιρι στο λαιμο για κανεναν Εγω για παραδειγμα οπως απο την αρχη εχω πει ειμαι για καφεδακι κουβεντουλα κατουραμε κ βουρ για πισω. Τωρα αν καποια παιδια θελουν να κατσουν για φαγητο καφε κ να γυρισουν πιο αργα το απογευμα δεν υπαρχει θεμα , καθονται παραπανω . Τροποποιήθηκε Μάιος 31 , 2011 από τον patapios Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 Ακόμα κανένα 300άρι-400άρι για γκρούπ μικρών! Το χάσαμε το κορμί (βόλτα)! Άντε καλά να περάσετε ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 Ακόμα κανένα 300άρι-400άρι για γκρούπ μικρών! Το χάσαμε το κορμί (βόλτα)! Άντε καλά να περάσετε ! Ρε ΣΑΒΒΑ γιατι δεν ανοιγεις ενα θεματακι με μια πιο κοντινη εκδρομη μικρων κυβικων? Νομιζω οτι θα υπαρχει "ανταποκριση". Λεω εγω τωρα μια ιδεα...χωρις παρεξηγηση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 Ρε ΣΑΒΒΑ γιατι δεν ανοιγεις ενα θεματακι με μια πιο κοντινη εκδρομη μικρων κυβικων? Νομιζω οτι θα υπαρχει "ανταποκριση". Λεω εγω τωρα μια ιδεα...χωρις παρεξηγηση Καλά λές εσύ αλλά τάχω σιχαθεί πιά όλα τα κοντινά, έχω πάει σχεδόν παντού οπότε δεν υπάρχει ενδιαφέρον από εμένα για γύρω γύρω εδώ (και σε ακτίνα 120 χλμ). Δεν πειράζει φίλε μου, ίσως κάποια άλλη φορά ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες