mm 2 1/2 168 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2011 Παίδες την συγκεκτιμένη ημερομηνια και στην περιπου ιδια διαδρομη http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=116742 γινετε η ετησια βολτα του moto.gr μεχρι στιγμης εχουν δηλωσει συμετοχη καμια 120αρια ενας απο αυτους ειμαι κι εγω . Σας ευχομαι καλη βολτα και εαν σας παρει πουθενα το ματι μου καρναω Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2011 Nαι το ειχα δει... αλλα η "κοινη" μας διαδρομη ειναι μεχρι την θηβα. Θα χαρουμε παντως να συναντηθουμε. Τhanx για την ενημερωση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2011 υπαρχει σοβαρο ενδεχομενο να εχετε guest star απο στυλιδα..... αν βαλω κ την ωχλινς μεσοβδομαδα καντε το 10000% :baby: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2011 ναι ψήνομαι και εγώ... θα το σιγουρέψω μες στη βδομάδα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2011 (τροποποιήθηκε) Απο τωρα δινω ενα 66.6% να ερθω. Σαββα τα 130 ειναι μια χαρα στην εθνικη κ εγω συνηθως κραταω 150 για να κανω κ οικονομια.Εισαι τυχερος που αγορασες τετοιο ψυχωμενο σκουτερ κ να εισαι σιγουρος θα χεις παρεα στην βαρετη εθνικη. Πριν 2 χρονια το ειχα οδηγησει κ ελεγα τι εφτιαξε η χοντα. mm 2 1/2 120 μηχανακια να δω στο δρομο κ μετα ας πεθανω! Αυτο το θεαμα δεν πρεπει να το χασω. Τροποποιήθηκε Μάιος 29 , 2011 από τον Peiraiwths Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Grehiel 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2011 Ολο δηλωσεις εισαι κυριε Peiraiwth αλλα ελειψες απο την επικη βολτα της Ευβοιας!Για να δουμε,η γαλαρια θα ειναι παρων? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2011 Ηθελα πολυ να ερθω αλλα ειχα κανονισει να παω για καφε στην χαλκιδα.Δεν μπορουσα να το ακυρωσω γιατι ειχα δωσει τον λογο μου στην φιλη μου.Αν δεν προκυψει κατι θα ερθω σιγουρα γαλαξιδι.Εσυ? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Grehiel 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2011 Kαι εγω ψηνομαι αλλα ο μονος ενδοιασμος μου ειναι περι του ρυθμου της εκδρομης...Εαν ειναι μεχρι 120-150 χλμ σε ανοικτα κομματια τοτε οκ,εαν ειναι γενικοτερα σε γρηγορους ρυθμους παντου κ παντα μαλλον δεν θα μπορεσω να ακολουθησω,οχι μαλλον σιγουρα!Δεν το εχω ο κακομοιρης... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2011 Με 150 θα πηγαινουμε για να μην εχουμε κ προβλημα...με βενζινη.Στην χθεσινη βολτα πηγαινα με την ταυτοτητα στο στομα γιατι ηθελα να ξεμπουκωσω το μοτερ αλλα κ επειδη δεν ηθελα να ταλαιπωρησω τον φιλο μου που δεν κρατιοταν το μηχανακι του. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2011 παιδες ειδηκα για εμενα που το γαλαξιδι αθηνα το εχω κανει παμπολες φορες αν το κανεις τσιτα με 200+ στην εθνικη και εισοδο στις στροφες με μικρη σχεση δλδ περισοτερες στροφες στην ιτεα μενεις...οποιος θελει να κανει καταδρομικη τη βολτα καλο ειναι να ξαναγεμισει στην θηβα η στη λειβαδια για να μην εχει θεμα...και φυσικα το αντιθετο...καθε φορα που γυρναω τσιτες μενω στον αγιο στεφανο...αν πας με νορμαλ ταχυτητες μεχρι 150 δεν εχεις θεμα...αλλα και παλι ειναι διαδρομη 220 χλμ πηγενε...οποιος εχει μικρη αυτονομια να προσεχει τα καυσιμα του...για εμενα ειναι χαζομαρα απο τη στιγμη που θα ειμαστε παρεα στην εθνικη να πηγαινουμε ολοι με 200...θα προτεινα να χωριστουμε σε 2 group's εκαστος με εναν οδηγο που ξερει τον δρομο και δεν θα υπαρξουν παρασπονδειες στην διαδρομη... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2011 παιδια ελεος ,ειπαμε να μην αρχισουμε παλι τα ιδια για ρυθμους ,ολοι οι καλοι χωρανε και κανεις δεν θα μεινει μονος του ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2011 Κανένας μικρός ακόμα ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2011 +1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2011 Αφηστε τελικες , μεσες ταχυτητες, εθνικες, στροφες , αυτονομιες και ρυθμους .... ...σηκωθητε απο ντιβανια-κασελες-μπαουλα-καρεκλες-κρεβατια και πιαστε τιμονια. Ειπαμε παμε να χαρουμε εκδρομη παρεα και μηχανη. Καποιοι μπροστα, καποιοι πισω, καποιοι στην μεση, θα την βρουμε την ακρη ...μεγαλα παιδια ημαστε. Καγκουριλικια κ "ξινα μουτρα" δεν χωρανε... ολοι οι υπολοιποι ευπροσδεκτοι. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2011 Αφηστε τελικες , μεσες ταχυτητες, εθνικες, στροφες , αυτονομιες και ρυθμους .... ...σηκωθητε απο ντιβανια-κασελες-μπαουλα-καρεκλες-κρεβατια και πιαστε τιμονια. Ειπαμε παμε να χαρουμε εκδρομη παρεα και μηχανη. Καποιοι μπροστα, καποιοι πισω, καποιοι στην μεση, θα την βρουμε την ακρη ...μεγαλα παιδια ημαστε. Καγκουριλικια κ "ξινα μουτρα" δεν χωρανε... ολοι οι υπολοιποι ευπροσδεκτοι. προς το παρον την καλη διαθεση την εχω...τα απαιτουμενα χρηματα δεν εχω ακομα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2011 dim την διαδρομη που παρεθετω στην πρωτη σελιδα (Θεσπιες-θισβη κτλ) την εχεις κανει ή πας συνεχεια απτο συνηθισμενο δρομο? (θηβα-ορχομενο-λιβαδεια) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2011 Καγκουριλικια δεν χωρανε... ??????????????? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2011 ??????????????? ;;;;;;;;;;;;;;;; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2011 Τι ???? μωρε Τι εννοω καγκουριλικια? Γενικα οτι θετει σε κινδυνο τους υπολοιπους. Επικυνδινη οδηγηση με 2 λεξεις. Ρε μην κολλατε στις λεξεις κ στα πληκτρα. σημερα στο Σουνιο καφε ημασταν 15 μηχανακια απο 20 μεχρι 120 αλογα , απο παπι μεχρι R6 ...με καλη θεληση κ διαθεση οοοολα γινονται Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2011 :think: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2011 :think: :tooth: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2011 :2funny: το στομαχι μου.....α το μλκα...χααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.....ειπα ρε να σε αντιγραψω λιγο, ασε με λιγο να το ευχαριστηθω, ολο στην καταπιεση ειμαστε εμεις οι χρωματιστοι...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα... Το λοιπον, η βολτα αυτη ειναι βολτα ΚΑΙ για γρηγορους ρυθμους, ειδικα οταν παμε καποια συγκεκριμενα ατομα, προσωπικα την κανω για να οδηγησω, οχι για να βολταρω και να παω χαλαρα για καφε, ετσι λοιπον οσοι θελετε να πατε μην κολλατε πως θα πανε καποιοι, δεν ειναι υποχρεωτικο να πατε και εσεις ετσι, τα χλμ ειναι λιγα και ολοι μα ολοι θα βρεθειτε στο Γαλαξειδι για καφε ανεξαρτητων ρυθμων κτλ, να ηταν βολτα με 800χλμ τοτε θα αλλαζε το πραγμα... Παιδες πραγματικα δεν ξερω εαν το εχω, επισης εαν θα ερθω, σιγουρα στην επιστροφη δε θα ειμαι μαζι σας, θα συνεχισω για Ναυπακτο... Τελος, καμια καμερα θα εχουμε επιτελους σε αυτη την διαδρομη ή παλι ετσι θα την περασουμε;;;; αν δεν παιξει καμερα δεν ερχομαι λεμε... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2011 (τροποποιήθηκε) Τελος, καμια καμερα θα εχουμε επιτελους σε αυτη την διαδρομη ή παλι ετσι θα την περασουμε;;;; αν δεν παιξει καμερα δεν ερχομαι λεμε... Δεν ειδες τα βιδεα μου... θα σε εχω πρωτο πλανο κατεργαρη.... αλλα κοιτα να κοβεις να σε προλαβαινω. Βεβαια αποκορυφωση θα ηταν να σας εχω στο πλανο με Alx (που μας τα εχετε κανει τσουρεκια) ... ψηστον μπας κ τον δουμε και αυτον Τροποποιήθηκε Μάιος 29 , 2011 από τον patapios Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2011 :yahoo: Θα ερθω, θελω βινδεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο, τι να κοβω ρε;;;; ποιος μιλαει... Αμα ερθει ο ψηλος θα εχουμε τσοντα... εεεεεεεεεεεεεε ωραιο βινδεο ηθελα να πω...χαχαχχα, ροζ ομως θα ειναι με hardcore σκηνες...θα το κανουμε και dvd μετα να βγαλουμε και κανα φραγκο... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2011 dim την διαδρομη που παρεθετω στην πρωτη σελιδα (Θεσπιες-θισβη κτλ) την εχεις κανει ή πας συνεχεια απτο συνηθισμενο δρομο? (θηβα-ορχομενο-λιβαδεια) απο θηβα η απο καστρο την κανω εγω Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες