Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2011 Τεμπελάκια.. Προειδοποιώ.. Με τόση ζέστη και χώμα θα ζεσταθείτε πολύ.. Πάρνηθα έχει και κανένα δέντρο, προσωπικά με Υμμητό και Πεντέλη που είναι και "ξερά" δεν είχα πρόβλημα. Δεν ξέρω οι άλλοι πως την πάλεψαν όμως και κατανοητό εάν πολλοί δυσφορούν με την ζέστη, ειδικά όσοι φοράνε τα μπουφάν για προστασία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2011 θα προτιμούσα η αλήθεια είναι να ξεκινήσουμε πιο νωρίς από τις 11... αλλά δεν χαλάω το χατίρι της παρέας.... όσο για το μπουφάν, με κορντουρα χειμωνιάτικο και ζώνη μέσης ένα έχω να πω... ευκαιρία να λιώσω στον ιδρώτα για να χάσω και κάτι παραπανίσια κιλάκια που έβαλα τώρα τελευταία... στον ύπνο μου!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2011 (τροποποιήθηκε) Πάρνηθα έχει και κανένα δέντρο, προσωπικά με Υμμητό και Πεντέλη που είναι και "ξερά" δεν είχα πρόβλημα. Δεν ξέρω οι άλλοι πως την πάλεψαν όμως και κατανοητό εάν πολλοί δυσφορούν με την ζέστη, ειδικά όσοι φοράνε τα μπουφάν για προστασία. Ενα το κρατούμενο: κάποιοι φορούν μπουφάν, ελλείψει προστατευτικού εξοπλισμού. όσο για το μπουφάν, με κορντουρα χειμωνιάτικο και ζώνη μέσης... Δεύτερο, είμαστε στο μεταίχμιο του καλοκαιριού και η θερμοκρασία ανεβαίνει σταδιακά. Τις προηγούμενες δυο-τρεις εβδομάδες ήταν ανεκτά (κι ακόμα είναι κάπως... ), αλλά δεν ξέρω πόση ζέστη θα έχει στις 4 Ιουνίου... θα προτιμούσα η αλήθεια είναι να ξεκινήσουμε πιο νωρίς από τις 11... Αυτό είναι το ορθότερο. Ο TC Drift έχει δίκιο. Ακούω προτάσεις. Πόσο μπορούμε να ρίξουμε την ώρα; Τροποποιήθηκε Μάιος 24 , 2011 από τον Μενιδιάτης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2011 (τροποποιήθηκε) ο Βαγγελης και ο Βασιλης εχουν δικιο ,φορωντας μπουφαν και σε φλαταδουρα να εισαι ,λιγη φυτευτη πετρα να εχει (και η διαδρομη που θα πατε εχει μπολικη) εχεις γινει λουτσα στον ιδρωτα με τετοια ζεστη ,καλυτερα να γινει νωρις η συναντηση αλλωστε ο καλος εντουρας πεφτει νωρις το βραδυ για υπνο οταν ολοι οι αλλοι ρεκλιαζουν για να ξυπνησει πουρνο πουρνο για το βουνο Τροποποιήθηκε Μάιος 24 , 2011 από τον gee Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2011 ο Βαγγελης και ο Βασιλης εχουν δικιο ,φορωντας μπουφαν και σε φλαταδουρα να εισαι ,λιγη φυτευτη πετρα να εχει (και η διαδρομη που θα πατε εχει μπολικη) εχεις γινει λουτσα στον ιδρωτα με τετοια ζεστη ,καλυτερα να γινει νωρις η συναντηση αλλωστε ο καλος εντουρας πεφτει νωρις το βραδυ για υπνο οταν ολοι οι αλλοι ρεκλιαζουν για να ξυπνησει πουρνο πουρνο για το βουνο Eνω ο καλος ασφαλτινος χιλιομετροφαγος αν θυμαμαι καλα, ξενυχταει κατι παρασκευες μεχρι 4 το πρωι και 7.30 ειναι στο σημειο συναντησης! :lol: :lol: :lol: :lol: Που θα βρουμε ενα εντουρο ρε παιδιααααα;;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2011 (τροποποιήθηκε) Συμφωνώ με τον gee.. μια φορά ήρθα ξενυχτισμένη και άυπνη και καταπλακώθηκα στις σαβούρες.... το ξενύχτι κόβει χέρια! Εγώ δεν έχω άλλο προστατευτικό εξοπλισμό ούτε άλλο μπουφάν (καλοκαιρινό) οπότε και δε θα το ρισκάρω χωρίς προστασία ακόμα κι αν είναι να λιώνω. Στον Υμηττό προχθές ζεσταινόμουν αρκετά, ειδικά στην αρχή, μετά συνήθισα! Ομως στο πιστάκι όταν έβγαλα ζώνη και μπουφάν ήταν όλη η μπλούζα (μα όλη όμως!) μπρος-πισω εντελώς μούσκεμα! Αν κάνουμε αρκετές στάσεις για νερό λογικά δε θα έχω πρόβλημα! Θα πρότεινα όπως και σε προηγούμενο ποστ να συναντηθούμε 10, το αργότερο 10:30. Δεν θεωρώ τη διαφορά τόσο τραγική ώστε για κάποιους να σταθεί σαν αιτία να μην έρθουν. Από εκεί και πέρα όμως και όπως το έχω ξαναπεί, εγώ δεν χαλάω την παρέα. Οτι θέλουν οι περισσότεροι και εγώ προσαρμόζομαι! Απλά να υπενθυμήσω επίσης ότι στο Κορωπί όταν κάτσαμε για καφέ ΟΛΟΙ λέγατε για τη βόλτα που θέλετε να μας κάνει σαν πλοηγός ο TC-drift στα γεράνεια και πόσο ωραία θα είναι.... Ωστόσο δεν τον κόβω και πολύ πρόθυμο να πραγματοποιήσει ο ίδιος μια τέτοια βόλτα με τέτοιες ώρες έναρξης. Οπότε ή ξεχνάτε τη βόλτα που τόσο θέλατε ή θα πρέπει κάποια στιγμή να προσαρμοστείτε και από την άλλη πλευρά και να ξεκινήσουμε λίγο πιο νωρίς (γιατί βέτο σε συμμετοχές λόγω ώρας μπορεί να μπει και από τις 2 πλευρές) Αυτά! Τροποποιήθηκε Μάιος 24 , 2011 από τον vaelsod Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2011 (τροποποιήθηκε) Eνω ο καλος ασφαλτινος χιλιομετροφαγος αν θυμαμαι καλα, ξενυχταει κατι παρασκευες μεχρι 4 το πρωι και 7.30 ειναι στο σημειο συναντησης! :lol: :lol: :lol: :lol: και παλια ετσι εκανα... Τροποποιήθηκε Μάιος 24 , 2011 από τον gee Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2011 (τροποποιήθηκε) Παιδιά μάλλον εγώ (και οι 2 φίλοι) είμαστε οι μόνοι με το πρόβλημα. Επικοινωνώ με τους άλλους και θα καταβάλουμε υπεράνθρωπες προσπάθειες για 9.30, 9 οριακά. Μην μου πείτε νωρίτερα, γιατί το ξεφτιλίζουμε. Edit: Να ξεκαθαρίσω πως δεν σας πηδάω για τον ύπνο μου, αλλά επειδή έχουμε φόρτωμα 3 μοτό από 3 διαφορετικά μέρη της Αθήνας. Τροποποιήθηκε Μάιος 24 , 2011 από τον Le Flwr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2011 ΔΑΝΑΗ, με σκοτώνεις... συγνώμη... δεν φταίω...! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2011 Προσωπικά ό,τι ώρα και να ΄ναι εγώ θα είμαι εκεί... Μενιδιάτη και TC-drift βγάλτε χάρτες, λαπτόπια, πυξίδες, GPS και ξέρω ΄γω τι άλλο, ο λαός θέλει βουνό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2011 Εγώ έτσι κι αλλιώς ξυπνάω πολύ νωρίς.Γεράματα βλέπεις! Μόνο στις 6 το πρωί μη μου πείτε γιατί εκείνη την ώρα με πιάνει το χοντρό μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2011 θα καταβάλουμε προσπάθειες για 9.30, 9 οριακά. Προσωπικά ό,τι ώρα και να ΄ναι εγώ θα είμαι εκεί... Στις 9.30. Καλά είναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2011 (τροποποιήθηκε) συγνώμη... δεν φταίω...! τώρα αυτό... μετά δυσκολίας το πιστέυουμε....... παρακαλώ το θέμα να.... Τροποποιήθηκε Μάιος 24 , 2011 από τον vaelsod Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2011 Παιδιά ένας σύντροφος(Δανάη)Θέλει πολύ να έρθει αλλά Σάββατο δεν........ Τι λέτε να το κάνουμε Κυριακή;Για να το παλέψουμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2011 Παιδιά ένας σύντροφος(Δανάη)Θέλει πολύ να έρθει αλλά Σάββατο δεν........ Τι λέτε να το κάνουμε Κυριακή;Για να το παλέψουμε! Έχω εκκλησία ρε παιδιά, να το κάνουμε τρίτη πρωί που μπορούνε όλοι ? Μέσα για κυριακή λέμε, εδώ θα ξυπνήσουμε χαράματα, εκεί κολλάμε ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2011 (τροποποιήθηκε) με μόνη προυπόθεση ότι την Κυριακή η Δανάη θα δώσει το παρόν στις 9:30 το πρωί ακριβώς αλλιώς..... ακούς Δανάη????? ΥΓ αν τελικά αλλαχτεί η μέρα θα πρέπει να γίνει και edit στον υπότιτλο για να μη μπερδευτούμε..... Τροποποιήθηκε Μάιος 24 , 2011 από τον vaelsod Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2011 Έχω εκκλησία ρε παιδιά, να το κάνουμε τρίτη πρωί που μπορούνε όλοι ? Μέσα για κυριακή λέμε, εδώ θα ξυπνήσουμε χαράματα, εκεί κολλάμε ? Τρίτη,τετάρτη δε μπορώ εγώ.Έχω ktm!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2011 (τροποποιήθηκε) Λοιπόν αναλαμβάνω χρέη οργανωτικού μαιντανού διότι ο προηγούμενος από ότι ενημερώθηκα πήρε μετάθεση σε στυλιστικό/κομμωτικό σύμβουλο... Οπότε έως τώρα για Σάββατο 4/6 είχαμε: 1. Αρχηγός εεεεε... σόρρυ μπερδεύτηκα.... Μενιδιάτης ήθελα να πώ 2. Motoris 3. Billanti 4. Tzoutz 5. Le Flwr 6. Dirty_girl 7. vaelsod 7. Asxeth 8. john400v 9. Niar (+father?!) 10. Fotis1908 11. chnikos? 12. virus 13. nikolas fmx (αν δεν δουλευω) 14. okourkoulos (69.746%) 15. TC-drift Λοιπόν αν η ονοφφάδα τελικά πραγματοποιηθεί Κυριακή 5/6 στις 9:30 πλατεία Βαρυμπόμπης ποιοι θα έρθουν???? 1. Dirty_girl 2. vaelsod 3. Billanti 4. Le Flwr 5..... ΥΓ Επειδή προς το παρόν δε ξέρουμε ακόμα αν ο πλοηγός μας μπορεί για Κυριακή, τίποτα δεν είναι σίγουρο καθώς αυτός που οργανωνει τη βόλτα έχει τον τελευταίο λόγο Τροποποιήθηκε Μάιος 24 , 2011 από τον vaelsod Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2011 Λοιπόν αναλαμβάνω χρέη οργανωτικού μαιντανού διότι ο προηγούμενος από ότι ενημερώθηκα πήρε μετάθεση σε στυλιστικό/κομμωτικό σύμβουλο... Oργανωτικός μαϊντανός the return, για να μην μας βγει το όνομα (και επειδή σφαγιάσατε το formatting) :P: αν η ονοφφάδα τελικά πραγματοποιηθεί, Σάββατο 04/06 στις 9:30 πλατεία Βαρυμπόμπης : Αρχηγός MotorisBillantiTzoutzLe FlwrDirty_girlvaelsodAsxethjohn400vNiar (+father?!)Fotis1908chnikos?virusnikolas fmx (αν δεν δουλευω)okourkoulos (69.746%)TC-drift αν η ονοφφάδα τελικά πραγματοποιηθεί, Κυριακή 5/6 στις 9:30 πλατεία Βαρυμπόμπης Dirty_girl vaelsod Billanti Le Flwr Μήτσος (εκτός φόρουμ) Βέλ (εκτός φόρουμ) Η διεξαγωγή της ονοφάδας την Κυριακή ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ (a.k.a. "Αρχηγός" ή "chief") Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2011 (τροποποιήθηκε) Oργανωτικός μαϊντανός the return, για να μην μας βγει το όνομα (και επειδή σφαγιάσατε το formatting) :P: αν η ονοφφάδα τελικά πραγματοποιηθεί, Σάββατο 04/06 στις 9:30 πλατεία Βαρυμπόμπης : ΑρχηγόςMotorisBillantiTzoutzLe Flwr (+ Μήτσος +Βελ)Dirty_girlvaelsodAsxethjohn400vNiar (+father?!)Fotis1908chnikos?virusnikolas fmx (αν δεν δουλευω)okourkoulos (69.746%)TC-drift αν η ονοφφάδα τελικά πραγματοποιηθεί, Κυριακή 5/6 στις 9:30 πλατεία Βαρυμπόμπης Dirty_girl vaelsod Billanti Le Flwr Μήτσος (εκτός φόρουμ) Βέλ (εκτός φόρουμ) Η διεξαγωγή της ονοφάδας την Κυριακή ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ (a.k.a. "Αρχηγός" ή "chief") λάθος τα έκανες πάλι.... πήγαινε να κάνεις κανα μιζανπλι καλύτερα :P αφού είπαμε 1ον η Δανάη δε μπορεί Σάββατο και 2ον η ονοφφάδα παραμένει προς το παρόν ώς έχει και όπως προτάθηκε από τον οργανωτή. Υπάρχει η υποθετική εναλλακτική να γίνει Κυριακή ΑΝ μπορούν τότε ο Μενιδιάτης και οι πλειοψηφία των συμμετεχόντων του Σαββατου. Ετσι είναι το σωστό... Τροποποιήθηκε Μάιος 24 , 2011 από τον vaelsod Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMan 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2011 (τροποποιήθηκε) Για Σάββατο να υπολογίζετε και την αφεντιά μου... 1.Αρχηγός 2.Motoris 3.Billanti 4.Tzoutz 5.Le Flwr 6.vaelsod 7.Asxeth 8.john400v 9.Niar (+father?!) 10.Fotis1908 11.chnikos? 12.virus 13.nikolas fmx (αν δεν δουλευω) 14.okourkoulos (69.746%) 15.TC-drift 16.ΚΤΜan Τροποποιήθηκε Μάιος 24 , 2011 από τον KTMan Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotis1908 128 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2011 προβλημα με μερα και ωρα δεν εχω βγαλτε ακρη και ανακοινωση οταν καταληξετε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2011 (τροποποιήθηκε) : Για Σάββατο 04/06 στις 9:30 πλατεία Βαρυμπόμπης : ΑρχηγόςMotorisBillantiTzoutzLe Flwr (+ Μήτσος +Βελ)vaelsodAsxethjohn400vNiar (+father?!)Fotis1908chnikos?virusnikolas fmx (αν δεν δουλευω)okourkoulos (69.746%)TC-driftΚΤman αν η ονοφφάδα τελικά πραγματοποιηθεί, Κυριακή 5/6 στις 9:30 πλατεία Βαρυμπόμπης Dirty_girl vaelsod Billanti Le Flwr (+Μήτσος +Βελ)Fotis 1908 Η διεξαγωγή της ονοφάδας την Κυριακή ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ (a.k.a. "Αρχηγός" ή "chief") Τροποποιήθηκε Μάιος 24 , 2011 από τον vaelsod Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2011 Θηλυκός φασισμός Οι δικοί μου ψυχή δεν έχουν βρε ? Ούτε ένα νούμερο δεν αξίζουν ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
motoris 499 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2011 no problema! να φερει η υπολογος ομως ενα κουτι τρουφες να εξιλεωθει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες