black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2011 Το V-Strom, "καλα κρατει", οι δυο εκδοσεις των νεων 800αριων TRIUMPH πανε πολυ καλα (στη δευτερη θεση!) ενω στην τριτη θεση, οι δυο εκδοσεις του GS 1200.. Επεισης, προσωπικα, εκπληξη μου προκαλει το Varadero που ακομα καταφερνει και "πουλαει" και το οτι περιμενα το Versys πολυ πιο ψηλα.. (Επεισης "μικροεκπληξη" το οτι το 1200αρι TENERE, που στον δευτερο χρονο κυκλοφοριας του, ακομα δεν εχει βρει το δρομο του, στην αγορα, τουλαχιστον την Ελληνικη..) Περισσοτερες πληροφοριες, συνολικα για την Ελληνικη αγορα του δικυκλου, ΕΔΩ! :) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregomaga 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2011 Μωρε μπράβο...και εγώ που νόμιζα ότι όλοι θα το γυρνούσαν σε μικρά κυβικά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2011 Ωραια νεα. Το μικροτιγρακι με το καλημερα στην 6η θεση. Ακλονητη η GS,πρωτη στα μεγαλα on-off,το Varadero εχει πωλησεις μελών ποδοσφαιρικης ομαδας(οκ σύν 6 αναπληρωματικων )ενω το δε Σουπερτενεκε δεν εχει πωλησεις ουτε ομαδας μπασκετ. Μαλιστα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johny_crash 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2011 Μωρε μπράβο...και εγώ που νόμιζα ότι όλοι θα το γυρνούσαν σε μικρά κυβικά... 1413 ατομα, δε το λες και "ολοι"... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pistajunkie 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2011 Ασχετο λιγο με τις πωλησεις. Ο 800αρης Τιγρης οσο μουρατος φαινεται απ εξω τοσο χαλια φυσες και γενικα καλωδιοκαταστασεις εχει μεσα...Χαλι μαυρο. στους Αγγλους που βγαλαν κατι ποιοτικο και εβαλαν το οτι χειροτερο παιζει απο καλωδιοσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
agrotis11 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2011 Το ΧΤ ρε παιδιά τόσο χαμηλά το είχατε??? Πιο κάτω κι απ'το Mana? Τραγικό... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
raven21gr 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2011 Τα στατιστικά αυτά αφορούν την αγορά καινούργιας μοτο ή είναι γενικά ? Κατά τα άλλα τι είχες Γίαννη τι είχα πάντα (περίπου)... αναμενόμενα τα αποτελέσματα : -αυξηση στα παπια και σκούτερ -συρρύκνωση όλης της αγοράς μηχανών όπως και του αυτοκινήτου δηλαδή λόγω κρίσης - και τέλος το κοινό αναζητά τις προσφορές και το value for money κυρίως στη μεγάλη και τη μεσσαία κατηγορία - μπράβο στη triumph και στη bmw για την άνοδο των πωλήσεων τους μπάς και βάλουν μυαλό οι ιάπωνες (κυρίως HONDA , YAMAHA )και ρύξουν τις τιμές ή αυξήσουν την πποιότητα των μοντέλων τους (στην ίδια τιμή) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2011 1413 ατομα, δε το λες και "ολοι"... Παιδια υπαρχει μια ασαφεια στην εικονα.....Ο πινακας δε δειχνει ολες της μηχανες αλλα τις 25 πρωτες σε πωλησεις...Αν προσθεσετε τις σχετικες σχνοτητες στο πλα'ι' βγαινει 58,1% και η μηχανες αν τις μετρησετε δεν ειναι 1413 αλλα 831(αυτες που αναφερεται ο πινακας)...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2011 Τα στατιστικά αυτά αφορούν την αγορά καινούργιας μοτο ή είναι γενικά ? Nεες πωλησεις, προφανως.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorips 699 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2011 σε ποσο χρονικο διαστημα ειναι αυτες οι πωλησεις ..που μπορουμε να δουμε και για μικροτερα κυβικα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2011 ΧΟΝΤΡΙΚΑ!! ΙΑΠΩΝΙΑ 460 ΕΥΡΩΠΗ 354 ΑΜΕΡΙΚΗ 17(ΗD) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2011 Θα ήθελα να δω το πολυπόθητο..."βάθος χρόνου"! Το ότι αγοράστηκαν 10 , 20 , 30 κτλ κομμάτια δεν μου λέει κάτι! Ιδίως για τον αλλοπρόσαλλο Έλληνα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2011 σε ποσο χρονικο διαστημα ειναι αυτες οι πωλησεις ..που μπορουμε να δουμε και για μικροτερα κυβικα; απο ιανουαριο μεχρι απριλιο 2011 το λεει πανω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2011 Πολύ χαμηλά νούμερα πωλήσεων κρίμα. Αναμενόμενο βέβαια καθότι περνάμε μια τραγική οικονομική συγκυρία. Απο αυτά που βλέπω να κάνω κανα-δυο σχόλια. V-Strom: Σταθερή αξία Tiger1050:Έχει κοινό φανατικό,τέλος BMW F800GS,Triumph Tiger 800:Αποδεικνύεται πως υπάρχει πολύ κοινό στην Ελλάδα για On-Off με αυξημένες δυνατότητες στο χώμα Yamaha Xt 660Z: Απογοητευτικές πωλήσεις. Η γνώμη μου είναι πως δεν φταίει ο προσανατολισμός αλλά ο άψυχος μονοκύλινδρος κινητήρας της Minarelli και η μέτρια ποιότητα κατασκευής. TDM 900:Πάλιωσε πολύ πλέον. Το έχει εγκαταλείψει η Yamaha.. Versys:Τεράστια πτώση στις πωλήσεις. Προφανώς με την τιμή που το έχουν θα πάει άπατο. Αν δεν του ρίξουν την τιμή κάνα χιλιάρικο θα το φάει το ράφι και είναι κρίμα γιατί αξίζει σαν μηχανάκι. HD:17 κομμάτια, περισσότερα απο Varadero! Easy riders στο προσκήνιο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2011 Δηλαδη συνολικα εχουμε και λεμε: 1.SUZUKI 12.65% 2.BMW 11.47% 3.YAMAHA 10.07% 4.TRIUMPH 9.29% 5.KAWASAKI 3.29% 6.APRILIA 1.47% 7.KTM 1.33% 8.GILERA 1.19% - HARLEY 1.19% Δηλαδη στις πρωτες θεσεις καθαρα απο 1-4 αν και βλεπουμε δυο Γιαπωνεζους,βλεπουμε οτι με τα On-Off οι Αγγλοι και Γερμανοι εχουν μεριδα του λεοντος.Κι αν δεν ειχε το Vstrom σταθερη αξία(δινει ενα 9.85% μονο του) η Suzuki τοτε θα μιλουσαμε για κατα κρατος νικη-επικρατηση των Ευρωπαιων και εδω...Ενδιαφεροντα πραγματα...κι αν αναλογιστεις οτι θα ανεβει πολυ ακομη η Triumph με τα 800αρια,μαλλον βλεπουμε στροφη των Ελληνων στα πολλα κυβικα προς τας Ευρωπας...Που πηγαν οι παλαι ποτέ Γιαπωνεζοι;..... Φυσικα βαρομετρο στις πωλησεις και στα ανεβασμενα ποσοστα ειναι σε ολες τα On-Off...Η ΚΤΜ απιστευτα χαμηλά...Η Ducati αφαντη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2011 (τροποποιήθηκε) Το ΧΤ ρε παιδιά τόσο χαμηλά το είχατε??? Πιο κάτω κι απ'το Mana? Τραγικό... Και όμως, το Mana είναι καλύτερο για κουλ αστική χρήση χωρίς χώμα... Το ΧΤ παραείναι βαρύγδουπο - δεν έχει την παλιά ανέμελη σπιρτάδα και αι μόδαι είναι διαφορετικαί... Με σχεδόν ίδια τιμή το Mana έχει και ABS, είναι πολύ περισσότερη μοτοσυκλέττα και έχουν και τα δύο ιταλική ποιότητα οπότε αν όχι χώμα και πεζοδρόμια, γιατί ΧΤ? (Σόρυ-γράψε λάθος...) Τροποποιήθηκε Μάιος 22 , 2011 από τον Mi_ka Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2011 Παίδες, νομίζω πως η έρευνα αφορά τα 25 πρώτα μοντέλα που πουλήθηκαν και όχι ΟΛΑ τα μηχανάκια, οπότε ασφαλή συμπεράσματα δεν βγαίνουν με τίποτα. Αν (για παράδειγμα) η Ηonda πούλησε και 10 CBF1000 και 15 CBR1000 και 14 CBR600 και 12 Hornet και 10 VFR1200 (που δεν τα βλέπω πουθενά στη λίστα αλλά σίγουρα κάποια κομμάτια έχουν πουληθεί) τότε η κατάταξη αλλάζει, το ίδιο και αν οι BMW έκανε αντίστοιχα νούμερα με τα Κ, τα R και τα υπόλοιπα GS. Η Ντουκάτι άφαντη γιατί κανένα μοντέλο της δεν έπιασε 15 τεμάχια, αλλά κάλλιστα μπορεί να έχει μερικά που να έχουν πουλήσει 14. Αντίστοιχα πολύ πιο κάτω θα βρεθεί η Suzuki που έχει πολύ μικρότερη γκάμα και άρα δεν παίρνει πόντους "απο τον πάγκο"........... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tony@ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2011 Εγω αναρωτιεμαι τοσα κοματια το gs 1200 το adventure σε τοσους μηνες .Ποσοι απο αυτους το χρησιμοποιουν για το λογο που φτιαχτικε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2011 αν καποιος δεν εχει προβλημα με το δεξι του χερι δε βρισκω λογο να αγορασει το μανα, Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2011 αν καποιος δεν εχει προβλημα με το δεξι του χερι δε βρισκω λογο να αγορασει το μανα, Βασικά εννοείς με το αριστερό του χέρι.. :D Πάντως έχει και την δυνατότητα για αλλαγές ταχυτήτων με κουμπάκια +- αν θυμάμαι καλά το Mana. Όπως και να το κάνουμε, αν και εγώ είμαι του παραδοσιακού, το Mana συνδιάζει τον χώρο του σκούτερ και της μηχανής και παίζει μόνο του στην κατηγορία (μαζί με το DN-01 της Honda μάλλον) Κάποιοι γουστάρουν την ευκολία να μην πατάνε συμπλεκτη.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2011 Παντως οντως η κριση ειναι αισθητη.......κοιτα ποσο επεσε το Hayabusa....... Μαλλον ψαρωσανε ολοι απο την ραδιενεργεια,και τις φημες για φθοριζοντα μηχανακια το σουρουπο...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2011 Yamaha Xt 660Z: Απογοητευτικές πωλήσεις. Η γνώμη μου είναι πως δεν φταίει ο προσανατολισμός αλλά ο άψυχος μονοκύλινδρος κινητήρας της Minarelli και η μέτρια ποιότητα κατασκευής. Αψυχος κινητηρας για τα ελληνικά μυαλά όσο για την ποιοτητα κατασκευης εχω δει (και εχω οδηγησει) τα καλυτερα και τα χειροτερα πανω στο ιδιο μηχανακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2011 TDM 900:Πάλιωσε πολύ πλέον. Το έχει εγκαταλείψει η Yamaha.. Παρα ταυτα, συνεχιζει να εχει μια ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ εμφανιση! (Σε αντιθεση με το ΧΤ 660.. Για το 1200, τα ειπαμε απο το πρωτο post..) Παίδες, νομίζω πως η έρευνα αφορά τα 25 πρώτα μοντέλα που πουλήθηκαν και όχι ΟΛΑ τα μηχανάκια, οπότε ασφαλή συμπεράσματα δεν βγαίνουν με τίποτα. Αν (για παράδειγμα) η Ηonda πούλησε και 10 CBF1000 και 15 CBR1000 και 14 CBR600 και 12 Hornet και 10 VFR1200 (που δεν τα βλέπω πουθενά στη λίστα αλλά σίγουρα κάποια κομμάτια έχουν πουληθεί) τότε η κατάταξη αλλάζει, το ίδιο και αν οι BMW έκανε αντίστοιχα νούμερα με τα Κ, τα R και τα υπόλοιπα GS. Η Ντουκάτι άφαντη γιατί κανένα μοντέλο της δεν έπιασε 15 τεμάχια, αλλά κάλλιστα μπορεί να έχει μερικά που να έχουν πουλήσει 14. Αντίστοιχα πολύ πιο κάτω θα βρεθεί η Suzuki που έχει πολύ μικρότερη γκάμα και άρα δεν παίρνει πόντους "απο τον πάγκο"........... Πανο, στον συγκεκριμενο πινακα ειναι μονο μια καταταξη των πρωτων μοντελων και οχι εταιρειων! (Κοιταξε τους αλλους πινακες, στο link του πρωτου post, αν θες να δεις πωλησεις εταιρειων, αν και, εκει συμπεριλαμβανονται και παπακια, σκουτερακια κλπ, οποτε δεν βγαινει ακρη..) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2011 Για τον λόγο αυτό λέω πως ασφαλή συμπεράσματα δεν βγαίνουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2011 Αψυχος κινητηρας για τα ελληνικά μυαλά όσο για την ποιοτητα κατασκευης εχω δει (και εχω οδηγησει) τα καλυτερα και τα χειροτερα πανω στο ιδιο μηχανακι Ήμουν στο τσακ να πάρω ένα TENERE (ελαφρώς μεταχειρισμένο) με ελάχιστα χιλιόμετρα. Ήδη το μηχανάκι πριν κλείσει χρόνο είχε πετάξει σκουριές σε κάποια σημεία και γενικά σου έδινε μια αίσθηση φτήνιας στα πλαστικά, στις βαφές. ΠΟΛΥ κάτω των προσδοκιών για μένα. Άμα δεις ένα XT660 5ετίας στο δρόμο με χιλιόμετρα καταλαβαίνεις με τί λογική τα φτιάχνουν πλέον. Σε 5 χρόνια πέταμα! Τώρα για το μοτέρ, σίγουρα στο χώμα δεν χρειάζονται παραπάνω άλογα αλλά επειδή αυτές οι μηχανές περνάνε το 95% της ζωής τους στην άσφαλτο, όποιος έχει τουριστική διάθεση και ταξιδεύει και δικάβαλος φορτωμένος δεν του κάνει αυτό το μηχανάκι. Γι'αυτό έχουν στραφεί προς F800GS ή το TIGER 800 o κόσμος (γνώμη μου πάντα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες