ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 Ναρθώ και γώ? (θέλω βόλτα με τζάμπα βενζίνη, 2,80 θα το κατεβάσω ! ). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 Όποιος έχει άδικο όμως, πλερώνει τη βενζίνη. Ωχ θα ξηλωθεις... εμενα καιει πολλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 Άσε μας ρε μικρέ Νικόλα. :P Έχει ολοκληρωθεί το θέμα, μπήκαν φωτογραφίες, μπήκαν βίντεο, ε δεν ενοχλούμε να γράψουμε και κανά "παρασκήνιο". :D Ναρθώ και γώ? (θέλω βόλτα με τζάμπα βενζίνη, 2,80 θα το κατεβάσω ! ). Εσένα δε σε αμφισβήτησε κανείς για τις μετρήσεις σου, οπότε τσάμπα ξερογλύφεσαι. Μόνος σου θα πλερώσεις. :lol: Ωχ θα ξηλωθεις... εμενα καιει πολλα Πολύ θα τό 'θελες φιλαράκι Τώρα που το σκέφτομαι, επειδή εμένα δε θα κάψει και πολλά (και θά 'ναι άδικη η ανταλλαγή), μήπως να σου χρεώσω και τον καφέ να είμαστε πάτσι? Ή μήπως τα....... παϊδάκια που θα χτυπήσω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 Σας έχω όλους ! Το παπί εκτόξευσε την κατανάλωση στα 4.2 λ / 100 χλμ ! :surrender: Φαγάνα είναι όταν πιεστεί.... :whistling: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 Σας έχω όλους ! Το παπί εκτόξευσε την κατανάλωση στα 4.2 λ / 100 χλμ ! :surrender: Φαγάνα είναι όταν πιεστεί.... :whistling: Έτσι που πήγαινες ρε φίλε, να λες κι ευχαριστώ που δεν τίναξε τα πέταλα......... ε τα κυλινδροπίστονα ήθελα να πω. Αφού μετά τη γέφυρα της Χαλκίδας μέχρι την εθνική πήγαινες (σύμφωνα με το κοντέρ) 110 ακατέβατα. Μόνο σε κάτι ελαφρά ανηφορικά έπεσες μέχρι τα 90. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 Δεν πειράζει Κώστα, εγώ θάρθω εκτός ανταγωνισμού για τη βόλτα ρε μαμότω ! Σεβασμός και από εμένα στο ηρωικό παπί !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2011 ρε Μιχαλη... εσυ ποσα καις δηλαδη με το στρωμα; μηπως δεν το δουλευεις σωστα; ( δεν το λεω καθολου ειρωνικα) εσυ ποσα καις περιπου; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εγώ πάντως τα 5,5 λίτρα στα 100 τα έχω στανταρ, το πιο χαμηλό που έχω πετύχει με 80-90 χιλιόμετρα και με κίνδυνο να με πάρει ο ύπνος είναι 4,7. Και τα 6-6,5 δεν είναι πρόβλημα και έρχονται με μεγάλη ευκολία αν το πηγαίνεις 140-150 Τροποποιήθηκε Μάιος 28 , 2011 από τον naftilos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2011 ρε Μιχαλη... εσυ ποσα καις δηλαδη με το στρωμα; μηπως δεν το δουλευεις σωστα; ( δεν το λεω καθολου ειρωνικα) εσυ ποσα καις περιπου; δεν ξερω ρε ηλια εγω το καλυτερο που εχω δει ειναι με 17 λιτρα βενζινη 320-330 χλμ.κατα μεσο ορο μεσα στην πολη μου βγαζει απο 220-250χλμ με τα ιδια λιτρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες