fearless 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2011 Γεια σας παιδια πια εντουρο μου προτεινετε στα 250 κυβικα...εχω περιορισμο χρηματων και ετσι παω στις παλιες μηχανες δηλαδη του 87-99 ανωτατο οριο 1500 ευρώ...θελω κατι ψηλο μια και είμε ψηλος...περιμενω ιδεες απο τους γκουρου του είδους.If you know what i mean? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2011 87 ??? Oxι ρε ! Με τοσα λεφτα βρισκεις μηχανακι χαλαρα απο το '95+ πολυ αργοτερα ! Kawasaki klx250 , Honda xr250R , Yamaha ttr250 . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2011 87 ??? Oxι ρε ! Με τοσα λεφτα βρισκεις μηχανακι χαλαρα απο το '95+ πολυ αργοτερα ! Kawasaki klx250 , Honda xr250R , Yamaha ttr250 . +435 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fearless 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2011 87 ??? Oxι ρε ! Με τοσα λεφτα βρισκεις μηχανακι χαλαρα απο το '95+ πολυ αργοτερα ! Kawasaki klx250 , Honda xr250R , Yamaha ttr250 . και πια είναι η καλυτερη σε γενικο βαθμό(επιδόσεις,σερβις,κατανάλωση,ύψους και εμφάνισης να μπορεις να πας την κοπελια σπιτι της χωρις να βγει εξω ο πατερας της) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2011 (τροποποιήθηκε) Και τα τρια ειναι μηχανακια σκυλια. Οποιο κι αν διαλεξεις θα το ευχαριστηθεις! Επιδοσεις δεν ξερω πιο εχει καλυτερες τα σερβις δεν ειναι ακριβα. Λαδακι καθε 2000χλμ απαραιτητως βεβαια! Καταναλωση το xr περιπου 4λ/100χλμ. Τροποποιήθηκε Μάιος 13 , 2011 από τον middlevillager Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fearless 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2011 ειναι κατι που θα πρεπει να προσεξω στα συγκεκριμενα?(θα εχουν πολλα χιλιομετρα στην πλατη τους προφανώς) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2011 Aλλαξε προληπτικα την καδενα για να σαι σιγουρος. Τσεκαρε την πισω αναρτηση για οξειδωσεις. Αλλαξε λαδια στις μπουκαλες. Να ελεγξεις καλα αν φορα μαμα εξατμιση μην ειναι ετοιμη για τρυπα γιατι σαπιζαν! Ενα καθαρισματακι στο καρμπυρατερ δε θα ταν ασχημο επισης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moulos 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2011 Κοιταξε και τις βαλβιδες οταν το παρεις Το KLR 250 μην το κοιταξεις αφου διαθετεις τοσα χρηματα..ειναι βαρυ και γενικα δεν εχει και το καλυτερο στησιμο Νομιζω σε επιδοσεις το καλυτερο ειναι το XR 250 μαζι με το KLX τα οποια διαθετουν και αξιολογες αναρτησεις για χρηση εκτος δρομου Μερικα Suzuki DR ειχαν ευαισθητο σημειο το πισω αμορτισερ εκει που ακουμπαει στο ψαλιδι Βεβαια ρωτα και ατομα που ειχαν τα συγκεκριμενα μοτορια, μην ξεχασεις να τα κανεις μια βολτα πριν σκασεις χρηματα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr. D 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2011 (τροποποιήθηκε) Αν το οριο ειναι 1500 και δεν πεζει φραγκο παραπανω, τοτε παρε ενα μηχανακι 1200 ευρω ωστε να το σουλουποσεισ σωστα... κοιτα για διχρονο,ευκολο και φτηνο να το φτιαξεις, αλλαζωντας του ζωτικα μερη ...οσο αφορα εμφανιση που ειπες, οταν πεταξεις λασπη ολα πανεμορφα γινοντε!!! Τροποποιήθηκε Μάιος 14 , 2011 από τον Mr. D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MILTOS1976 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2011 παρε κανα wr 200.σκυλι μηχανακι με ελαχιστη συντηρηση.μπες στο car και βρες κανα απο γενικη επισκευη.παιξε και λιγο την τιμη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
intruderas 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2011 για δες και αυτο http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1439920/ μοντελο 2006 διχρονακι.το δινει ενα παιδι απο το dirtbike.gr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fearless 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2011 (τροποποιήθηκε) το XR κατι λεει...οταν πάρω καποιο απο αυτα να τους κανω ενα γενικο καθαρισμο στο μοτερ η θα μου παει πολυ? η είναι καλο το WR 200 αλλα δεν μ'αρεσει αυτος ο θόρυβος που κάνει η εξάτμιση στα 2χρονα.. Τροποποιήθηκε Μάιος 14 , 2011 από τον fearless Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsi0u 530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2011 Αν το θες για καθε μερα μην παρεις διχρονο,γιατι ετσι οπως εχει ανεβει η βενζινη θα εχεις θεμα + το λαδι που θα πρεπει να βαζεις.Κοιτα σε τετραχρονο οπως σου ειπαν πιο πανω xr/ttr/dr/klx... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2011 το XR κατι λεει...οταν πάρω καποιο απο αυτα να τους κανω ενα γενικο καθαρισμο στο μοτερ η θα μου παει πολυ? η είναι καλο το WR 200 αλλα δεν μ'αρεσει αυτος ο θόρυβος που κάνει η εξάτμιση στα 2χρονα.. Εμενα μου χε κοστισει 180 αν θυμαμαι καλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2011 Προσωπικα προτημησα XR, ειχα το Baja 250 παλιοτερα και τωρα το 400R, γενικοτερα απροβληματιστα μηχανακια, το μονο που θα προσεξεις ειναι να μην καιει πολυ λαδι (λιγο θα καιει σιγουρα οπως ολα τα μονοκυλινδρα) και να μην ακουγεται η καδενα. (αν ακουγεται σημαινει οτι θελει αλλαγη, αλλα και να ακουγεται αν την αλλαξεις θα εισαι κομπλε και δεν θα εχεις τον κυνδηνο μηπως κοπει στο μελλον, το 250 απο κομμενη καδενα το εχασα λογο ανυπαρκτης συντηρησης). Αν παρεις KLX σκεψου οτι για μια ρυθμηση βαλβιδων σε συνεργειο θελεις 80 με 100 ευρω, ενω το XR το κανεις και μονος σου αν λιγο πιανει το χερι σου. Διχρονο θα επερνα μονο αν θα το ειχα για γουστα και το εβγαζα 1-2 φορες τη βδομαδα, πολυ δυναμη αλλα και πολυ μυροδια, δεν το συστηνω για καθε μερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2011 (τροποποιήθηκε) Κοιτα στις αγγελιες εδω....Πουλαει ενας συμφορουμιτης απο Χαλκιδα crm 250 '96 με 1100ευρω.... Τροποποιήθηκε Μάιος 14 , 2011 από τον Andreas13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2011 87 ??? Oxι ρε ! Με τοσα λεφτα βρισκεις μηχανακι χαλαρα απο το '95+ πολυ αργοτερα ! Kawasaki klx250 , Honda xr250R , Yamaha ttr250 . Συμφωνώ απολυτα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanosy 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 Γεια σας παιδια ειμαι και εγω στο ψαξιμο για μια μηχανη enduro, εχω διπλωμα Α1 και θελω να κανω χρηση 70/30 - off/on. Εχω ενα budget 1500 για την μηχανη και εχω στο μυαλο μου μερικα μοντελα, θα ηθελα και την γνωμη σας. - TTR 250 - XR 250 - XT 225 SEROW - AX-1/NX Η μηχανη που θα αγορασω κατα πασα πιθανοτητα θα μεινει για παντα (βεβαιως θα παω και σε αλλη μηχανη αργοτερα οταν το επιτρεψει το διπλωμα), τη χρειαζομαι για καποιες ασφαλτινες αποστασεις π.χ ~20κμ/μερα και χαλαρες βολτες εκτος δρομου (επαρχια ειμαι εχω μπολικο απο αυτο ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
intruderas 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 μην παρεις διχρονο αμα το θες για καθε μερα.το διχρονο καιει περιπου 10 λιτρα στα 100.θα βογγηξει η τσεπη σου αυτο παντως μου φαινεται σε αριστη κατασταση http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1428685/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanosy 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 μην παρεις διχρονο αμα το θες για καθε μερα.το διχρονο καιει περιπου 10 λιτρα στα 100.θα βογγηξει η τσεπη σου αυτο παντως μου φαινεται σε αριστη κατασταση http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1428685/ Ναι το ξερω γιαυτο δεν εχω καποιο διχρονο στις επιλογες μου. Φαινεται καλο αλλα ειναι πολυ μακρια ψαχνω κατι κοντα Δυτ. Μακεδονια εχω βρει καποια μηχανακια απλα θελω να δω καποιες extra γνωμες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 KLX ή XR α συζητητή........... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanosy 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2011 bump! Μια ερωτηση ακομα μιας και εχω καταληξει στο TTR σεκφτομαι για λαστιχα. Pirelli MT21 vs Michelin T63 Για πειτε μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2011 Αν το οριο ειναι 1500 και δεν πεζει φραγκο παραπανω, τοτε παρε ενα μηχανακι 1200 ευρω ωστε να το σουλουποσεισ σωστα... κοιτα για διχρονο,ευκολο και φτηνο να το φτιαξεις, αλλαζωντας του ζωτικα μερη ...οσο αφορα εμφανιση που ειπες, οταν πεταξεις λασπη ολα πανεμορφα γινοντε!!! ετσι ετσι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2011 Εάν δεν το θέλεις μόνο για να κινείσαι βουνό παίζει και το KLE250 μια χαρά on/off είναι και επειδή είναι ελαφρύ παίζει και off http://www.car.gr/classifieds/bikes/?offer_type=sale&category=&make=290&variant=kle250&price-from=&price-to=&so=pr&or=a®istration-from=®istration-to=&rg=&mileage-from=&mileage-to=&engine_power-from=&engine_power-to=&engine_size-from=&engine_size-to=&fuel_type=&exterior_color=&significant_damage=f&hi=1&modified= Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spider0 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2011 Ναι τα διχρονα καίνε. Εμένα καίει 10 λιτρα στα 100 χλμ εντός πολης και 160 χλμ εκτός πόλης... Κατά τα άλλα, Λαμία σερί το πήγα και δεν είπε κουβέντα το κακόμοιρο μικρό.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες