Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2011 οταν κατι δεν ειναι διασκεδαστικο δε το κανουμε. σιγουρα οταν αισθανεσαι κουρασμενος τα παρατας αν εχεις μυαλο εγω επρεπε να ειχα υπολογισει καλυτερα τα λαστιχα του χρονου παλι (εκανα παραγγελια τα metzeler M5 στη χοντρουλα ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2011 Πολύ καλή φάση.... Του χρόνου θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά να πάρω μέρος.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2011 ....................... και επίσης είχα και έναν ιμάντα για ρυμούλκηση αν αποδεικνύονταν μύθος η Ιαπωνική αξιοπιστία.. Έλα τώρα, άσε τα στρογγυλέματα και μασάλια, για να τραβήξεις εσύ κάναν άλλον τον κουβαλούσες........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2011 Έλα τώρα, άσε τα στρογγυλέματα και μασάλια, για να τραβήξεις εσύ κάναν άλλον τον κουβαλούσες........ Κοίτα, κανονικά ένα Honda CB δεν μένει ούτε μετά απο πτώση μετεωρίτη.. :D ΑΛΛΑ, επειδή πολλά έχω δει στη ζωή μου και ξέρω οτι ότι κοροϊδεύεις το λούζεσαι, έχω πάντα μια επιφύλαξη.. Οπότε εγώ παίρνω τον ιμάντα μαζί σαν ένδειξη ταπεινότητας.. Και επίσης άμα βρω κάνα ΚΤΜ στο δρόμο να κάνω κάνα ψυχικό.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
takos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2011 Σας πετυχα στο δρομο προς μουζακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadowhunter 426 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2011 Δεν άντεξα τελικά... μια που είχα ρεπό σήμερα, πήγα και έκανα και το υπόλοιπο κομμάτι της διαδρομής της 2ης μέρας. Ο καιρός κάθε άλλο παρά ιδανικός, αλλά είπαμε ένα εγωισμό τον έχουμε. Και μια που η Λέσχη δίνει τη δυνατότητα για συμπλήρωση των φωτογραφιών μέχρι και τη Τετάρτη, δηλώνω πλέον ευτυχής κάτοχος και των 11. Δεν πάω καλά μου φαίνεται Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2011 Δεν άντεξα τελικά... μια που είχα ρεπό σήμερα, πήγα και έκανα και το υπόλοιπο κομμάτι της διαδρομής της 2ης μέρας. Ο καιρός κάθε άλλο παρά ιδανικός, αλλά είπαμε ένα εγωισμό τον έχουμε. Και μια που η Λέσχη δίνει τη δυνατότητα για συμπλήρωση των φωτογραφιών μέχρι και τη Τετάρτη, δηλώνω πλέον ευτυχής κάτοχος και των 11. Δεν πάω καλά μου φαίνεται Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadowhunter 426 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2011 Και μια φώτο δωράκι... μια που σήμερα έκανα μια στάση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr. D 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2011 Συνεφακια μαυρα βλεπω...την γλυτωσες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadowhunter 426 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2011 Μέχρι να βγάλω τις φωτογραφίες του 36ωρου η βροχή... είχε προπορεία. Στην επιστροφή όμως τη πρόλαβα στη Καλαμπάκα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2011 Δεν άντεξα τελικά... μια που είχα ρεπό σήμερα, πήγα και έκανα και το υπόλοιπο κομμάτι της διαδρομής της 2ης μέρας. Ο καιρός κάθε άλλο παρά ιδανικός, αλλά είπαμε ένα εγωισμό τον έχουμε. Και μια που η Λέσχη δίνει τη δυνατότητα για συμπλήρωση των φωτογραφιών μέχρι και τη Τετάρτη, δηλώνω πλέον ευτυχής κάτοχος και των 11. Δεν πάω καλά μου φαίνεται Αυτα ειναι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2011 Δείτε και εδώ αν θέλετε να διαβάσετε κι άλλο http://forum.motoguzziclub.gr/index.php/topic,4298.0.html Μόλις διάβασα την ιστορία παράθεση απο TDM Hellas στην σελίδα 3, και συνεχίζω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2011 μερα 1 :bruce_h4h: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2011 Είσαι σίγουρος για τα σημεία F & G; Εγώ νομίζω πως δεν περάσαμε βόρειο δυτικά της Λίμνης ούτε κάποια γέφυρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2011 (τροποποιήθηκε) σιγουρος δεν ειμαι για τιποτα :P διορθωσεις δεκτες φυσικα edit τωρα που το λες τον αλιακμονα τον ειχαμε αριστερα στην 'πιστα' Τροποποιήθηκε Μάιος 13 , 2011 από τον Al_Bandy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr. D 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2011 Το πενταλοφο δεν το θυμασαι ή δεν θες να το θυμασαι ??? ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2011 Σωστός ο Αντώνης. Έχει κάποια λάθη η διαδρομή. Ένα που είδα στα γρήγορα είναι ότι χαμηλά, (μετά τον Κέδρο, Δασοχώρι κτλ, μπήκαμε προς Αμπελιά στο χωριό μέσα, Αγ. Παρασκευή και μετά πήγαμε προς τον κεντρικό. Το λάθος που λέει ο Αντώνης είναι ακριβώς εκεί που έκανα κι εγώ. Πέρασα την γέφυρα όπως φαίνεται σε αυτή τη διαδρομή ενώ δεν έπρεπε. Εκεί πηγαίναμε προς Τριγωνικό Σέρβια Βελβεντός και μετά περνούσαμε τη λίμνη με την μικρή γέφυρα. Φτάναμε δηλαδή κοντά στον ιδ. δρόμο της ΔΕΗ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2011 (τροποποιήθηκε) Το πενταλοφο δεν το θυμασαι ή δεν θες να το θυμασαι ??? ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ σαν τα μουτρα μου τον εκανα το χαρτη δε το φτιαχνει κανεις που το κατεχει :P πενταλοφο ειμουν μονο στις 9:00 το βραδυ οπου πλεον το μονο φως ηταν τα φωτα μου Τροποποιήθηκε Μάιος 13 , 2011 από τον Al_Bandy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
objecto 927 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2011 Θα υπάρξει χάρτης googlemaps ολοκληρωμενος και σωστος? Θελω καποια μερη να τα ξαναδω γιατι ηταν πανεμορφα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fw_siak79 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2011 Ρε φιλαράκι εσύ γιατί δε τον φτιάχνεις να τον πάρουμε κ εμείς???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr. D 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2011 σαν τα μουτρα μου τον εκανα το χαρτη δε το φτιαχνει κανεις που το κατεχει :P πενταλοφο ειμουν μονο στις 9:00 το βραδυ οπου πλεον το μονο φως ηταν τα φωτα μου Αφου ησουν εκει στις 9 , εγω σκαω και προσθετω οτι ο χαρτης ειναι τελοιος ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2011 Τι έκανες ΄κει σα παν ρε στις 9 η ώρα πύχτρα σκοτάδ'? Παρέα στις αλεπούδες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kavadias 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2011 παίδες υπάρχουν κανά 2 δρόμοι που δεν παίζουν στο google maps αλλά περάσαμε από κει.. αυτό παρατήρησα προσπαθώντας να το περάσω από gps track φίλου σε gmaps πχ. μετά την αγία βαρβάρα (κατά μήκος αλιάκμονα) εμείς συνεχίσαμε ευθεία παράληλα με τον αλιάκμονα μέχρι τη γέφυρα. στο gmaps όμως τέτοιος δρόμος δεν υπάρχει και σε περνάει αναγκαστικά από πολυδένδρι προς το παρόν πάρτε την πρώτη μέρα + 2η μέχρι μέτσοβο - http://ridewithgps.com/trips/243534 2η μέρα (έχει μια μικρή ανωμαλία το gps και δεν έγραψε την διαδρομή λιβάδι-κυψέλη-δίστρατο-Κεντρικός σωστά αλλά φαίνετε) - http://ridewithgps.com/routes/406186 θα δω τι μπορώ να κάνω μπας και την περάσω και σε gmaps Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2011 (τροποποιήθηκε) Τι έκανες ΄κει σα παν ρε στις 9 η ώρα πύχτρα σκοτάδ'? Παρέα στις αλεπούδες? εψαχνα κοτρονες και λακουβες καλα πηγε αρκει να σκεφτεις οτι ξενοδοχειο ειμουν κατα τις 12:00 kavadia δε το βλεπω το link σου Τροποποιήθηκε Μάιος 13 , 2011 από τον Al_Bandy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kavadias 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2011 κανένα απ' τα 2? κολλάει η σου βγάζει κανά μύνημα; δοκίμασε και με κανάν άλλο browser άμα κολλάει.. είναι flash heavy το site και τρώει φλασιες που και που.. offtopic.. με τόσα χλμ. φέτος ούτε μια κουβέντα δεν προλάβαμε να πουμε γαμώτ.. θα τα πούμε τουλάστιχον στην απονομή; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες