giorgoschef 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 http://9gag.com/gag/790389 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 Απλα πραγματα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jaggerjack 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 Ο Chuck Norris όταν κοιμάται ανάβει ένα black light, όχι επειδή φοβάται το σκοτάδι...αλλα το σκοτάδι φοβάται τον Chuck Norris. Μετρα από το 1 μέχρι το 10 τόσο θέλει ο Chuck Norris για να σε σκοτώσει....47 φορες. Ο Chuck Norris μπορεί να πνίξει ένα μαξιλάρι με έναν άνθρωπο. Ο Chuck Norris δεν παλεύει απλά σου επιτρέπει να χάσεις. Ο Chuck Norris κάνει ηλιοθεραπεία το βραδυ. Μια μέρα ένα σπερματοζωάριο του Chuck Norris έπεσε σε μια νταλίκα από τότε η νταλίκα ονομάζεται Optimus Prime. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2011 ΔΕΙΤΕ: Το δίπλωμα του Τσακ Νόρις! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xrilek 932 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2011 Απλα πραγματα.. :worshippy: :worthy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
βοσκος 635 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2011 """"Έχω κουραστεί πια να λένε συνέχεια για τον Chuck Norris! Το έχουν κάνει ολόκληρο θέμα! Ένας ηλίθιος ηθοποιός είναι, έλεος πια! Αν ήταν αλήθεια όσα λένε αυτή τη στιγμή θα ερχόταν στο σπίτι μου, θα άνοιγε την πόρτα μου και θα μου χτύπαγε το κεφάλι στο πλητρολόγιοδσηφορηφορηφσαρφης΄ριφςοηακσ34952ς;οξ΄/./.πς;εθ0ρ'''''''' 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsi0u 530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2011 (τροποποιήθηκε) O Chuck Norris προπονεί ομάδα αίματος! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 12 , 2011 από τον Tsi0u Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostakis zx10 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2011 οταν ο τσακ νωρης πηγαινε ο AFTER ερχοταν 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2011 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostakis zx10 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2011 ο Τσάκ Νόρις έχει πιεί ίντερνετ καφέ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Johnny_ 62 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2011 ο Τσάκ Νόρις έχει πιεί ίντερνετ καφέ! ΧΑχαχαχαχαααααα λιωνω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2011 """"Έχω κουραστεί πια να λένε συνέχεια για τον Chuck Norris! Το έχουν κάνει ολόκληρο θέμα! Ένας ηλίθιος ηθοποιός είναι, έλεος πια! Αν ήταν αλήθεια όσα λένε αυτή τη στιγμή θα ερχόταν στο σπίτι μου, θα άνοιγε την πόρτα μου και θα μου χτύπαγε το κεφάλι στο πλητρολόγιοδσηφορηφορηφσαρφης΄ριφςοηακσ34952ς;οξ΄/./.πς;εθ0ρ'''''''' :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2011 Ο Τσακ Νορρις δε πινει καφε! πινει οτι χρωμα γουσταρει :wallbash: :wallbash: :shoot: Μπαίνει ο Τσακ Νόρις σε ένα καφέ και λέει -Ενα φραπέ γλυκό με γάλα. Λέει η σερβιτόρα -Γλυκό σαν εμένα? -Οχι μεγάλα σαν τα @ρχίδια μου Ο Τσακ Νορις κάνει ομελέτα με αυγά Kinder μονο ο Τσακ ξερει που ειναι το FIAT oταν ρωτας PUNTO? Ο Τσακ Νόρις μπορεί να φάει έναν Κύβο του Ρούμπικ με μπερδεμένα τα χρώματα και να τον χέσει λυμένο. Τι γράφει η επαγγελματική κάρτα του Chuck Norris δίπλα από το Τηλέφωνο: - Θα σε πάρω εγώ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2011 μπορει ο γκλετσος να εφαγε ξυλο, αλλα ο τσακ οταν εφαγε ξύλο δεν αφησε ουτε τα ροκανιδια 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2011 ο Τσακ Νορις ξερει που μενει του διαβολου η μανα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2011 Ο τσακ νορις εχει πηδ@@ξει την ανηψια της θειας λειτουργιας.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 O Τσακ Νορις μπορει να ξυσει γονατο στην Τσιμησκη χωρις να πεσει... Ο Τσακ Νορις μπορει να προσπερασει hayabusa με ποδηλατο... Οταν ο Τσακ Νορις κανει το Αθηνα-Θεσσαλονικη, τα Τεμπη γκρεμιζονται και ο δρομος κλεινει... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 Ο Τσακ Νορις...τετραγωνιζει λαστιχο στο Πήλιο.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ο Τσακ Νόρις ξέρει που είναι του διοβόλου η μάνα, αυτός την έστειλε εκεί... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 19 , 2011 από τον Air 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 Ο Τσακ ειναι ΑΠΟΕΛ..... Εχει και καρτα διαρκειας!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 O Tσακ Νόρις αγόρασε από ζαχαροπλαστείο όνειρα γλυκά Ο Τσακ Νόρις έχει προπονήσει ομάδα αίματος Ο Τσακ Νόρις ανάβει κουνουπάκι για να διώξει τα φίδια Ο Τσακ Νόρις έκανε προσπέραση στον χρυσό οδηγό Ο Τσακ Νόρις έχει κινητό θυροτηλέφωνο Ο Τσακ Νόρις λέει τα κάλαντα με το τρίγωνο των βερμούδων O Τσακ Νόρις έχει παίξει pro με τιμονιέρα Ο Τσακ Νόρις κάνει ομελέτα με αυγά Kinder Ο Τσακ Νόρις γελάει καλύτερα από τον τελευταίο Ο Τσακ Νόρις έβαλε κραγιόν στο χείλος του γκρεμού Ο Τσακ Νόρις γέμισε την Καινή Διαθήκη 12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2011 Απλα επικα Γιωργο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 .................... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες