Jump to content
marios25

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

Recommended Posts

Παιδιά , καλησπέρα! τα φώτα σας παρακαλώ! είχα εμπλακεί σε ένα μικρό τροχαίο πριν κάτι μήνες (με χτύπησε ένας σούπερ οδηγός με ΙΧ και με παράτησε) .. και πρόσφατα μου ήρθε το κλητήριο.. για να παρουσιαστώ στο πταισματοδικείο Θεσσαλονίκης.. επειδή όταν είχα το μικρο ατύχημα.. δεν είχα δίπλωμα οδήγησης! η μήνυση.. είναι καθαρά επειδή δεν είχα δίπλωμα..(καμία σχέση με το ατύχημα).. Απο τότε.. φρόντισα και έβγαλα το δίπλωμα.. αλλά δε το χω πάρει ακόμα στα χέρια μου.. παρόλο που έχουν περάσει 2 μήνες και 10 μέρες! το δικαστήριο είναι τη Τρίτη.. τι να τους πώ ? ? βοήθεια συνάδελφοι της ασφάλτου!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

εγω ξερω απο την ημερα που εδωσες επιτυχως την πρακτικη και τα θεωρητικα απο την επομενη ειναι σαν να εχεις διπλωμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πήγαινε ζήτησε βεβαιωση ότι έχεις δίπλωμα αλλά δεν το εχεις παραλαβει

αν και αν καταλαβα καλα δεν θα αλλαξει τιποτα αφου οταν μπλεχτηκες στο ατυχημα

δεν ειχες διπλωμα ετσι κι αλλιως, οποτε οι ημερομηνιες θα δειξουν του λογου το αληθες.

Συνεπως να εισαι ετοιμος θα δεχτεις τις κυρωσεις του Νόμου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε εγώ εδώ είμαι αλλά η κουβέντα δεν θα είναι καλή οπότε μην προκαλείς την τύχη σου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω ξερω απο την ημερα που εδωσες επιτυχως την πρακτικη και τα θεωρητικα απο την επομενη ειναι σαν να εχεις διπλωμα.

και πώς μπορώ να το αποδείξω αυτό?

πήγαινε ζήτησε βεβαιωση ότι έχεις δίπλωμα αλλά δεν το εχεις παραλαβει

αν και αν καταλαβα καλα δεν θα αλλαξει τιποτα αφου οταν μπλεχτηκες στο ατυχημα

δεν ειχες διπλωμα ετσι κι αλλιως, οποτε οι ημερομηνιες θα δειξουν του λογου το αληθες.

Συνεπως να εισαι ετοιμος θα δεχτεις τις κυρωσεις του Νόμου.

με δικάζουν επειδη δεν είχα δίπλωμα.. (οχι για το ατύχημα που με χτύπησε το ΙΧ). Βεβαίωση απο που να πάρω? απο το τμήμα συγκοινωνιών?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

[...]μην προκαλείς την τύχη σου...

Ωχ, πεσαμε σε αστυνομο :rtfm:

Δεν θα αλλαξει τιποτα γιατι θα κοιταξουν την ημερομηνια, αυτος ειναι ο λογος που δεν κυκλοφορουμε ποτε χωρις διπλωμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωχ, πεσαμε σε αστυνομο :rtfm:

Δεν θα αλλαξει τιποτα γιατι θα κοιταξουν την ημερομηνια, αυτος ειναι ο λογος που δεν κυκλοφορουμε ποτε χωρις διπλωμα.

οδηγούσα με δίπλωμα κυπριακό..το οποίο οι σχολές οδηγών με είχαν βεβαιώσει οτι ισχύει! ελα ντε που όταν το χρειάστηκα..ανακάλυψα οτι δεν ισχύει στην Ελλάδα. και γι αυτό έβγαλα δίπλωμα! αν υπάρχει κάποια συμβουλή..παρακαλώ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσπάθησε να εξηγήσεις στο δικαστή οτί είχες κυπριακό δίπλωμα και δεν ήξερες οτι δεν ισχύει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσπάθησε να εξηγήσεις στο δικαστή οτί είχες κυπριακό δίπλωμα και δεν ήξερες οτι δεν ισχύει!

και πως θα αποδείξω οτι πλέον είμαι κάτοχος ελληνικού διπλώματος? εφόσον ..δε το χω πάρει στα χέρια μου! ο δάσκαλος..απτη σχολή οδηγών...με είπε να πάω στο τμήμα συγκοινωνιών.. αλλά..επίσης μου είπε οτι 99% δε πρόκειται να μου δώσουν βεβαίωση!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και πως θα αποδείξω οτι πλέον είμαι κάτοχος ελληνικού διπλώματος? εφόσον ..δε το χω πάρει στα χέρια μου! ο δάσκαλος..απτη σχολή οδηγών...με είπε να πάω στο τμήμα συγκοινωνιών.. αλλά..επίσης μου είπε οτι 99% δε πρόκειται να μου δώσουν βεβαίωση!

Δε σου έδωσαν χαρτί όταν σου είπαν οτι πέρασες μέχρι να σου στείλουν το κανονικό; Δεν έχεις κανένα χαρτί έστω που να δείχνει οτι έδωσες εξετάσεις; 2μισι μήνες που λες οτι δε το έχουν στείλει είναι πάρα πολύς καιρός... Btw πάρε και το κυπριακό δίπλωμα μαζί σου όταν πας...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εφόσον έχεις δίπλωμα(Κυπριακό)έχεις κριθεί ικανός για οδήγηση.

Να το έχεις μαζί σου.

Δεν νομίζω ότι πρέπει να φοβάσαι.

Αλλά για στάσου.

Εφόσον η Κύπρος είναι στην Ε.Ε. το δίπλωμα σου πρέπει να ισχύει.

Έτσι δεν είναι ρε παιδιά;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε σου έδωσαν χαρτί όταν σου είπαν οτι πέρασες μέχρι να σου στείλουν το κανονικό; Δεν έχεις κανένα χαρτί έστω που να δείχνει οτι έδωσες εξετάσεις; 2μισι μήνες που λες οτι δε το έχουν στείλει είναι πάρα πολύς καιρός... Btw πάρε και το κυπριακό δίπλωμα μαζί σου όταν πας...

θα το εχω μαζι μου, οκ! οχι, δεν εχω κανενα αποδεικτικο που να αποδυκνείει οτι εχω δίπλωμα! οντως ..2 μιση μηνες. .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εφόσον έχεις δίπλωμα(Κυπριακό)έχεις κριθεί ικανός για οδήγηση.

Να το έχεις μαζί σου.

Δεν νομίζω ότι πρέπει να φοβάσαι.

Αλλά για στάσου.

Εφόσον η Κύπρος είναι στην Ε.Ε. το δίπλωμα σου πρέπει να ισχύει.

Έτσι δεν είναι ρε παιδιά;

billanti, και γω έτσι νόμιζα.. αλλά έχει αλλάξει η νομοθεσία απο το 2005.. και δε το ήξερα.. απο τότε .. κυκλοφορώ.. και θεσσαλονίκη..και σε νησιά.. και ... το έμαθα με τον άσχημο τρόπο οτι δεν ισχύει το κυπριακό..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι είναι αυτά ρε παιδιά;

Δηλαδή αν εγώ πάω με τη μοτό μου στην Ισπανία και κάποιος με τρακάρει

θα μου κάνουν δικαστήριο γιατί το δίπλωμα μου είναι Ελληνικό;

Ή μήπως μόνο στην Ελλάδα ισχύει αυτό;

Μάλλον οδηγούσες όχημα με Ελληνικές πινακίδες.Ε;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν έχεις δίπλωμα από χώρα της ΕΕ, ισχύσει σε όλη την ΕΕ, ειδικά αν έβγαλες το δίπλωμα σου στην κύπρο αφού που μπήκε στην ΕΕ.

Ποιός σου λέει τις πίπες ότι δεν ισχύει? Θα πάρεις μαζί σου το κυπριακό δίπλωμα και θα πας να πάρεις και το δίπλωμα σου ή κάποια βεβαίωση. Δύο μήνες δεν κάνει ούτε στην Αθήνα να πάρεις το δίπλωμα στα χέρια σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι είναι αυτά ρε παιδιά;

Δηλαδή αν εγώ πάω με τη μοτό μου στην Ισπανία και κάποιος με τρακάρει

θα μου κάνουν δικαστήριο γιατί το δίπλωμα μου είναι Ελληνικό;

Ή μήπως μόνο στην Ελλάδα ισχύει αυτό;

Μάλλον οδηγούσες όχημα με Ελληνικές πινακίδες.Ε;

χεχε! ναι, ελληνικές πινακίδες! αλήθεια.. δε ξέρω αν αυτή η ιδιαίτερότητα ισχύει μόνο στο ελλαδιστάν μας, πάντως οτι έγινε έγινε.. τη τρίτη εχω το δικαστήριο.. και δεν εχω ούτε βεβαίωση ουτε τπτ!

αν έχεις δίπλωμα από χώρα της ΕΕ, ισχύσει σε όλη την ΕΕ, ειδικά αν έβγαλες το δίπλωμα σου στην κύπρο αφού που μπήκε στην ΕΕ.

Ποιός σου λέει τις πίπες ότι δεν ισχύει? Θα πάρεις μαζί σου το κυπριακό δίπλωμα και θα πας να πάρεις και το δίπλωμα σου ή κάποια βεβαίωση. Δύο μήνες δεν κάνει ούτε στην Αθήνα να πάρεις το δίπλωμα στα χέρια σου.

το δίπλωμα το είχα βγάλει πριν μπεί η κυπρος στην ΕΕ. και δε το είχα μετατρέψει σε ευρωπαικό (δεν ήξερα..λείπω πολλά χρόνια απο κύπρο).

ελα ντε, 2 μηνες και 10 μέρες για την ακρίβεια! γραφειοκρατεία.. ξύσιμο.. θέλουν κάτι πορτοκαλί που να γράφει πάνω 50.. δε ξέρω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν εχεις κανει το διπλωμά σου διεθνές μεσο της ελπα ισχυει παντου , εγω στις ηνωμένες ποιλιτειες οδηγουσα 2 χρόνια αμερικανικο αουτο ετσι και με ειχε σταματήσει καποιες φορές η αμερικάνικη αστυνομία χωρίς πρόβλημα και στην γερμανια επίσης το ίδιο , και στην σκωτία επίσης

οποτε πως υπάρχει πρόβλημα με το κυπριακό δίπλωμα ?

το ειχες παει στην ελπα να το κανεις διεθνές?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν εχεις κανει το διπλωμά σου διεθνές μεσο της ελπα ισχυει παντου , εγω στις ηνωμένες ποιλιτειες οδηγουσα 2 χρόνια αμερικανικο αουτο ετσι και με ειχε σταματήσει καποιες φορές η αμερικάνικη αστυνομία χωρίς πρόβλημα και στην γερμανια επίσης το ίδιο , και στην σκωτία επίσης

οποτε πως υπάρχει πρόβλημα με το κυπριακό δίπλωμα ?

το ειχες παει στην ελπα να το κανεις διεθνές?

οχι.. χαζομάρα μου .. αλλά όπως είπα και πρίν..δεν ήξερα.. νομιζα ήμουν οκ.. αυτό μου είχαν πει και οι σχολές οδηγων!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα