maik28 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ TDR 250 ... ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 Εθιστική διχρονίλα, μπουκούνει αν πηγαίνει αργά και χαλαρά, καραβρωμάς διχρονόλαδο, καίει πολύ, τρυπάει ενίοτε πιστόνια λόγω θεμάτων της ηλεκτρονικής, μηχανάκι σύγχρονη αντίκα πλέον για γνώστες που το εκτιμούν και μόνο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorips 699 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 (τροποποιήθηκε) τραγικο μηχανακι για τους λογους που ειπε ο ΜΙΚΑ ..πριν καμια 10ετια που ηταν στα πανω του οποιος το ειχε στην παρεα παρακαλαγε να το διωξει. Εξαλου κυκλοφορουν ελαχιστα και αυτα με πωλητηρια πανω τους Τροποποιήθηκε Απρίλιος 18 , 2011 από τον sorips Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 πληροφοτιεσ για το TDR 250 Βαθμολόγηση θέματος: maik28 #1 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ TDR 250 ... ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ..... Φίλε καλως όρισες, γράφε σε παρακαλώ με μικρά, ρίξε και μια ματιά στους κανόνες συμπεριφοράς και λειτουργίας, υπάρχει λόγος που βρίσκονται εκεί...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panos moto 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 τα περισσοτερα στα ειπε ο mika κ στις εποχες με την βενζινη δεν ειμαστε για τετοια το εχει γνωστος κ τωρα τελευτεα παριγγειλε κ extra μοτερ για αναταλακτικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maik28 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 ευχαριστω για τις απαντησεις και συγνωμη που εγραψα με κεφαλαια γραμματα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freack mechanic 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 Ο αδερφός μου παρότι έχει αλλάξει πολλά μηχανάκια, το TDRακι του το διατηρεί ακόμη για αναμνηστικούς λόγους, κάτι αντίστοιχο με εμένα και το NSRακι μου, με μια διαφορά όμως. Αν τον ρωτήσεις τι του άρεσε σε αυτήν την μηχανή θα σου απαντήσει οτι έχει μαζί της μια σχέση αγάπης-μίσους !!! Μηχανάκια με ''ταμπεραμέντο'' σαν του TDR προκαλούν τέτοια διφορούμενα συναισθήματα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 Εμενα παντα μου αρεσε το tdr.ΠΟΛΥ γκαζι το ατιμο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZX1977 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 (τροποποιήθηκε) Αν το χεις το μηχανολογικο και αρκετα λεφτα καβατζα παρε ενα αν και δυσκολα θα βρεις σε καλη κατασταση, ειναι 24 χρονων μηχανη...., εγω παντως παρολες τις πικρες και τα κολληματα δεν θα το δωσω ποτε μαλιστα αυτο τον καιρο του κανω ανακατασκευη αλλαζοντας οτι εχει φθορα..... , τρυπάει ενίοτε πιστόνια λόγω θεμάτων της ηλεκτρονικής, μηχανάκι σύγχρονη αντίκα πλέον για γνώστες που το εκτιμούν και μόνο. Δεν φταινε οι ηλεκτρονικες, ειναι ευαισθητο στα φτωχα μιγματα ψηλα, παλια μου ειχε τρυπησει πιστονι λογω ημιβουλωμενου pilot jet... Kανε και μια αναζητηση στο φορουμ υπαρχουν αρκετες πληροφοριες, επισης στο αγγλικο http://tdr250.co.uk θα βρεις τα παντα με καθε λεπτομερεια Τροποποιήθηκε Απρίλιος 18 , 2011 από τον ZX1977 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sarmelion 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 Ο αδερφός μου παρότι έχει αλλάξει πολλά μηχανάκια, το TDRακι του το διατηρεί ακόμη για αναμνηστικούς λόγους, κάτι αντίστοιχο με εμένα και το NSRακι μου, με μια διαφορά όμως. Αν τον ρωτήσεις τι του άρεσε σε αυτήν την μηχανή θα σου απαντήσει οτι έχει μαζί της μια σχέση αγάπης-μίσους !!! Μηχανάκια με ''ταμπεραμέντο'' σαν του TDR προκαλούν τέτοια διφορούμενα συναισθήματα ! Θα συμφωνήσω απόλυτα. Όσο για την κατανάλωση δεν καίει τόσο πολύ. Είναι κάπου στα 6-7 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα. Είναι μία μηχανή που οδηγείτε πολύ δύσκολα αλλά σου χαρίζει έντονες συγκινήσεις. Μετά από αυτήν όλα μοιάζουν να μην έχουν επιτάχυνση. Πιστόνια σπανίως θα σου χτυπήσει με την προϋπόθεση σωστού σέρβις και λαδιού. Η διχρονίλα θα ποτίζει τα ρούχα σου και όλους τους άλλους που θα τους αφήνεις πίσω. Άμα την θες για μέσα στην κήνιση το ξεχνάς. Αν είναι το μοναδικό σου όχημα το ξεχνάς. Άμα θες να βγάλεις άγρια βίτσια το παντρεύεσαι και δεν το δανείζεις ούτε στον κολλητό σου! Έτσι και την πάρεις βάλε φρένα υψηλής μπρος πίσω(θα τα χρειαστείς) να την οδηγείς πάνω από τις 6000 στροφές και να μην ρίχνεις ποτέ ταχύτητες όταν μπαίνεις στις στροφές. Τέλος βγάλε ότι αέρα έχει στα μπροστινά πιρούνια εκτός και άμα το θες για χώμα. Αυτά από έναν ευχαριστημένο κάτοχο TDR 250. Y.Γ. εγώ έχω και παπί για μέσα στην πόλη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 Το όνειρό μου για πολλά χρόνια! Κινητήρα από ΤΖR! Πρόγονος του TDM κι όλων των ΟΝ-off του δρόμου. Είχα για λίγο το 125 το Ιταλικό (δυο φανάρια μπροστά) και ανεβοκατέβαινε σκαλοπάτια σα κατσίκι! Φαντάζομαι το 250!!!! Κατά τ'άλλα, συμφωνώ με τους από πάνω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maik28 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 μου το δινει 600 ευρω...απο οτι ξερω ειναι σε καλη κατασταση και μοντελο του 90.... το κακο ειναι οτι το θελω για την πολη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 Εγώ πιστεύω για τη πόλη θασαι μια χαρά, εγώ έχω συνηθίσει με δίχρονο για καθημερινή μετακίνηση, και εμένα η κάπνα και η λαδίλα είναι ελάχιστη, σίγουρα σεκείνο θαναι παραπάνω, αλλά κατανάλωση γιαυτά που προσφέρει πιστεύω είναι σε λογικά πλαίσια, εγώ προτείνω ειδικά εάν πιάνουν τα χέρια σου να το πάρεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 Είναι το πρώτο motard στην παραγωγή.. τι να λέμε τώρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas94 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 Εγω θα το περνα, αν ειχα ενα μηχανακι για βολτες. Αυτο θα το ειχα μονο για να απολαμβανω γκαζι στο δρομο, και να γουσταρω διχρονιλα. Το μηχανακι ειναι ολα τα λεφτα. Δυκιλινδρος, διχρονος, 250 κυβικων κινητηρας. Μονο αυτο, τα λεει ολα. Το μηχανακι ειναι πυραυλος. Υ.γ Το μηχανακι αυτο, δεν ειναι on-off?? Πιο πολυ για τετοιο μου κανει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freack mechanic 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 Aυτές τις ταρζανιές μόνο η yamaha τις έκανε. Το TDR για κάποια χρόνια ήταν το concept bike του επαγγελματία 'τσαντάκια'. Μοτέρ απο 'ινδιάνικο' street (tzr250) με περίπου 60 διχρονα άλογα (το ανοικτό) , δύο κλίμακες ροπής που σε περίπτωση οπου τα YPVS( yamaha power valve) ήταν καλορυθμισμένα ήταν ικανές να σε ξεκολλήσουν αρκετά μπροστά απο ένα 600αρι τετρακύλινδρο της εποχής, και όλα αυτά πάνω σε ένα πλαίσιο σχεδόν εντουράδικο , με στησιμο ον-οφφ,ημιτακουνάτα ελαστικά, και υποτυπώδες φρένα !!! Αυτή η μοτοσυκλέτα ανήκει στην προ-μεταβάτική περίοδο της yamaha, που ενώ ξεκινούσε να κάνει πειραμάτικά βήματα σε εναλλακτικές μορφές μοτο, τα κατάλοιπα της τεχνοτροπίας της εποχής ύφους RD 350 ηταν ακόμη εμφανή (πάρε γκάζι λαέ πάνω σε αστεία περιφερειακά και άντε να σκοτωθείς). Ηταν σκληροπυρηνικά αναμφισβήτητα και ακατάλληλα για κουλάδια. Οι πρώτοι ιδιοκτήτες τους ήταν αληθινοί μηχανόβιοι μπασμένοι στην έννοια του διτροχου, παρότι πήγαιναν βόλτες με τσόκαρα και βερμούδες με κρόσια.Αυτά τα 'ιδιαίτερα' χαρακτηριστικά είναι που τα κατέστησαν και θρυλικά μηχανάκια στο μοτοσυκλετιστικό στερέωμα. Για κάποιον που θέλει να νιώσει λίγο την ''αίγλη'' απο απο τις παλίες 'καλές εποχές', που τα πράγματα ήταν πιο ξεκάθαρα, και μπορούσες να αντλήσεις χαρά με πιο απλά μέσα, είναι μια καλή επιλογή, φθηνή όμως όχι, γιατί οι επισκευές που θα θέλει στανταρ θα είναι αξιόλογες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 Έχει 17άρες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freack mechanic 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 Έχει 17άρες! Οχι. μαμισιο έχει 19αρα μπροστα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maik28 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 ευχαριστω για ολεσ τισ απαντησεις...περιμενω και αλλεσ απο οποιον εχει γνωμη γιαυτο ... πραγματικα ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2011 ευχαριστω για ολεσ τισ απαντησεις...περιμενω και αλλεσ απο οποιον εχει γνωμη γιαυτο ... πραγματικα ευχαριστω Το εχω και εγω καημο απο τοτε που πρωτοβγηκε. 23 χρονια μετά και ακομα με τραβαει. Αν δεν πιανουν τα χερια σου να το επισκευαζεις μονος σου,μην το παρεις. Ητανε κ@υλομηχανακια αυτα και οποιος το επιασε στα χερια του ,το εσπασε,τοσο απλα. Φαντασου λοιπον οτι 20χρονια μετα θα ,μιλαμε για σκοτωμενα μηχανακια. Ειμαι και εγω ασχημα στην πριζα με αυτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZX1977 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2011 και υποτυπώδες φρένα !!! Τα φρενα του ειναι πολυ καλα ακομα και με τα συγχρονα δεδομενα. τετραπιστονη μπροστα με δισκο 320mm και διπιστονη πισω, ακομα και σημερινα π.χ χτχ660 δεν εχουν τετοια φρενα... Οχι. μαμισιο έχει 19αρα μπροστα. 18αρα εχει 100/90-18 και πισω 120/80-17 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) Πλάκα πλάκα και γω θα ήθελα ένα αν είχα μέρος να το σταβλίσω - ακόμα θυμάμαι το σαράουντ γουργούρισμα από τις 4 πηγές ήχου (2 οι θάλαμοι διαστολής μπροστά σου και 2 τα τσιμπουκόφωνα πίσω). Δεν είναι τόσο τα άλογα που είχε (?) αλλά οι μικρή αδράνεια του διχρόνου που προσέφερε κ@υλωτική επιτάχυνση - φαντάσου, μια μέτρια βόλτα έκανα όλη και όλη πριν δεκαέξι χρόνια και ακόμα τη θυμάμαι... Πάντως είναι πλέον μηχανάκι του χομπίστα και όχι καθημερινό μουλάρι. (...εκτός και αν είσαι χομπίστας μουλαράς...) Τροποποιήθηκε Απρίλιος 19 , 2011 από τον Mi_ka Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dankannn 215 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) Το μηχανάκι όπως είπαν και πιο πάνω ήταν ο προάγγελος τον motard. Εγώ είχα το Benetton μπλε ροζ πράσινο . Αν είχα χώρο και χρήμα θα είχα ένα στην συλλογή μου σίγουρα. Ήταν παναλαφρο με εκρηκτικό μοτέρ , είχε κορυφαία φρένα και απλά το πίσω μπλοκάριζε πιο εύκολα γιατί ήταν ελαφριά σαν μηχανή. Τρύπημα πιστονιών δεν είχε περά από όταν είχε κακορυθμισμένο μίγμα και προβλημα στην αντλία λαδιού, για αυτό και όποιος ήξερε την άνοιγε λίγο παραπάνω. Με read boyesen δυο τελικά arrow και με μια αφαίρεση της εισαγωγείς στον στο φιλτροκουτι και στεγνό φίλτρο + ρυθμισμα στις βελόνες από τα καρμπυρατέρ γινόταν διάολος (όχι ότι δεν ήταν). Τώρα αν αξίζει να το πάρεις θα σου έλεγα όχι μιας και θα θέλει αρκετά λεφτά για να το μαζέψεις και θα πρέπει να έχεις και κάποιες γνώσεις από μόνος σου. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 19 , 2011 από τον dankannn Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2011 Τα φρενα του ειναι πολυ καλα ακομα και με τα συγχρονα δεδομενα. τετραπιστονη μπροστα με δισκο 320mm και διπιστονη πισω, ακομα και σημερινα π.χ χτχ660 δεν εχουν τετοια φρενα... Το μπροστινο του φρενο αν θυμαμε καλα ειναι απο FZR 1000(Exup εκδοση ισως). Το μηχανάκι όπως είπαν και πιο πάνω ήταν ο προάγγελος τον motard. Εγώ είχα το Benetton μπλε ροζ πράσινο . Αν είχα χώρο και χρήμα θα είχα ένα στην συλλογή μου σίγουρα. Ήταν παναλαφρο με εκρηκτικό μοτέρ , είχε κορυφαία φρένα και απλά το πίσω μπλοκάριζε πιο εύκολα γιατί ήταν ελαφριά σαν μηχανή. Τρύπημα πιστονιών δεν είχε περά από όταν είχε κακορυθμισμένο μίγμα και προβλημα στην αντλία λαδιού, για αυτό και όποιος ήξερε την άνοιγε λίγο παραπάνω. Με read boyesen δυο τελικά arrow και με μια αφαίρεση της εισαγωγείς στον στο φιλτροκουτι και στεγνό φίλτρο + ρυθμισμα στις βελόνες από τα καρμπυρατέρ γινόταν διάολος (όχι ότι δεν ήταν). Τώρα αν αξίζει να το πάρεις θα σου έλεγα όχι μιας και θα θέλει αρκετά λεφτά για να το μαζέψεις και θα πρέπει να έχεις και κάποιες γνώσεις από μόνος σου. Τι εννωεις? Το ειχες προσφατα ή οταν ηταν φρεσκο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dankannn 215 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2011 Παλιά φιλε μου όταν το είχα . Το φίλτρο είναι σφουγγάρι και απλά το βάζεις αλάδωτο. Μπροστά στο φιλτροκουτι έχει έναν οδηγό τον αφαιρείς, και κατέβαζες αν θυμάμαι καλά και μια θέση την ασφάλεια από τις βελόνες Σχετική μοντα την είχε γράψει και το moto της εποχής ο Θεοδωράκης Νίκος. Και μεγάλη δουλειά έκαναν και τα reed. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες