^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ενα το συμπερασμα τον τελευταιο καιρο που διαβαζω στο φορουμ.. Ψοφαμε για αντιπαραθεσεις και λογομαχιες Τροποποιήθηκε Απρίλιος 12 , 2011 από τον ^tasoulis^ 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gxristos 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 Μέσα σε αυτο το forum απο οτι βλεπω ειστε το 80% ακρως νομιμοι ε? ποτε δεν εχετε κανει το παραμικρο παραπτωμα καμια αναστροφη, κανενα απαγορευτικο σε στενο, καμια φορα με κοκκινο, καμια φορα πανο απο το οριο ταχυτητας που παω στοιχιμα ουτε καν ξερετε τι χρωμα εχει η πινακιδα με το οριο,ποτε χωρις κρανος, ποτε οδηγηση χωρις να εχει πιει εστω και 1 ποτηρι ουσκι, ποτε να μην περιμενει το φαναρι πανω στην διαβαση πεζων και το ποιο σιγουρο απο ολα ποτε να μην περνας ενδιαμεσα απο τα αυτοκηνητα που επισεις ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ αλλα ολοι κανουμε αλλα πρεπει να την φας ακομα και για αυτο γιατι οι νομοι ειναι νομοι σωστα?? και δεν θα πεις τιποτα.. σωστα?? .. αλλα απο λογια οταν δεν αφορα εμας ειμαστε ολοι πρωτοι.. γραφει ο καθενας καλα τους εκαναν και καλα να παθουν να μην κανουν μαμακιες.. για ποιο λογο για να παρουν τι? βραβειο ηθους και καλου οδηγου?? αν λοιπον υπαρχει εστω και ενας που δεν εχει κανει ποτε τιποτα απο τα παραπανω που ειπα ας μας το πει να τον γνωρισουμε και εμεις να του πουμε ενα μπραβο.. και για φαντασου λεω εγω τωρα και η δουλεια που κανει να ειναι με το μηχανακι που του εχουν παρει τι θα κανει δηλαδη το παληκαρι με το προστιμο που εχει φαει? αλλα παντα λεμε οτι θελουμε χωρις να σκεφτομαστε τιποτα αλλο παρα μονο την παρτη μας.. 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 Σπουδαίο θέμα αυτό! Χτες ήμουν με το σκουτεράκι στον Πειραιά. ΄Σκάει δίπλα μου δίδυμο απο την ΔΙΑΣ με V-strom και σταματάνε δίπλα μου στο φανάρι. Στον κάθετο δρόμο έρχεται τύπος με FAZER 600 το κράνος στο τεπόζιτο επάνω και στρίβει παράνομα αριστερά και αράζει στην άκρη του δρόμου Δύο παραβάσεις ακριβώς μπροστά στους ΔΙΑΣ. Δεν μπήκαν στον κόπο να του κάνουν ούτε παρατήρηση, ούτε μια σύσταση!! Αύριο αυτός ο ίδιος άμα πέσει σε κάνα ΄΄περίεργο΄΄ και τον γράψει θα βγει παραπονούμενος γιατί το έχει κάνει 1000 φορές και δεν τον έχουν γράψει!! Αυτό είναι το μπ@ρδέλο μας κύριοι και γι αυτό κι εμείς αύριο θα περάσουμε στη ζούλα κάνα κόκκινο, θα πάμε εθνική με 200MK/h, θα κάνουμε σφήνες σαν μανιακοί μέσα στην κίνηση. Γιατί απλά πρέπει να πέσουμε στον ΄΄περίεργο΄΄ για να μας γράψει!! Επίσης, στην εφορία θα κοιτάξουμε να γλυτώσουμε κάνα φόρο στη ζούλα, στο μαγαζί θα κοιτάξουμε να γλυτώσουμε καμιά απόδειξη στη ζούλα, στην δημόσια υπηρεσία θα ψάξουμε για κάνα ρουσφέτι. Αυτοί είμαστε και δεν ξέρω αν μπορεί να αλλάξει δυστυχώς. Ένα διαλυμένο κράτος απο την αρχή μέχρι το τέλος που ο καθένας κάνει ότι του κ@υλώσει! Με τις υγείες μας.. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 Αυτοί είμαστε και δεν ξέρω αν μπορεί να αλλάξει δυστυχώς. ! Με τις υγείες μας.. δεν θα αλλαξουμε ποτε :uglystupid2: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 Μέσα σε αυτο το forum απο οτι βλεπω ειστε το 80% ακρως νομιμοι ε? ποτε δεν εχετε κανει το παραμικρο παραπτωμα καμια αναστροφη, κανενα απαγορευτικο σε στενο, καμια φορα με κοκκινο, καμια φορα πανο απο το οριο ταχυτητας που παω στοιχιμα ουτε καν ξερετε τι χρωμα εχει η πινακιδα με το οριο,ποτε χωρις κρανος, ποτε οδηγηση χωρις να εχει πιει εστω και 1 ποτηρι ουσκι, ποτε να μην περιμενει το φαναρι πανω στην διαβαση πεζων και το ποιο σιγουρο απο ολα ποτε να μην περνας ενδιαμεσα απο τα αυτοκηνητα που επισεις ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ αλλα ολοι κανουμε αλλα πρεπει να την φας ακομα και για αυτο γιατι οι νομοι ειναι νομοι σωστα?? και δεν θα πεις τιποτα.. σωστα?? .. αλλα απο λογια οταν δεν αφορα εμας ειμαστε ολοι πρωτοι.. γραφει ο καθενας καλα τους εκαναν και καλα να παθουν να μην κανουν μαμακιες.. για ποιο λογο για να παρουν τι? βραβειο ηθους και καλου οδηγου?? αν λοιπον υπαρχει εστω και ενας που δεν εχει κανει ποτε τιποτα απο τα παραπανω που ειπα ας μας το πει να τον γνωρισουμε και εμεις να του πουμε ενα μπραβο.. και για φαντασου λεω εγω τωρα και η δουλεια που κανει να ειναι με το μηχανακι που του εχουν παρει τι θα κανει δηλαδη το παληκαρι με το προστιμο που εχει φαει? αλλα παντα λεμε οτι θελουμε χωρις να σκεφτομαστε τιποτα αλλο παρα μονο την παρτη μας.. Ρε παλικάρι τι λες; Όλοι έχουμε κάνει και κάνουμε παραβάσεις. Εκεί είναι το θέμα; Ο άλλος σου λέει ότι τρίτη-πέμπτη κάθε βδομάδα πάμε εκεί για κόντρες...και τον έπιασαν ΜΙΑ! Δεν τον γράφανε κάθε φορά που πήγαινε για κόντρες... Ας έρθουμε λίγο στα λογικά μας! Και στην τελική αν η δουλειά σου είναι με το μηχανάκι, εσύ θα έπρεπε να φυλάς τον κώλο σου και όχι να κλαις επειδή δεν στη χάρισε ο τροχαίος! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 Μέσα σε αυτο το forum απο οτι βλεπω ειστε το 80% ακρως νομιμοι ε? ποτε δεν εχετε κανει το παραμικρο παραπτωμα καμια αναστροφη, κανενα απαγορευτικο σε στενο, καμια φορα με κοκκινο, καμια φορα πανο απο το οριο ταχυτητας που παω στοιχιμα ουτε καν ξερετε τι χρωμα εχει η πινακιδα με το οριο,ποτε χωρις κρανος, ποτε οδηγηση χωρις να εχει πιει εστω και 1 ποτηρι ουσκι, ποτε να μην περιμενει το φαναρι πανω στην διαβαση πεζων και το ποιο σιγουρο απο ολα ποτε να μην περνας ενδιαμεσα απο τα αυτοκηνητα που επισεις ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ αλλα ολοι κανουμε αλλα πρεπει να την φας ακομα και για αυτο γιατι οι νομοι ειναι νομοι σωστα?? και δεν θα πεις τιποτα.. σωστα?? .. αλλα απο λογια οταν δεν αφορα εμας ειμαστε ολοι πρωτοι.. γραφει ο καθενας καλα τους εκαναν και καλα να παθουν να μην κανουν μαμακιες.. για ποιο λογο για να παρουν τι? βραβειο ηθους και καλου οδηγου?? αν λοιπον υπαρχει εστω και ενας που δεν εχει κανει ποτε τιποτα απο τα παραπανω που ειπα ας μας το πει να τον γνωρισουμε και εμεις να του πουμε ενα μπραβο.. και για φαντασου λεω εγω τωρα και η δουλεια που κανει να ειναι με το μηχανακι που του εχουν παρει τι θα κανει δηλαδη το παληκαρι με το προστιμο που εχει φαει? αλλα παντα λεμε οτι θελουμε χωρις να σκεφτομαστε τιποτα αλλο παρα μονο την παρτη μας.. αδικο δεν θα το ελεγα αυτο που έγινε δικαιο δεν θα το ελεγα γιατι κακα τα ψεματα ειναι επιλεκτικα τα πρόστιμα απο εκει και περα.. εχω κανει μαλακιες αλες φορες με γραψανε αλες οχι σε αλες μου πηραν διπλωμα και σε αλαες μου το δωσανε πισω την ιδια μερα.... δεν καταλαβαινω .. πρεπει όλοι να βριζουμε τους μπατσους οταν μας γραφουνε? εκανα μλακια θα πλερωσω θα βρισω δεν θα βρισω δεν αλλαζει τπτ ΥΓ καλησπερα και σε σενα νεο μελος ονοματακι? Τρολλ? Ρε παλικάρι τι λες; Όλοι έχουμε κάνει και κάνουμε παραβάσεις. Εκεί είναι το θέμα; Ο άλλος σου λέει ότι τρίτη-πέμπτη κάθε βδομάδα πάμε εκεί για κόντρες...και τον έπιασαν ΜΙΑ! Δεν τον γράφανε κάθε φορά που πήγαινε για κόντρες... Ας έρθουμε λίγο στα λογικά μας! Και στην τελική αν η δουλειά σου είναι με το μηχανάκι, εσύ θα έπρεπε να φυλάς τον κώλο σου και όχι να κλαις επειδή δεν στη χάρισε ο τροχαίος! +1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrEvil 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 280+ μηνύματα, για τα αυτονόητα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 280+ μηνύματα, για τα αυτονόητα. Για ποιους ειναι αυτονοητα; Διοτι ακριβως εδω ειναι η ουσια του Τοιπικ,του καθε ιδιου τοπικ και η "φιλοσοφία" του Ελληνα και η διαφορά μας με αλλους,ανεπτυγμενους,λαους!:) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/04/blog-post_8434.html Σε αυτον και να τον πιασουν δεν θα του κανουν ΤΙΠΟΤΑ Στα παιδια που πιασανε, ΟΣΟ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ και να ηταν, τους εκλεισαν το σπιτι ΕΥΓΕ 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 (τροποποιήθηκε) Μακαρι εδειχναν τετοιο ζηλο και τοτε για τον φονια του Μιμη και του Βαγγελη που τους χασαμε αδικα... http://archive.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=16.07.2001,id=4052964,31975524 http://news.in.gr/greece/article/?aid=140583 Τροποποιήθηκε Απρίλιος 12 , 2011 από τον Smias Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 (τροποποιήθηκε) http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/04/blog-post_8434.html Σε αυτον και να τον πιασουν δεν θα του κανουν ΤΙΠΟΤΑ Στα παιδια που πιασανε, ΟΣΟ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ και να ηταν, τους εκλεισαν το σπιτι ΕΥΓΕ Σιγά που τους έκλεισαν το σπίτι... 4 χιλιάρικα πρόστιμο και κατάσχεση τις μηχανές που κακώς κατείχαν ούτως ή άλλως... Τα λινκ τα είδες;;; να το ξαναπώ τα λινκ τα είδες; και σε περίπτωση που δεν με κατάλαβες: τα λινκ τα είδες;; Μιλάμε για αλητήριους τυπίσκους που μπαίναν στο φόρουμ και έγραφαν ότι πάνε εκεί κάθε βδομάδα για κόντρες!!!! Και τώρα κλαίγονται!!! όχι για 6 μήνες... ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ έπρεπε να τους πάρουν τα διπλώματα! ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ είναι! Δεν το έκαναν κάποια στιγμή μια φορά πάνω στην τρέλα στο φανάρι... δεν έκαναν μια μπάντα ή μια μικρή σούζα. Προμελετημένο το έγκλημα και συνεχές! ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΣ!!! Μη σώσουν και οδηγήσουν ΠΟΤΕ τους! Μάλλον θα σωθεί κάποια ζωή έτσι! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 12 , 2011 από τον Viper4 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 Μιλάμε για αλητήριους τυπίσκους που μπαίναν στο φόρουμ και έγραφαν ότι πάνε εκεί κάθε βδομάδα για κόντρες!!!! Και τώρα κλαίγονται!!! όχι για 6 μήνες... ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ έπρεπε να τους πάρουν τα διπλώματα! ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ είναι! Δεν το έκαναν κάποια στιγμή μια φορά πάνω στην τρέλα στο φανάρι... δεν έκαναν μια μπάντα ή μια μικρή σούζα. Προμελετημένο το έγκλημα και συνεχές! ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΣ!!! Μη σώσουν και οδηγήσουν ΠΟΤΕ τους! Μάλλον θα σωθεί κάποια ζωή έτσι! ΣΩΣΤΟΣ!!!! +1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gxristos 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 Μακαρι εδειχναν τετοιο ζηλο και τοτε για τον φονια του Μιμη και του Βαγγελη... http://archive.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=16.07.2001,id=4052964,31975524 http://news.in.gr/greece/article/?aid=140583 +1000000000000000000 Σιγά που τους έκλεισαν το σπίτι... 4 χιλιάρικα πρόστιμο και κατάσχεση τις μηχανές που κακώς κατείχαν ούτως ή άλλως... Τα λινκ τα είδες;;; να το ξαναπώ τα λινκ τα είδες; και σε περίπτωση που δεν με κατάλαβες: τα λινκ τα είδες;; Μιλάμε για αλητήριους τυπίσκους που μπαίναν στο φόρουμ και έγραφαν ότι πάνε εκεί κάθε βδομάδα για κόντρες!!!! Και τώρα κλαίγονται!!! όχι για 6 μήνες... ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ έπρεπε να τους πάρουν τα διπλώματα! ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ είναι! Δεν το έκαναν κάποια στιγμή μια φορά πάνω στην τρέλα στο φανάρι... δεν έκαναν μια μπάντα ή μια μικρή σούζα. Προμελετημένο το έγκλημα και συνεχές! ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΣ!!! Μη σώσουν και οδηγήσουν ΠΟΤΕ τους! Μάλλον θα σωθεί κάποια ζωή έτσι! ποιος εισαι εσυ που θα πεις καποιον αλητη?? επειδη εκαναν οτι εκαναν ειναι αλητης?? αν το παιδι σου κανει τετοια θα ειναι αλητης?? 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kavadias 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 δεν αντέχω άλλη πολιτική ορθότητα θα ξεράσω χαχαχαχαχα viper συνέχισε ρε είσαι τρελό ανέκδοτο χαχαχαχαχαχαχαχα 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 Μήπως είδε κανείς το Milko μου? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 +1000000000000000000 ποιος εισαι εσυ που θα πεις καποιον αλητη?? επειδη εκαναν οτι εκαναν ειναι αλητης?? αν το παιδι σου κανει τετοια θα ειναι αλητης?? ΑΝ πηγαίνει κάθε βδομάδα για κόντρες, κάνει καγκουριλίκια συνεχόμενα σε δημόσιο δρόμο (δεν μιλάμε για κάποιο πάρκινγκ ή αλάνα εδώ) χωρίς να δίνει την ελάχιστη σημασία για το πόσο κινδυνεύει ο ίδιος και οι γύρω το τότε ναι θα είναι αλήτης. Και το ποιος είμαι δεν έχει σημασία... είμαι ένας πολίτης που οδηγεί και κινείται στους ίδιους δρόμους με αυτούς! Δεν αρκεί αυτό;;; δεν αντέχω άλλη πολιτική ορθότητα θα ξεράσω χαχαχαχαχα viper συνέχισε ρε είσαι τρελό ανέκδοτο χαχαχαχαχαχαχαχα Συνέχισε να γελάς φίλε μου γιατί τώρα μπορείς! Αν βρεθεί κάποιος τέτοιος αλητάκος στον δρόμο σου όμως ή στον δρόμο ενός δικού σου ατόμου και τους πάρει σβάρνα τότε θα σου κοπεί το γέλιο μια και καλή... Γι'αυτό γέλα σου λέω τώρα που μπορείς... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 (τροποποιήθηκε) Oλοι αυτοι οι φλωροβεστρομαδες που βλεπω να εχουν γεμισει τους δρομους, ΤΩΡΑ ΞΕΡΩ πως σκεφτονται Σε ευχαριστω viper που με βοηθησες να το καταλαβω Α και που'σαι, οταν μπουν μεσα οι Τουρκοι, κατι τυποι με τετοια μυαλα θα μας σωσουν, να εισαι σιγουρος Ακου εκει ''συνεχες προμελετημενο εγκλημα'' :2funny: :2funny: Τροποποιήθηκε Απρίλιος 12 , 2011 από τον AFTER 5 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 Λοιπον, για να ξεκαθαρισω τη θεση μου και να βγω απο το 85% των ποζεραδων που δε φορανε κρανος. 2 προστιμα μεσα στον ιδιο μηνα για κρανος που δε φορουσα με το παπι και σε νησι. Ελεος! Περυσι ειχα παει για μπανιο απο πολυ απομερο δρομο και την ειχαν στησει κρυμενοι σε μια στροφη νταλα μεσημερι με καυσωνα.Μαλακια που σταματησα παντως γιατι δε θα με προλαβαιναν. Κρανος φοραω σχεδον παντα με την μοτοσυκλετα, 98% αφου σας αρεσουν τα ποσοστα. Το δημοσιαγραφικο δαιμονιο του ALX εβαλε τα πραγματα στη θεση τους απ οτι βλεπω! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 βασικά ξεφύγαμε λίγο..! μπορούμε να το δούμε και απο την άλλη.. αυτα τα 5 χιλιαρικα δεν τα εχουνε βγάλει? εγω θυμάμαι στα ξεκινήματα μου 2 χιλιαρικα παιζανε την κοντρα στην κρυφή! με 2- ανοιγματα ειχανε βγάλει και τα προστιμα και το μηχανακι :) tesp οι αποψεις ειναι πολες εγω θεωρω οταν εχεις τα @@ να κανεις κατι να εχεις τα @@ να δεχτεις και τις συνεπειες .. (χωρις να λεω οτι ειναι δικαιο η αδικο ) THATS LIFE! 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmakos 234 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 (τροποποιήθηκε) βασικά ξεφύγαμε λίγο..! μπορούμε να το δούμε και απο την άλλη.. αυτα τα 5 χιλιαρικα δεν τα εχουνε βγάλει? εγω θυμάμαι στα ξεκινήματα μου 2 χιλιαρικα παιζανε την κοντρα στην κρυφή! με 2- ανοιγματα ειχανε βγάλει και τα προστιμα και το μηχανακι :) tesp οι αποψεις ειναι πολες εγω θεωρω οταν εχεις τα @@ να κανεις κατι να εχεις τα @@ να δεχτεις και τις συνεπειες .. (χωρις να λεω οτι ειναι δικαιο η αδικο ) THATS LIFE! + απειρα λες και ειμαστε ολοι παρθενες και δεν ξερουμε τι γινεται κανετε ρε Ημαρτον Κανανε την μαλακια τους τσιμπησαν βγηκε το κουστουμακι τελος. Τα ρεστα παγωτα Τροποποιήθηκε Απρίλιος 12 , 2011 από τον jimmakos Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vikaki 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 βασικά ξεφύγαμε λίγο..! μπορούμε να το δούμε και απο την άλλη.. αυτα τα 5 χιλιαρικα δεν τα εχουνε βγάλει? εγω θυμάμαι στα ξεκινήματα μου 2 χιλιαρικα παιζανε την κοντρα στην κρυφή! με 2- ανοιγματα ειχανε βγάλει και τα προστιμα και το μηχανακι :) tesp οι αποψεις ειναι πολες εγω θεωρω οταν εχεις τα @@ να κανεις κατι να εχεις τα @@ να δεχτεις και τις συνεπειες .. (χωρις να λεω οτι ειναι δικαιο η αδικο ) THATS LIFE! Ωραίος, μαζί σου! Έχεις "πόιντ" και +1! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 Ειλικρινα ειναι ΤΟΣΟ ΓΚΕΪΟΥΛΙΣΤΙΚΟ αυτοι οι ψηφοι σε καθε ποστ, σαν να ειμαι γυρισμενος, να περνας με μηχανακι να μου σκας σφαλιαρα και μετα να τρεχεις να φυγεις γιατι αν σε πιασω θα σε κανω κομπο Τραγικοι 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 Αφου δεν το καταργουν οι χρωματιστοι, τι να πεις! Καταντια ειναι τα ποντακια. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmakos 234 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 ΟΚ την επομενη φορα που θα συμφωνησω με καποιον θα τον αρχισω στα μπινελικια 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AndreasCapo 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 ΑΝ πηγαίνει κάθε βδομάδα για κόντρες, κάνει καγκουριλίκια συνεχόμενα σε δημόσιο δρόμο (δεν μιλάμε για κάποιο πάρκινγκ ή αλάνα εδώ) χωρίς να δίνει την ελάχιστη σημασία για το πόσο κινδυνεύει ο ίδιος και οι γύρω το τότε ναι θα είναι αλήτης. Και το ποιος είμαι δεν έχει σημασία... είμαι ένας πολίτης που οδηγεί και κινείται στους ίδιους δρόμους με αυτούς! Δεν αρκεί αυτό;;; Συνέχισε να γελάς φίλε μου γιατί τώρα μπορείς! Αν βρεθεί κάποιος τέτοιος αλητάκος στον δρόμο σου όμως ή στον δρόμο ενός δικού σου ατόμου και τους πάρει σβάρνα τότε θα σου κοπεί το γέλιο μια και καλή... Γι'αυτό γέλα σου λέω τώρα που μπορείς... παλικαρι μου ο 24χρονος που ειναι πανω στα ντουζενια του φταιει η το μπουρδελο κρατος προνοιας που δεν εχει φτιαχει μια πιστα ενα χωρο τελος παντων (βλεπε ελληνικο) που να μαθαινει κανεις κυκλοφοριακη αγωγη ή να ξεκαυλωνει με ασφαλεια κοκ. τωρα τα περι αλητων κτλ δεν θα μπω καν στη διαδικασια να τα σχολιασω. οσο αλητης ειναι ενας παπους που τον αφηνουν στα 90 του να οδηγει ( χαρος φονιας) τοσο αλητης ειναι και τα παλικαρακια που δεν τους δινουν τη δυνατοτητα να κανουν αυτο που αρεσει σε ολους ( κοντρες) με ασφαλεια. τελος ολοκληρος ο ΚΟΚ εχει γινει ενα τεραστιο εισπρακτικο μαγαζακι οποτε καλοφαγωτα ολοι μας. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες