Jump to content
peterpan

Σηριαλ Τελος

Recommended Posts

Πω,πω,πω......βρωμισε καμμενα κερια βρεεεε... :whistling: Καλοριζικο,και καλα χιλιομετρα.Το κοκκινο ειναι πραγματικα πολυ ομορφο σε αυτη την μοτο.... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Παναγιωτη καλοταξιδο,να το χαρεις οσο γουσταρεις.Οι φωτο που βλεπω στην αρχη με την οικογενεια σου να καμαρωνουν για τη μοτοσυκλετα του γιου,ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ φιλε!Πολυ γουσταρω οταν υπαρχει η συμπνοια απο τη φαμιλια για μοτοσυκλετα.Βεβαια αυτο μού δειχνει οτι και συ τούς εχεις κερδισει,με την γενικοτερη συμπεριφορα σου ως μοτοσυκλετιστης,την εμπιστοσυνη τους!Μπραβο φιλε :)Καλα χιλιομετρα και καλες βολτες

Ειμαστε οικογενεια μηχανοβιων , ο πατερας στα νιατα του εχει περασει και απο τις δυο σχολες ,ειχε και ενα μπολντορα και ducati 500 μονοκυλινδρο, ασε περιπτωση , τωρα βλεφαριαζει και αυτος κανα cbf 600

Πω,πω,πω......βρωμισε καμμενα κερια βρεεεε... :whistling: Καλοριζικο,και καλα χιλιομετρα.Το κοκκινο ειναι πραγματικα πολυ ομορφο σε αυτη την μοτο.... :_thumbsup:

οντως αυτη η μυρωδια ειναι το κατι αλλο :clapping2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοτάξιδη φίλε μου και πάντα όρθιος. Θα συμφωνήσω με τον ALX που είπε στην πρώτη σελίδα οτι ομόρφυναν τα cbf. Είναι πολύ ωραίο το χρώμα της...

ΑΑΑχχχ κανονικα θα πρεπει να σας μαλωσω και εσενα και τον ALX , ειστε και οι δυο μου φαινετε "καλυτερα να μασας παρα να μιλας" υπαρχει ενα παλιο τοπικ με το CBF1000 που τρωει χωμα με το κουταλι, αλλα ειδατε .........εγω δεν μασησα ξερω τι θελω το διαλεξα και το πηρα :_thumbsup:

Ευχαριστω για τις ευχες , ευχομαι και σε σας τα καλυτερα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΑΑΑχχχ κανονικα θα πρεπει να σας μαλωσω και εσενα και τον ALX , ειστε και οι δυο μου φαινετε "καλυτερα να μασας παρα να μιλας" υπαρχει ενα παλιο τοπικ με το CBF1000 που τρωει χωμα με το κουταλι, αλλα ειδατε .........εγω δεν μασησα ξερω τι θελω το διαλεξα και το πηρα :_thumbsup:

Ευχαριστω για τις ευχες , ευχομαι και σε σας τα καλυτερα

Οφειλω ενα δημοσιο συγνωμη στον Guru. Δεν συμπεριλαμβανοταν σε εκεινο το τοπικ, αλλα μονο ο παλιοφιλος ο ALX.

Βρε ψηλε ....οσο μεγαλωνεις μηπως ερχεται και το Αλτσχαιμερ μαζι??? :tease: (με αγαπη)

Αφου δεν σας αρεσε τοτε να 'ουμ (και οι ετεροι Καπαδοκες ξερετε ποιοι :secret: ), τι με λετε τωρα??? :drunk:

CBF 1000 ABS... Πρότυπο All Around!

Μου την χαλασατε ρε τι να σας πω , δεν ειναι να εμπιστευεσαι κανεναν τελικα :tooth: Πειτε εκει περα ,"τι παρταλι ειναι αυτο που πηγες και πηρες"

"Παρε το μπαουλο σου παρα περα" "Τι ΙαπωνοΙταλικη αδιαφορια ειναι αυτη??"

Τωρα τι να πω και εγω ?? καταλαβες? χαθηκε το νοημα της αντιπαραθεσης :crazy::tooth::2funny:

ΥΓ.

Σας πειραζω ε??? :tease: μην παρεξηγηθουμε , οποιοδηποτε σχολιο δεκτο ! Ειδικα απο τις Παλιοσειρες με τα χιλιομετρα φορτωμενα στην πλατη :respekt:

Τροποποιήθηκε από τον pantheman

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ μου αρέσουν τα CBF, αλλά αυτό είναι και στο σωστό (και πιο γρήγορο από τα άλλα) χρώμα!!! :_thumbsup:

Καλοτάξιδο! :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλόβολτος μάστορη! (Κρίμα έχασες το dr _innocent.gif .........2funny.gif2funny.gif2funny.gif )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλορίζικο Παναγιώτη. :thumbsup:

Θα δεις με τον καιρό ότι πήρες ένα πολύ αξιόπιστο και τίμιο εργαλείο. :clapping2: (Τό 'χα και ξέρω). :cry2:

Το κοκκινέλι του πάει τρέλα. :ok: (Χρώμα του 2011 είναι?)

Μπράβο ρε Παναγιώτ'... να την χαίρεσαι! (ομόρφυναν τα CBF ή εγώ έχω καιρό να "μαμήσω"? ) :tooth:

Kαλοτάξιδη λοιπόν...

Πάντα όμορφα ήταν, απλά εσύ είσαι αλοίθωρος :wacko: και κακόγουστος. :uglystupid2:

:sopase::tease: :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοτάξιδος!

Τυχεράκια!

Πάντα όμορφα ήταν, απλά εσύ είσαι αλοίθωρος :wacko: και κακόγουστος. :uglystupid2:

:sopase::tease: :P

Ωραίος!:_zeppelin:

Τροποποιήθηκε από τον okourkoulos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοτάξιδο με πολλά και καλά χιλιόμετρα και από μένα.

Κερνάω βόλτα, κερνάς μπύρες.

μένω Ν. Μάκρη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μένω Ν. Μάκρη

Τί λέει το καινούργιο το 1000άρι? :_innocent:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοριζικο ιπταμενε πρασινουλη....!!! :clapping2::clapping2:

Καλα ρε μλκ κι εσυ Χοντα πηγες και πηρες...????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλορίζικο Παναγιώτη.

Θα δεις με τον καιρό ότι πήρες ένα πολύ αξιόπιστο και τίμιο εργαλείο. :clapping2: (Τό 'χα και ξέρω). :cry2:

I know απο το 06 που βγηκε το μελεταω αυτο το μηχανακι (αυτο και αλλα βεβαια) το 1000αρι ειχες? Γιατι το δωσες???!! :huh: Το μοντελο ειναι του 08 στοκ

Το κοκκινέλι του πάει τρέλα. :ok: (Χρώμα του 2011 είναι?)

Οντως σκεφτομουν και το ασπρο και το κοκκινο , αλλα οταν τα ειδα και δυο απο κοντα ,το ασπρο εξαφανιστηκε και τα ματια γιναν κοκκινα :devil:

Πάντα όμορφα ήταν, απλά εσύ είσαι αλοίθωρος :wacko: και κακόγουστος.

:tease: :P

μένω Ν. Μάκρη

ΒΟΛΤΑ????ερχομαι !!!! βασικα δεν χορταινω να το βολταρω !!! αλλα ωπα, γραψε λαθος τωρα ειμαι Χανια , δεν το ξεχναω ομως ,θα βαλουμε και τα δυο CBF να μυριστουν ,να ανταλλαξουμε και εμπειριες :_thumbsup: και εμπυριες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοριζικο ιπταμενε πρασινουλη....!!! :clapping2:

Καλα ρε μλκ κι εσυ Χοντα πηγες και πηρες...????

:rotfl: ειμαι Χοντακιας τι να κανουμε :blush2: ,ουδεποτε το κρυψα, αλλα οχι και οπαδος βεβαια μην τρελαθουμε κιολας :shades:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλοταξιδο, ευχομαι τα καλυτερα, και να την χαρεις οσο θα υπαρχει Ηλιος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τροποποιήθηκε από τον Kostas-MotoLover

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπαρχει ..υπαρχει και οχι μονο ενα ....ελα ελα ,σε θελουμε ειμαστε καλοι, THE POWER OF DREAMS,

Μηπως θελεις να σε κανω μια κρατηση?? εχει και εδω στην Κρητη κοκκινακι??

Καλα σε ειχα κοψει εγω που σε ετρωγε καθε φορα που ανεφερα το CBF , αντε η σειρα σου τωρα :whistling: με το καλο, αν σου αρεσε μια φορα το 600 του '04 , με το 1000 θα παθεις αυτο που επαθα και εγω..............

Θα ψαχνεις χωρο να το βαζεις και στο κρεββατι :2funny:

Τωρα που σε πηρα χαμπαρι δεν θα σε αφησω σε ησυχια ,φωτος ερχονται......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τί λέει το καινούργιο το 1000άρι? :_innocent:

Λεει οτι ειναι παρα πολυ καλο μηχανακι , αλλα ο Σαρακακης ζηταει 12300!!! αν τα χα......μπορει και να....

Αλλα και παλι απο το 06 που βγηκε αυτο που πηρα οταν κοιταζα για ασφαλτινα το ματι μου παντα σε αυτο πηγαινε , παντα μου αρεσε και πηρα αυτο που μου γυαλισε εξαρχης! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λεει οτι ειναι παρα πολυ καλο μηχανακι , αλλα ο Σαρακακης ζηταει 12300!!! αν τα χα......μπορει και να....

Αλλα και παλι απο το 06 που βγηκε αυτο που πηρα οταν κοιταζα για ασφαλτινα το ματι μου παντα σε αυτο πηγαινε , παντα μου αρεσε και πηρα αυτο που μου γυαλισε εξαρχης! :_thumbsup:

Καλημέρα. Πρώτα απ'όλα η πρόσκληση είναι ανοιχτή.

Αν κλείσεις τα μάτια και καβαλήσεις και τα 2 το πιθανότερο είναι να μην καταλάβεις καμιά διαφορά.

Αλουμίνια στο πλαίσιο και το ψαλίδι, άλλα όργανα(γαμάτα κατά τη γνώμη μου και με υπολογιστή ταξιδίου) μούρη από cbr600 και τα υπόλοιπα τα αφήνω στη Honda περί κινητήρα καταναλώσεις κτλ. Το λευκό τα σπάει, αλλά το βυσσινί @#$μάει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα