ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2011 Ευχαριστούμε φίλε μου, μακάρι να τα καταφέρουμε νάρθουμε ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 Λοιπόν,λέω να ξεκινήσουμε μία με τα μικρά κυβικά, να οργανωθούμε και αν πάμε καλά να επεκταθούμε και με σας σε γκρουπάκι ξεχωριστό για να μην σας δημιουργούμε πρόβλημα. Αυτά σε πρώτη φάση οπότε σε άλλη βλέπουμε. Ευχαριστώ για την φιλοξενία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 Λοιπόν,λέω να ξεκινήσουμε μία με τα μικρά κυβικά, να οργανωθούμε και αν πάμε καλά να επεκταθούμε και με σας σε γκρουπάκι ξεχωριστό για να μην σας δημιουργούμε πρόβλημα. Αυτά σε πρώτη φάση οπότε σε άλλη βλέπουμε. Ευχαριστώ για την φιλοξενία. You are wellcome Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stratos28 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 Γεια σου ρε ξαδελφε με τα αγγλικα σου!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 Γεια σου ρε ξαδελφε με τα αγγλικα σου!!! Αστα αγγλικα εσυ κ κανονισε να ερθεις να βοηθησεις να αλλαξω τακακια για να μην φρεναρω με τα δοντια την κυριακη. Λαστιχα εβαλα, τακακια στο προγραμμα.... τι εμεινε??? O ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stratos28 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 και κασκολακιας απο πισω να ερχετε σιγααααααα σιγααααααα....... καλα αν ερθει θα ριξουμε πολυ γελιο αφου ειπαμε ρε οκ για τα τακακια αλλα οχι το ξημερωμα εε?να πιουμε καφε πρωτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 μιας και δυστυχως ακυρωθηκα απο μενα η βολτα του Λεωνιδιου παιζει να εμφανιστω ,ποτε θα ξερω σιγουρα δεν ξερω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2011 (τροποποιήθηκε) μιας και δυστυχως ακυρωθηκα απο μενα η βολτα του Λεωνιδιου παιζει να εμφανιστω ,ποτε θα ξερω σιγουρα δεν ξερω καλα εχει να γινει της ευρωπης ...μεχρι στιγμης ειμαστε ktm triumph k ducati ....μακαρι να μπορεσεις να ερθεις Τροποποιήθηκε Απρίλιος 6 , 2011 από τον patapios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ThodoriS Dots 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2011 καλα εχει να γινει της ευρωπης ...μεχρι στιγμης ειμαστε ktm triumph k ducati ....μακαρι να μπορεσεις να ερθεις Να 'μαι κι εγω!! Μου ειπε ο Στρατος για Κυριακη και εννοειται πως είμαι μέσα!! Μόνο που θα σας χαλάσω λιγο αυτον τον Ευρωπαϊκο αερα που θα έχετε... Υ.Γ.(Ποιος θα φανταζοταν οτι με YAMAHA θα αισθανομουνα και αβολα.. σε μηχαναδα...) ΧΑΧΑ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
savah 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2011 Ε ρε πστ... Το σουκου θα ειμαι ορεινη κορινθια αλλιως θα ερχομουν με 1000! Στην επομενη... και μην το καθυστερησετε τοσοοοοοοοοο! Καντε το σε μαξ 2 εβδομαδες! Εχουμε και υπογλυκαιμιες :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2011 (τροποποιήθηκε) Να 'μαι κι εγω!! Μου ειπε ο Στρατος για Κυριακη και εννοειται πως είμαι μέσα!! Μόνο που θα σας χαλάσω λιγο αυτον τον Ευρωπαϊκο αερα που θα έχετε... Υ.Γ.(Ποιος θα φανταζοταν οτι με YAMAHA θα αισθανομουνα και αβολα.. σε μηχαναδα...) ΧΑΧΑ!! Καλως τον κ ας αργησε .... χαιρομαι που θα ερθεις να "σπασει" αυτη η ευρωπαικη μονοτονια Καλως ηρθες Θοδωρη και περνα και απο τα ΝΕΑ ΜΕΛΗ να σου πουμε τα καλοριζικα... μην ξεχασεις την ετησια συνδρομη 100 ευρω που πρεπει να μου δωσεις Τροποποιήθηκε Απρίλιος 6 , 2011 από τον patapios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2011 μιας και δυστυχως ακυρωθηκα απο μενα η βολτα του Λεωνιδιου παιζει να εμφανιστω ,ποτε θα ξερω σιγουρα δεν ξερω Τι ειπες; θα κανουμε τραμπα ετσι και παω Λεωνιδιο; πολυ ευχαριστως φιλαρα μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2011 (τροποποιήθηκε) Τι ειπες; θα κανουμε τραμπα ετσι και παω Λεωνιδιο; πολυ ευχαριστως φιλαρα μου Τι ειπες??? ετσι κ ερθεις ευβοια θα σου δωσω τον τιγρη για 2 στροφες κ μια ευθεια ??? :2funny: Τροποποιήθηκε Απρίλιος 6 , 2011 από τον patapios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2011 Ωχ μην μου λες τετοια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stratos28 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2011 Ρε λιγουρη απο τον Θοδωρη θα βγαλεις τα τακακια και τα λαστιχα.. ντροπη!!!!!!!Τεο ωραιο avatar 200αρι ειναι το βεσπονι??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos.gr 260 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 Το πιθανότερο μέσα , με το Serow εννοείται. Συνάντηση 9.00-9.30 που; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 Μετα απο συναντησεις διαβουλευσεις κ απειρα πμ .... η λουκουμαδοεκδρομη ............ ....... ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 9:3Ο ΣΤΑ ΜC DONALT ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΦΙΔΝΩΝ. (αντε μιση ωρα υπνο σας χαρισα παλι...τυχεροι!!!) Το σαββατο το βραδυ θα εχουμε report καιρου απο ατομο στην χαλκιδα... οποτε μπειτε να δειτε για τυχον αλλαγη (φτου φτου κουφια η ωρα). ....10:00 ΤΟ ΠΟΛΥ σβηνουμε τσιγαρα, κρανη γαντια κ δρομο ! ΥΓ: καλο για την τσεπη σας γεματα ντεποζιτα γιατι το βενζιναδικο στα ΜΑC "γδερνει"! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 Το πιθανότερο μέσα , με το Serow εννοείται. Το Ζ το εχεις παροπλισει? ...ελα με οτι θες... το πολυ πολυ μεχρι να ερθεις να εχω φαει ολους τους λουκουμαδες κ να περιμενεις να φτιαξει νεα ζυμη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 Το σαββατο το βραδυ θα εχουμε report καιρου απο ατομο στην χαλκιδα... οποτε μπειτε να δειτε για τυχον αλλαγη (φτου φτου κουφια η ωρα). Διατάξτε! ...ελα με οτι θες... το πολυ πολυ μεχρι να ερθεις να εχω φαει ολους τους λουκουμαδες κ να περιμενεις να φτιαξει νεα ζυμη δεν πειράζει! πιο πολύ ώρα να βλέπεις τη λουκουμαδ-τζού να πηγαίνει πέρα-δώθε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 (τροποποιήθηκε) Διατάξτε! Ελα μια δουλεια σου ειπαμε να κανεις κ το εκανες θεμα!!! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 7 , 2011 από τον patapios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stratos28 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 Πατ κοιτα να μην εχεις πυρετο γιατι θα σου δαγκωσω το λαρυγκι καταλαβες????αντε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2011 Πατ κοιτα να μην εχεις πυρετο γιατι θα σου δαγκωσω το λαρυγκι καταλαβες????αντε ....ο πυρετος δεν με πολυνοιαζει μεχρι την κυριακη θα ειμαι ΟΚ... τα τακακια με "καινε" που ακομα δεν αξιοθηκα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2011 Τακακια οκ ....ετοιμοι για λουκουμαδεεεεες!!! (Υγ: Στρατο με το που εφυγες μου την βαρεσε κ τα αλλαξα τελικα ... ξερω ειμαι οτι ναναι , τα παλια θα τα κρατησω μιας κ βγαζουν κανα 2χιλιαρο χαλαρα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2011 Αφού βγάζουν γιατί τα άλλαξες τότε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες