Jump to content
ALX™

MotoGP > Round 2 JEREZ SPAIN

Recommended Posts

Σας εχει ξεφυγει το καλυτερο .

«Είχα την ευκαιρία να πάρω την πρώτη μου νίκη»

Ο Valentino Rossi μίλησε για τον αγώνα και ειδικά για το συμβάν με τον Stoner, που κατέληξε στην εγκατάλειψη του δεύτερου.

«Σήμερα στο βρεγμένο είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία για μένα, να πάρω το πρώτο μου βάθρο με την Ducati, ή ακόμη και την πρώτη μου νίκη. Ήμουν πολύ δυνατός στο βρεγμένο. Αισθανόμουν καλά και με την μοτοσυκλέτα και με τον ώμο μου, γιατί μπορούσα να φρενάρω όπου ήθελα και όχι όπου αναγκαζόμουν στο στεγνό, αφού δεν είχα την απαραίτητη δύναμη. Η μοτοσυκλέτα είναι πολύ γρήγορη στο βρεγμένο. Φρέναρα λίγο αργότερα από τον Stoner για την πρώτη στροφή και δεν κατάφερα να αλλάξω την γραμμή μου και έπεσα. Ήταν δικό μου λάθος. Κράτησα το συμπλέκτη στη διάρκεια της πτώσης, έτσι η μοτοσυκλέτα δεν έσβησε και ξαναμπήκα στον αγώνα. Μπορεί να μην ήμουν ανταγωνιστικός στο στεγνό, αλλά στο βρεγμένο ήμουν γρήγορος. Πιστεύω ότι είναι απλά ανθρώπινο να κάνεις λάθη. Καταλαβαίνω γιατί ο Stoner είναι ταραγμένος, γιατί είχε έναν καλό αγώνα. Και γιαυτό πήγα να του απολογηθώ - είπε ο Rossi αναφερόμενος στο ειρωνικό χειροκρότημα του Stoner στον επόμενο γύρο που πέρασε από το σημείο της πτώσης. Παρά τη νίκη της Yamaha πιστεύω ότι η Honda είναι η ταχύτερη μοτοσυκλέτα. :2funny: :2funny: Εάν δεν κτυπούσα τον Stoner, μπορεί να κέρδιζε πάλι σήμερα», κατέληξε ο Ιταλός, που θεωρεί το συμβάν λήξαν από τη δική του μεριά.

Αυτο τον ποναει φαινεται περισσοτερο απ ολα. :2funny: :2funny:

Τροποποιήθηκε από τον mm 2 1/2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τελικά ο Edwards έπεσε ή κάτι έπαθε το μηχανάκι του, γιατί ποτέ δεν είδαμε τι έγινε.

Ο Edwards είχε έξοδο στην αμμοπαγίδα, και του έσβησε η μοτοσυκλέτα. Δεν κατάφερε να την βάλει μπροστά κι έτσι εγκατέλειψε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα διαβαζω το τοπικ και μπερδευομαι καμια φορα οτι διαβαζω κοσμοπολιταν

ο ετσι κι ο αλλιως και το παιδι το καλο κλπ

ο πιο γρηγορος σταθερα κερδισε τον αγωνα

τι ειπε ο ετσι στον αλλιως δε θα επρεπε να μας νοιαζει

ειναι τα καυγαδακια τους για το ποσα $$$ περνει ο καθενας

και για να μαζεψω κανα μειων εγω τουλαχιστον υποστιριζω yamaha και αρα Lorenzo Spies οπως περσι ηθελα rossi lorenzo :_innocent:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι απίστευτο το τάκλιν που έκανε σήμερα ο rossi .Έχω δει και έχω δει αλλά τάκλιν σε gp δεν έχω ξαναδεί :bruce_h4h:

Απ' ότι φαίνεται καθαρά παρακάτω, ο Stoner εκβίασε το πέναλτι κι έπρεπε να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη. Ο Rossi πάει καθαρά στη μπάλα! :2funny:

25427912.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχτές κατάλαβα οτι ο Rossi πέρα απο το οτι είναι ο μεγαλύτερος οδηγός όλων των εποχών είναι κυρίως ο ικανότερος με διαφορά αθλητής που έχω δει στη ζωή μου, στο να διαχειρίζεται τη μάζα και το κοινό αίσθημα. Απλά είναι σε άλλο επίπεδο.

respect

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχτές κατάλαβα οτι ο Rossi πέρα απο το οτι είναι ο μεγαλύτερος οδηγός όλων των εποχών είναι κυρίως ο ικανότερος με διαφορά αθλητής που έχω δει στη ζωή μου, στο να διαχειρίζεται τη μάζα και το κοινό αίσθημα. Απλά είναι σε άλλο επίπεδο.

respect

Όχι ρε φίλε,τι είναι αυτά που λες,πας καλά;;;

Τόοοοοοοοοοοοοοοοοσα χρόνια ο γιατρός μέσα στο παραμύθι είναι και στις υποκρισίες...

Για αυτό και ο κόσμος τον έχει καταλάβει και δεν τον γουστάρει καθόλου!..

Το παλιόπαιδο,ο θεατρίνος,που πάει και ζητάει συγνώμη με το κράνος,η κότα,η λουλού!!! :grin::sopase::_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

O κόσμος του μηχανικήνητου αθλητισμού απαιτεί από το Στόνερα να ζητήσει ταπεινά συγνώμη που βρέθηκε στο δρόμο του γιατρού και τον ανάγκασε να πέσει από μπροστινό ενώ ο γιατρός με την πολύ καλή πορεία του θα έπαιρνε όχι μόνο τον αγώνα αλλά όλο το πρωτάθλημα με τη μια. Και να μην το επαιρνε θα του το δίναμε εμείς με τη μία!!!!!

Α ρε Τόνι......Μισές δουλειές έκανες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το καλύτερο απ'ολα ήταν ότι όταν έπεσαν ο Ρόσι και Στόνερ, όλοι οι κριτές , ένα τσούρμο καμιά δεκαριά άτομα, έπεσαν πάνω στον Ρόσι και τον βοήθησαν να συνεχίσει. Όταν πήρε μπορστά το ντουκάτι έφυγαν όλοι αφήνοντας τον Στόνερ μόνο του να παλεύει με το μηχανάκι. Μόνο όταν έβαλε τις φωνές πήγαν κάποιοι να τον βοηθήσουν. Σε αυτό έχει δίκιο να γκρινιάζει ο Στόνερ. Από την άλλη δεν περίμενα να κάνει τέτοιο λάθος ο γιατρός. Αυτό δείχνει ότι είναι σούπερ κ@υλωμένος ακόμα με το άθλημα και αυτό είναι καλό για όλους όσους αγαπάμε το motogp.

Επίσης όσο αχώνευτος και αν είναι ο Λορένθο, είναι κρίμα να λέμε ότι δεν άξιζε τη νίκη από τη στιγμή που έκανε τον πιο συνετό αγώνα και έμεινε όρθιος όταν οι μισοί αναβάτες αγόρασαν οικόπεδα. Είναι τεράστιος αναβάτης και βλέπω ότι έχει πήξει το μυαλό του. Όσο είναι πρώτος έτσι θα τρέχει. Ενδιαφέρον θα έχει να τον δούμε όταν θα κυνηγάει κάποιον στο πρωτάθλημα. Όταν δηλαδή θα πρέπει να ρισκάρει για να πάρει βαθμούς.

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι φέτος θα δούμε ωραίους αγώνες μιας και οι διεκδικητές για τη νίκη σε κάθε αγώνα, είναι πολλοί και όχι ένας ή δύο όπως τα τελευταία χρόνια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το γεγονος ειναι ενα:την τραπουλα μονο ο rossi την ανακατευει,κοινως οταν μπεκεται σε μαχες μονο τοτε εχουν ενδιαφερον οι αγωνες.Μετα απο τοσα χρονια και τοσα πρωταθληματα,ουτε βαρεθηκε ουτε επαναπαυτηκε.Και βασικα ποτε,μα ποτε δεν εκατσε πισω σαν ρακοσυλλεκτης να επωφεληθει απο τα λαθη των αλλων.Ο πρωταθλητης γεννιεται δεν γινεται.Οτι και να λετε,οι περισσοτεροι απο εσας ,βλεπετε αγωνες χαρη στον rossi.Το οτι δεν τον παραδεχεστε εχει να κανει με την ιδιοσυγκρασια σας σαν ανθρωποι(δεν μιλαω γι'αυτους που σπανε πλακα).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το γεγονος ειναι ενα:την τραπουλα μονο ο rossi την ανακατευει,κοινως οταν μπεκεται σε μαχες μονο τοτε εχουν ενδιαφερον οι αγωνες.Μετα απο τοσα χρονια και τοσα πρωταθληματα,ουτε βαρεθηκε ουτε επαναπαυτηκε.Και βασικα ποτε,μα ποτε δεν εκατσε πισω σαν ρακοσυλλεκτης να επωφεληθει απο τα λαθη των αλλων.Ο πρωταθλητης γεννιεται δεν γινεται.Οτι και να λετε,οι περισσοτεροι απο εσας ,βλεπετε αγωνες χαρη στον rossi.Το οτι δεν τον παραδεχεστε εχει να κανει με την ιδιοσυγκρασια σας σαν ανθρωποι(δεν μιλαω γι'αυτους που σπανε πλακα).

:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το καλύτερο απ'ολα ήταν ότι όταν έπεσαν ο Ρόσι και Στόνερ, όλοι οι κριτές , ένα τσούρμο καμιά δεκαριά άτομα, έπεσαν πάνω στον Ρόσι και τον βοήθησαν να συνεχίσει. Όταν πήρε μπορστά το ντουκάτι έφυγαν όλοι αφήνοντας τον Στόνερ μόνο του να παλεύει με το μηχανάκι. Μόνο όταν έβαλε τις φωνές πήγαν κάποιοι να τον βοηθήσουν. Σε αυτό έχει δίκιο να γκρινιάζει ο Στόνερ.

Αν δεις ξανά προσεκτικά όλη την εξέλιξη της φάσης, θα παρατηρήσεις οτι ο γιατρός απο τη στιγμή που πέφτει μέχρι που σηκώνει το Ducati, δεν έχει αφήσει τον συμπλέκτη. Κοινώς το Ducati δεν έσβησε.

Μέχρι να τους πλησιάσουν οι κριτές, και οι δύο αναβάτες είχαν σηκώσει τις μηχανές τους. Δες οτι όσοι πήγαν στον Ρόσσι, μόνο χαρές έκαναν και τον χτύπαγαν φιλικά στην πλάτη παρά κάποια βοήθεια του έδωσαν.

Φεύγει λοιπόν ο Rossi, αφού δεν είχε σβήσει το Ducati, και κάνουν να φύγουν οι κριτές αφού νόμιζαν οτι και του Stoner δεν είχε σβήσει το Honda. Αλλά αυτός πήγε και το έσβησε επίτηδες για να μην χαλάσει ο κινητήρας όσο ήταν ξάπλα. Τους έκανε νόημα να τον βοηθήσουν και τότε 6 κριτές όρμισαν πάνω του και έσπρωξαν. Ε τι να κάνουμε τώρα, αν δεν έπαιρνε μπροστά το άτιμο;

Τροποποιήθηκε από τον sorath

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι ρε φίλε,τι είναι αυτά που λες,πας καλά;;;

...

Ας επαναλάβω εγώ το πρώτο μισό της φράσης μου μπας και σου φύγει εσένα η απορία,: «εχτές κατάλαβα οτι ο Rossi πέρα απο το οτι είναι ο μεγαλύτερος οδηγός όλων των εποχών... » και ας συνεχίσω εγώ με τη σειρά μου να αναρωτιέμαι για σένα...

:yeahright:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kι εγώ πιστεύω τελικά πως ο VR είναι εκτός από γιγαντοτιτανοτεράστιος υπεραναβάτης και γαμάουα χαρακτήρας και γιός του Δία!

Αμα μάλιστα δεν φρενάριζε και καθόλου από τα 250, θα έγραφε τον καλύτερο χρόνο γύρου ever σε αυτή την πίστα!

Είναι θέμα χρόνου να αρχίσει να περνάει μπροστά από Jorge και Stoner, ήδη το κάνει στο playstation, γιατί όχι και στην πίστα; :_rock-on::_rock-on: :vv:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το καλύτερο απ'ολα ήταν ότι όταν έπεσαν ο Ρόσι και Στόνερ, όλοι οι κριτές , ένα τσούρμο καμιά δεκαριά άτομα, έπεσαν πάνω στον Ρόσι και τον βοήθησαν να συνεχίσει. Όταν πήρε μπορστά το ντουκάτι έφυγαν όλοι αφήνοντας τον Στόνερ μόνο του να παλεύει με το μηχανάκι. Μόνο όταν έβαλε τις φωνές πήγαν κάποιοι να τον βοηθήσουν. Σε αυτό έχει δίκιο να γκρινιάζει ο Στόνερ.

Ο Ρόσσι είχε γαντζωθεί στο τιμόνι πατώντας συμπλέκτη. Το Ducati δεν έσβησε. Ο βλάκας ο Στόνερ μετά το πέσιμο έτρεξε να το σβήσει και το έσβησε από το kill switch όπως χαρακτηριστικά είπε. Οι κριτές πήγαν να βοηθήσουν τον Rossi πρώτα, καθώς ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΛΑΚΩΜΕΝΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΚΙ ΟΧΙ Ο ΣΤΟΝΕΡ.

Τον Ρόσσι δεν τον βοήθησε κανείς να βάλει μπροστά λοιπόν, ενώ τον Στόνερ τον βοήθησαν. Λόγω όμως του καινούριου συστήματος συμπλέκτη που έχει η Χόντα φέτος, το μηχανάκι δεν παίρνει εύκολα μπροστά με σπρωξίματα. Θέλει την ειδική μίζα που έχουν στα πιτ.

Kι εγώ πιστεύω τελικά πως ο VR είναι εκτός από γιγαντοτιτανοτεράστιος υπεραναβάτης και γαμάουα χαρακτήρας και γιός του Δία!

Αμα μάλιστα δεν φρενάριζε και καθόλου από τα 250, θα έγραφε τον καλύτερο χρόνο γύρου ever σε αυτή την πίστα!

Είναι θέμα χρόνου να αρχίσει να περνάει μπροστά από Jorge και Stoner, ήδη το κάνει στο playstation, γιατί όχι και στην πίστα; :_rock-on::_rock-on: :vv:

Γράφω... σβήνω ... ξαναγράφω... ξανασβήνω... ειλικρινά δεν σου αξίζει ΚΑΜΙΑ απάντηση εσένα στα γραπτά σου. Πραγματικά είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι σε γραφόμενά σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν τον ειδα τον αγωνα αλλα ο γιατρος συμφωνα με τα αποτελεσματα, δεν ξερω αν το εχετε καταλαβει, ειναι σε τροχια τιτλου και φετος... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πραγματικά, ελπίζω σε Spies και Simoncelli για πρωτάθλημα...Δύσκολο βέβαια, αλλά οι 2 είναι καραγκιόζηδες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ισοπεδωνεις τα παντα ρε φιλος :thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο νικητής της Χερέθ υποστήριξε τον Valentino

Ο Jorge Lorenzo, αν μη τι άλλο, επωφελήθηκε στο έπακρο από τη σύγκρουση των Valentino Rossi και Casey Stoner, καθώς είδε δύο από τους βασικούς του αντίπαλους να βγαίνουν εκτός μάχης και να αυξάνονται οι πιθανότητες να κερδίσει, κάτι που έγινε. Όταν ρωτήθηκε για το συμβάν, ο Lorenzo τόνισε τα εξής:

«Ήταν δύσκολο να παραμείνεις συγκεντρωμένος υπό αυτές τις συνθήκες. Πέρασα κι εγώ κάποιες δύσκολες στιγμές όταν προσπαθούσε να με προσπεράσει ο Dani (Pedrosa). Όμως δεν νομίζω ότι ο Valentino έκανε κάποιο λάθος, ούτε βεβαίως και ο Stoner. Βάσει των συνθηκών, μια τέτοια σύγκρουση θα μπορούσε να συμβεί στον οποιονδήποτε, ακόμα και σε εμένα».

Τροποποιήθηκε από τον mm 2 1/2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω γραψει και εχω σβησει 10 φορες αυτα που ηθελα να πω....

Στο μονο που θα σταθω ειναι το παρακατω...

το νου σας να εχετε γιατι...

ο γιατρος ειναι σε τροχια τιτλου και φετος... :_thumbsup:

ορισμενοι,(βλεπε ΠΠΠ)στην Χερεθ φανηκαν πολυ τυχεροι.... :_innocent:

ο Ντοκτορ ξεκινησε απο την 12 θεση και μεσα σε τρεις γυρους αρχισε να κοβει κωλαρακια μεσα στην Ισπανια.... :whistling:

λιγη υπομονη ακομα θα κανουμε,και θα τα λεμε καλυτερα αργοτερα....για αλλη μια φορα.... :sopase:

Είναι θέμα χρόνου να αρχίσει να περνάει μπροστά από Jorge και Stoner, ήδη το κάνει στο playstation, γιατί όχι και στην πίστα;

εντελως ακυρος εισαι λεμε.... :shades:

Τροποποιήθηκε από τον Maggellanos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ένας ωραίος αγώνας με πολλές ανατροπές πτώσης θέαμα.

O Rossi μπήκε καυλωμένος και θα πήγαινε για νίκη πιστεύω

αν δεν έπεφτε πάνω στον stoner.

Τώρα ο stoner δεν μου άρεσε με την κίνηση που έκανε από τα νευρά του

αφού έπεσε.

Και φυσικά ο γλιφιτζουρας κωλόφαρδος , δεν ήταν ούτε θέμα τακτικής ούτε τίποτα

απλά κωλοφαρδία.

Simoncelli μεγάλος αλλά άτυχος και θα είναι από τους επομένους πρωταθλητές.

:clapping2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Nα σταματήσει το πρωτάθλημα τώρα και να δωθεί ο τίτλος στον μέγιστο VR.

Aκόμα κι όταν πέφτει παρασύροντας και άλλους είναι ο καλύτερος, ο πιό σωστός, ο πιό γρήγορος!

Κι αν δεν έπεφτε; θα ήταν ΣΙΓΟΥΡΑ νικητής, γιατί; μα επειδή είναι ο VR!!

Ο VR είναι ο Chuck Norris των δύο τροχών (γιά μερικούς)! :_stinker:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μιλαμε για κανονικη συγχυση ετσι? :uglystupid2::sopase:

Εύχομαι με όλη μου την καρδιά να συνεχίσει να γράφει,να απολαμβάνω τα "μαργαριτάρια" του!

Δεν υπάρχει λέμε!!! :sopase::grin::grin:

Ας επαναλάβω εγώ το πρώτο μισό της φράσης μου μπας και σου φύγει εσένα η απορία,: «εχτές κατάλαβα οτι ο Rossi πέρα απο το οτι είναι ο μεγαλύτερος οδηγός όλων των εποχών... » και ας συνεχίσω εγώ με τη σειρά μου να αναρωτιέμαι για σένα...

:yeahright:

Φίλε μου δεν κατάλαβες ότι ήταν ειρωνικά όσα έγραψα?? :_thumbsup::winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα