bossy 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2011 (τροποποιήθηκε) Derbi gpr 50 2t 2010..τιμή 1600 συζητήσιμη έχει ράγισμα σε παλστικό..αρχική τιμή 3300-1000 ενός χρόνου=2300-700 για τη ζημιά=1600!!!! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 27 , 2011 από τον bossy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gianniserres 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2011 γεια σας παιδια....θελω μία διευκρίνηση εδώ....Είμαι 17 χρονων και θέλω να αγοράσω ένα DY 50cc....Εφόσον είμαι κάτοχος άδειας οδηγήσεως μοτοποδηλάτου.χρειάζεται και πάλι υπεύθυνη δήλωση των γονέων?? ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spad 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2011 (τροποποιήθηκε) Μια διευκρίνηση για όλους! ΑΦΜ μπορεί να βγάλει ο καθένας, δεν έχει σχέση με δουλειά ή ηλικία αλλά μόνο με την καταχώρηση σου στα μητρώα της εφορίας! Για να έχεις ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ περιουσιακό στοιχείο (σπίτι, αυτοκίνητο, μηχανάκι, πτυχία αγγλικών(?) κ.ά.), πρέπει να έχεις και ΑΦΜ! Το ΑΦΜ το βγάζουμε στην εφορία και για να βγάλεις πρέπει να έχεις μαζί έναν γονιό. Αυτό για την υπεύθυνη δήλωση από γονέα δεν ίσχυε παλιά (πριν 10 χρόνια περίπου) γιατί όταν πήρα εγώ το παπί δεν το ήξερε κανένας.... το έμαθαν όταν το είδαν στην πυλωτή... Πλέων δεν ξέρω τι ορίζει ο νόμος. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 2 , 2011 από τον spad Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2011 εεεε δεν χρειαζεται αφμ για να το παρει στο ονομα του..εφοσων ειναι 50cc μπορει χωρις αφμ επισης οπως λεει ο συμφορουμιτης πιο πανω θελεις και εναν κηδεμονα μαζι σου ξανατονιζω το αφμ δεν χρειαζεται για 50cc μηχανακι μονο εαν ειναι πανω απο 125 Το αφμ είναι απαραίτητο ακόμα και στα 50αρια... Αν δεν γνωρίζετε μην δίνετε απαντήσεις... Εχώ 50αρι και ξέρω! Χλωμο. Λογικα δεν μπορει να βγαλει αφμ αφου ειναι ανηλικος. ασε που μποορει να σεκυνηγα και κανας πατερας... Μια διευκρίνηση για όλους! ΑΦΜ μπορεί να βγάλει ο καθένας, δεν έχει σχέση με δουλειά ή ηλικία αλλά μόνο με την καταχώρηση σου στα μητρώα της εφορίας! Για να έχεις ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ περιουσιακό στοιχείο (σπίτι, αυτοκίνητο, μηχανάκι, πτυχία αγγλικών(?) κ.ά.), πρέπει να έχεις και ΑΦΜ! Το ΑΦΜ το βγάζουμε στην εφορία και για να βγάλεις πρέπει να έχεις μαζί έναν γονιό. Αυτό για την υπεύθυνη δήλωση από γονέα δεν ίσχυε παλιά (πριν 10 χρόνια περίπου) γιατί όταν πήρα εγώ το παπί δεν το ήξερε κανένας.... το έμαθαν όταν το είδαν στην πυλωτή... Πλέων δεν ξέρω τι ορίζει ο νόμος. Α γεια σου, με πρόλαβες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ηδηρθ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2022 Λοιπόν θέλω να πάρω ένα μηχανάκι 50αρι και κανένας κοντινός μου δεν έχει διπλωμα η ερώτηση μου είναι χρειάζεται να έχει κάποιος διπλωμα για να κάνει την μεταβίβαση; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2022 πριν 5 ώρες, το μέλος Ηδηρθ έγραψε: Λοιπόν θέλω να πάρω ένα μηχανάκι 50αρι και κανένας κοντινός μου δεν έχει διπλωμα η ερώτηση μου είναι χρειάζεται να έχει κάποιος διπλωμα για να κάνει την μεταβίβαση; Δίπλωμα οδήγησης θα βγάλεις εσυ που θα το καβαλάς? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2022 Την 8/1/2022 at 9:41 ΠΜ, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Δίπλωμα οδήγησης θα βγάλεις εσυ που θα το καβαλάς? He was never seen again... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες