Jump to content
Sign in to follow this  
gamokavouras_o_ammwdhs

ΚΡΑΝΟΣ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Recommended Posts

Να ρωτησω και εγω κατι? Εχω δει στο νετ και συγκεκριμενα στο FC MOTO διαφορα κρανη .Τα στελουν με αντικαταβολη? Η θελει

πιστωτικη καρτα.

μονο το FC MOTO στελνει αντικαταβολη.Τα πληρωνεις στη UPS

KAI παραλαμβανεις απο Ελ Βενιζελος η σπιτι με επιβαρυνση :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Να ΜΗ το πάρεις απο Αμερική γιατι αν περάσει τελωνείο η επιβάρυνση που θα εχει θα ειναι κοντά στο 30% της τιμής του. Το αν θα περάσει ή οχι δεν μπορώ να στο πω ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος. Επίσης αν τελικά αποφασίσεις να πάρεις έξτρα ζελατίνα και πινλοκ απο εδω έχεις άλλα 100€ επιπλέον.

οπότε παρ το απο Ε.Ε. να έχεις το κεφάλι και την τσέπη σου ήσυχα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Shoei XR-1100

Κανένας λόγος να το αγοράσεις από αμερική, ίδια τιμή και από Αγγλία

Τροποποιήθηκε από τον Ravendark

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε λεβεντες μπορειται να βοηθησεται? παρηγγειλα ενα κρανος απο νετ FC MOTO αντικαταβολη και μου στελνουν εμαιηλ και δεν καταλαβαινω γρι ολο ερωτιματικα ειναι: τι διαολος γινεται να την πηραν την παραγγελια?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μήπως σου απαντήσανε στα ελληνικά;

δοκίμασε από τον browser σου να αλλάξεις την κωδικοποίηση σε iso-8859-7, windows-1253 ή UTF-8...αν είναι ελληνικά κάποιο θα δουλέψει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ασ μου πει καποιος. πως κανεις αγορες απο helmetcity η' fc-moto????

οπως στο ebay ειναι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ασ μου πει καποιος. πως κανεις αγορες απο helmetcity η' fc-moto????

οπως στο ebay ειναι?

Περίπου ναι.

Θα χρειαστείς μια προπληρωμένη κάρτα ή πιστωτική,στην περίπτωση του helmetcity.

Τώρα στο fcmoto,υπάρχει και η δυνατότητα της αντικαταβολής..φυσικά θα χρεωθείς τα μεταφορικά + 5€ για την UPS.

Νομίζω κανένα από τα 2 δεν έχει paypal.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Shoei XR-1100

Κανένας λόγος να το αγοράσεις από αμερική, ίδια τιμή και από Αγγλία

To παληκαρι εξηγησε απο την αρχη... Ο λογος που σκεφτεται να μπει σε ολη την φασαρια ειναι οτι τα γραφικα που του αρεσουν δεν βγαινουν σε ευρωπα'ι'κα SHOEI

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To παληκαρι εξηγησε απο την αρχη... Ο λογος που σκεφτεται να μπει σε ολη την φασαρια ειναι οτι τα γραφικα που του αρεσουν δεν βγαινουν σε ευρωπα'ι'κα SHOEI

εντάξει ρε φίλε μη βαράς! :)

δεν το διάβασα όλο! :surrender:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δυσκολο το βλεπω για shoei made in USA! ολη η ιστορια με τελωνεια με κουριερ αλλα και με προδιαγραφες δε μου ακουγεται και πολυ καλη.... :/

μαλλον θα παω για ευρωπαικο στα σιγουρα. κουκλι το αμερικανικο αλλα αμα δε γινεται τι να κανουμε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δυσκολο το βλεπω για shoei made in USA! ολη η ιστορια με τελωνεια με κουριερ αλλα και με προδιαγραφες δε μου ακουγεται και πολυ καλη.... :/

μαλλον θα παω για ευρωπαικο στα σιγουρα. κουκλι το αμερικανικο αλλα αμα δε γινεται τι να κανουμε...

Εχω την εντυπωση οτι εχεις μπερδευτει και αγχωθει με τοσα που διαβασες.Αν δεν εχεις ξανακανει αγορα απο internet την πρωτη φορα ολα θα σου φανουν δυσκολα και περιεργα.Απο USA μπορεις να αγορασεις αλλα υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να το ελεγξουν στο τελωνειο και τοτε πρεπει να πληρωσεις.Οσες φορες αγορασα ηρθαν με το απλο ταχυδρομιο και σε 15 μερες ηταν Ελλαδα.Μετα μεχρι να ερθει στο ταχυδρομιο της περιοχης μου και να με ειδοποιησουν ηθελαν αλλες 7 μερες πες.Αυτα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το θέμα είναι,αν πχ περάσει τελωνείο..θα του πιάσουνε τον κ@λο.Οπότε αξίζει να δώσει τόσα χρήματα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι πολύ πιο σημαντικό το θέμα της ποιότητας του κράνους από τα γραφικά! Πάντως το δικό μου το πήρα από FC-Moto με αντικαταβολή και όλα ήταν άψογα! Δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι τις τιμές στη Ελλάδα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδιά καλημέρα έχω κάνει εδώ κ 3 βδομάδες μια αγορά από το fc-moto και τελικά πριν από δύο βδομάδες μου είπαν δεν είναι διαθέσιμο και αν είναι να ακυρώσω την παραγγελία.Την ακύρωσα άμεσα και από τότε (πριν 2 Παρασκευές) τους έχω στείλει 3 mail να μου ακυρώσουν τη χρέωση και ούτε φώνη ούτε ακρόαση!και νόμιζα ότι το fc moto είναι το πιο αξιόπιστο στην ευρώπη.Δεν ξέρω τι θα γίνει τελικά αλλά μου έχουν μπεί ψύλλοι στα αυτιά.Βέβαια μου στείλαν αυτοματοποιημένο mail ότι δε θα χρεωθεί η κάρτα μου αλλά η χρέωση υφίσταται ακόμα.Λέω είναι καλοκαίρι, μπορεί να καθυστερήσουν αλλά 2μισι βδομάδες είναι πολλές.Κ χωρίς απάντηση στα mail, ας μου πούνε είναι θέμα λογιστηρίου και να περιμένουμε αλλά τπτ!Υπάρχει κάποια αρχή που να τους εκβιάσω να μου τα επιστρέψουν αλλιώς θα τους καταγγείλω?Άσε που είναι δικό τους το λάθος γτ έδειχναν διαθεσιμότητα κ έτσι το παρήγγειλα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδιά καλημέρα έχω κάνει εδώ κ 3 βδομάδες μια αγορά από το fc-moto και τελικά πριν από δύο βδομάδες μου είπαν δεν είναι διαθέσιμο και αν είναι να ακυρώσω την παραγγελία.Την ακύρωσα άμεσα και από τότε (πριν 2 Παρασκευές) τους έχω στείλει 3 mail να μου ακυρώσουν τη χρέωση και ούτε φώνη ούτε ακρόαση!και νόμιζα ότι το fc moto είναι το πιο αξιόπιστο στην ευρώπη.Δεν ξέρω τι θα γίνει τελικά αλλά μου έχουν μπεί ψύλλοι στα αυτιά.Βέβαια μου στείλαν αυτοματοποιημένο mail ότι δε θα χρεωθεί η κάρτα μου αλλά η χρέωση υφίσταται ακόμα.Λέω είναι καλοκαίρι, μπορεί να καθυστερήσουν αλλά 2μισι βδομάδες είναι πολλές.Κ χωρίς απάντηση στα mail, ας μου πούνε είναι θέμα λογιστηρίου και να περιμένουμε αλλά τπτ!Υπάρχει κάποια αρχή που να τους εκβιάσω να μου τα επιστρέψουν αλλιώς θα τους καταγγείλω?Άσε που είναι δικό τους το λάθος γτ έδειχναν διαθεσιμότητα κ έτσι το παρήγγειλα

με paypal πληρωσες? παντως το fc moto ειναι αξιοπιστο απ οσο ξερω. εγω ειχα ψωνισει απο το helmetcity ενα κρανος χωρις προβλημα κ μετα απο λιγο καιρο παρηγγειλα αλλο ενα για ενα φιλο αλλα εκει εγινε οπως κ εσενα μια παρομοια κατασταση και αναγκαστηκαμε ν ακυρωσουμε την παραγγελια χωρις να φερουμε εμεις ευθυνη. βεβαια τα λεφτα καμια 10αρια μερες εκαναν να μας τα επιστρεψουν αφου τους ειχα στειλει κ εγω 2-3 μειλ. εχει μια μικρη διαδικασια.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

όχι μέσω πιστωτικής τα πλήρωσα qpay αλλά πάνε μέρες τι να πω θα κανω μια υπομονή αλλά το θέμα είναι ότι δεν απαντάνε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε το συγκεκριμένο κατάστημα δεν θα σου κάνει πουστιά... Απλά είναι γνωστό ότι στις συνεννοήσεις τους είναι ό,τι να'ναι και αργούν πάρα πολύ να επικοινωνήσουν με email κλπ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έτσι φαίνεται άντε να δουμε τι θα γίνει

Είχες καμιά εξέλιξη;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

όχι ακόμα τι να πω έχω αρχίσει και προβληματίζομαι(πάντα υπάρχει κάποιος πρώτος που τον δαγκώνουν :whistling: )

Τροποποιήθηκε από τον err

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για την ιστορία σήμερα μου τα επιστρέψανε τα λεφτά αλλά δεν το βλέπω να τους ξαναεμπιστευτώ :thumbsdown:

Τροποποιήθηκε από τον err

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για την ιστορία σήμερα μου τα επιστρέψανε τα λεφτά αλλά δεν το βλέπω να τους ξαναεμπιστευτώ :thumbsdown:

Το αντιλαμβάνομαι γιατί νιώθεις έτσι και έχεις κάθε δίκιο. Απλά πραγματικά είσαι από τις εξαιρέσεις. Από ότι έχω διαβάσει από πάρα πολλούς είναι πολύ αξιόπιστο κατάστημα. Στην τελική είδες ότι δεν σε έκλεψαν. Απλά είναι εντελώς βλαμμένοι με την επικοινωνία τους όταν τους μιλάς αγγλικά.

Τι να πω... Πάντως θα είναι κρίμα στο μέλλον να προσπεράσεις μια καλή προσφορά από το εν λόγω κατάστημα.

Πάντως σε καταλαβαίνω, και εγώ πιθανότατα να είχα ξενερώσει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα