Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 Φυσικά και οι περισσότεροι είναι ελεύθεροι επαγγελματίες. Μήπως τους μπερδεύεις με τους τελωνειακούς; Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Δεν έχω ιδέα...πρώτη φορά το ακούω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konos 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 Από προσωπική εμπειρία στη αγορά από eBay.com Αμερικής θα έλεγα ότι πριν παραγγείλεις κάτι πρέπει πρώτα να συνεννοείσαι με τον πωλητή ώστε να σου στείλει το δέμα όχι σαν δώρο αλλά με τιμολόγιο αγοράς κάτω από 100$. Αυτό πρέπει να γίνετε γιατί τα μικρά σε τιμή δέματα δεν τα ελέγχουν τόσο. Επίσης η αποστολή να γίνετε ΠΑΝΤΑ με την USPS - EMS και όχι με εταιρίες ταχυμεταφοράς. Προσωπικά έχω σταματήσει τις αγορές από Αμερική και κοιτώ σχεδόν πάντα για Ευρώπη. Ούτε τελωνεία ούτε καθυστερήσεις ούτε άγχος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 H εξάτμα έφτασε..........3 ευρώ τέλη..... :P Και ξαναματαλέω...δεν είναι το αν έπιασαν το gift....το θέμα είναι ότι ζήτησαν λεφτά για κάτι που είχε εκτελωνιστεί ήδη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 Δεν έχω ιδέα...πρώτη φορά το ακούω Ναι ρε φίλε, ο εκτελωνιστής είναι αυτός που θα πάει τα χαρτιά κλπ κλπ στο τελωνείο, ο τελωνειακός υπάλληλος είναι αυτός που βάσει αυτών θα καθορίσει την αξία κλπ. Να σου κάνω ένα παραλληλισμό, ο εκτελωνιστής είναι ο δικηγόρος σου, ο τελωνειακός υπάλληλος είναι ο δικαστής. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 αντε καλορίζικη τελικά αν δεν έγινε λαθος πληροφόρηση μεταξύ τους πήγαν να βγάλουν λεφτά απο την πάρτη σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gr1g0r1s 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 (τροποποιήθηκε) ρε lava δε καταλαβα τελικα περασε τελωνειο ή οχι? γιατι αν περασε ειναι πολυ ενθαρυντικο το 3 ευρω που πληρωσες! ρωταω γιατι περιμενω κ εγω δεμα απο america που κοστισε 350ευρω με τα μεταφορικα και επλιζω να μη φαω μεγαλο καπελο...δε γραφει ουτε δωρο ουτε τπτ τετοιο πανω.. το tracking number της USPS γραφει αυτο 8 μερες τωρα!μηπως πρεπει να παω τελωνειο? Into Foreign Customs, March 15, 2011, 10:24 am, GREECE Τροποποιήθηκε Μάρτιος 23 , 2011 από τον gr1g0r1s Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 Φίλε Messer, δεν είναι ................................................................ Και για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, δεν είμαι εκτελωνιστής. Χαχαχ αστα αυτα! Εκτελωνιστης εισαι και φαινεσαι! Εις τα σοβαρα τωρα, σαφως και κανουν δουλεια και σαφως πρεπει να πληρωθουν για αυτη. Απλα το θεμα ειναι οτι (οπως και σχεδον παντου ε? δε ειναι δικο τους φαινομενο) εχουν κανει μια κυκλωματαρα με τους τελωνιακους που δεν εχει τελειωμο. Και μετα ερχεται και το ερωτημα. Γιατι να υπαρχουν τρεις ή εικοστρεις τροποι να εκτελωνισεις ενα πραγμα και την 'φας' αν δε ξερεις τους νομους, και οχι ενας ομορφος και σαφης τροπος εστω και για καθε χωρα προελευσης. Γιατι καποιους συμφερει η ολη φαση. Anyway οκ για εκτελωνισμο απο 3ες χωρες. Για εισαγωγη απο ΕΕ γιατι εχουμε εκτελωνισμο οχηματων ακομα δε καταλαβα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 Aπό ποιό ποσό και πάνω περνάς τελωνείο? Στο ποσό αυτό μπαίνουν και τα μεταφορικά μέσα ή μόνο η καθαρή αξία του προϊόντος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 Ρε δεν παίζει..... Μιλάμε οι άνθρωποι είναι τραγικοί ...... και δεν ξέρω τι μέτρα να λάβω! Σημειώσατε.....Το χαρτί λέει. 1. Να στείλω ταχυδρομικώς την απόδειξη αγοράς....αλλά διεύθυνση δεν δίνει. 2. Το τηλ που παίρνω δεν απαντάει εδώ και 2 μέρες.... 3. Σφαγίδες Ελεγκτή και Προισταμένου Τμήματος Εκτελωνισμού δεν έχει πάνω το έγγραφο! 4. Ημερομηνία αποστολής δεν έχει..... Αρα με αναγκάζουν αν πάω από εκεί με την απόδειξη για να πληρώσω τον εκτελωνισμό σωστά? Αν πήγαινα, δεν θα έπρεπε να πάρω και το δέμα στα χέρια μου και να πάω σπιτάκι μου? Η θα μου το έστελναν σπίτι μου όπως συνήθως γίνεται? Απαντάτε μου σας παρακαλώ οι γνώστες γιατί θα πάω από εκεί θα τους πλακώσω στις μάπες! Πάμε παρακάτω..... ΄ Πήρα τηλ τις Ταχτμεταφορές ΕΛΤΑ και με παρέπεμψαν στο τμήμα Νέου Κόσμου, όπου έχουν πληροφορίες για το δέμα μου... Εκεί μιλησα με μια πολύ εξυπηρετική κοπέλα όπου μου είπε ότι το δέμα μου έχει εκτελωνιστεί εδώ και 7 μέρες και βρίσκεται στις ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ στο υποκατάστημα του Νέου Κόσμου (που εξυπηρετεί και το Γαλάτσι) και ότι έγινε ένα λάθος με την διεύθυνση και δεν μπόρεσε ο κούριερ να το παραδώσει. Προγραμματίστηκε να περάσει να μου το αφήσει αύριο μεταξύ 10-14.00 από την δουλειά μου.... Και ρωτώ εγώ ο χαζός τώρα.... ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ.....ΤΙ ΔΕΜΑ ΘΑ ΜΟΥ ΔΙΝΑΤΕ ΑΝ ΨΑΡΩΝΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΟΥΝ ΤΕΛΩΝΕΙΟ??????? Τι λαμογιά έπαιξε εδώ? μου μυρίζει μεγααααααληηηη λαμογια απο κυκλομα... πραπάνω δεν μπορω να πω! :) 1. Το κακό παραέγινε. Για να λειτουργήσει αυτό το σκατοκράτος χρειάζεται έσοδα. Αν όλοι πληρώνουμε αυτά που πρέπει να πληρώσουμε, τότε όλοι θα πληρώνουμε λιγότερο. Αν κάποιο δεν πληρώνουν, τοτε τα "κορόιδα" πρέπει να δώσουν περισσότερα. (πολύ επιγραμματικά, γιατί για να το αναπτύξουμε θέλει μερικές δεκάδες σελίδες, και μην το γυρίσεις στο αφού με κλέβει θα το κλέψω κλπ). Επίσης, η νομοθεσία (όλων των κρατών) ορίζει πως κάθε προΙόν που εισάγεται στην κάθε χώρα, πρέπει να πληρώνει δασμό. Κάνε μια προσπάθεια να στείλεις ελιές Θάσου στην Αμερική, δεν το ειρωνεύομαι, όποιος έχει συγγενή ας το δοκιμάσει και ας μας πεί μετά. Να δείτε πόσο όμορφα και εύκολα θα μας φανούν τα Ελληνικά Τελωνεία. 2. Δυστυχώς, έτσι όπως το παραχέσανε όλοι το θέμα "δώρο", και αυτοί που πράγματι έπαιρναν ένα δώρο, το χάσανε. Κοντά στα ξερά καίγονται και τα χλωρά. 3. Χαράτσι δεν πληρώνεις σε κάθε βρωμοεκτελωνιστή, έχεις την επιλογή να πας να το εκτελωνίσεις μόνος σου. Ο εκτελωνιστής (που δεν είναι βρώμο γιατί κάνει μια δουλειά και κερδίζει το ψωμί του, χώρια που ξέρειπώς να σου γλυτώσει χρόνο και χρήμα) είναι προαιρετικός. Αν θες σηκώνεσαι και πας και το εκτελωνίζεις ο ίδιος. πληρώνεις και παραπληρώνεις.... για κοιτα λιγο καλύτερα τον ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΟΥ!!!! εκτος απο το χαρατσι τις ΕΡΤ πληρώνεις ενα ποσο και για τους τελωνιακούς......!!1 το πιστευεις αυτο????? με τα λαμογια??!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 πληρώνεις και παραπληρώνεις.... για κοιτα λιγο καλύτερα τον ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΟΥ!!!! εκτος απο το χαρατσι τις ΕΡΤ πληρώνεις ενα ποσο και για τους τελωνιακούς......!!1 το πιστευεις αυτο????? με τα λαμογια??!!! Ρε παιδιά, μην μπερδεύεστε, ΑΛΛΟ πράγμα ο εκτελωνιστής, ΑΛΛΟ ο τελωνειακός καταλάβετέ το................... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 Ναι ρε παιδια ελεος! Αλλο ο τελωνιακος αλλο ο εκτελωνιστης. Αλλο ο εφοριακος αλλο ο λογιστης. Αλλο ο δικαστικος αλλο ο δικηγορος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 H εξάτμα έφτασε..........3 ευρώ τέλη..... :P Και ξαναματαλέω...δεν είναι το αν έπιασαν το gift....το θέμα είναι ότι ζήτησαν λεφτά για κάτι που είχε εκτελωνιστεί ήδη. Ρε δε παν καλα οι αΘρωποι λεμεεε.. Βγαλε/τυπωσε μια εικονα απο ενα ωραιο ελαφακι και στειλ'τους το Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 εγώ πάντως θα πήγαινα εκεί που λέει το χαρτί να στείλεις τα λεφτά, θα το έπαιζα κινέζος ότι δεν ξέρω και μου ήρθε το χαρτί να πληρώσω και όλο και καμιά φάπα θα μοίραζα αφού φάνηκε τόσο ξεκάθαρα η μπινιά έλεος πια :ranting3: :mB_faskelo: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2011 Και εμένα μου έχει τύχει να πληρώσω τα 3 ευρώ για τα τέλη του εκτελωνισμού μέσω ΕΛΤΑ. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως λειτουργούν, δηλαδή και ένα δέμα τεράστιο και 10 κιλά να πάρω με τιμολόγιο 1500 ευρώ, πάλι 3 θα δώσω στα ΕΛΤΑ? λολεν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2011 Τα 3 ευρά δεν είναι δασμός τελωνείου.....είναι η καμπάνα των Ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ (καμία σχέση με τα συμβατικά ΕΛΤΑ....άλλη εταιρία) για να σου φέρουν το δέμα στην πόρτα σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2011 Τα 3 ευρά δεν είναι δασμός τελωνείου.....είναι η καμπάνα των Ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ (καμία σχέση με τα συμβατικά ΕΛΤΑ....άλλη εταιρία) για να σου φέρουν το δέμα στην πόρτα σου. Χαζούλης είσαι μωρέ? Εγώ έχω πάει απο ελτά επειδή είχε έρθει ειδοποιητήριο για ένα δέμα, και έδωσα εκεί τα 3 ευρά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2011 Χαζούλης είσαι μωρέ? Εγώ έχω πάει απο ελτά επειδή είχε έρθει ειδοποιητήριο για ένα δέμα, και έδωσα εκεί τα 3 ευρά Το 3ευρω ειναι για δεματα απο χωρες εκτως Ε.Ε , εγω παντα ευχαριστω οταν πληρωνω το 3υράκι.. Αυτα που ψωνιζω απο Αμερικη ερχονται 99% σ'ενα συγκεκριμενο καταστημα των Ελ.τα , μου σκαει χαρτακι(ή το βλεπω με το tracking # οτι εχει παει εκει γιατι καποιες φορες και αργει το χαρτακι..)παντως εχει τυχει να παραλαβω δεματα κι απο ενα αλλο καταστημα , μου σκαει χαρτακι μια μερα πριν και λεει οχι νωριτερα απο την αυριανη ημερομηνια και εκει απλα πηγαινω και τα περνω χωρις να δωσω τιποτα.. Και οταν εχει τυχει να ερθει δεμα κατευθειαν στο σπιτι κανα 1-2 φορες μονο ηθελαν το 3ευρω . Να εχει σχεση η υπηρεσια αποστολης(?) και αυτα που ερχονται με τον γρηγορο τροπο να μη θελουν το 3ευρω , οπως και να'χει δε ξερω - δε ρωταω - δε σκαλιζω ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2011 Το 3ευρω ειναι για δεματα απο χωρες εκτως Ε.Ε , εγω παντα ευχαριστω οταν πληρωνω το 3υράκι.. Αυτα που ψωνιζω απο Αμερικη ερχονται 99% σ'ενα συγκεκριμενο καταστημα των Ελ.τα , μου σκαει χαρτακι(ή το βλεπω με το tracking # οτι εχει παει εκει γιατι καποιες φορες και αργει το χαρτακι..)παντως εχει τυχει να παραλαβω δεματα κι απο ενα αλλο καταστημα , μου σκαει χαρτακι μια μερα πριν και λεει οχι νωριτερα απο την αυριανη ημερομηνια και εκει απλα πηγαινω και τα περνω χωρις να δωσω τιποτα.. Και οταν εχει τυχει να ερθει δεμα κατευθειαν στο σπιτι κανα 1-2 φορες μονο ηθελαν το 3ευρω . Να εχει σχεση η υπηρεσια αποστολης(?) και αυτα που ερχονται με τον γρηγορο τροπο να μη θελουν το 3ευρω , οπως και να'χει δε ξερω - δε ρωταω - δε σκαλιζω ! ...κοντα είστε. Τα 3 ευρώ πληρώνονται για την......σφραγίδα που ''αρπάζει'' το δέμα στο τελωνείο. Το μικρότερο νταβατζιλίκι που μπορούν να χώσουν, είναι. 4-5 δέματα παραφουσκωμένα, που έχουν έρθει κατα καιρούς, είχαν τη σφραγίδα + κοιτώντας τα στο Ταχυδρομείο, σκάλιζα στη μπανάνα για 2+1 κέρματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2011 Εγώ που θέλω να πάρω κάτι γύρω στα 50$ από USA, να βάλω κανονική απόδειξη, να βάλω gift, να βάλω sample? Τί να βάλω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2011 Εγώ που θέλω να πάρω κάτι γύρω στα 50$ από USA, να βάλω κανονική απόδειξη, να βάλω gift, να βάλω sample? Τί να βάλω? Αυτα περνανε στο ετσι συνηθως , ειδικα αν ειναι κατι με μικρο ογκο & ελαφρυ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2011 Το 3ευρω ειναι για δεματα απο χωρες εκτως Ε.Ε , εγω παντα ευχαριστω οταν πληρωνω το 3υράκι.. Αυτα που ψωνιζω απο Αμερικη ερχονται 99% σ'ενα συγκεκριμενο καταστημα των Ελ.τα , μου σκαει χαρτακι(ή το βλεπω με το tracking # οτι εχει παει εκει γιατι καποιες φορες και αργει το χαρτακι..)παντως εχει τυχει να παραλαβω δεματα κι απο ενα αλλο καταστημα , μου σκαει χαρτακι μια μερα πριν και λεει οχι νωριτερα απο την αυριανη ημερομηνια και εκει απλα πηγαινω και τα περνω χωρις να δωσω τιποτα.. Και οταν εχει τυχει να ερθει δεμα κατευθειαν στο σπιτι κανα 1-2 φορες μονο ηθελαν το 3ευρω . Να εχει σχεση η υπηρεσια αποστολης(?) και αυτα που ερχονται με τον γρηγορο τροπο να μη θελουν το 3ευρω , οπως και να'χει δε ξερω - δε ρωταω - δε σκαλιζω ! Βασικά δεν έχω καταλάβει, υπάρχει περίπτωση αν έρθει με ελτά να πληρώσεις κανονικά τελωνείο, δλδ δασμούς και τέτοια? μέχρι τώρα μια φορά μου έχει γίνει με κουριερ (dhl) και οι μόνες φορές που το έχω ακούσει είναι με κουριερ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2011 Nαι βεβαια , απλα στις ιδιωτικες εχεις πολλες πιο πολλες πιθανοτητες . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2011 Εγώ που θέλω να πάρω κάτι γύρω στα 50$ από USA, να βάλω κανονική απόδειξη, να βάλω gift, να βάλω sample? Τί να βάλω? Να φροντίσεις ο αποστολέας να τα στείλει με U.S.P.S (Αμερικάνικα Ταχυδρομεία) και ΟΧΙ με κάποια ταχυμεταφορική. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gardelis 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 (τροποποιήθηκε) εγώ σήμερα πήρα τηλέφωνο από tην dhl ότι ήρθε ένα δέμα από την κίνα που είχα παραγγείλει, αλλά... δυστυχώς το έχουν στο τελωνείο στον ελ. βενιζέλο. αξία 80€, 15 μεταφορικά. ηλεκτρικά gadget το περιοχόμενο.. μου λέει αν θέλετε να σας το εκτελωνίσουμε εμείς (dhl) 100€ η αμοιβή μας και ότι βγάλει το τελωνείο.. ώπα κάνω, τι 100? ο κινέζος έχει βάλει invoice με 50$ αξία, μου λέει είναι πράγματι τόσο? τέσπα, ψιλιάζομαι ότι έπεσα σε μ@λ@κ@ τελωνειακό όπως μου είπε και μια πολυ εξυπηρετικότατη κυρία στα κεντρικά της dhl, η οποία μου λέει πηγαίνεται ο ίδιος να το εκτελωνίσετε.. και στην ερωτησή μου πόσο περίπου να περιμένω να πληρώσω? .. μου λέει δυστυχώς είναι δημόσιο και βάζει ότι θέλει ο κάθε τελωνειακός !!!!!! ώπα λέω.. έχω τρομάξει. την πάτησα με την dhl ρε γμτ, δεν είχα διαβάσει πιο πριν, αλλά τώρα τι?? θα πάω την Δευτέρα, ελπίζω να τον πάρω με το καλό τον τελώνη, μπας και γίνει τίποτα καλύτερο.. δηλαδή έλεος, το ΦΠΑ μου αντε να το δώσω, μην το ξεφτιλίσουμε όμως.. α κάτι μου είπαν να πάω με απόδειξη απο paypal.. για την πραγματική αξία.. το βάζω εδώ το ποστ μου, σε ποιό σχετικό θέμα... Ο σύνδεσμός μου Τροποποιήθηκε Μάιος 27 , 2011 από τον gardelis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 Πριν κανα μηνα περιμενα κι εγω μια Yoshi για λογαριασμο ενος φιλου , ειχα θορυβιθει λιγο μ'αυτα που ειχα δει απο τον Ανδρεα και ειχα μια υποψια μηπως και... Ηρθε τελικα ενα συνεφιασμενο πρωι του Απριλη και πηγα για παραλαβη , οταν ειδα το κουτι τρομαξα (δεν εβγαλα φωτογραφια οταν την ειχα φορτωμενη ρε γμτο..) 3 euro only και γεια σας - γεια σας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες