ppapafra 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2011 Θα περιμενα να μπεις στο φορουμ και να ζητησεις συγνωμη,επισης να σου πω οτι εαν πλεον ερθεις απο εδω για να αγορασεις το συγκεκριμενο μηχανακι δεν σου το πουλαω πλεον... 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alex46 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2011 Πάντως, μηχανικός που να θέλει το ελεύθερο απο σένα για να πει την αλήθεια, μου ακούγεται "κάπως"................ όπως άλλωστε και το όλο θέμα που σήκωσες........ Καθόλου, γιατί αν πει κακά λόγια μπροστά στο μαγαζάτορα μπορεί να μπλέξει σε περίπτωση που είναι η αιτία και χαλάσει η αγοροπωλησία.Μήνύσεις κλπ, δεν είναι πρωτοφανή αυτά δυστυχώς. Κι εμένα το ίδιο είχε συμβεί όταν πήγα το δικό μου για έλεγχο. Ο μηχανικός μπροστά στον πωλητή είχε δώσει το οκ, ανεξάρτητα ότι ήταν κομπλέ και δεν είχε να μου πεί τίποτα μεμπτό μετά. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spad 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2011 :surrender: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sarmelion 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2011 Παιδιά εγώ είμαι ο μηχανικός! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2011 (τροποποιήθηκε) Χαχα, περιμένω με ανυπομονησία να δω που θα καταλήξει, πιστεύω πως θα βγάλουν άκρη στο τέλος.. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 21 , 2011 από τον Feygatos... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrEvil 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ο μηχανικος οπως και ο καθε μηχανικος , που δε νομιζω να εχει συμφερον αρα τον πιστευω, δε θα ελεγε μπροστα σε οποιονδηποτε ιδιοκτητη μηχανης τη πικρη αληθεια. Εαν δεν έχει την θέληση να υποστηρίξει την άποψη και τις γνώσεις του ενώπιον του πωλητή ο μηχανικός, καλύτερα θα ήταν να σε έστελνε αλλού και να μην έλεγε τίποτα. Επίσης μηχανικό που χρειάζεται την "άδεια του πελάτη για να εκφραστεί", προσωπικά δεν έχω συναντήσει τα 24 χρόνια που ασχολούμε με μηχανάκια. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Αυτά που ακούγονται για μηνύσεις από το κατάστημα προς τον μηχανικό είναι ανυπόστατα και έολα. Το ότι σε γνωρίζει 1 ή 1000 από εδώ, δεν λέει τίποτα. Και που γνωρίζεστε σημαίνει ότι πρέπει να καταγγέλεις ανώνυμα; Επίσης ανέλαβες την ευθύνη να προστατέψεις τον επόμενο (ε, ρε κάτι σταυροφορίες), καθώς λες. Ωραίο και τίμιο. Αν (τονίζω ΑΝ) έχει σφάλλει ο μηχανικός σου, όπως το κατάστημα διατείνεται, πως θα πάρεις πίσω την δυσφήμηση; εντιτ: Μήπως τελικά δεν προστάτευσες κανένα; Τροποποιήθηκε Μάρτιος 21 , 2011 από τον DrStorage Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koukou 280 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2011 Εμενα προς το παρον ο μαγαζατορας με εχει πεισει. Επισης θα θελα (απο περιεργεια) να μαθω την ηλικια του Rixardou Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2011 Εμενα προς το παρον ο μαγαζατορας με εχει πεισει. Επισης θα θελα (απο περιεργεια) να μαθω την ηλικια του Rixardou +675 Και μένα ο μαγαζάτορας εώς τώρα μέχει πείσει.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sarmelion 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2011 +675 Και μένα ο μαγαζάτορας εώς τώρα μέχει πείσει.. Πρωτείνω να κάνουμε ψηφοφορία Ριχάρδος - Μπούζα ή Μαγαζάτορας - Τάκης 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koukou 280 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2011 Θα θελα να δω τι θα κανες αν ησουν στην θεση του καταστηματος!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mm 2 1/2 168 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2011 (τροποποιήθηκε) Λοιπον το τροπαριο αλαξε . Επειδη ημουν ο πρωτος που ζητησα το ονομα τπυ μηχανικου απο τον Rixardo απ'τον οποιο δεν πειρα απαντηση , ΤΩΡΑ μετα τα οσα προσκομησε ο ppapafra περι αριστης καταστασης της μηχανης απο 3 συνεργΕια και 1 καλυμπΡα ΑΠΑΙΤΩ απ τον ppapafra για να μας πρωστατεψη απο ενα επικυνδυνο μηχανικο να μας πει αυτος το ονομα του και αν μιλησε μαζι του να μας πει τι του ειπε. ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΩΤΟΣΩΣΗ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ Τροποποιήθηκε Μάρτιος 21 , 2011 από τον mm 2 1/2 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrEvil 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2011 Το να είμαστε εν γένει επιφυλακτικοί. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
takos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2011 Ανέγνωσα με πολύ προσοχή τα γραφόμενα όλων και θα ήθελα να εκφέρω την ταπεινή μου γνώμη: Πρωτον:το παλικαρι ο Ριχάρδος κακώς βγήκε και κατηγγειλε οτι κατηγγειλε γιατι ειναι δυσφημιση για το συγκεκριμενο μαγαζι.Μακάρι φίλε Ριχάρδε να μπορούσαμε να προστατεύσουμε από απατεώνες όλες τις αγοροπωλεισίες μοτό Δεύτερον:έγραψε κάποιος φίλος(που μας ήξερε,ο Ριχάρδος)είναι δυνατόν στα χιλιάδες μέλη του my bike να γνωρίζονται προσωπικά?????Εκτός κι αν το FOROUM γίνει πριβέ μεταξύ 10-20 ατόμων. Οδηγώ moto 20 χρόνια τώρα είμαι νέο μέλος και πιστεύω πως το FORUM είναι πολύ χρήσιμο για ανταλλαγή εμπειριών,γνώσεων και μοτοσικλετιστικής αλληλεγγύης και όχι για κοκορομαχίες :tease: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2011 Συμφορουμίτη Ριχάρδε, Καλησπέρα και καλώς ήλθες στο φόρουμ μας. Θέλω να σου πώ οτι διάβασα όλα τα posts μέχρι τώρα και εύχομαι το μηχανάκι rizzla να γίνει δικό σου είτε το αμφισβητούμενο είτε κάποιο άλλο rizzla. Γνώριζε ότι όταν φέρνεις ένα θέμα προς συζήτηση σε φόρουμ τοτε σίγουρο είναι ότι θα ακούσεις πολλές γνώμες. Το μηχανάκι rizzla το έχω έχω δεί και έχω πεί ότι όποιοι και να το έχουν καβαλήσει το έχουν σίγουρα σκίσει. Δεν γίνεται μια τέτοια μούρη να την έχεις πάει 20.000 χιλιόμετρα χαλαρά και ωραία. Τώρα, εάν ο ιδιοκτήτης του έχει τόσα πολλά μηχανάκια και αυτό το έχει κρατήσει σε τέλεια κατάσταση για το μαγαζί και ενδεχομένως να το πουλήσει σε εσένα, τότε μπράβο στο παιδί και σε εσένα που θα παραλάβεις ένα super μηχανάκι ναούμε. Οι νόμοι του εμπορίου είναι απλοί. Είτε το αγοράζεις είτε όχι. Ο μαγαζάτορας σε μεταχειρισμένο δεν θα σου πεί ποτέ καλημέρα είναι τρακαρισμένο έχει πέσει και έχει aftermarket πάνω το θές ? Απο ότι έχω καταλάβει λειτουργεί μαγαζί όχι αλάνα. Αν είναι ο ίδιος αλανιάρης είναι άλλη ιστορία αυτή όπως λέει και στο Conan. Και αν τελικά το μηχανάκι είναι χρέπι τότε καλύτερα ως ιδιώτης να το πουλήσει και όχι απο το μαγαζί. Παραπέρα, μιάς και βλέπω το φόρουμ να επεκτείνεται με ηλεκτρονικά καταστήματα, έχω να προτείνω, να δίνουμε όλοι μια φορά το χρόνο απο 2,3 ευρώ σε αγορές στο e-shop και να χαρίζουμε ένα μηχανάκι ή εξοπλισμό σε κάποιον ο οποίος δεν έχει μηχανάκι ή έχει αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα με ατυχήματα και σοβαρές ζημιές και δεν έχει χρήματα καθόλου. Είμαστε χιλιάδες άτομα εδω μέσα σίγουρα μπορούμε να δωρίζουμε κάθε χρόνο κράνη και μπουφάν ή ακόμα και ένα μηχανάκι σε κάποιον που το έχει ανάγκη. Παραδείγματος χάρη θα έδινα 2,3 ευρώ να αγοράζαμε του Ριχάρδου το Λεοντόκαρδο rizzla του. Να δούμε επιτέλους και τί παίζει...να το σκίσουμε χαχαχα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Rixardos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2011 Το θεμα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ διαλευκανθηκε . Ο Τακης πηρε τηλεφωνο τον μηχανικο ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ο οποιος του ειπε πως δεν εχει πει ΟΛΑ ΑΥΤΑ για το μηχανακι και πως ΕΓΩ ειμαι τρελος . Μετα απο λιγο ο μηχανικος πηρε εμενα τηλεφωνο και μου ειπε πως εχει μιλησει με τον Τακη και πως ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ στον Τακη επειδη τον ΕΠΙΑΣΕ απροετοιμαστο και δεν ηξερε τί να του πει . Εγω του ειπα πως απο τη στιγμη που και οι 2 λεμε την αληθεια δεν συντρεχει λογος να φοβαται και πως ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ . ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΕΝΤΑΞΕΙ .Και οταν ξαναπηρε ο Τακης στο συνεργειο παλι του ειπαν πως δε μου τα ειπαν ολα αυτα . Τελικα το μηχανακι ειναι ενταξει , εχει χαρτια απο συνεργεια και καλιμπρα με σφραγιδες, το κοιταξαμε μαζι και ολα καλα. Εγω παραπληροφορηθηκα απο τον μηχανικο για λογους συμφεροντων μαλλον επειδη οι 2 τους εχουν προσωπικα . Τα χαρτια θα τα σκαναρει ο Τακης και θα τα postαρει εδω . Θα σας πει και ο ιδιος πωε τελικα δεν ευθυνομαι εγω για ολο αυτο αλλα τα λογια του μηχανικου. Αν ειναι δυνατον . Παρολα αυτα Σ'Υ'Γ'Γ'Ν'Ω'Μ'Η' που το κοινοποιησα. Τωρα τα υπολοιπα ειναι θεμα του Τακη και του μηχανικου. Το ονομα του δε θα δημοσιευθει. Εαν δεν έχει την θέληση να υποστηρίξει την άποψη και τις γνώσεις του ενώπιον του πωλητή ο μηχανικός, καλύτερα θα ήταν να σε έστελνε αλλού και να μην έλεγε τίποτα. Επίσης μηχανικό που χρειάζεται την "άδεια του πελάτη για να εκφραστεί", προσωπικά δεν έχω συναντήσει τα 24 χρόνια που ασχολούμε με μηχανάκια. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Αυτά που ακούγονται για μηνύσεις από το κατάστημα προς τον μηχανικό είναι ανυπόστατα και έολα. Το ότι σε γνωρίζει 1 ή 1000 από εδώ, δεν λέει τίποτα. Και που γνωρίζεστε σημαίνει ότι πρέπει να καταγγέλεις ανώνυμα; Επίσης ανέλαβες την ευθύνη να προστατέψεις τον επόμενο (ε, ρε κάτι σταυροφορίες), καθώς λες. Ωραίο και τίμιο. Αν (τονίζω ΑΝ) έχει σφάλλει ο μηχανικός σου, όπως το κατάστημα διατείνεται, πως θα πάρεις πίσω την δυσφήμηση; εντιτ: Μήπως τελικά δεν προστάτευσες κανένα; Το θεμα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ διαλευκανθηκε . Ο Τακης πηρε τηλεφωνο τον μηχανικο ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ο οποιος του ειπε πως δεν εχει πει ΟΛΑ ΑΥΤΑ για το μηχανακι και πως ΕΓΩ ειμαι τρελος . Μετα απο λιγο ο μηχανικος πηρε εμενα τηλεφωνο και μου ειπε πως εχει μιλησει με τον Τακη και πως ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ στον Τακη επειδη τον ΕΠΙΑΣΕ απροετοιμαστο και δεν ηξερε τί να του πει . Εγω του ειπα πως απο τη στιγμη που και οι 2 λεμε την αληθεια δεν συντρεχει λογος να φοβαται και πως ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ . ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΕΝΤΑΞΕΙ .Και οταν ξαναπηρε ο Τακης στο συνεργειο παλι του ειπαν πως δε μου τα ειπαν ολα αυτα . Τελικα το μηχανακι ειναι ενταξει , εχει χαρτια απο συνεργεια και καλιμπρα με σφραγιδες, το κοιταξαμε μαζι και ολα καλα. Εγω παραπληροφορηθηκα απο τον μηχανικο για λογους συμφεροντων μαλλον επειδη οι 2 τους εχουν προσωπικα . Τα χαρτια θα τα σκαναρει ο Τακης και θα τα postαρει εδω . Θα σας πει και ο ιδιος πωε τελικα δεν ευθυνομαι εγω για ολο αυτο αλλα τα λογια του μηχανικου. Αν ειναι δυνατον . Παρολα αυτα Σ'Υ'Γ'Γ'Ν'Ω'Μ'Η' που το κοινοποιησα. Τωρα τα υπολοιπα ειναι θεμα του Τακη και του μηχανικου. Το ονομα του δε θα δημοσιευθει. Ανέγνωσα με πολύ προσοχή τα γραφόμενα όλων και θα ήθελα να εκφέρω την ταπεινή μου γνώμη: Πρωτον:το παλικαρι ο Ριχάρδος κακώς βγήκε και κατηγγειλε οτι κατηγγειλε γιατι ειναι δυσφημιση για το συγκεκριμενο μαγαζι.Μακάρι φίλε Ριχάρδε να μπορούσαμε να προστατεύσουμε από απατεώνες όλες τις αγοροπωλεισίες μοτό Δεύτερον:έγραψε κάποιος φίλος(που μας ήξερε,ο Ριχάρδος)είναι δυνατόν στα χιλιάδες μέλη του my bike να γνωρίζονται προσωπικά?????Εκτός κι αν το FOROUM γίνει πριβέ μεταξύ 10-20 ατόμων. Οδηγώ moto 20 χρόνια τώρα είμαι νέο μέλος και πιστεύω πως το FORUM είναι πολύ χρήσιμο για ανταλλαγή εμπειριών,γνώσεων και μοτοσικλετιστικής αλληλεγγύης και όχι για κοκορομαχίες :tease: Το θεμα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ διαλευκανθηκε . Ο Τακης πηρε τηλεφωνο τον μηχανικο ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ο οποιος του ειπε πως δεν εχει πει ΟΛΑ ΑΥΤΑ για το μηχανακι και πως ΕΓΩ ειμαι τρελος . Μετα απο λιγο ο μηχανικος πηρε εμενα τηλεφωνο και μου ειπε πως εχει μιλησει με τον Τακη και πως ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ στον Τακη επειδη τον ΕΠΙΑΣΕ απροετοιμαστο και δεν ηξερε τί να του πει . Εγω του ειπα πως απο τη στιγμη που και οι 2 λεμε την αληθεια δεν συντρεχει λογος να φοβαται και πως ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ . ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΕΝΤΑΞΕΙ .Και οταν ξαναπηρε ο Τακης στο συνεργειο παλι του ειπαν πως δε μου τα ειπαν ολα αυτα . Τελικα το μηχανακι ειναι ενταξει , εχει χαρτια απο συνεργεια και καλιμπρα με σφραγιδες, το κοιταξαμε μαζι και ολα καλα. Εγω παραπληροφορηθηκα απο τον μηχανικο για λογους συμφεροντων μαλλον επειδη οι 2 τους εχουν προσωπικα . Τα χαρτια θα τα σκαναρει ο Τακης και θα τα postαρει εδω . Θα σας πει και ο ιδιος πωε τελικα δεν ευθυνομαι εγω για ολο αυτο αλλα τα λογια του μηχανικου. Αν ειναι δυνατον . Παρολα αυτα Σ'Υ'Γ'Γ'Ν'Ω'Μ'Η' που το κοινοποιησα. Τωρα τα υπολοιπα ειναι θεμα του Τακη και του μηχανικου. Το ονομα του δε θα δημοσιευθει. Λοιπον το τροπαριο αλαξε . Επειδη ημουν ο πρωτος που ζητησα το ονομα τπυ μηχανικου απο τον Rixardo απ'τον οποιο δεν πειρα απαντηση , ΤΩΡΑ μετα τα οσα προσκομησε ο ppapafra περι αριστης καταστασης της μηχανης απο 3 συνεργΕια και 1 καλυμπΡα ΑΠΑΙΤΩ απ τον ppapafra για να μας πρωστατεψη απο ενα επικυνδυνο μηχανικο να μας πει αυτος το ονομα του και αν μιλησε μαζι του να μας πει τι του ειπε. ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΩΤΟΣΩΣΗ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ Το θεμα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ διαλευκανθηκε . Ο Τακης πηρε τηλεφωνο τον μηχανικο ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ο οποιος του ειπε πως δεν εχει πει ΟΛΑ ΑΥΤΑ για το μηχανακι και πως ΕΓΩ ειμαι τρελος . Μετα απο λιγο ο μηχανικος πηρε εμενα τηλεφωνο και μου ειπε πως εχει μιλησει με τον Τακη και πως ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ στον Τακη επειδη τον ΕΠΙΑΣΕ απροετοιμαστο και δεν ηξερε τί να του πει . Εγω του ειπα πως απο τη στιγμη που και οι 2 λεμε την αληθεια δεν συντρεχει λογος να φοβαται και πως ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ . ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΕΝΤΑΞΕΙ .Και οταν ξαναπηρε ο Τακης στο συνεργειο παλι του ειπαν πως δε μου τα ειπαν ολα αυτα . Τελικα το μηχανακι ειναι ενταξει , εχει χαρτια απο συνεργεια και καλιμπρα με σφραγιδες, το κοιταξαμε μαζι και ολα καλα. Εγω παραπληροφορηθηκα απο τον μηχανικο για λογους συμφεροντων μαλλον επειδη οι 2 τους εχουν προσωπικα . Τα χαρτια θα τα σκαναρει ο Τακης και θα τα postαρει εδω . Θα σας πει και ο ιδιος πωε τελικα δεν ευθυνομαι εγω για ολο αυτο αλλα τα λογια του μηχανικου. Αν ειναι δυνατον . Παρολα αυτα Σ'Υ'Γ'Γ'Ν'Ω'Μ'Η' που το κοινοποιησα. Τωρα τα υπολοιπα ειναι θεμα του Τακη και του μηχανικου. Το ονομα του δε θα δημοσιευθει. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Grehiel 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2011 Τελος καλο,ολα καλα... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Rixardos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2011 Τελος καλο,ολα καλα... Απο αλλου το περιμενα απο αλλου μου ηρθε . Τελος ΠΑΝΤΩΝ !!!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrEvil 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2011 Απο αλλου το περιμενα απο αλλου μου ηρθε . Τελος ΠΑΝΤΩΝ !!!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2011 Αν δεν το πάει για βροχή,τότε θα χιονίσει............... Ότι να'ναι! Θα κάνω 2 ερωτήσεις και δεν θέλω αναγκαστικά απάντηση. 1.Ο μαγαζάτορας από που έμαθε ότι κάποιος μέσα στο my bike τον κατηγορεί και έκανε εγγραφή για να απαντήσει; 2.Γιατί δεν λέτε το όνομα του μηχανικού;Γιατί υποτιμάτε την νοημοσύνη μας; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Rixardos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2011 Αν δεν το πάει για βροχή,τότε θα χιονίσει............... Ότι να'ναι! Θα κάνω 2 ερωτήσεις και δεν θέλω αναγκαστικά απάντηση. 1.Ο μαγαζάτορας από που έμαθε ότι κάποιος μέσα στο my bike τον κατηγορεί και έκανε εγγραφή για να απαντήσει; 2.Γιατί δεν λέτε το όνομα του μηχανικού;Γιατί υποτιμάτε την νοημοσύνη μας; 1)Ε ολο και καποιος απο εδω μεσα θα ηξερε το μαγαζι και του το ειπε . 2)Δεν υπαρχει λογος εκτος και αν θελει ο Τακης να το πει αλλα πριν που ημασταν μαζι δε θελει να το αναφερει. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George.doc 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2011 Ναι τέολος καλό όλα κάλα!Παρ όλα αυτά τίποτε δε θα χε γίνει αν από την αρχή που άκουσες τις μπάρούφες από το μηχανικό σου είχες πάει στον Τάκη προσωπικά, έστω να του τ α ψάλεις και αυτός τότε θα σου είχε αποδείξει ότι δεν τρέχει τίποτα! Αλλά μη τα σκαλίζω τώρα αφού τα βρήκατε όλα καλά. Άντε και καλές βόλτες αν τελικά το πάρεις! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2011 (τροποποιήθηκε) 1)Ε ολο και καποιος απο εδω μεσα θα ηξερε το μαγαζι και του το ειπε . 2)Δεν υπαρχει λογος εκτος και αν θελει ο Τακης να το πει αλλα πριν που ημασταν μαζι δε θελει να το αναφερει. αν υπηρχε λογος να πεις και να προστατεψεις κι αλλους απο το μηχανακι και απο το καταστημα που το πουλαγε[απλα βασιζομενος σε λογια μηχανικου], τοτε ποιος ο λογος να μη θες να προστατεψεις κοσμο τωρα απο τον μηχανικο;[αφου εισαι και σιγουρος οτι ειναι ψευτης] Τροποποιήθηκε Μάρτιος 21 , 2011 από τον yamahito Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2011 Από την στιγμή που είσαι ειλικρινής και καλοπροαίρετος οφείλεις να δημοσιοποιήσεις και το όνομα του απατεώνα μηχανικού για να προστατέψεις μέλη από αυτόν! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrEvil 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2011 (τροποποιήθηκε) Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να μην το κάνει. Τουλάχιστον ο Ριχάρδος. Αυτή η φασολά αρκετά ανακατεύτηκε. Αν ο μαγαζάτωρ θέλει να το κάνει, άλλο πράγμα.... αλλά και πάλι... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 21 , 2011 από τον DrStorage Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Rixardos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2011 Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να μην το κάνει. Τουλάχιστον ο Ριχάρδος. Αυτή η φασολά αρκετά ανακατεύτηκε. Αν ο μαγαζάτωρ θέλει να το κάνει, άλλο πράγμα.... αλλά και πάλι... Εγω με τον μαγαζατορα τα βρηκα. Τωρα ειναι θεμα του Τακη και του μηχανικου . Από την στιγμή που είσαι ειλικρινής και καλοπροαίρετος οφείλεις να δημοσιοποιήσεις και το όνομα του απατεώνα μηχανικού για να προστατέψεις μέλη από αυτόν! Εγω με τον μαγαζατορα τα βρηκα. Τωρα ειναι θεμα του Τακη και του μηχανικου . 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες