ppapafra 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 EXTREME POWER STORE -TAKIS Φιλε Ριχαρδε.Νομιζω οτι ειναι ωρα να αφησουμε τον κοσμο του forum να ξεζαλιστει.Ολο αυτο το σκηνικο δεν θα ειχε γινει εαν και μονο απλα ειχες παρει ενα τηλεφωνο να με ενημερωσεις,οτι κατι δεν σου παει καλα,οτι ο μηχανικος δεν σου ειπε καλη γνωμη,να μου πεις τι ηταν αυτο που δεν ηταν καλο.Εγω εμεινα με την εντυπωση τουλαχιστον μπροστα μου οτι δεν υπηρξε προβλημα πουθενα τα σχολια του ηταν θετικα και για να πω ενα ενα τα πραγματα 1]Το κουστουμι ειναι after market rizla πραγμα που στο ειπα απο την αρχη,και που νομιζω οτι και στην αγγελια μου στο car εαν θυμαμαι καλα το εχω δημοσιευσει.2]Το οτι το μηχανακι εχει πεσει και φτιαχτει ξανα και αυτο στο ειπα.3]Το λαμακι υποστηριξης εαν ηθελες να το τοποθετησης στο εβαζα δωρεαν 4]Εαν μου ελεγες οτι φοβασαι επειδη εχει πεσει και θελεις να το ελενξουμε σε πλαισιο μπροστινο ψαλιδι δεν εχω καμμια αντιρηση για οποιαδηποτε καλυμπρα και μαλιστα να βεβαιωση ,οτι τα ηδη υπαρχοντα [μπροστινοσυστημα,πλαισιο,ψαλιδι]δεν ειναι επισκευασμενα δηλαδη στραβωμενα και ξανα πρεσαρισμενα για να γινουν ισια αλλα ειναι ατοφια.5]Ο κινητηρας εκτος των καπακιων καμπανα για βαφη ητα για βαλβιδες,καπακι βολαν νεο γιατι ειχε γρατζουνιστει απο οσο γνωριζω και ειμαι 99,9 σιγουρος ειναι νορμαλ και δεν εχει καποια επισκευη.Συν αυτου ειχες και ενα χρονο εγγυηση,παρτο και σπαστο.Εαν οντως το εσπαγες και εαν οντως δεν στο εφτιαχνα δωρεαν τοτε θα δεχομουν να βγεις και να πεις δεκα φορες αλλα τοσα.Εαν ζηταγες κατι απο αλλα αυτα και δεν στο εκανα παλι θα το δεχομουν.Δηλαδη ποσο πιο καθαρη εξηγηση μπορει να σου κανει καποιος.Αντιθετως εσυ μου λες παω να φερω προκαταβολη,και την αλλη ημερα βλεπω χωρις την παραμικρη ειδοποιηση καταγγελια επικυνδυνο.Ακομη σπαω το κεφαλι μου να καταλαβω γιατι αυτη η επιθεση και εαν ευθυνεσαι εσυ η συμβαινει κατι βαθυτερο.Επισης δεν ξερω τι νοημα εχει περα απο δυσφημηση αυτη η διαμαχη.Μου ζητησες κατι απο ολα και το αρνηθηκα? Εαν θα αγοραζες μηχανακι απο ιδιωτη, θα σου εδινε ενα χρονο εγγυηση,θα δεχοταν να ελενχθει σε καλυμπρα για τυχον αμφιβολιες,μηπως κατι αλλο συμβαινει? Αυτο το γνωριζεις εσυ.Οπως και εγω ειμαι σιγουρος για τη μοτοσυκλετα.Καποια στιγμη θα τη χαρει ενα αλλο παιδι και φυσικα ολα αυτα που αναφερω ισχυουν και για εκεινον.Φυσικα και οποιος θελει μπορει να το ελενξει και φυσικα δεσμευομαι οτι εστω και εαν το παραμικρο δεν ειναι ενταξει να του το φτιαξω τσαμπα.Προσωπικα θα ζητησω αλλη μια φορα συγνωμη απο τον κοσμο,που μπλεχτηκε σε μια διαμαχη τετοια.Ειμαι στο χωρο σαν μαγαζι κοντα δεκαεπτα χρονια,οι ανθρωποι που εχω τσακωθει ειναι λιγοτεροι απο τα δακτυλα της παλαμης μου.Θα σε παρακαλεσω Ριχαρδε να κλεισει πλεον το θεμα εδω,ισως καποια στιγμη να αναλογιστεις οτι αυτο που εκανες ηταν αρκετα επιπολαιο,και εαν εισαι και τοσο σιγουρος οτι το μηχανακι που αγορασες ειναι καλυτερο απο το rizla περνα να του ριξω μια ματια δωρεαν, θα χαρω να το παραδεκτω.Για τα παιδια τωρα του forum τα οποια και αρκετα ενοχλησα,οντως ειμαι ο ιδιος αυτοπροσωπος [Τακις] και οχι καποιος που κανει πλακα.Καλο θα ητανε σε παρομοιες περιπτωσεις στο μελλον να γινεται εστω μια μικρη εξακριβωση και απο τις δυο πλευρες για το τι συμβαινει,και εσεις που διαβαζετε ταλαιπορηστε,κ λαθος συμπερασματα βγαινουν πανευκολα.Ευχομαι η δευτερα να ξεκινησει καλα και ευχαριστα για ολους σας ,ακομη και για εσενα Ριχαρδε να σου κανει καλο καιρο να πας το νεο σου μηχανακι βολτα και ας μας εκανες μαλια κουβαρια αυτο το σαββατοκυριακο.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 Τακι εχεις πμ.(ασχετο απο το θεμα) :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) -σωστα οσα ειπε ο φουρναρης -ο καταστηματαρχης απο τους διαχειριστες ενημερωθηκε; -το θεμα [αφου ακουστηκαν κι οι δυο αποψεις], καλυτερο θα ταν να διαγραφει μαλλον. εφοσον συμφωνουν κι οι 2. τι και πως ειπωθηκε το ξερουν οι ιδιοι. υ.γ. τακη στο κειμενο σου βαζε παραγραφους. ειναι δυσαναγνωστο Τροποποιήθηκε Μάρτιος 20 , 2011 από τον yamahito Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Rixardos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2011 EXTREME POWER STORE -TAKIS Φιλε Ριχαρδε.Νομιζω οτι ειναι ωρα να αφησουμε τον κοσμο του forum να ξεζαλιστει.Ολο αυτο το σκηνικο δεν θα ειχε γινει εαν και μονο απλα ειχες παρει ενα τηλεφωνο να με ενημερωσεις,οτι κατι δεν σου παει καλα,οτι ο μηχανικος δεν σου ειπε καλη γνωμη,να μου πεις τι ηταν αυτο που δεν ηταν καλο.Εγω εμεινα με την εντυπωση τουλαχιστον μπροστα μου οτι δεν υπηρξε προβλημα πουθενα τα σχολια του ηταν θετικα και για να πω ενα ενα τα πραγματα 1]Το κουστουμι ειναι after market rizla πραγμα που στο ειπα απο την αρχη,και που νομιζω οτι και στην αγγελια μου στο car εαν θυμαμαι καλα το εχω δημοσιευσει.2]Το οτι το μηχανακι εχει πεσει και φτιαχτει ξανα και αυτο στο ειπα.3]Το λαμακι υποστηριξης εαν ηθελες να το τοποθετησης στο εβαζα δωρεαν 4]Εαν μου ελεγες οτι φοβασαι επειδη εχει πεσει και θελεις να το ελενξουμε σε πλαισιο μπροστινο ψαλιδι δεν εχω καμμια αντιρηση για οποιαδηποτε καλυμπρα και μαλιστα να βεβαιωση ,οτι τα ηδη υπαρχοντα [μπροστινοσυστημα,πλαισιο,ψαλιδι]δεν ειναι επισκευασμενα δηλαδη στραβωμενα και ξανα πρεσαρισμενα για να γινουν ισια αλλα ειναι ατοφια.5]Ο κινητηρας εκτος των καπακιων καμπανα για βαφη ητα για βαλβιδες,καπακι βολαν νεο γιατι ειχε γρατζουνιστει απο οσο γνωριζω και ειμαι 99,9 σιγουρος ειναι νορμαλ και δεν εχει καποια επισκευη.Συν αυτου ειχες και ενα χρονο εγγυηση,παρτο και σπαστο.Εαν οντως το εσπαγες και εαν οντως δεν στο εφτιαχνα δωρεαν τοτε θα δεχομουν να βγεις και να πεις δεκα φορες αλλα τοσα.Εαν ζηταγες κατι απο αλλα αυτα και δεν στο εκανα παλι θα το δεχομουν.Δηλαδη ποσο πιο καθαρη εξηγηση μπορει να σου κανει καποιος.Αντιθετως εσυ μου λες παω να φερω προκαταβολη,και την αλλη ημερα βλεπω χωρις την παραμικρη ειδοποιηση καταγγελια επικυνδυνο.Ακομη σπαω το κεφαλι μου να καταλαβω γιατι αυτη η επιθεση και εαν ευθυνεσαι εσυ η συμβαινει κατι βαθυτερο.Επισης δεν ξερω τι νοημα εχει περα απο δυσφημηση αυτη η διαμαχη.Μου ζητησες κατι απο ολα και το αρνηθηκα? Εαν θα αγοραζες μηχανακι απο ιδιωτη, θα σου εδινε ενα χρονο εγγυηση,θα δεχοταν να ελενχθει σε καλυμπρα για τυχον αμφιβολιες,μηπως κατι αλλο συμβαινει? Αυτο το γνωριζεις εσυ.Οπως και εγω ειμαι σιγουρος για τη μοτοσυκλετα.Καποια στιγμη θα τη χαρει ενα αλλο παιδι και φυσικα ολα αυτα που αναφερω ισχυουν και για εκεινον.Φυσικα και οποιος θελει μπορει να το ελενξει και φυσικα δεσμευομαι οτι εστω και εαν το παραμικρο δεν ειναι ενταξει να του το φτιαξω τσαμπα.Προσωπικα θα ζητησω αλλη μια φορα συγνωμη απο τον κοσμο,που μπλεχτηκε σε μια διαμαχη τετοια.Ειμαι στο χωρο σαν μαγαζι κοντα δεκαεπτα χρονια,οι ανθρωποι που εχω τσακωθει ειναι λιγοτεροι απο τα δακτυλα της παλαμης μου.Θα σε παρακαλεσω Ριχαρδε να κλεισει πλεον το θεμα εδω,ισως καποια στιγμη να αναλογιστεις οτι αυτο που εκανες ηταν αρκετα επιπολαιο,και εαν εισαι και τοσο σιγουρος οτι το μηχανακι που αγορασες ειναι καλυτερο απο το rizla περνα να του ριξω μια ματια δωρεαν, θα χαρω να το παραδεκτω.Για τα παιδια τωρα του forum τα οποια και αρκετα ενοχλησα,οντως ειμαι ο ιδιος αυτοπροσωπος [Τακις] και οχι καποιος που κανει πλακα.Καλο θα ητανε σε παρομοιες περιπτωσεις στο μελλον να γινεται εστω μια μικρη εξακριβωση και απο τις δυο πλευρες για το τι συμβαινει,και εσεις που διαβαζετε ταλαιπορηστε,κ λαθος συμπερασματα βγαινουν πανευκολα.Ευχομαι η δευτερα να ξεκινησει καλα και ευχαριστα για ολους σας ,ακομη και για εσενα Ριχαρδε να σου κανει καλο καιρο να πας το νεο σου μηχανακι βολτα και ας μας εκανες μαλια κουβαρια αυτο το σαββατοκυριακο.... Ωραια , δες και τη δικη μου πλευρα . Ερχομαι σε ενα μαγαζι , μου αρεσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ενα μηχανακι , μου λες πως το μηχανακι εχει αυτα που εχει αλλα δε θελει ουτε ενα ευρω περαιτερω και ο μηχανικος μου λεει ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ τι εχει . Ενιωσα 1ον πολυ μαλακας που σε πιστεψα και με κοροίδεψες και 2ον στεναχωρηθηκα και αγανακτησα που καποιος αλλος θα παρει ενα μηχανακι που θα τον καταστρεψει.Εγω λοιπον ειμαι ο λαθος ας πουμε που εγραψα το ονομα του μαγαζιου αλλα ειμαι ενας απλος πελατης και εσυ που απαντησες ΕΠΩΝΥΜΑ και μιλησες ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ. Λοιπον , ευχομαι το μηχανακι να το φτιαξεις και να το παρει καποιος και να το χαρει . Το θεμα τελειωνει εδω. Το μεμπτό όμως φίλε (για να μην το πώ ύποπτο), είναι πως κανείς εδώ μέσα δεν σε ξέρει, μπήκες μόνο για να "καταγγείλεις" ό,τι σε ενόχλησε. Εκτός απο ανώνυμος, είσαι και τελείως άγνωστος, και αυτό, εμένα τουλάχιστον, με κάνει πολύ επιφυλακτικό ως προ τα λεγόμενά σου και με βάζει σε σκέψεις. Δεν ειμαι αγνωστος δυστυχως σε ολους . Hayabusa bastard . :) 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Rixardos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2011 EXTREME POWER STORE -TAKIS Φιλε Ριχαρδε.Νομιζω οτι ειναι ωρα να αφησουμε τον κοσμο του forum να ξεζαλιστει.Ολο αυτο το σκηνικο δεν θα ειχε γινει εαν και μονο απλα ειχες παρει ενα τηλεφωνο να με ενημερωσεις,οτι κατι δεν σου παει καλα,οτι ο μηχανικος δεν σου ειπε καλη γνωμη,να μου πεις τι ηταν αυτο που δεν ηταν καλο.Εγω εμεινα με την εντυπωση τουλαχιστον μπροστα μου οτι δεν υπηρξε προβλημα πουθενα τα σχολια του ηταν θετικα και για να πω ενα ενα τα πραγματα 1]Το κουστουμι ειναι after market rizla πραγμα που στο ειπα απο την αρχη,και που νομιζω οτι και στην αγγελια μου στο car εαν θυμαμαι καλα το εχω δημοσιευσει.2]Το οτι το μηχανακι εχει πεσει και φτιαχτει ξανα και αυτο στο ειπα.3]Το λαμακι υποστηριξης εαν ηθελες να το τοποθετησης στο εβαζα δωρεαν 4]Εαν μου ελεγες οτι φοβασαι επειδη εχει πεσει και θελεις να το ελενξουμε σε πλαισιο μπροστινο ψαλιδι δεν εχω καμμια αντιρηση για οποιαδηποτε καλυμπρα και μαλιστα να βεβαιωση ,οτι τα ηδη υπαρχοντα [μπροστινοσυστημα,πλαισιο,ψαλιδι]δεν ειναι επισκευασμενα δηλαδη στραβωμενα και ξανα πρεσαρισμενα για να γινουν ισια αλλα ειναι ατοφια.5]Ο κινητηρας εκτος των καπακιων καμπανα για βαφη ητα για βαλβιδες,καπακι βολαν νεο γιατι ειχε γρατζουνιστει απο οσο γνωριζω και ειμαι 99,9 σιγουρος ειναι νορμαλ και δεν εχει καποια επισκευη.Συν αυτου ειχες και ενα χρονο εγγυηση,παρτο και σπαστο.Εαν οντως το εσπαγες και εαν οντως δεν στο εφτιαχνα δωρεαν τοτε θα δεχομουν να βγεις και να πεις δεκα φορες αλλα τοσα.Εαν ζηταγες κατι απο αλλα αυτα και δεν στο εκανα παλι θα το δεχομουν.Δηλαδη ποσο πιο καθαρη εξηγηση μπορει να σου κανει καποιος.Αντιθετως εσυ μου λες παω να φερω προκαταβολη,και την αλλη ημερα βλεπω χωρις την παραμικρη ειδοποιηση καταγγελια επικυνδυνο.Ακομη σπαω το κεφαλι μου να καταλαβω γιατι αυτη η επιθεση και εαν ευθυνεσαι εσυ η συμβαινει κατι βαθυτερο.Επισης δεν ξερω τι νοημα εχει περα απο δυσφημηση αυτη η διαμαχη.Μου ζητησες κατι απο ολα και το αρνηθηκα? Εαν θα αγοραζες μηχανακι απο ιδιωτη, θα σου εδινε ενα χρονο εγγυηση,θα δεχοταν να ελενχθει σε καλυμπρα για τυχον αμφιβολιες,μηπως κατι αλλο συμβαινει? Αυτο το γνωριζεις εσυ.Οπως και εγω ειμαι σιγουρος για τη μοτοσυκλετα.Καποια στιγμη θα τη χαρει ενα αλλο παιδι και φυσικα ολα αυτα που αναφερω ισχυουν και για εκεινον.Φυσικα και οποιος θελει μπορει να το ελενξει και φυσικα δεσμευομαι οτι εστω και εαν το παραμικρο δεν ειναι ενταξει να του το φτιαξω τσαμπα.Προσωπικα θα ζητησω αλλη μια φορα συγνωμη απο τον κοσμο,που μπλεχτηκε σε μια διαμαχη τετοια.Ειμαι στο χωρο σαν μαγαζι κοντα δεκαεπτα χρονια,οι ανθρωποι που εχω τσακωθει ειναι λιγοτεροι απο τα δακτυλα της παλαμης μου.Θα σε παρακαλεσω Ριχαρδε να κλεισει πλεον το θεμα εδω,ισως καποια στιγμη να αναλογιστεις οτι αυτο που εκανες ηταν αρκετα επιπολαιο,και εαν εισαι και τοσο σιγουρος οτι το μηχανακι που αγορασες ειναι καλυτερο απο το rizla περνα να του ριξω μια ματια δωρεαν, θα χαρω να το παραδεκτω.Για τα παιδια τωρα του forum τα οποια και αρκετα ενοχλησα,οντως ειμαι ο ιδιος αυτοπροσωπος [Τακις] και οχι καποιος που κανει πλακα.Καλο θα ητανε σε παρομοιες περιπτωσεις στο μελλον να γινεται εστω μια μικρη εξακριβωση και απο τις δυο πλευρες για το τι συμβαινει,και εσεις που διαβαζετε ταλαιπορηστε,κ λαθος συμπερασματα βγαινουν πανευκολα.Ευχομαι η δευτερα να ξεκινησει καλα και ευχαριστα για ολους σας ,ακομη και για εσενα Ριχαρδε να σου κανει καλο καιρο να πας το νεο σου μηχανακι βολτα και ας μας εκανες μαλια κουβαρια αυτο το σαββατοκυριακο.... Ο μηχανικος οπως και ο καθε μηχανικος , που δε νομιζω να εχει συμφερον αρα τον πιστευω, δε θα ελεγε μπροστα σε οποιονδηποτε ιδιοκτητη μηχανης τη πικρη αληθεια.Ειμαι πολυ περιεργος να διαπιστωσουμε μαζι την αληθεια και αντιστοιχα να ζητησουμε συγγνωμη. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mm 2 1/2 168 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2011 (τροποποιήθηκε) Rixardo πεζει και ο μηχανικο σου να εκανε πατατα τιποτα στην ζωη δεν ειναι συγουρο η μονοδιαστατο , για σκεψου και αυτη την εκδοχη Τροποποιήθηκε Μάρτιος 21 , 2011 από τον mm 2 1/2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oikopedofagos 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2011 Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο Rixardos αλλά και ο Τάκης δεν αναφέρουν το όνομα του συγκεκριμένου μηχανικού. Προσωπικά έγω αγοράσει την τωρινή μηχανή μου ένα gsxr 1000 k7 από το συγκεκριμένο μαγαζί, το οποίο χρησιμοποιώ μόνο σαν track bike και δεν μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα. Επίσης όταν στα πρώτα μου βήματα όλα μου φταίγανε στην πίστα για την κουλαμάρα μου, ο συγκεκριμένος μαγαζάτορας με παρότρυνε να ασχοληθώ με την οδήγηση μου, την στιγμή που κάποιοι άλλοι μηχανικοί που ελέγχουν μηχανάκια και τα βγάζουν σκάρτα μου λέγανε "πως να γυρίσεις χωρίς ohlins, brembo και τα συναφί", με σκοπό να μου τσιμπήσουν κανά 3χίλιαρο. Τέλος όπως βλέπετε το προφίλ μου είναι από το 2007 και τότε είχα πάει και κάποιες εντουράδες με κάποια παιδιά του forum, όπως ο ALX με ένα gs 1150 και πολλά άλλα μέλη που πια δεν είναι ενεργά στο mybike, για να μην κατηγορηθω ότι εγράφηκα για αυτό το λόγο Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valantis8 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2011 Mε τους μαγαζατορες εγω ειμαι λιγο επιφυλακτικος, αλλα διαφωνω καθετα στον να καταγγελεις κατι σε δημοσιο τοιχο ανωνυμα και διχως αποδείξεις, το θεωρω τουλαχιστον υποπτο. Εγω δεν ειδα αποπειρα εξαπατησεις απο τον εμπορο, εφοσοσν σου τα ειπε απο την αρχη και δεν τα ανακαλυψες στην πορεια που ακριβως ειναι η απατη; Ο μηχανικος οπως και ο καθε μηχανικος , που δε νομιζω να εχει συμφερον αρα τον πιστευω, δε θα ελεγε μπροστα σε οποιονδηποτε ιδιοκτητη μηχανης τη πικρη αληθεια.Ειμαι πολυ περιεργος να διαπιστωσουμε μαζι την αληθεια και αντιστοιχα να ζητησουμε συγγνωμη. εγω ρε φιλε πριν παρω το bandit ηταν να παρω ενα fazer, το πηγα λοιπον με τον εμπορο στον μηχανικο μου(το ονομα ειναι στην διαθεση των διαχηριστων)και μπροστα στον εμπορο μου ειπε το μηχαν. ειναι ΠΑΡΤΑΛΙ μην το παρεις, δηλ. δεν θα το ελεγε μπροστα του γιατι ακριβως μην τον χασει απο πελατη? ειληκρινα δεν καταλαβαινω το σκεπτικο σου. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ppapafra 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2011 Ριχαρδο,για μια ακομη φορα θα σου πω ,οτι δεν ξερω τισου εχει πει και για ποιο λογο. Θα το διαπιστωσω απο δευτερα. Εγω σε αντιστοιχη περιπτωση τα λεω μπροστα και στους δυο καλα και κακα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ppapafra 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2011 Αγαπητε οικοπεδοφαγε ευχαριστω για τα καλα σου λογια,ο μηχανικος ειναι ο συγκεκριμενος που σου ζηταγε το 3000 .Προσωπικα δεν θα αναφερω ονομα εαν δεν μιλησω μαζι του να δω τι συμβαινει? Υπερβαλει ο Ριχαρδος λογο αγνοιας,συμβαινει κατι αλλο και δεν το ξερω? Δεν χρειαζεται να συκοφαντουμε ανθρωπους θα λυθουν ολα τηλεφωνικα απο αυριο και πλεον δεν χρειαζεται να ζαλιζουμε και τους υπολοιπους. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moulos 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2011 Φιλαρακι συγνωμη κιολας αλλα ειχα καιρο να ακουσω τοσο μεγαλη ανοησια. Δεν πειραζει..."φιλαρακι"¨.. αλλα θα με βοηθαγες εαν μου ελεγες οτι σου φαινεται απιθανο να συμβαινει το παραπανω :) Τωρα οσον αφορα το κυριο που εκανε την ανωνυμη καταγγελια μεσω ενος forum γιατι δεν πηγε να το πει στα ισια πρωτα στον ιδιοκτητη του μαγαζιου και να ακουσει τις αποψεις του? Νομιζω πως δεν χρειαζοταν να δημιουργηθει ενα τετοιο θεμα..οσοι πανε να αγορασουν μεταχειρισμενες μοτο πιστευω πως οι περισσοτεροι ειναι υποψιασμενοι και δεν αγοραζουν αερα father χωρις εναν τυπικο ελεγχο τουλαχιστον. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2011 Υπαρχουν και τα τηλεφωνα ρε παιδια... Γιατι δεν βρισκεστε να τα πειτε απο κοντα; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Rixardos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2011 Rixardo πεζει και ο μηχανικο σου να εκανε πατατα τιποτα στην ζωη δεν ειναι συγουρο η μονοδιαστατο , για σκεψου και αυτη την εκδοχη Δεν εχει κανει πατατα σιγουρα . Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Rixardos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2011 Ριχαρδο,για μια ακομη φορα θα σου πω ,οτι δεν ξερω τισου εχει πει και για ποιο λογο. Θα το διαπιστωσω απο δευτερα. Εγω σε αντιστοιχη περιπτωση τα λεω μπροστα και στους δυο καλα και κακα. Πραγματικα , βγαλε ακρη . Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Rixardos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2011 EXTREME POWER STORE -TAKIS Φιλε Ριχαρδε.Νομιζω οτι ειναι ωρα να αφησουμε τον κοσμο του forum να ξεζαλιστει.Ολο αυτο το σκηνικο δεν θα ειχε γινει εαν και μονο απλα ειχες παρει ενα τηλεφωνο να με ενημερωσεις,οτι κατι δεν σου παει καλα,οτι ο μηχανικος δεν σου ειπε καλη γνωμη,να μου πεις τι ηταν αυτο που δεν ηταν καλο.Εγω εμεινα με την εντυπωση τουλαχιστον μπροστα μου οτι δεν υπηρξε προβλημα πουθενα τα σχολια του ηταν θετικα και για να πω ενα ενα τα πραγματα 1]Το κουστουμι ειναι after market rizla πραγμα που στο ειπα απο την αρχη,και που νομιζω οτι και στην αγγελια μου στο car εαν θυμαμαι καλα το εχω δημοσιευσει.2]Το οτι το μηχανακι εχει πεσει και φτιαχτει ξανα και αυτο στο ειπα.3]Το λαμακι υποστηριξης εαν ηθελες να το τοποθετησης στο εβαζα δωρεαν 4]Εαν μου ελεγες οτι φοβασαι επειδη εχει πεσει και θελεις να το ελενξουμε σε πλαισιο μπροστινο ψαλιδι δεν εχω καμμια αντιρηση για οποιαδηποτε καλυμπρα και μαλιστα να βεβαιωση ,οτι τα ηδη υπαρχοντα [μπροστινοσυστημα,πλαισιο,ψαλιδι]δεν ειναι επισκευασμενα δηλαδη στραβωμενα και ξανα πρεσαρισμενα για να γινουν ισια αλλα ειναι ατοφια.5]Ο κινητηρας εκτος των καπακιων καμπανα για βαφη ητα για βαλβιδες,καπακι βολαν νεο γιατι ειχε γρατζουνιστει απο οσο γνωριζω και ειμαι 99,9 σιγουρος ειναι νορμαλ και δεν εχει καποια επισκευη.Συν αυτου ειχες και ενα χρονο εγγυηση,παρτο και σπαστο.Εαν οντως το εσπαγες και εαν οντως δεν στο εφτιαχνα δωρεαν τοτε θα δεχομουν να βγεις και να πεις δεκα φορες αλλα τοσα.Εαν ζηταγες κατι απο αλλα αυτα και δεν στο εκανα παλι θα το δεχομουν.Δηλαδη ποσο πιο καθαρη εξηγηση μπορει να σου κανει καποιος.Αντιθετως εσυ μου λες παω να φερω προκαταβολη,και την αλλη ημερα βλεπω χωρις την παραμικρη ειδοποιηση καταγγελια επικυνδυνο.Ακομη σπαω το κεφαλι μου να καταλαβω γιατι αυτη η επιθεση και εαν ευθυνεσαι εσυ η συμβαινει κατι βαθυτερο.Επισης δεν ξερω τι νοημα εχει περα απο δυσφημηση αυτη η διαμαχη.Μου ζητησες κατι απο ολα και το αρνηθηκα? Εαν θα αγοραζες μηχανακι απο ιδιωτη, θα σου εδινε ενα χρονο εγγυηση,θα δεχοταν να ελενχθει σε καλυμπρα για τυχον αμφιβολιες,μηπως κατι αλλο συμβαινει? Αυτο το γνωριζεις εσυ.Οπως και εγω ειμαι σιγουρος για τη μοτοσυκλετα.Καποια στιγμη θα τη χαρει ενα αλλο παιδι και φυσικα ολα αυτα που αναφερω ισχυουν και για εκεινον.Φυσικα και οποιος θελει μπορει να το ελενξει και φυσικα δεσμευομαι οτι εστω και εαν το παραμικρο δεν ειναι ενταξει να του το φτιαξω τσαμπα.Προσωπικα θα ζητησω αλλη μια φορα συγνωμη απο τον κοσμο,που μπλεχτηκε σε μια διαμαχη τετοια.Ειμαι στο χωρο σαν μαγαζι κοντα δεκαεπτα χρονια,οι ανθρωποι που εχω τσακωθει ειναι λιγοτεροι απο τα δακτυλα της παλαμης μου.Θα σε παρακαλεσω Ριχαρδε να κλεισει πλεον το θεμα εδω,ισως καποια στιγμη να αναλογιστεις οτι αυτο που εκανες ηταν αρκετα επιπολαιο,και εαν εισαι και τοσο σιγουρος οτι το μηχανακι που αγορασες ειναι καλυτερο απο το rizla περνα να του ριξω μια ματια δωρεαν, θα χαρω να το παραδεκτω.Για τα παιδια τωρα του forum τα οποια και αρκετα ενοχλησα,οντως ειμαι ο ιδιος αυτοπροσωπος [Τακις] και οχι καποιος που κανει πλακα.Καλο θα ητανε σε παρομοιες περιπτωσεις στο μελλον να γινεται εστω μια μικρη εξακριβωση και απο τις δυο πλευρες για το τι συμβαινει,και εσεις που διαβαζετε ταλαιπορηστε,κ λαθος συμπερασματα βγαινουν πανευκολα.Ευχομαι η δευτερα να ξεκινησει καλα και ευχαριστα για ολους σας ,ακομη και για εσενα Ριχαρδε να σου κανει καλο καιρο να πας το νεο σου μηχανακι βολτα και ας μας εκανες μαλια κουβαρια αυτο το σαββατοκυριακο.... Ο μηχανικος μου ειπε : το μηχανακι ειναι σωβρακο , εχουν κατεβασει μοτερ , εχουν βγαλει τα ψαλιδια , το καπακι ειναι βαμμενο , εχει λαδια στη μιζα, το τεποζιτο εχει ξε8ωριασει. . Και του λεω εγω ...... ε και αν εχουν ανοιξει το μοτερ και εχουν βγαλει τα ψαλιδια τί εγινε ? Την απαντηση θα σου την στειλω σε pm . Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sarmelion 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2011 έχει καταντήσει λάμψη αυτό το θέμα ακούστηκαν και οι δύο απόψεις ο καθένας μπορει να κρίνει, πιστεύω ότι καλό είναι να κλείσει και να διαγραφεί το θέμα πριν πέσει κι άλλο ξεκατίνιασμα εκτός από το επίπεδοΉ περιμένετε να έρθει και ο μηχανικός στο φόρουμ , μετά η κοπέλα που ήταν μαζί με το ριχάρδο, όλο και κάποιος πελάτης του τάκη, να βάλουμε και μία φωτογραφία με το μοτορι να κάνει τον κομπάρσο και τελειώσαμε! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Rixardos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2011 έχει καταντήσει λάμψη αυτό το θέμα ακούστηκαν και οι δύο απόψεις ο καθένας μπορει να κρίνει, πιστεύω ότι καλό είναι να κλείσει και να διαγραφεί το θέμα πριν πέσει κι άλλο ξεκατίνιασμα εκτός από το επίπεδο Ή περιμένετε να έρθει και ο μηχανικός στο φόρουμ , μετά η κοπέλα που ήταν μαζί με το ριχάρδο, όλο και κάποιος πελάτης του τάκη, να βάλουμε και μία φωτογραφία με το μοτορι να κάνει τον κομπάρσο και τελειώσαμε! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sarmelion 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2011 Άμα θέλετε κανένα κομπάρσο να γεμήσετε κανένα πλάνο με λαδιέρα φωνάξτε με άνεργος άνθρωπος να βγάλω κανένα μεροκάματο. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
versys650 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2011 αντε να πω και εγω την γνωμη μου αν και νεος εδω!! μολις τελικα πηραμε το fx για τον γυιο μου. το πηγαμε σε μηχανικο το ειδε μας ειπε πολυ καλα λογια και ολα ωραια. η καχυποψια ομως παραμενει!τουλαχιστον για κανα εξαμηνο θα εχω τις αμφιβολιες μου! στο συγκεκριμενο θεμα δινω δικιο στο μαγαζι.βγηκε επωνυμα μιλησε ειδα φωτογραφιες! μου αρεσε ειναι ανοιχτος σε καθε ελεγχο..... το μονο λαθος του πελατη ηταν που ανεφερε το ονομα του μαγαζιου. υπαρχουν και τα προσωπικα μνμ για οποιον ενδιαφερεται. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Rixardos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2011 αντε να πω και εγω την γνωμη μου αν και νεος εδω!! μολις τελικα πηραμε το fx για τον γυιο μου. το πηγαμε σε μηχανικο το ειδε μας ειπε πολυ καλα λογια και ολα ωραια. η καχυποψια ομως παραμενει!τουλαχιστον για κανα εξαμηνο θα εχω τις αμφιβολιες μου! στο συγκεκριμενο θεμα δινω δικιο στο μαγαζι.βγηκε επωνυμα μιλησε ειδα φωτογραφιες! μου αρεσε ειναι ανοιχτος σε καθε ελεγχο..... το μονο λαθος του πελατη ηταν που ανεφερε το ονομα του μαγαζιου. υπαρχουν και τα προσωπικα μνμ για οποιον ενδιαφερεται. εβαλα παρα πολλες φορες το συμφερον του φιλου -πελατη -"Αγαπητε μου φιλε.Νομιζω οτι χρειαζεσαι ταχυτατα ψυχιατρικη παρακολουθηση" -"λοιπον θα σου απαντησω,οτι εισαι ασχετος αδαης κ κακοβουλος" -"αποφυγε να παρεις τετοια μοτοσυκλετα, γιατι το επιπεδο και οι γνωσεις σου ειναι τετοιες που συντομα θα σε στειλουν σε καποιο νοσοκομειο εαν εισαι τυχερος" -"να καταλαβει ο κοσμος ποιος ειναι ο ανωνυμος ηρωας πισω απο το pc" -"Αμνησια?" -"Μεγαλε μπεμπη η ζωη ειναι πραγματικη" -"εισαι δειλος σε σημειο που δεν εχεις τα κοτσια να πεις την αληθεια" -"Παρε γαζες πολλες θα σου χρειαστουν συντομα" Καληνυχτα κυριοι,δεν θα επανελθω στο θεμα οποιος εβγαλε συμπερασματα εβγαλε... TAKIS... Εγώ έβγαλα συμπέρασμα... ότι είσαι ένας αγενής, προσβλητικός, ειρονικός άνθρωπος και ένας πολύ κακός επαγγελματίας. Δεν μιλάνε ΠΟΤΕ έτσι σε πελάτη. Και δίκιο να είχες, για μένα το έχασες μαζί με την αξιοπρέπειά σου. Ντροπή!! Σε δημόσιο Fotum να μιλάς έτσι για πελάτη!! Και νερό στην έρημο να πούλαγες, εγώ δεν θα αγόραζα απο εσένα! Δίνεις και εγγύηση 1 χρόνο τρομάρα σου... και πως θα συνεννοηθεί ο πελάτης μαζί σου? Αυτή θα είναι η αντιμετώπιση που τον περιμένει όταν κάτι θα πάει στραβά?? Συγχαρητήρια φίλε μου... για μένα μόλις έβαλες τα χεράκια σου και έβγαλες τα ματάκια σου! Καλύτερα που μπήκες και απάντησες, και επώνυμα μάλιστα τρομάρα σου, για να ξέρουμε με τι ΆΝΘΡΩΠΟ έχουμε να κάνουμε. Γ@μα το μηχανάκι!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ppapafra 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2011 ΑΠΟ EXTREME POWER STORE-TAKIS Aγαπητε Ριχαρδε,περιμενω δημοσια συγνωμη, δημοσια παραδοχη του λαθους σου για να ξεκαθαρισει μια και καλη το συγκεκριμενο ζητημα. Απο το πρωι ασχολουμαι να συγκεντρωσω αποδειξεις περι του ολου θεματος. Εχω στα χερια μου αποδειξεις ελενχου σημερα το πρωι,απο εξιδεικευμενο μαγαζι καλυμπρας και δυο ακομη συνεργειων τα οποια δηλωνουν ρητα και κατηγορηματικα οτι η συγκεκριμενη μοτο ειναι αψογη απο θεμα εμπροσθιου συστηματος σκελετου ψαλιδιου ,κινητηρα χωρις καμμια επισκευη και απολυτος υγειη ολων των αναλωσιμων υλικων λαδια φιλτρα μπουζια λαστιχα καινουργιων, και τη διαβεβαιωση τους οτι η μοτοσυκλετα δεν χρειαζεται ουτε ενα ευρω για το παραμικρο. Ελπιζω αποδειξεις απο τρια διαφορετικα συνεργεια ,επισημα σφραγισμενες απο τους ιδιους να σε φτανουν,για να το παραδεχτεις, τις οποιες εως το βραδυ θα σκαναρω και θα δημοσιευσω ατοφιες τις γνωματευσεις τους,γιαυτο και θα παρακαλουσα τους διαχειριστες να μην κλειδωσουν η σβησουν το θεμα μεχρι να προλαβω να το κανω,για το λογο οτι δεν εχω σκανερ στη δουλεια. Πρεπει επισης να σου πω ,οτι μιλησα τηλεφωνικα με τον συγκεκριμενο μηχανικο, ο οποιος μου ειπε,οτι ουδεποτε σου ειπε τετοια πραγματα,οτι δεν εχει ιδεα περι τινος αναφερεσαι,κ οτι ειναι ολα ψευδη,παρεδεχθει οτι η μοτοσυκλετα,ειναι καλη και μου ειπε οτι περαν απο αυτο δεν σου ειπε τιποτε,αλλο. Πρεπει λοιπον να δωσεις εξηγεισεις στον κοσμο,γιατι αυτη η επιθεση σε εμενα,και ποιανου σκοπους εξυπηρετεις,διοτι εδω πλεον μιλαμε ανοιχτα για συκοφαντικη δυσφημιση. Ελπιζω τωρα και ο κοσμος να καταλαβει γιατι η απαντησεις μου σε πολλα σημεια δεν ηταν καθως πρεπει,γιατι το αδικο επνιγε εμενα ,και οχι εσενα. Ελπιζω ακομη με αυτες τις κινησεις μου να καταλαβουν ολοι ,οτι δεν ειμαστε ολοι ιδιοι,υπαρχουμε και ανθρωποι που ζουμε για τη μοτοσυκλετα και λεμε ακομα αληθεια,Εστω και εαν εχουμε μεινει λιγοι..... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2011 έχει καταντήσει λάμψη αυτό το θέμα ακούστηκαν και οι δύο απόψεις ο καθένας μπορει να κρίνει, πιστεύω ότι καλό είναι να κλείσει και να διαγραφεί το θέμα πριν πέσει κι άλλο ξεκατίνιασμα εκτός από το επίπεδο Ή περιμένετε να έρθει και ο μηχανικός στο φόρουμ , μετά η κοπέλα που ήταν μαζί με το ριχάρδο, όλο και κάποιος πελάτης του τάκη, να βάλουμε και μία φωτογραφία με το μοτορι να κάνει τον κομπάρσο και τελειώσαμε! Αγαπητέ φίλε που τόσο βιάζεσαι για κλείδωμα ή διαγραφή, το θέμα μένει ανοιχτό γιατί κάποιου θίγεται η επαγγελματική οντότητα μέσα απο μια ανώνυμη καταγγελία. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να του δώσουμε τον χρόνο να τεκμηριώσει τους ισχυρισμούς του. Αν ήσουν στη θέση του, δεν θα ήθελες να έχεις το δικαίωμα αυτό; Αν πάλι σε κουράζει, απλά μην το διαβάζεις. Αν και τα δύο μέρη ήταν ανώνυμα, θα είχες πάει στον κάλαθο απο μέρες. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2011 ΑΠΟ EXTREME POWER STORE-TAKIS Aγαπητε Ριχαρδε,περιμενω δημοσια συγνωμη, δημοσια παραδοχη του λαθους σου για να ξεκαθαρισει μια και καλη το συγκεκριμενο ζητημα. Απο το πρωι ασχολουμαι να συγκεντρωσω αποδειξεις περι του ολου θεματος. Εχω στα χερια μου αποδειξεις ελενχου σημερα το πρωι,απο εξιδεικευμενο μαγαζι καλυμπρας και δυο ακομη συνεργειων τα οποια δηλωνουν ρητα και κατηγορηματικα οτι η συγκεκριμενη μοτο ειναι αψογη απο θεμα εμπροσθιου συστηματος σκελετου ψαλιδιου ,κινητηρα χωρις καμμια επισκευη και απολυτος υγειη ολων των αναλωσιμων υλικων λαδια φιλτρα μπουζια λαστιχα καινουργιων, και τη διαβεβαιωση τους οτι η μοτοσυκλετα δεν χρειαζεται ουτε ενα ευρω για το παραμικρο. Ελπιζω αποδειξεις απο τρια διαφορετικα συνεργεια ,επισημα σφραγισμενες απο τους ιδιους να σε φτανουν,για να το παραδεχτεις, τις οποιες εως το βραδυ θα σκαναρω και θα δημοσιευσω ατοφιες τις γνωματευσεις τους,γιαυτο και θα παρακαλουσα τους διαχειριστες να μην κλειδωσουν η σβησουν το θεμα μεχρι να προλαβω να το κανω,για το λογο οτι δεν εχω σκανερ στη δουλεια. Πρεπει επισης να σου πω ,οτι μιλησα τηλεφωνικα με τον συγκεκριμενο μηχανικο, ο οποιος μου ειπε,οτι ουδεποτε σου ειπε τετοια πραγματα,οτι δεν εχει ιδεα περι τινος αναφερεσαι,κ οτι ειναι ολα ψευδη,παρεδεχθει οτι η μοτοσυκλετα,ειναι καλη και μου ειπε οτι περαν απο αυτο δεν σου ειπε τιποτε,αλλο. Πρεπει λοιπον να δωσεις εξηγεισεις στον κοσμο,γιατι αυτη η επιθεση σε εμενα,και ποιανου σκοπους εξυπηρετεις,διοτι εδω πλεον μιλαμε ανοιχτα για συκοφαντικη δυσφημιση. Ελπιζω τωρα και ο κοσμος να καταλαβει γιατι η απαντησεις μου σε πολλα σημεια δεν ηταν καθως πρεπει,γιατι το αδικο επνιγε εμενα ,και οχι εσενα. Ελπιζω ακομη με αυτες τις κινησεις μου να καταλαβουν ολοι ,οτι δεν ειμαστε ολοι ιδιοι,υπαρχουμε και ανθρωποι που ζουμε για τη μοτοσυκλετα και λεμε ακομα αληθεια,Εστω και εαν εχουμε μεινει λιγοι..... Μήπως γι'αυτό Ριχάρδε δεν ήθελες με τίποτα να πεις το όνομα του μηχανικού με την ίδια ευκολία που είπες το όνομα του μαγαζάτορα;;; Μήπως τελικά κάποιο λάκο έχει η φάβα και άλλα είναι τα κίνητρα του ποστ σου;;; Μήπως τελικά ήρθε η ώρα να ζητήσεις από όλους μας (και κυρίως από τον μαγαζάτορα)μια συγγνώμη;;; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Rixardos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2011 ΑΠΟ EXTREME POWER STORE-TAKIS Aγαπητε Ριχαρδε,περιμενω δημοσια συγνωμη, δημοσια παραδοχη του λαθους σου για να ξεκαθαρισει μια και καλη το συγκεκριμενο ζητημα. Απο το πρωι ασχολουμαι να συγκεντρωσω αποδειξεις περι του ολου θεματος. Εχω στα χερια μου αποδειξεις ελενχου σημερα το πρωι,απο εξιδεικευμενο μαγαζι καλυμπρας και δυο ακομη συνεργειων τα οποια δηλωνουν ρητα και κατηγορηματικα οτι η συγκεκριμενη μοτο ειναι αψογη απο θεμα εμπροσθιου συστηματος σκελετου ψαλιδιου ,κινητηρα χωρις καμμια επισκευη και απολυτος υγειη ολων των αναλωσιμων υλικων λαδια φιλτρα μπουζια λαστιχα καινουργιων, και τη διαβεβαιωση τους οτι η μοτοσυκλετα δεν χρειαζεται ουτε ενα ευρω για το παραμικρο. Ελπιζω αποδειξεις απο τρια διαφορετικα συνεργεια ,επισημα σφραγισμενες απο τους ιδιους να σε φτανουν,για να το παραδεχτεις, τις οποιες εως το βραδυ θα σκαναρω και θα δημοσιευσω ατοφιες τις γνωματευσεις τους,γιαυτο και θα παρακαλουσα τους διαχειριστες να μην κλειδωσουν η σβησουν το θεμα μεχρι να προλαβω να το κανω,για το λογο οτι δεν εχω σκανερ στη δουλεια. Πρεπει επισης να σου πω ,οτι μιλησα τηλεφωνικα με τον συγκεκριμενο μηχανικο, ο οποιος μου ειπε,οτι ουδεποτε σου ειπε τετοια πραγματα,οτι δεν εχει ιδεα περι τινος αναφερεσαι,κ οτι ειναι ολα ψευδη,παρεδεχθει οτι η μοτοσυκλετα,ειναι καλη και μου ειπε οτι περαν απο αυτο δεν σου ειπε τιποτε,αλλο. Πρεπει λοιπον να δωσεις εξηγεισεις στον κοσμο,γιατι αυτη η επιθεση σε εμενα,και ποιανου σκοπους εξυπηρετεις,διοτι εδω πλεον μιλαμε ανοιχτα για συκοφαντικη δυσφημιση. Ελπιζω τωρα και ο κοσμος να καταλαβει γιατι η απαντησεις μου σε πολλα σημεια δεν ηταν καθως πρεπει,γιατι το αδικο επνιγε εμενα ,και οχι εσενα. Ελπιζω ακομη με αυτες τις κινησεις μου να καταλαβουν ολοι ,οτι δεν ειμαστε ολοι ιδιοι,υπαρχουμε και ανθρωποι που ζουμε για τη μοτοσυκλετα και λεμε ακομα αληθεια,Εστω και εαν εχουμε μεινει λιγοι..... Καλα.Ερχομαι απο το μαγαζι σου οχι για τραμπουκισμο γιατι μολις μιλησα με τον μηχανικο και μου ειπε πως στο τηλεφωνο δε σου την αληθεια γιατι δεν ειχε το ελευθερο απο εμενα . Τα λεμε σε λιγο . Μήπως γι'αυτό Ριχάρδε δεν ήθελες με τίποτα να πεις το όνομα του μηχανικού με την ίδια ευκολία που είπες το όνομα του μαγαζάτορα;;; Μήπως τελικά κάποιο λάκο έχει η φάβα και άλλα είναι τα κίνητρα του ποστ σου;;; Μήπως τελικά ήρθε η ώρα να ζητήσεις από όλους μας (και κυρίως από τον μαγαζάτορα)μια συγγνώμη;;; Τωρα που εχω το ελευθερο απο τον μηχανικο και εκεινος απο εμενα θα λυθουν ΟΛΑ πολυ ωριμα . Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2011 Καλα.Ερχομαι απο το μαγαζι σου οχι για τραμπουκισμο γιατι μολις μιλησα με τον μηχανικο και μου ειπε πως στο τηλεφωνο δε σου την αληθεια γιατι δεν ειχε το ελευθερο απο εμενα . Τα λεμε σε λιγο . Πάντως, μηχανικός που να θέλει το ελεύθερο απο σένα για να πει την αλήθεια, μου ακούγεται "κάπως"................ όπως άλλωστε και το όλο θέμα που σήκωσες........ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες