Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2011 Αυτη την Πεμπτη τι λετε να τα πουμε απο κοντα;;;; καιρο εχουμε, υπαρχουν και 2-3 που θελουν τα τελευταια ημερολογια οπως και καποιος που το ξεχασε την προυγουμενη φορα γκουχουγκουχου...ονοματα δε λεμε...η ηλικια βλεπετε.. :D Κλασσικα κατα της 20:30 η ωρα εκει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2011 (τροποποιήθηκε) Μεσα για να παρω και το ημερολογιο. :D Θανο εχεις πμ. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 28 , 2011 από τον Niar Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2011 Αι γουιλ μπι δεαρ μαι μαν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2011 MEΣΑΑΑΑΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2011 :aggressive: ....καλά περνάτε ! :ranting: :ranting: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2011 παρον φιλοι μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2011 λογικα θα εχω και το ducati Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Attreidis 766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2011 μέσα εκτός απροόπτου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2011 την πέμπτη έχει η εταιρία ουζο-θαλασσινο-κατάσταση... Αν δεν πάω ψήνομαι να έρθω...αλλά που είναι ρε παιδιά; Από μεταμόρφωση θα έρθω... Μη μου βάλετε χάρτες και μ@λακίες...δεν βοηθάνε... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2011 την πέμπτη έχει η εταιρία ουζο-θαλασσινο-κατάσταση... Αν δεν πάω ψήνομαι να έρθω...αλλά που είναι ρε παιδιά; Από μεταμόρφωση θα έρθω... Μη μου βάλετε χάρτες και μ@λακίες...δεν βοηθάνε... :D Στο Χαλάνδρι έιναι μέσα σε κάτι γαμόστενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2011 Στο Χαλάνδρι έιναι μέσα σε κάτι γαμόστενα Ευχαριστώ πολύ Αντρέα... Μη γίνεις ξεναγός... :D Ρε συ πατάπιε...από νέα ιωνία δεν είσαι;; να συναντηθούμε κάπου εκεί στον ηλεκρικό...καρφούρ...κάπου;; Εε φανταστικέ πατάπιε;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2011 Τελικα αυτοι που ειναι να παρουν τα τελευταια ημερολογια ποσταρανε πρωτοι πρωτοι βλεπω... :D Αντε παιδες να μεζευτουμε να τα πουμε, καιρο εχουμε.. :D Το μαγαζι ειναι στην Ζωοδοχου πηγης 45 στο Χαλανδρι, κατω απο το νομισματοκοπειο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thetreeoflife 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2011 Τελικα αυτοι που ειναι να παρουν τα τελευταια ημερολογια ποσταρανε πρωτοι πρωτοι βλεπω... :D Αντε παιδες να μεζευτουμε να τα πουμε, καιρο εχουμε.. :D Το μαγαζι ειναι στην Ζωοδοχου πηγης 45 στο Χαλανδρι, κατω απο το νομισματοκοπειο.. υπόγειο είναι;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2011 Ίσως έρθω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2011 Ρε συ πατάπιε...από νέα ιωνία δεν είσαι;; να συναντηθούμε κάπου εκεί στον ηλεκρικό...καρφούρ...κάπου;; Εε φανταστικέ πατάπιε;; Με μεγαλη μου χαρα.... μονο που εγω λογω υποχρεωσεων παω γυρω στις 9.30. Αμα δεν σε πειραζει εγω δεν εχω κανενα προβλημα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DinosDeli 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2011 Ισως τα καταφέρω και εγώ, να δούμε τι θα πει και η γυναίκα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2011 Μπορει να περασω για καμια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2011 Δουλευω βραδυ εκεινη την μερα, εκτος και αν αλλαξω το προγραμμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2011 Δουλευω βραδυ εκεινη την μερα, εκτος και αν αλλαξω το προγραμμα ε αλλαξε τα πραγματα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2011 εγω σχολαω 21:15 μεχρι να ερθω με το μτρο Αγ.Παρασκυη πες 10 παρα θα περασω εαν ειναι να πω ενα γεια και θα φυγω αμεσως ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2011 Δουλευω βραδυ εκεινη την μερα, εκτος και αν αλλαξω το προγραμμα Το εχεις αλλαξει ηδη κ δεν το ξερεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2011 Το εχεις αλλαξει ηδη κ δεν το ξερεις Εσύ που δεν πρόκειται να έρθεις τι επεμβαίνεις? εεε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2011 Το εχεις αλλαξει ηδη κ δεν το ξερεις Ποιο; Μηπως ξερεις κατι που δεν ξερω; Σοβαρα τωρα, θα προσπαθησω να αλλαξω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2011 Να ετοιμάσω τραπέζια και τα σχετικά; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
al_tzamp 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2011 Πιστεύω οτι ήρθε ο καιρός να σας δώ και από κοντά! Θα τα πούμε εκεί... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες