spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 ΕΛΕΟΣ ΠΑΙΔΙΑ.Εδω ειμαστε σε ενα forum με βαση την αγαπη μας για την μοτοσυκλετα χωρις περιορισμους που εχουν σαν βαση το ιδεολογικο υποβαθρο του καθενος.Καταριομαστε ανθρωπους και απο τις δυο πλευρες οι οποιοι μπορουν και ειναι μελη του forum.Tρεμω στην ιδεα δηλαδη και το απευχομαι ταυτοχρονα,να βρεθει καποιος απο τις δυο πλευρες στην ενοτητα 'δηλωση ατυχηματων' και να εχουμε εκφρασεις του στυλ 'ΨΩΦΑ ΡΕ ΑΝΑΡΧΙΚΕ' Η'ΨΩΦΑ ΡΕ ΚΩΛΟΜΠΑΤΣΕ'......Δεν ανηκω σε καμμια απο τις δυο πλευρες αλλα δεν θα ηθελα να παθει κανενας τους τιποτα ειτε στην δουλεια τους ειτε στην βολτα τους ειτε εκφραζωντας την ιδεολογια τους..... Παλι τα ιδια...Ειμαστε στην OFF TOPIC γειτονια του φορουμ....Για αυτο και υπαρχουν ανεκδοτα ειδησεις, (φωτος με γκομενες :P) κλπ..Οπως και πολιτικα. Εφ'οσον δεν σε απασχολει το θεμα μπορεις απλα να μην το διαβαζεις..οπως φανταζομαι θα εκανες και με καποιον που ηθελε να τουρμπησει το παπι του... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Όταν βλέπεις μια εικόνα βίας από όποια πλευρά και αν προέρχεται,σου δημιουργεί και τα ανάλογα συναισθήματα. Ίσως παρεκτραπείς.Ίσως μιλήσεις άσχημα.Ίσως προσβάλλεις πρόσωπα και ιδιότητες. Στην πραγματικότητα όμως(θέλω να πιστεύω)κανείς μας δεν εύχεται το θάνατο κανενός. Εγώ τουλάχιστον μπορεί να σιχτιρίζω τον υποτιθέμενο αντίπαλο αλλά μέχρι εκεί. Και όπως είπε και ο Θεόδωρος(κοίτα να δεις που κάπου συμφωνούμε),όλους μας κάποιοι μας περιμένουν σπίτι(μανάδες,γυναίκες,παιδιά)! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
1200GT 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Όταν βλέπεις μια εικόνα βίας από όποια πλευρά και αν προέρχεται,σου δημιουργεί και τα ανάλογα συναισθήματα. Ίσως παρεκτραπείς.Ίσως μιλήσεις άσχημα.Ίσως προσβάλλεις πρόσωπα και ιδιότητες. Στην πραγματικότητα όμως(θέλω να πιστεύω)κανείς μας δεν εύχεται το θάνατο κανενός. Εγώ τουλάχιστον μπορεί να σιχτιρίζω τον υποτιθέμενο αντίπαλο αλλά μέχρι εκεί. Και όπως είπε και ο Θεόδωρος(κοίτα να δεις που κάπου συμφωνούμε),όλους μας κάποιοι μας περιμένουν σπίτι(μανάδες,γυναίκες,παιδιά)! ΜΠΡΑΒΟ.Αυτη ειναι απαντηση μοτοσυκλετιστη,ο θυμος εστω και στιγμιαιος δεν οδηγει πουθενα..... Παλι τα ιδια...Ειμαστε στην OFF TOPIC γειτονια του φορουμ....Για αυτο και υπαρχουν ανεκδοτα ειδησεις, (φωτος με γκομενες :P) κλπ..Οπως και πολιτικα. Εφ'οσον δεν σε απασχολει το θεμα μπορεις απλα να μην το διαβαζεις..οπως φανταζομαι θα εκανες και με καποιον που ηθελε να τουρμπησει το παπι του... ΣΤΟ FORUM επιτρεπεται να ειμαι;Αν καταλαβες απο οσα εγραψα αυτο μονο τοτε σου ζητω συγγνωμη...... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Παλι τα ιδια...Ειμαστε στην OFF TOPIC γειτονια του φορουμ....Για αυτο και υπαρχουν ανεκδοτα ειδησεις, (φωτος με γκομενες :P) κλπ..Οπως και πολιτικα. Εφ'οσον δεν σε απασχολει το θεμα μπορεις απλα να μην το διαβαζεις..οπως φανταζομαι θα εκανες και με καποιον που ηθελε να τουρμπησει το παπι του... ωρε μια κουβεντα ειπε ο ανθρωπος....και εδω που τα λεμε εχει και τα δικια του!το παραγαμεισαμε το θεμα!αφου εχουμαι διαφορετικες αποψεις και δεν προκειται ποτε να συμφωνησουμαι μεταξυ μας ολο και το συνεχιζουμαι! εγω εχω πει 10 φορες να σταματησω την αντιπαραθεση αλλα δεν με αφηνετε να αγιασω! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Όταν βλέπεις μια εικόνα βίας από όποια πλευρά και αν προέρχεται,σου δημιουργεί και τα ανάλογα συναισθήματα. Ίσως παρεκτραπείς.Ίσως μιλήσεις άσχημα.Ίσως προσβάλλεις πρόσωπα και ιδιότητες. Στην πραγματικότητα όμως(θέλω να πιστεύω)κανείς μας δεν εύχεται το θάνατο κανενός. Εγώ τουλάχιστον μπορεί να σιχτιρίζω τον υποτιθέμενο αντίπαλο αλλά μέχρι εκεί. Και όπως είπε και ο Θεόδωρος(κοίτα να δεις που κάπου συμφωνούμε),όλους μας κάποιοι μας περιμένουν σπίτι(μανάδες,γυναίκες,παιδιά)! ρε φιλε με εσενα τι θα γινει?εκει που λεω παναγια μου ετουτος εδω και αν γερασε και αν ασπρεισαν τα μαλια του ουτε την γνωση αλλαξε ουτε και την κεφαλη του ,μου τα ανατρεπεις ολα!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Ωραια, βασικα πιστευω αναλυθικε μεχρι τελους το θεμα.. δεν το αφηνουμε να παμε παρακατω; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Μακαρι,ειλικρινα μακαρι να ειχα ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ελευθερο χρονο στη ζωη μου σαν εσας για να ασχολιομουν με τη πολιτικη... Δεν προλαβαινουμε να κατουρησουμε,δεν προλαβαινουμε να κοιμηθουμε,δεν προλαβαινουμε να δουμε την αρραβωνιαρα,δεν προλαβαινουμε να κανουμε κακα,κ αλλοι trollαρουν ολη μερα τον μπατσο με τους διαδηλωτες. Απιστευτο.Το μονο που ξερω εγω ειναι πως παντα καποιοι υπηρετουν το συστημα.Αυτη τη στιγμη αυτοι λεγονται ΕΛ.ΑΣ. Μεθαυριο θα εφευρεθουν ρομποτακια που θα καταστελλουν καθε πορεια κ θα αποκαταστουν τη ταξη. Ρομποτακια που ουτε θα ζοριζονται να αναπνεουν τις χημειες που αμολανε,που δεν θα καιγονται απο molotov,που δεν θα ανοιγει το κεφαλι τους απο πετρα,που δεν θα μελανιαζουν οταν τα κοπανανε με λοστους. Αρα η Μοναδα Αποκαταστασης Ταξης (ΜΑΤ) δεν θα χρειαζεται λογω υπαρξης Αυτα απο εναν κακομοιρη σαν εμενα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Ωραια, βασικα πιστευω αναλυθικε μεχρι τελους το θεμα.. δεν το αφηνουμε να παμε παρακατω; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 ΣΤΟ FORUM επιτρεπεται να ειμαι;Αν καταλαβες απο οσα εγραψα αυτο μονο τοτε σου ζητω συγγνωμη...... Μαλον δεν καταλαβες το υφος μου,που ειναι ακρος φιλικο.Απλα ειπα οτι εφ'οσον δεν σας απασχολει ενα θεμα απλα δεν το διαβαζετε.Οπως εγω για παραδειγμα δεν θα εμπαινα σε μια κουβεντα για παπια, ετσι εσεις δεν εχετε θεμα με τα πολιτικα?Δεν ειπα να μην πεις τη γνωμη σου η κατι αντιστοιχο,αλλα μην κραζετε για την υπαρξη off-topic θεματων απο τη στιγμη π ειναι στο Off-topic σημειο του φορουμ. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 και τι καιρο θα εχει αυριο?σκατοκαιρο!αντε να φτιαξει να παμε καμια βολτα,να φαμε και καμια γουρνοπουλα λιγο καλαματιανο παστο με χορτα και αρμη να στανιαρουμαι πριν μας πιαει η χρεοκοπια!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2011 Όταν βλέπεις μια εικόνα βίας από όποια πλευρά και αν προέρχεται,σου δημιουργεί και τα ανάλογα συναισθήματα. Ίσως παρεκτραπείς.Ίσως μιλήσεις άσχημα.Ίσως προσβάλλεις πρόσωπα και ιδιότητες. Στην πραγματικότητα όμως(θέλω να πιστεύω)κανείς μας δεν εύχεται το θάνατο κανενός. Εγώ τουλάχιστον μπορεί να σιχτιρίζω τον υποτιθέμενο αντίπαλο αλλά μέχρι εκεί. Και όπως είπε και ο Θεόδωρος(κοίτα να δεις που κάπου συμφωνούμε),όλους μας κάποιοι μας περιμένουν σπίτι(μανάδες,γυναίκες,παιδιά)! Συμφωνώ σε αυτό. Αν και πιστεύω οτι όποιος έχει ζήσει διάφορες καταστάσεις, προφανώς τα βλέπει διαφορετικά. Κανείς μας δεν ξύπνησε και είπε μια μέρα, ααα θα αρχίσω να μισώ τους μπάτσους από σήμερα. Οι θέσεις και οι απόψεις του καθενός πηγάζουν από τις εμπειρίες του και τις γνώσεις του. Απλά αυτό που θέλω να πω είναι οτι είμαι σίγουρος πως όσοι υποστηρίζουν την αστυνομία και τη στάση της (τουλάχιστον) στις πορείες, απλά δεν έχει κατέβει σε (ΣΧΕΔΟΝ) καμία. Και gs, επειδή εσύ είσαι αυτός που κατά κύριο λόγο εκφράζει τέτοιες απόψεις, πες μου αν κάνω λάθος, αλλά είμαι σίγουρος οτι πχ. στην πορεία την προχθεσινή, όπως και σε αυτήν της 15ης Δεκέμβρη πέρυσι δεν ήσουνα εκεί. Δεν το λέω για να σε προσβάλλω, το λέω για να σου πω πως σίγουρα αυτός που είναι εκεί, τα βλέπει καλύτερα από αυτόν που του τα λένε. Και τόσα χρόνια έχουν δει πάρα πολλά πράγματα τα μάτια μου που δεν πρόκειται να με κάνουν να αλλάξω γνώμη. Από μαθήτριες που τις χτυπάνε αλύπητα με το γκλομπ ανάποδα(ωστέ να έχουν τη μεταλλική πλευρά μπροστά και όχι αυτή του καουτσούκ), από ξύλο σε συνταξιούχους, από...από...από... Τα παραδείγματα που ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ, δεν μου τα περιγράψανε, είναι πάρα πολλά! Και γμώ το κέρατό μου είμαι ακόμα 23 χρονών και μάλιστα δε θεωρώ τον εαυτό μου από του πλέον ενεργούς... Καταδικάστηκαν γνωστοί μου σε δίκες που είχαν μόνο ως μάρτυρες κατηγορίας ΜΠΑΤΣΟΥΣ! Και ΝΑΙ, ήμουνα εκεί και ξέρω οτι δεν έγιναν έτσι τα πραγμάτα και οι αστνομικοί λένε ψέματα. Αυτό δείχνει παρα πολλά. Ξεχάσαμε μου φαίνεται υποθέσεις όπως τα πράσινα σταράκια, τη ζαρντινιέρα, το φοιτητή με τις πυτζάμες κτλ... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2011 O Θεόδωρος βέβαια είχε πει και "φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους"... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2011 Ενω μπορουν να πανε αναρχικοι στη ΓΑΔΑ να μοιραζουν φυλλαδια και να τους αναλυουν το μανιφεστο τους.. Ουτε το ενα θα γινει ποτε, ουτε το αλλο καλα αυτο ειναι τωρα επιχείρημα?? συγκρινεις την ασυλια και ελευθερια λογου στο Πανεπιστημιο με την Γαδα??? ελεος με αυτα που ακουω το πανεπιστημιο εχει ασυλια υποτιθετε για προστασια του Ελευθερου λογου η Γαδα εχει?? φασισμος στα πανεπιστημια πρεπει να σταματησει καποια στιγμη απο αριστερους και δεξιους.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ratamahatta 581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2011 Η ζαρντινιέρα!!!! +10000000000000 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2011 Συμφωνώ σε αυτό. Αν και πιστεύω οτι όποιος έχει ζήσει διάφορες καταστάσεις, προφανώς τα βλέπει διαφορετικά. Κανείς μας δεν ξύπνησε και είπε μια μέρα, ααα θα αρχίσω να μισώ τους μπάτσους από σήμερα. Οι θέσεις και οι απόψεις του καθενός πηγάζουν από τις εμπειρίες του και τις γνώσεις του. Απλά αυτό που θέλω να πω είναι οτι είμαι σίγουρος πως όσοι υποστηρίζουν την αστυνομία και τη στάση της (τουλάχιστον) στις πορείες, απλά δεν έχει κατέβει σε (ΣΧΕΔΟΝ) καμία. Και gs, επειδή εσύ είσαι αυτός που κατά κύριο λόγο εκφράζει τέτοιες απόψεις, πες μου αν κάνω λάθος, αλλά είμαι σίγουρος οτι πχ. στην πορεία την προχθεσινή, όπως και σε αυτήν της 15ης Δεκέμβρη πέρυσι δεν ήσουνα εκεί. Δεν το λέω για να σε προσβάλλω, το λέω για να σου πω πως σίγουρα αυτός που είναι εκεί, τα βλέπει καλύτερα από αυτόν που του τα λένε. Και τόσα χρόνια έχουν δει πάρα πολλά πράγματα τα μάτια μου που δεν πρόκειται να με κάνουν να αλλάξω γνώμη. Από μαθήτριες που τις χτυπάνε αλύπητα με το γκλομπ ανάποδα(ωστέ να έχουν τη μεταλλική πλευρά μπροστά και όχι αυτή του καουτσούκ), από ξύλο σε συνταξιούχους, από...από...από... Τα παραδείγματα που ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ, δεν μου τα περιγράψανε, είναι πάρα πολλά! Και γμώ το κέρατό μου είμαι ακόμα 23 χρονών και μάλιστα δε θεωρώ τον εαυτό μου από του πλέον ενεργούς... Καταδικάστηκαν γνωστοί μου σε δίκες που είχαν μόνο ως μάρτυρες κατηγορίας ΜΠΑΤΣΟΥΣ! Και ΝΑΙ, ήμουνα εκεί και ξέρω οτι δεν έγιναν έτσι τα πραγμάτα και οι αστνομικοί λένε ψέματα. Αυτό δείχνει παρα πολλά. Ξεχάσαμε μου φαίνεται υποθέσεις όπως τα πράσινα σταράκια, τη ζαρντινιέρα, το φοιτητή με τις πυτζάμες κτλ... Καλέ μου Guru,ποιο πολύ για σένα το έγραψα αυτό. Και με την απάντηση σου έβαλες τα πράγματα στη σωστή τους θέση. Δεν θα ήθελα προσωπικά εσένα να σε καταδικάσει όλο το φόρουμ για μια παρορμητική σου πρόταση,μια και στη γραφή σου αναλύοντας όσο μπορώ το χαρακτήρα σου,βλέπω εμένα στα 23 μου. Λίγο μεγαλύτερος ήμουν το 95 όταν μέσα στο μίσος μου και την επιθυμία μου για εκδίκηση,έζησα τα γεγονότα του πολυτεχνείου εκείνης της χρονιάς.Το κόβω εδώ αυτό. Θα είμαι πάντα για όσο με βαστάν τα πόδια μου στον αγώνα για ελευθερία,για ένα κράτος δικαίου. Αλλά αν φτάσω τον αντίπαλο στον τοίχο θα τον αφήσω.Είναι ο χαρακτήρας μου τέτοιος. Έχω φάει ξύλο,έχω συλληφθεί,αλλά τον θάνατο του βασανιστή μου δεν τον εύχομαι. Ίσως μεγάλωσα,ίσως κιότεψα.Ίσως.................. Θα κάτσω λίγο πιο πίσω.Αλλά θα είμαι εκεί. Έρχονται δύσκολες μέρες.Εγώ είμαι έτοιμος. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2011 θυμήθηκα τώρα ενα περιστατικό που είχα δεί στο ντοκιμαντέρ του michael moore: capitalism a love story που στα μεσα του 20ου αιώνα στην αμερική όταν οι εργάτες ενός εργοστασίου έκαναν κατάληψη του χώρου γιατί οι εργοδότες τους είχαν πηδή%#@ει σε καποια δικαιώματα (δεν θυμάμαι καθόλου λεπτομέρειες). οι εργοδότες έκαναν χρήση των αστυνομικών δυνάμεων συν ατόμων τύπου κουκουλοφόρων για δολιοφθορά (όπως γίνεται και εδώ). το απίστευτο είναι ότι οι εργαζόμενοι έστειλαν επιστολή στον τότε πρόεδρο (που επίσης δεν θυμάμαι αλλα ήταν πρόεδρος με αρχίδια και σωστός στις υποχρεώσεις του) και μετά απο μία μέρα έσκασαν στρατιωτικές δυνάμεις και με τεθωρακισμένα και περιφρούρησαν όλο το εργοστάσιο υπερασπιζόμενοι τους διαδηλωτές! ακόμα και η αστυνομία δεν μπορούσε να πλησιάσει ούτε να κάνει τίποτα. είχαν μείνει με ανοιχτό στόμα. το "σύστημα" είχε φάει μια γερή ήττα. οι εργοδότες αναγκάστηκαν να συνθηκολογήσουν, και απο τότε οι εργαζόμενοι φορολογούμενοι συνειδητοποίησαν ότι μπορούσαν να κάνουν χρήση των συνταγματοικών δικαιωμάτων τους. αυτά βέβαια με την προυπόθεση οτι υπάρχουν πολιτικά πρόσωπα με τσίπα πάνω τους που μπορούν να διατάξουν, και να ορίσουν καταστάσεις, και να μείνουν στην συνείδηση των πολιτών. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2011 Δεν θέλω να ξαναβάλω "φωτιά" στο θέμα, ο καθένας έχει τις απόψεις του που πηγάζουν απο τα βιώματα του, την πληροφόρηση του και τον χαρακτήρα του. Και όπως δεν συμφωνώ με το κυνηγητό των διαδηλωτών με τα μηχανάκια, το ίδιο δεν συμφωνώ και με το κάψιμο του αστυνομικού, μαγαζιών, αυτοκινήτων και γενικά περιουσίας πολιτών. Άλλωστε έχουμε θύμα αυτής της πρακτικής και εδώ, ανάμεσά μας, που του έκαψαν μηχανή και αμάξι στην πυλωτή. Για σκεφτείτε λίγο να ήσασταν εσείς στην θέση του. Έχω λοιπόν δύο ερωτήσεις: Όταν κυκλοφορείς με μολότοφ στα σακίδια , πας σε πορεία για να διαμαρτυρηθείς, ή πάς "έτοιμος" για επεισόδια; Και παρακαλώ, μην απαντήσετε πως πάνε έτσι γιατί γνωρίζουν εκ των προτέρων πως θα γίνουν ταραχές. Με το ίδιο σκεπτικό τότε, και οι αστυνομικοί τους κυνηγάνε με τα μηχανάκια γιατί ξέρουν πως θα τους πετάξουν μολότοφ. Και τα δύο σκεπτικά είναι αστεία και διαιωνίζουν τον φαύλο αυτό κύκλο. Δεύτερο: όσο η προσοχή της κοινή γνώμης είναι στραμμένη σε αυτά (και άλλα) τραγικά, όπως πχ τα άλλα επεισόδια στο ποδόσφαιρο, και όσο τρωγόμαστε μεταξύ μας σαν λαός, ξέρετε τί και πόσα νομοσχέδια που μας βυθίζουν ακόμα περισσότερο στα τάρταρα και ξεπουλάνε την πατρίδα μας, έχουν ψηφιστεί. Και κάτι τελευταίο: Η τυφλή βία δεν είναι λύση. Με το να κάψεις έναν αστυνομικό, ή ένα μαγαζί ή ένα αμάξι ή μια μηχανή, το μόνο που κάνεις είναι να προκαλέσεις πόνο και δυστυχία στον συμπολίτη σου, τίποτε άλλο. -Υπάρχει αλήθεια κανείς που πιστεύει πως επειδή κάηκε ο συγκεκριμένος αστυνομικός, πόνεσε ο προϊστάμενός του, ή ο αρμόδιος υπουργός; Χα, ας γελάσω............... -Υπάρχει κανείς που πιστεύει πως όταν κάψανε την μηχανή και το αμάξι του Δημήτρη, πόνεσε κάποιος άλλος εκτός απο τον Μήτσο και τους περί αυτόν; Και αντί να παροτρύνουμε να ψάξετε την πινακίδα και να βρείτε ποιός ήταν ο οδηγός της μηχανής, θα παρότρυνα να ψάξετε πού τρώει ο τάδε υπουργός, πού πίνει το ουϊσκάκι του ο δείνα υφυπουργός, πού πάει διακοπές ο τάδε ξεπουλημένος αρχισυνδικαλιστής, ποιά είναι η διεύθυνση του αγορασμένου απο τις μίζες των υποβρυχίων νεοκλασσικού, και σε όλους αυτούς να πάμε και να δείξουμε την δυσαρέσκεια μας. Και φυσικά να φροντίσουμε με την ψήφο μας να μην ξαναδούνε βουλευτικό έδρανο (και την εξ αυτού εκπορευόμενη ασυλία). 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2011 Και αντί να παροτρύνουμε να ψάξετε την πινακίδα και να βρείτε ποιός ήταν ο οδηγός της μηχανής, θα παρότρυνα να ψάξετε πού τρώει ο τάδε υπουργός, πού πίνει το ουϊσκάκι του ο δείνα υφυπουργός, πού πάει διακοπές ο τάδε ξεπουλημένος αρχισυνδικαλιστής, ποιά είναι η διεύθυνση του αγορασμένου απο τις μίζες των υποβρυχίων νεοκλασσικού, και σε όλους αυτούς να πάμε και να δείξουμε την δυσαρέσκεια μας. Και φυσικά να φροντίσουμε με την ψήφο μας να μην ξαναδούνε βουλευτικό έδρανο (και την εξ αυτού εκπορευόμενη ασυλία). Εκει πονταρουν Παναγιωτη και ολοι οι πολιτικοι...στο γεγονος οτι σκοτωνονται μεταξυ τους ολοι για μαλακιες ,αλλά ενα σκαλι πιο κατω απο αυτους.Κι αυτοι συνεχιζουν ακαθεκτοι να μας εχουν γραμμενους Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2011 ναι κι ο κοσμος διοχευτευει την αντιπαλοτητα/εχθρα στην αστυνομια κι οχι στους φταιχτες Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2011 ναι κι ο κοσμος διοχευτευει την αντιπαλοτητα/εχθρα στην αστυνομια κι οχι στους φταιχτες Μα η Αστυνομια βολευε και βολευει και θα βολευει αφανταστα ενα Πολιτικο συστημα,εξυπηρετωντας το αφανταστα!Διοτι αποτελει το φραγμο αναμεσα στον Πολιτη και στον Πολιτικο.Εως εκει σταματαει η αντιδραση του κοσμου συνηθως,που νομιζοντας την αστυνομια ως προστατη του Κρατουςκαι οργανο εξασκησης Πολιτικης βιας,βαλλει εναντιον της.Αφηνοντας ομως ανεγγιχτους αυτους που ριχνουνε το δολωμα για να μην ενοχλουνται απο κανενα!Ο Πολιτικος "δειχνει" τον Αστυνομικο στον Πολιτη. Κι ο Πολιτης τσιμπαει και μενουν οοοολοι ευτυχισμενοι οτι χτυπησανε το συστημα και την πολιτικη εξαθλιωση...Ομως η εικονα επι πραγματικου ειναι λιγο διαφορετικη Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2011 Οταν η αστυνομια δηλωνει εμπρακτα τη στηριξη των φταιχτων?Εχει αποδειχθει η προστασια του κρατους.Γιατι οι πορειες συκγρουονται με αυτους?Γιατι οι Μοναδες Αποκαταστασης Ταξης ριχνουν χημικα?Αν ηταν με τον κοσμο και επαιρναν χαμπαρι θα επιαναν κ αυτοι εναν εναν απο τους μεγαλους κ θα τους σαπιζαν(οπως καθε πολιτης που βλεπει οτι του τα παιρνουν καθε μερα).Αλλα οχι, γιατι ειναι σκυλια τους.Καλοτα'ισμενα και με μπολικη πλυση εγκεφαλου στις μπατσοσχολες και στη δουλεια τους. Αυτοι μισουν τον κοσμο που δρα εναντια στη σκατοκατασταση..Αλλα υποτιθεται αυτοι ειναι με την εξουσια και αν του πεταξεις τη μολοτοφ εισαι κανιβαλος και αυτος εργαζομενος ανθρωπος. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2011 Οταν η αστυνομια δηλωνει εμπρακτα τη στηριξη των φταιχτων?Εχει αποδειχθει η προστασια του κρατους.Γιατι οι πορειες συκγρουονται με αυτους?Γιατι οι Μοναδες Αποκαταστασης Ταξης ριχνουν χημικα?Αν ηταν με τον κοσμο και επαιρναν χαμπαρι θα επιαναν κ αυτοι εναν εναν απο τους μεγαλους κ θα τους σαπιζαν(οπως καθε πολιτης που βλεπει οτι του τα παιρνουν καθε μερα).Αλλα οχι, γιατι ειναι σκυλια τους.Καλοτα'ισμενα και με μπολικη πλυση εγκεφαλου στις μπατσοσχολες και στη δουλεια τους. Αυτοι μισουν τον κοσμο που δρα εναντια στη σκατοκατασταση..Αλλα υποτιθεται αυτοι ειναι με την εξουσια και αν του πεταξεις τη μολοτοφ εισαι κανιβαλος και αυτος εργαζομενος ανθρωπος. Στην έκφραση διαφωνούμε, όχι στην σκέψη. Απλά χτυπώντας τους αστυνομικούς,είναι σαν να χτυπάς το σαμάρι αντί για τον γάιδαρο. Ο "γάιδαρος", οι εκάστοτε κυβερνώντες, δεν πολυνοιάζονται για το ξύλο που πέφτει, για τις ζημιές που γίνονται, για τις περιουσίες που καταστρέφονται (είτε είναι ιδιωτικές, είτε κρατικές, δηλαδή πάλι δικές μας), είναι αποδεδειγμένα παχύδερμα και αναίσθητοι. Το μόνο που θα τους πονέσει είναι όταν η δυσαρέσκεια του κόσμου κατευθυνθεί ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ πλέον σε αυτούς, όταν δεν θα μπορούν να βολτάρουν και να περιδρομιάζουν αμέριμνοι στα επώνυμα στέκια, και όταν θα χάσουν τα προνόμια, τους παχυλούς μισθούς, τις αβάντες, την προστασία (και την ασυλία) της καρέκλας. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2011 Οταν η αστυνομια δηλωνει εμπρακτα τη στηριξη των φταιχτων?Εχει αποδειχθει η προστασια του κρατους.Γιατι οι πορειες συκγρουονται με αυτους?Γιατι οι Μοναδες Αποκαταστασης Ταξης ριχνουν χημικα?Αν ηταν με τον κοσμο και επαιρναν χαμπαρι θα επιαναν κ αυτοι εναν εναν απο τους μεγαλους κ θα τους σαπιζαν(οπως καθε πολιτης που βλεπει οτι του τα παιρνουν καθε μερα).Αλλα οχι, γιατι ειναι σκυλια τους.Καλοτα'ισμενα και με μπολικη πλυση εγκεφαλου στις μπατσοσχολες και στη δουλεια τους. Αυτοι μισουν τον κοσμο που δρα εναντια στη σκατοκατασταση..Αλλα υποτιθεται αυτοι ειναι με την εξουσια και αν του πεταξεις τη μολοτοφ εισαι κανιβαλος και αυτος εργαζομενος ανθρωπος. βρε συ φιλε ,ετσι εγεινε καποτε κατειργησαν την πολιτικη εξουσια εκαναν αυτο που αυτοι νομιζαν σωστο για επτα χρονια και ο επικεφαλης τοτε συνταγματαρχης εκανε αυτο που εσυ λες! ευτυχως ομως που δεν κανουν αυτο που εσυ λες και σκεπτεσε και υπακουουν στην κοινουβουλευτικη δημοκρατια,στους πολιτικους προισταμενους τους και δεν κανουν οτι του καθενος ερθει στο κεφαλι ......... αν τωρα εσυ νομιζεις οτι ειναι λαθος οι εντολες που παιρνουν απο αυτους που νομιμως τους τις δεινουν αντεδρασε κατα αυτων των πολιτικων και οχι εναντιον αυτων που σεβονται να ειναι πιστοι στο συνταγμα δηλαδη των πολιτσμανων! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2011 αυτων που σεβονται να ειναι πιστοι στο συνταγμα δηλαδη των πολιτσμανων! Δηλαδη ολος ο υπολοιπος κοσμος δεν σεβεται το Συνταγμα; μονο η αστυνομια; δεν λεμε οτι αυτοι ( οι χουλιγκαν) ειναι του συστηματος; παιδια οργανωμενα της αστυνομιας; Αρα ποιο συνταγμα σεβονται; και ειναι πιστοι; Επεισης λεει πουθενα στο Συνταγμα οτι επιτρεπεται να ανεβει πανω με το οχημα του και να χτυπησει διαδηλωτη; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2011 Συμφωνώ σε αυτό. Αν και πιστεύω οτι όποιος έχει ζήσει διάφορες καταστάσεις, προφανώς τα βλέπει διαφορετικά. Κανείς μας δεν ξύπνησε και είπε μια μέρα, ααα θα αρχίσω να μισώ τους μπάτσους από σήμερα. Οι θέσεις και οι απόψεις του καθενός πηγάζουν από τις εμπειρίες του και τις γνώσεις του. Απλά αυτό που θέλω να πω είναι οτι είμαι σίγουρος πως όσοι υποστηρίζουν την αστυνομία και τη στάση της (τουλάχιστον) στις πορείες, απλά δεν έχει κατέβει σε (ΣΧΕΔΟΝ) καμία. Και gs, επειδή εσύ είσαι αυτός που κατά κύριο λόγο εκφράζει τέτοιες απόψεις, πες μου αν κάνω λάθος, αλλά είμαι σίγουρος οτι πχ. στην πορεία την προχθεσινή, όπως και σε αυτήν της 15ης Δεκέμβρη πέρυσι δεν ήσουνα εκεί. Δεν το λέω για να σε προσβάλλω, το λέω για να σου πω πως σίγουρα αυτός που είναι εκεί, τα βλέπει καλύτερα από αυτόν που του τα λένε. Και τόσα χρόνια έχουν δει πάρα πολλά πράγματα τα μάτια μου που δεν πρόκειται να με κάνουν να αλλάξω γνώμη. Από μαθήτριες που τις χτυπάνε αλύπητα με το γκλομπ ανάποδα(ωστέ να έχουν τη μεταλλική πλευρά μπροστά και όχι αυτή του καουτσούκ), από ξύλο σε συνταξιούχους, από...από...από... Τα παραδείγματα που ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ, δεν μου τα περιγράψανε, είναι πάρα πολλά! Και γμώ το κέρατό μου είμαι ακόμα 23 χρονών και μάλιστα δε θεωρώ τον εαυτό μου από του πλέον ενεργούς... Καταδικάστηκαν γνωστοί μου σε δίκες που είχαν μόνο ως μάρτυρες κατηγορίας ΜΠΑΤΣΟΥΣ! Και ΝΑΙ, ήμουνα εκεί και ξέρω οτι δεν έγιναν έτσι τα πραγμάτα και οι αστνομικοί λένε ψέματα. Αυτό δείχνει παρα πολλά. Ξεχάσαμε μου φαίνεται υποθέσεις όπως τα πράσινα σταράκια, τη ζαρντινιέρα, το φοιτητή με τις πυτζάμες κτλ... σε ολα αυτα που λες ,παμπολες φορες τα εχω καταδικασει και για την ζαρτινιερα και για το θανατο του γρηγοροπουλου και οχι μονο εγω αλλα πρωτα απο ολους οι ιδιοι οι αστυνομικοι!!!! η διαφωνια μας ειναι οτι εγω σεβομαι την ανθρωπινη ζωη σαν αξια και δεν με ενδιαφερει αν ειναι μπατσος, αστυνομικος ,εγκληματιας, δολοφονος,κλπ!ειμαι κατα της αυτοδικιας και κατα οποιασδηποτε βιας! και αυτο γιατι πειστευω οτι σε μια δημοκρατια δεν υπαρχουν αδιεξοδα και οι πολιτες την αντιθεση τους στην αδικια μπορουν και εχουν τροπο να την εκφρασουν με ειρηνικο τροπο χωρις να στραφουν εναντιον της ζωης κανενος,της περουσιας του της τιμης τηνς αξιοπρεπειας η η μια ομαδα να στραφει εναντιον της αλλης! ολα αυτα που λες μπορει να συμβαινουν μεχρι καποιο οριο,αλλα δεν μπορω να δεχθω την ακραια σκεψη οτι αστυνομικος παει κατηγορουμενο πολιτη με βαριες κατηγοριες ψευτικες!αν δεχομουν την σκεψη σου αυτη δεν θα επρεπε να σταματω για ελγχο σε κανεναν φοβουμενος οτι την επομενη μερα θα ειμαι κατηγορουμενος! μπορω να δεχθω ομως οτι αυτο μπορει να εχει συμβει σε μεμονομενη περιπτωση και λεω οτι αυτος ο ανθρωπος θελει να του κοψεις τα καραμπαλικια! δεχομαι οτι αναμεσα στους αστυνομικους λειτουργους υπαρχουν και μπατσοι!παρηγορο ομως ειναι που το συνολο τους προσπαθει να τους αποβαλλει απο το σωμα και μαλιστα εχει κανει και μηχανισμο απο τους ιδιους για το σκοπο αυτο το εσωτερικων υποθεσεων! εγω δεν θελω να συμφωνησεις με μενα ,αλλα αντιδρω οταν λεγετε καλος αστυνομικος ειναι ο νεκρος αστυνομικος!σε παρενθεση αυτο βαλτω αν θες....ειναι φασιστικο αυτο[δεν το λεω σε σενα σαν ανθρωπο,ειπαμε δεν γνωριζομαστε μπορει να εισαι γαμω τα ατομα]αλλα αναφερομαι σαν σκεψη που ακουγετε! ουτε και μπορω να δεχθω οτι ας φυγουν απο την κερατεα απο μονοι τους γιατι εκτελουν πολιτικες εντολες διαταγες ,ουτε και οτι να πιασουν αυτους που ξερουμαι οτι τα εφαγαν και να τους σαπισουν στο ξυλο γιατι δεν ειναι η δουλεια τους αυτοι να απονειμουν δικαιοσυνη και ουτε μπορουν οι αστυνομικοι να κανουν οτι αυτοι νομιζουν ,γιατι οπως εγραψα σε εναν αλλο συμφουριτη μου καποτε εγεινε αυτο απο εναν συνταγματαρχη ,κατηργησε την πολιτικη ηγεσια το κοινοβουλιο και την δημοκρατια!εεεε εγω ειμαι αντιθετος σε αυτο!!!!! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες