ΑΛΕΙΤΡΟΥΗΤΟΣ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 Ηρθε παλι ο καιρος να της αλλαξω λαδια και φιλτρο και σκεφτηκα γιάντα να αλλαζω φιλτρο καθε φορα, σιγουρα θα υπαρχει κατι μονιμο, και μετα απο μια ερευνα στο ιντερνετ βρηκα πως υπαρχουν φιλτρα λαδιου τα οποια ειναι μεταλικα και αντι να τα αλλαζεις καθε φορα απλα τα καθαριζεις και μετα το ξαναβαζεις... ομως ειναι λιγο ακριβα... π.χ. αυτο που κανει 40 ευρω... εψαξα και στο ebay και ειναι περιπου στην ιδια τιμη. Εχετε να μου προτεινετε πραμα καλυτερο? Επισης μηπως γνωριζετε καποιο μαγαζι εδω στην αθηνα που να εχει μεταλλικα φιλτρα? ή καλια να βαλω το κανονικο φιλτρο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
radd 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 το φίλτρο λαδιού δεν είναι γιά πειραματισμούς, εγώ βάζω πάντα εργοστασιακό κι έχω την κεφαλή μου ήσυχη. λέω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΕΙΤΡΟΥΗΤΟΣ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 (τροποποιήθηκε) Δεν νομιζω να δημιουργησει καποιο προβλημα... Απο οτι εψαξα και στο Τhumpertalk το εχουν βαλει και αλλοι σε DRZ και δεν ειχαν προβλημα... Να και η συζητηση στο Τhumpertalk: http://www.thumpertalk.com/forum/archive/index.php/t-697690.html Εχει βαλει κανεις εδω μεσα, να μου πει την αποψη του??? Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 από τον ΑΛΕΙΤΡΟΥΗΤΟΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 Ηρθε παλι ο καιρος να της αλλαξω λαδια και φιλτρο και σκεφτηκα γιάντα να αλλαζω φιλτρο καθε φορα, σιγουρα θα υπαρχει κατι μονιμο, και μετα απο μια ερευνα στο ιντερνετ βρηκα πως υπαρχουν φιλτρα λαδιου τα οποια ειναι μεταλικα και αντι να τα αλλαζεις καθε φορα απλα τα καθαριζεις και μετα το ξαναβαζεις... ομως ειναι λιγο ακριβα... π.χ. αυτο που κανει 40 ευρω... εψαξα και στο ebay και ειναι περιπου στην ιδια τιμη. Εχετε να μου προτεινετε πραμα καλυτερο? Επισης μηπως γνωριζετε καποιο μαγαζι εδω στην αθηνα που να εχει μεταλλικα φιλτρα? ή καλια να βαλω το κανονικο φιλτρο? ...μια σίτα μεταλλική όσο μικρό εμβαδό κι αν έχει το άνοιγμα της, πάντα θα υπερτερεί το κανονικό φίλτρο απέναντι της. είναι λάθος οικονομία η μεταλλική σίτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2011 Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Θανάση και θα επισημάνω ότι σε τέτοιες πρωτοβουλίες θα πρέπει νάχουμε το πάνω χέρι και να ελέγχουμε κιόλας την απόδοσή του. Στο φίλτρο λαδιού αυτό είναι αδύνατον όπως το σκέφτομαι (πιθανώς κάποιος άλλος φίλος νάχει κάποια άλλη ιδέα) στο φίλτρο αέρα, μπορούμε να ανοίξουμε το φιλτροκούτι και να δούμε τι δουλειά κάνει. Από το φίλτρο αέρα θα σε ενημερώσω ότι δοκίμασα προσωπικά δύο και τα πλήρωσα και τα δύο. Αποτελέσματα : Φίλτρο αέρα PIPERCROSS (ελπίζω να τόγραψα σωστά) : Το έβαλα στο μηχανάκι και βάζοντάς το διαπίστωσα πως δεν έχει απόλυτη εφαρμογή, μου σκίστηκε στα σημεία που βιδώνουν οι βίδες, τόβγαλα και έκλαψα 45 ευρώ. Άλλος φίλος που τόβαλε στο ίδιο μηχανάκι, δεν του σκίστηκε στην τοποθέτηση αλλά όταν το βγάλαμε για έλεγχο μετά από 1.000 χλμ περίπου διαπιστώθηκε ότι αφ' ενός σκιστηκε και αυτό στα σημεία που βιδώνουν οι βίδες και δυστυχώς (το χειρότερο που μας έπιασε η καρδιά μας όταν τόδαμε) μέσα στο φιλτροκούτι υπήρχαν μικρά (πολύ μικρά) πετραδάκια κ.λ.π. Βγήκε αάμεσα και τούδωσα μαμά δικό μου και έβαλε. Άλλα 45 πεταμένα. Φίλτρο αέρα DNA : Ψάχνοντας βρήκα και αυτό στα 60 ευρώ. Πήγα τόδα, μούκανε καλή εντύπωση, συνεννοήθηκα πως αν δεν εφαρμόζει σωστά (απόλυτα σαν μαμά) θα το πάω πίσω μετά το πάθημα και βάζοντάς το έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος γιατί αυτό εφάρμοζε απόλυτα. Και αυτό βγηκε μετά από 3.000 χλμ σε φίλο που πήρε το ίδιο και κάνει περισσότερα χλμ από μένα που δεν είχα κάνει ούτε 700 και διαπιστώθηκε ότι το φιλτροκούτι ήταν πεντακάθαρο. Άρα πέσαμε διάνα αυτή την φορά. Τα ανέφερα όλα αυτά εκτός θέματος για να σου πώ φίλε μου με αποδείξεις ότι το φίλτρο αέρα είχαμε την δυνατότητα και το ελέγξαμε. Το φίλτρο λαδιού πώς? Άρα πρότασή μου μείνε στο μαμά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gianniskriti 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2011 Με τα λαδια καλυτερα να μην κανεις πειραματισμους ειδικα εφωσον προκειται για μοταρντ που δουλευουν υπερωριες...γνωμη μου βαλε το συμβατικο . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Skin gr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2012 Θα συμφωνησω με τους προηγουμενους βαλε το εργοστασιακο φιλτρο να εχεις ησυχο το κεφαλι σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες