yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 (τροποποιήθηκε) κολλημα κολλημα Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 από τον yamahito Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 (τροποποιήθηκε) τι να κάνουμε, άλλοι έχουμε κολλήματα και άλλοι δεσμούς αίματος με τη χούντα. Κανείς δεν είναι τέλειος! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 από τον zb00p Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 εσυ συνεχως βριζεις και προκαλεις οχι εγω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsadakias 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 Ναι ρε, άμα δεν κάνω λιτανεία την 21η Απριλίου κάτι δεν μου πάει καλά, ρε διαβάζεις τι γράφεις η έχεις χτυπήσει κόκκινο και παραληρείς;;;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_cbf 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 (τροποποιήθηκε) Τοσα link σου δωσα αμα δε σου φτανουν δε φταιω. Το 2ο αρθρο(ο αχταρμας ) λεει αυτο που πιστευει καθε νοημων ανθρωπος. Οτι η χουντα βοηθησε ολες τις μεγαλες ομαδες και λιγο περισσοτερο Ολυμπιακο και ΠΑΟ για να κοιμισει το λαο. Ακομα και σημερα γιατι δεν πιανουν τους χουλιγκαν των γηπεδων. 50 ατομα ισως και λιγοτεροι ειναι σε καθε μεγαλη ομαδα που παρασυρουν τους πιτσιρικαδες και παιζουν τη ζωη τους κορωνα γραμματα σε επεισοδεια. Ολοι γνωστοι....γιατι δεν τους πιανουν? Γιατι βοηθουν την εκαστοτε κυβερνηση να αποπροσανατολιζει την κοινη γνωμη και γιατι εχουν την καλυψη των μεγαλομετοχων καθοτι ειναι οι ιδιωτικοι τους στρατοι. Παρτο χαμπαρι οχι μονο η χουντα αλλα ολες οι κυβερνησεις εχουν χρησιμοποιησει, χρησιμοποιουν και θα συνεχισουν να χρησιμοποιουν το ποδοσφαιρο ως οπιο του λαου. Και το ΠΟΚ ,ο ΠΑΟΚ και ο Αρης ως οι πιο λαοφιλεις ομαδες θα εχουν μεγαλυτερη ευνοια απο τις υπολοιπες ομαδες. Το αρθρο με το Μιραλας το εβαλα γιατι καποιοι μιλουσαν για κατεστημενο του Ολυμπιακου επειδη τιμωρηθηκε η Τουμπα για τα αισχη στο Βολο. Ε λοιπον αν δεν τιμωρηθει ο ΠΑΟΚ και μαλιστα βαρια για αυτο που εγινε με το Μιραλας εγω θα μιλαω για κατεστημενο του ΠΑΟΚ. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 από τον kostas_cbf Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsadakias 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_cbf 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 τι να κάνουμε, άλλοι έχουμε κολλήματα και άλλοι δεσμούς αίματος με τη χούντα. Κανείς δεν είναι τέλειος! Κατσε γιατι τωρα το χοντραινεις. Ξερεις προσωπικα κανενα απο μας ή το γενεαλογικο μας δεντρο και λες οτι εχουμε αιμα χουντικων. Κυριοι mods τι αλλο πρεπει να γραψει για να κανει ενα κρυο μπανακι? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 εσυ συνεχως βριζεις και προκαλεις οχι εγω Συγγνώμη αλλά δεν έβγαλα εγώ το πανό να λέω του ασλανίδη ότι κέρδισε για πάντα την καρδιά του ολυμπιακού κόσμου! Κατσε γιατι τωρα το χοντραινεις. Ξερεις προσωπικα κανενα απο μας ή το γενεαλογικο μας δεντρο και λες οτι εχουμε αιμα χουντικων. Κυριοι mods τι αλλο πρεπει να γραψει για να κανει ενα κρυο μπανακι? Και οι δοσίλογοι έτσι έκαναν, βάζανε την κουκούλα και έδειχναν ποιούς να τιμωρήσει η χούντα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_cbf 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 (τροποποιήθηκε) mods=χουντα δηλαδη? Σε αφηνω στην κοσμαρα σου...Η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα με την παρτι σου Υ.Γ Δεν με ενδιαφερει ποιος απλωσε πανο και τι εκανε και δεν ξερω καν αν ειναι αληθεια αυτο που γραφεις. Σιγουρα ομως δεν το απλωσα το πανο εγω ή καποιο απο τα αλλα παιδια που γραφουν εδω μεσα. Οποτε λιγα το λογια σου... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 από τον kostas_cbf Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsadakias 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 :_stinker: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manos2 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 :_stinker: Πάει σύννεφο λέμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 Πάει σύννεφο λέμε Και τυφλωνει ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panos1313 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 Μπορεί καποιος να διαφωνει με τον τροπο που γραφει ο Ζboop, αλλα με τη ουσια αυτων που γραφει δεν μπορεις να διαφωνισεις ευκολα. Αν καποια μερα ως δια μαγειας οι 3 φυλλαδες σταματουσαν να πουλαν 60000 φυλλα (σε αντιθεση με τα ουτε καν 5000 φυλλα των αλλων ομαδων), χωρις να αναφερθω καν στις "αντικειμενικες" φυλλαδες , τοτε μεγαλη μεριδα του κοσμου (και πολλοι ολυμπιακοι) θα συνειδητοποιουσαν καποια απο αυτα τα πραγματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stpauli 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 Του λες για τη χούντα και τους βάζεις αποκόμματα από εφημερίδες της εποχής και σου λένε για τα επεισόδια την σημερινή εποχή. Λες και ο χουλιγκαν είναι το ίδιο πράγμα με το τσιράκι της Χούντας. Ο Κίτσιος ήταν δεξί χέρι του Ασλανίδη, αλλά τα δάνεια, τους παίχτες και τις τιμές από τον Ασλανίδη, τα έπαιρνε η ομάδα της Χούντας, αυτή ντε που έχτισε και γήπεδο με την ημερομηνία της επαναστάσεως με δάνειο που χάρισε η μερκούρη. Το άλλο άρθρο είναι ένας αχταρμάς που περνάει στο ντούκου τα αίσχη της χούντας για να χαϊδέψει αυτάκια. Ακόμα περιμένω τα ντοκουμέντα της εποχής με την εύνοια του Παναθηναϊκού, ή οποιασδήποτε άλλη ομάδας από τη Χούντα. Αλλιώς μπορείτε να συνεχίσετε να βάζετε μείον και να κρύβεστε. βρε φιλε δεν καταλαβες το νοημα των γραφομενων μου . Να προσπαθησω αλλη μια.....Δεν μιλαω για ΕΥΝΟΙΑ Παναθηναικου ,Ολυμπιακου η αλλων ομαδων μεμονωμενα αλλα για γενικη προωθηση του ποδοσφαιρου (και αλλων αθληματων) και του μικροκοσμου του,για ευνοητους λογους (περι οπιου ο λογος)Αλλωστε τα τροπαια ηταν πιο μοιρασμενα επι χουντας (6 οσφπ, 5- παο, 3 αεκ ,1 αρης κλπ) απο αλλες περιοδους (Κοκαλης ,Βαρδινογιαννης)Αποκτησαν γηπεδα ολοι οι ΤΟΠ 5 η κατωχηρω- θηκαν τα υπαρχοντα (Λεωφορος απο Αρχεπισκοπη , Φιλαδελφεια απο Κτηματικη Δημοσιου ,Ρεντης ΚΛΠ).Το συνθημα ηταν" ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ" οποτε εσυ τι προσπαθεις να αποδειξεις ποιος ηταν χουντικοτερος της χουντας Ε το απεδειξες μπραβο περνα να παρεις το βραβειο σου 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 Μια ζωή κλάψα, από την κορυφή ως τα νύχια!!! Σε κάνα δυό συνεντεύξεις του, ο Μητσοτάκης (φτου - φτου) αναφέρει ότι το '92 είχε πάει ο βαζελογιάννης στον τότε προθυπουργο (ναι τον γκαντέμη) και τον παρακαλούσε να μην δώσει στον Κόκκαλη τον Ολυμπιακο. "Δώσ'του ότι άλλο θέλει, δώσ'του τις τηλεπικοινωνίες, αλλά μην του δώσεις τον Ολυμπιακό" αναφέρει. Από τότε ήταν χεσμένα τα βαζελάκια, καλά την είχαν καταβρεί με τον Ολυμπιακό να παραδέρνει, όπως παραδέρνει και ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή χωρίς διοίκηση, ωραία πράγματα...... Δηλαδή ο Μητσοτάκης έδωσε στον Κόκκαλη τον Ολυμπιακό; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panos1313 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/134572-%CE%9C%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CF%84%CE%BF%CF%86-%CF%83%CE%B5-%CE%B8%CE%AD%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF-%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CF%89%E2%80%A6-%CE%A0%CE%91%CE%9F%CE%9A Οπως προειπα, 60.000 φυλλα οπαδικων εφημεριδων, καποιος πρεπει να τα αγοραζει. Μακαρι ο Ολυμπιακος να ηταν μονο κατεστημενο.Δυστυχως για καποιους οχι-λιγους συνανθρωπους (ναι, στην ιδια κοινωνια ζουμε) ειναι και μια αρρωστημενη νοοτροπια που ως επι το πλειστον μενει ατιμωρητη, για αυτο και επιμενει να εμφανιζεται όλο και πιο ισχυρη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_the_fraud 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2011 Ε λοιπον αν δεν τιμωρηθει ο ΠΑΟΚ και μαλιστα βαρια για αυτο που εγινε με το Μιραλας εγω θα μιλαω για κατεστημενο του ΠΑΟΚ. Φιλαρακι σπας πλακα ετσι;;;; το κερμα στον ρεφ στον αγωνα στο καραισκακη το ειδες; πιο μαγκας ειναι δηλαδη ρε φιλε ο Μαρινακης και θα την βγαλει μονο με χρηματικο προστιμο;;; Μηπως δεν εγιναν και επεισοδια στην φισουνα;;; Μηπως δεν επεσε ουτε ενα καπνογονο σε ολη την διαρκεια του ματς; Και αν ολα αυτα εγιναν, γιατι δεν γραφτηκαν στο φυλλο αγωνα;;; Το καλο της υποθεση ειναι πως θα ξανανεβειτε στην τουμπα για το πρωταθλημα... ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΥΑΛΙΑ ΜΑΓΚΕΣ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsadakias 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2011 Δηλαδή ο Μητσοτάκης έδωσε στον Κόκκαλη τον Ολυμπιακό; Αυτό είπα; απλά λέω ότι τον παρακαλούσε να μην του τον δώσει, πράγμα βέβαια που δεν μπορούσε να κάνει. Οι ΠΑΕ, είναι επιχειρήσεις και δεν μπορεί κανένας πρωθυπουργός να σε εμποδίσει να τις αγοράσεις, παρ' όλα αυτά ο Βαρδινογιάννης το προσπάθησε. (Όπως είναι γνωστό, όλοι οι φραγκάτοι συζητάνε με τον εκάστοτε πρωθυπουργό για τις επενδύσεις που σκοπεύουν να κάνουν κτλ...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_cbf 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2011 Φιλαρακι σπας πλακα ετσι;;;; το κερμα στον ρεφ στον αγωνα στο καραισκακη το ειδες; πιο μαγκας ειναι δηλαδη ρε φιλε ο Μαρινακης και θα την βγαλει μονο με χρηματικο προστιμο;;; Μηπως δεν εγιναν και επεισοδια στην φισουνα;;; Μηπως δεν επεσε ουτε ενα καπνογονο σε ολη την διαρκεια του ματς; Και αν ολα αυτα εγιναν, γιατι δεν γραφτηκαν στο φυλλο αγωνα;;; Το καλο της υποθεση ειναι πως θα ξανανεβειτε στην τουμπα για το πρωταθλημα... ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΥΑΛΙΑ ΜΑΓΚΕΣ. Εγω δε σπαω καμια πλακα ουτε φοραω κοκκινα γυαλια. Αυτο για το κερμα που το ειδες, διαβασες? Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι επεσαν καποιες ψιλες στη φυσουνα. Καπνογονο μεσα στον αγωνιστικο χωρο απο οσο ξερω δεν επεσε. Εχει διαφορα να πεταξεις ενα κερμα ή ενα καπνογονο ή να πεσουν καποιες ψιλες απο το να ριξεις γυαλινο ποτηρι στον αλλον. Δεν νομιζεις? Ο αλλος ρε συ παραλιγο θα εχανε το ματι του. Και καθε φορα η Τουμπα ετσι ειναι για τον Ολυμπιακο ενω Καραισκακη δεν εχει γινει κατι τραγικο και παρα το οτι οι παικτες σας προκαλουν συνεχεια τον κοσμο. Δηλαδη κατ' εσε δεν πρεπει να τιμωρηθει αυτος που πεταξε το ποτηρι? Δεν πηγε να κανει κακο μονο στο Μιραλας αλλα και στον ιδιο τον ΠΑΟΚ γιατι θα ξαναφατε τιμωρια. Ελεος ρε πουστη καθεστε και υπερασπιζεστε τον καθε καφρο. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2011 εγώ θα πω την ατάκα του χοντρο-πάγκαλου. "Μαζί τα φάγαμε" αυτό αφορά τις μεγάλες ομάδες της αθήνας που είναι κατεστημένο στην ελλάδα, ΟΛΕΣ!!! αυτό προχωράει και σε υποομάδες σε κατώτερα στρώματα οπως ο "αφέντης" του χωριού και της επαρχίας κ.ο.κ. νομίζετε δηλαδή ότι ο εργοτέλης δεν θα εχει καλύτερη μεταχείριση με τις υπόλοιπες ομαδες της κρήτης? χα! όπως επίσης ισχύει και στις αλλες εξελιγμένες ποδοσφαιρικά χώρες σε όλον τον κόσμο. στην ισπανία, ιταλία, αγγλία και παντού, οι μεγάλες ομάδες πάντα τυγχάνουν καλύτερης μεταχείρισης απο τους εθνικούς οργανισμούς. μην μου πείτε οχι αν δεν παρακολουθείτε τα πρωταθλήματα. δεν ανέχομαι να μου μιλάνε οι αντίπαλοι καλοβολευτάκιδες μονομερως για δικιά μας καλύτερη μεταχείριση. ειναι τόσο απλό μα κάποιοι συνεχίζουν να κάνουν πως δεν ακούνε. με περίσιο θράσος. απο κει και περα κοιτάμε και αλλα πράγματα, όπως τι μπαλα παιζει η καθε ομάδα. αλλο να εισαι manchester και να παίζεις και γαμώ της μπαλες και κανα δυο "σπρωξίματα" δεν θα σε σώσουν κιολας. και αλλο να σέρνεσαι και να ήσουν στο -18 απο την κορυφή κανονικα ενω εισαι στο -3 και ζωντανος θεωρητικά χαρην διαιτησίας. εκει παιζει μεγάλο ρόλο μάγκες μου. εμενα προσωπικα οταν βλέπω να βοηθούν την ομαδα μου και ετσι να πέρνει το αποτέλεσμα της νίκης, δεν μου αρέσει και το λέω και δεν χαίρομαι για την νίκη. υπάρχουν ομως και αγώνες που η ομάδα παίζει πολύ καλή μπάλα και δεν έχει ανάγκη την διαιτησία. και ο χαμένος που ήταν άφαντος στα 90' βρίσκει πατημα για μια φαση ενος offside που δεν δόθηκε, λες και θα κερδιζε κιολας απο αυτό, ενω το σκορ να ειναι 3-0. ε, αι στην ευχή της παναγιάς και συ και η γκρίνια σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2011 Ναι μαζί τα φάγαμε. Σου είπα μερικές από τις αβάντες της ομάδας της χούντας και του δημοσίου. Πές μου εσύ πότε δάνεισε το κράτος λεφτά στον Παναθηναϊκό και του χάρισε το δάνειο μετά από 20 χρόνια? Πότε χάρισε το κράτος χρέη στον Παναθηναϊκό? Έχει χαρίσει στον ολυμπιακό, στην ΑΕΚ, στον ΠΑΟΚ (έχει χαθεί το μέτρημα πόσες φορές έχουν χαρίσει χρέη), στον Άρη και στον Πανιώνιο. Πότε χάρισε το κράτος γήπεδο στον Παναθηναϊκό? Έχει χαρίσει στον οσφπ το Καραϊσκάκη, στον ΠΑΟΚ την Πυλαία. Και μετά μπορούμε να μιλήσουμε επί ίσιοις όροις. Γιατί η μόνη ομάδα που δικαιούται να λέει ότι δεν χρωστάει και δεν της έχουν χαρίσει γήπεδα, είναι ο Παναθηναϊκός. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2011 Το Καραισκάκη χτίστηκε με λεφτά του Κόκκαλη-20 εκατομμύρια ευρώ- και με δάνειο από την Εθνική Τράπεζα-40 εκατομμύρια ευρώ-,που το αποπληρώνει η Καραισκάκης ΑΕ,στην οποία ανήκουν τα μαγαζιά γύρω από το Καραισκάκη,δηλαδή το αποπληρώνει ο κόσμος του Ολυμπιακού που αφήνει λεφτά σε αυτά τα μαγαζιά,αν και τώρα θα εξοφλήσει τις δόσεις που απέμειναν ο Μαρινάκης.Παρ'όλα αυτά,ενώ το γήπεδο το χτίσαμε ΕΜΕΙΣ,ακριβώς επειδή παραχωρήθηκε το ΔΗΜΟΣΙΟ οικόπεδο στον Ολυμπιακό,σε 49 χρόνια πρέπει να το επιστρέψουμε στο κράτος. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_cbf 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2011 (τροποποιήθηκε) http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10532&subid=2&pubid=110328702 ΘΡΥΛΕ ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΟΥ http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_04/02/2011_376812 Τελικα η βλακεια ειναι ανικητη.. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 5 , 2011 από τον kostas_cbf Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsadakias 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2011 (τροποποιήθηκε) Συγνώμη ρε μάγκες αλλά τη λεωφόρο την αγοράσατε;;; ή μήπως θέλετε τώρα να αγοράσετε τον βοτανικό και εμένα που διαφεύγει;;;;;; Εν τω μεταξύ πόσες φορές πρέπει να πούμε ότι το Καραϊσκάκη ΔΕΝ ανήκει στον Ολυμπιακό!!! Απλά θα το εκμεταλλευθεί για 49 χρόνια, εσείς θέλετε τζάμπα γήπεδο και να το εκμεταλλευτείτε for ever!!! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 5 , 2011 από τον Tsadakias 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εγω δε σπαω καμια πλακα ουτε φοραω κοκκινα γυαλια. Αυτο για το κερμα που το ειδες, διαβασες? Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι επεσαν καποιες ψιλες στη φυσουνα. Καπνογονο μεσα στον αγωνιστικο χωρο απο οσο ξερω δεν επεσε. Εχει διαφορα να πεταξεις ενα κερμα ή ενα καπνογονο ή να πεσουν καποιες ψιλες απο το να ριξεις γυαλινο ποτηρι στον αλλον. Δεν νομιζεις? Ο αλλος ρε συ παραλιγο θα εχανε το ματι του. Και καθε φορα η Τουμπα ετσι ειναι για τον Ολυμπιακο ενω Καραισκακη δεν εχει γινει κατι τραγικο και παρα το οτι οι παικτες σας προκαλουν συνεχεια τον κοσμο. Δηλαδη κατ' εσε δεν πρεπει να τιμωρηθει αυτος που πεταξε το ποτηρι? Δεν πηγε να κανει κακο μονο στο Μιραλας αλλα και στον ιδιο τον ΠΑΟΚ γιατι θα ξαναφατε τιμωρια. Ελεος ρε πουστη καθεστε και υπερασπιζεστε τον καθε καφρο. Το βιντεο με τις φασεις υπαρχει στο αγαπημενο μας youtube και στο τελος η φαση που πεφτει το 'γυαλινο' αντικειμενο. Δεστο και μετα απαντησε μου αν ο μιραλας στα πρωτα δευτερολεπτα σου φαινεται να εχει χτυπηθει με κατι γυαλινο Και για να μη ψαχνεις πολυ στο 11:52' Και για να μη ψαχνεις παρα πολυ Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 5 , 2011 από τον Messer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες