SkyDiver 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2006 Μάλιστα είμαι στα ψαξίματα...''συνέταιρου'' για να τις πάρουμε μαζί μιας και αυτές οι λάμπες πωλούνται ζευγάρια και κάνουν περίπου 250-300€ οπότε άμα κανένας ενδιαφέρεται να τις πάρουμε μαζί,μου λέει.Προσοχή!Οι λάμπες είναι Η7 και πιθανών η μοτοσυκλέτα πρέπει να έχει δύο προβολείς.Εναν Η7 και έναν Η4. <{POST_SNAPBACK}> Αν δεν έχεις πάρει ακόμη έχω να σου δώσω μονό σετ Η7 και Η4 6000Κ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2006 ...Mετα τα οοοοσα εχουν ειπωθει κατα καιρους,και εδω ,και αλλου....νομιζω οτι η καλυτερη λυση ειναι, "επιπροσθετοι" ομιχλης, και αλλαγη του "μαμισιου" προβολεα με xenon...(αν,ντε και καλα,απολαμβανει καποιος τη βραδυνη οδηγηση!!) ..Κοστος συγκριτικα χαμηλο(180 ευρα,ο κεντρικος πλοβολεας)+ το οτι υπαρχουν ΔΥΟ ομιχλης,με απλωμενη δεσμη,για "κοντα"!! (πραγμα,πρακτικα,χρησιμοτατο στο 90% των περιπτωσεων... ;) ) :) :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SkyDiver 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2006 ...Mετα τα οοοοσα εχουν ειπωθει κατα καιρους,και εδω ,και αλλου....νομιζω οτι η καλυτερη λυση ειναι, "επιπροσθετοι" ομιχλης, και αλλαγη του "μαμισιου" προβολεα με xenon...(αν,ντε και καλα,απολαμβανει καποιος τη βραδυνη οδηγηση!!) ..Κοστος συγκριτικα χαμηλο(180 ευρα,ο κεντρικος πλοβολεας)+ το οτι υπαρχουν ΔΥΟ ομιχλης,με απλωμενη δεσμη,για "κοντα"!! (πραγμα,πρακτικα,χρησιμοτατο στο 90% των περιπτωσεων... ;) ) :) :) <{POST_SNAPBACK}> Τελικά αυτή πρέπει να είναι η καλύτερη λύση απ’ ότι διαπιστώνω κι’ εγώ και κατά τα λεγόμενα πολλών που έχουν δοκιμάσει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlueAce 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2006 (τροποποιήθηκε) Γεια χαρα, Σε νυχτερινές βόλτες σε επαρχιακό είναι νομίζω αυτονόητο ότι η προσοχή θα πρέπει να είναι αυξημένη, έχουμε δεν έχουμε καλά φώτα. Στη προηγούμενη μηχανή που είχα (διπλοφάναρο FZ750 από ιαπωνία με 2 Η4 55/60) είχα εφαρμόσει το εξής. Ρύθμισα τον δεξί προβολέα να στοχέυει αριστερά και το ανάστροφο . Έτσι στις δεξιές φώτιζε ο αριστερός προβολέας και στις αριστερές ο δεξιός . Είχε βέβαια μια μικρή διάχυση στη μέση, αλλά τίποτα σπουδαίο Ο Άσσος έχει Η7 και Η4. Από τότε που έβαλα ένα κιτ xenon στην Η7, ξέχασα τι είναι προβολέας :vv: ..Mετα τα οοοοσα εχουν ειπωθει κατα καιρους,και εδω ,και αλλου....νομιζω οτι η καλυτερη λυση ειναι, "επιπροσθετοι" ομιχλης, και αλλαγη του "μαμισιου" προβολεα με xenon...(αν,ντε και καλα,απολαμβανει καποιος τη βραδυνη οδηγηση!!) Και τα δυο δεν νομίζω. Εναλλακτικά ίσως :D Δεν έχουν όλες οι μοτο δρόμου το χώρο που έχουν τα μεγάλα on-off φίλε μου Υ.Γ Καλώς σας βρήκα :greece: Τροποποιήθηκε Ιούνιος 26 , 2006 από τον BlueAce Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2006 Καλώς ήρθες!Με την πατέντα(που ομολογουμένος είναι πολύ έξυπνη) που έκανες δεν έχασες όμως ώς προς το πόσο έυκολά γίνεσαι αντιληπτός απο τα υπόλοιπους οδηγούς?Θέλω να πώ,φαίνεσαι στους καθρέφτες όπως και πρίν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlueAce 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2006 Θέλω να πώ,φαίνεσαι στους καθρέφτες όπως και πρίν? <{POST_SNAPBACK}> Αν καταφέρεις και ρυθμίσεις τις δυο δέσμες στο πλάτος που είχαν και πριν, δεν έχεις πρόβλημα ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
free rider 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2006 Ηταν μια ευχάριστη έκληξη να διπιστώσω οτι τα φώτα του ρ1 ειναι τόσο καλά που σου επιτρέπουν χαλάρα στο βραδυνό ταξείδι καμιά εκατονπενηντάρα.. πολύ καλά φώτα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GEOF 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2006 Η μεσαία μου σκάλα είναι χάλια . Ψάχνομαι για xenon (αλήθεια πως προφέρεται αυτό?) και σύντομα θα επενδύσω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2006 Caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarlooooooooooooooooos;;;Για πες μας...βλέπεις διαφορές στο συγκεκριμενο θέμα;;;(και οι υπολοιποι Xenon...ιστες ε;) :) :) :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2006 Ώπα!!! Carlito έβαλες φωτάκια και δεν με είπες τίποτα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2006 τα φωτα μου είναι λίγο καλύτερα απο σεκσ!!!!! ΑΠΛΑ ΖΗΛΕΥΤΕ!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2006 Παιδια η διαφορά ειναι πολύ μεγαλη .Δεν λέω τεραστια αλλά είναι όντως μεγάλη .Και όπως ειπα και σε αλλο ποστ αυτό φαινεται σε εντελως σκοτάδια . Αυτό μάλιστα που μου έκανε εντυπωση ειναι οι τυφλές γωνίες .Τωρα πλέον δεν υπάρχουν .Με τα ξενον βλέπω στα δεξια και αριστερα με τη μηχανη να κοιτάει εντελώς μπροστα . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2006 Carlito θέλω να τα δω από κοντά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2006 Οι απεναντι "παιζουν τα φωτα" για να δειξουν οτι τυφλωνονται;... :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2006 όχι , καθόλου .Πιστευα ότι θα ενοχλώ τους προπορευόμενους όταν φωτιζα τους καθρεφτες τους αλλά κανεις πια δε σηκώνει το χερι του να καλύψει τον αριστερο καθρεφτη του .Το ιδιο συμβαινει και με τους απέναντι .Ο χρόνος απομακρυνσης από τη λωριδα , ομως εχει μειωθει εκθετικα . :D .Ακόμα και μεσα στην πολη . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2006 Χαιρετω να πω και γω οτι γενικως το βραδι ειμαι πολυ "σεμνος" στο γκαζι ..τα φωτα της μηχανης ειναι αρκετα καλα αλλα παρολα αυτα τοποθετησα πριν σχεδον 10 μερες 2 μικρα ομιχλης για τα κοντα πλαινα αλλα δεν τρελαθηκα κιολας ισως γιατι η μεσαια σκαλα ειναι απο τη μαμα αρκετα καλη. Ενταξει ενα ακομα πλεονεκτημα αν εχεις τον χωρο και δεν κολας στο να χαλασεις το λουκ σου ειναι οτι φενεσαι στους αλλους καλητερα "παθητικη ασφαλεια" αλλα οχι οτι ειναι must!!!: Γιατι δεν εβαλα το ενα χενον?... σχετικα πολυ ακριβωτερο και ισως υπερβολικο γιατι χενον, φανταστικα ,ειναι για μπροστα οπου ειμαι ηδη αρκετα καλος! Ε..λεω εγω τωρα...ενταξει!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2006 Στο Fazer 600 είμαι πολύ ικανοποιημένος μιας και η δέσμη απο ΕΝΑ και μόνο φανάρι είναι υπέραρκετή και πιο συμπαγείς για καλό ταξίδι! Στο Fazer 1000 είμαι επίσης ικανοποιημένος αλλά έχει την διαφορά οτι φωτίζουν ακόμη πιο μακριά αλλά και πιο έντονα μιας και ανάβουν και οι δύο προβολείς!Γίνεται η νύχτα μέρα λέμε! Στο 600 ακόμη και την μέρα αναλόγως τον φωτισμό,φαίνεται η δέσμη ενώ στο 1000 όχι γιατί είναι πιο απλωμένη η δέσμη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2006 Στο Fazer 1000 είμαι επίσης ικανοποιημένος αλλά έχει την διαφορά οτι φωτίζουν ακόμη πιο μακριά αλλά και πιο έντονα μιας και ανάβουν και οι δύο προβολείς!Γίνεται η νύχτα μέρα λέμε! Έλα νύχτα με ομίχλη να τα βάλουμε δίπλα-δίπλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες