Jump to content
MidNight

Ας ξεσπασω κι εγω

Recommended Posts

Πιτσιρικάς φίλε έκανα.Να διδάξω τι;;;;Δεν φτάνει το ίδιο το site με όλα αυτά που γράφει;;...

Όσο για την εποχή μας που λες,το 1982,εγώ φόραγα ΠΑΝΤΑ κράνος.

Αυτή είναι και η διαφορά μας.

Αρέσει δεν αρέσει...

Ησουνα το παιδι θαυμα,αλλα μην ζητας απο ολους να σου μοιασουν.!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ησουνα το παιδι θαυμα,αλλα μην ζητας απο ολους να σου μοιασουν.!!!

Ειρωνεύεσαι,παιδί θαύμα δεν ήμουν,είχα την τύχη να μάθω σωστά τα βασικά από μικρή ηλικία.

Και τα βασικά είναι κράνος,δεμένο κράνος,καθρέπτες,σωστές διαστάσεις ελαστικών,ουσιαστικές βελτιώσεις,εξέλιξη,οδηγική βελτίωση,σεβασμός στους άλλους,όσο το δυνατόν σωστός καταμερισμός των χρημάτων που δαπάναγα για την μοτοσυκλέτα (...),να προσπαθώ να μάθω από τα λάθη μου,να βελτιώσω τις γνώσεις μου γύρω από την μοτοσυκλέτα και τον μηχανοκίνητο κόσμο γενικότερα και άλλα πολλά...

Βαρέθηκα να βλέπω και να διαβάζω για βλαμμένα με κακοπειραγμένα παπιά.

Τροποποιήθηκε από τον Stomu Yamashta

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς... Πρώτη μηχανή αγόρασα πριν 2,5 χρόνια... Έκανα μαζί της 35000 km αυτά τα 2,5 χρόνια κι ας κάθησε μισό χρόνο και παραπάνω στο συνεργείο... Και αυτή η μηχανή όχι ρε δεν ήταν παπάκι... Πειραγμένα χωρίς καθρέπτες με εξάτμα να ακούγεται μέχρι το θεό και ένα πιτσιρίκι πάνω του να κάνει μαλακίες όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω... Δεν πάει να φοράει και την στολή του ρόμποκοπ το πιτσιρίκι; Στα 15 ποδηλατάκι μάγκα μου και πολύ σου είναι... Αν θες μηχανή πάρε ένα enduraki, εξοπλισμό και τράβα σε καμιά ασφαλή πίστα και άτομα-επαγγελματίες για να σου μάθουν (αν υπάρχει εντό στο ελάντα) να ξελαμπικάρεις... Αν πάλι δεν θες, περίμενε να μεγαλώσεις να γίνεις 16... Πάρε ένα 50αράκι... Και άφησε το μαμά μέχρι να πάς 18... Αυτά τα καγκουριλίκια με τα παπάκια μόνο εδώ και στο πακιστάν...

ΥΓ: Οι καθρέφτες να φανταστώ σου κόβουν τελική ε;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε φιλος,ελεος,δεν εχεις κανει πιτσιρικας?

Εσυ πρεπει να διδασκεις και οχι να τους την λες ετσι. :thumbsdown:

Εγω παλι στην εποχη μας δεν θυμαμε και κανενα με κρανος!!!

Και οσοι ειχαν τα φοραγαν στον....αγκωνα

Πολύ καλά τα λέει ο Stomu κι ας ακούγονται άσχημα. Οι σημερινοί νέοι δεν έχουν καμία δικαιολογία. Ζούνε μες την τεχνολογία κι ο καθένας τους έχει πρόσβαση στο ίντερνετ και στα μοτο-φόρα και μπορεί να μάθει πριν πάθει.

Εμείς δυστυχώς δεν είχαμε κανένα να μας διδάξει το σωστό. Κανείς δεν μας είχε μιλήσει για την σημασία του κράνους (πέρα απ΄το ότι θα μας γράψει η αστυνομία)

Κανείς δεν μας είχε μιλήσει για τα σωστά φρένα, τις σωστές αναρτήσεις και πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν αυτά στην ασφάλειά μας.

Κανείς δεν μας έδειξε πως φρενάρουν, πως στρίβουν, πως αντιδρούμε σε κίνδυνο.

Κανείς δεν μας είπε όλα εκείνα τα tips ασφάλειας και σωστής οδήγησης που σήμερα υπάρχουν απλόχερα στο ίντερνετ.

ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ τα μάθαμε..σιγά σιγά. Κάποιοι έπαθαν και έμαθαν. Κάποιοι δεν έμαθαν ποτέ γιατί το έπαθαν, καθώς δεν είναι πλέον μαζί μας.

Για όλα αυτά τα παραπάνω κανείς από τους σημερινούς πιτσιρικάδες δεν έχει δίκιο.

Για μένα? Βάλε ότι γουστάρεις πάνω στο μηχανάκι σου (ακόμα κι αυτοί με τα Busa θέλουν να τα κάνουν καλύτερα) αλλά ξεκίνα σωστά.

Μην κάνεις τους 100ίππους 150 χωρίς πρώτα να έχεις βάλει αντάξια φρένα και αντάξιες αναρτήσεις.

Όταν κάνεις μετατροπή φρόντισε να την κάνεις σωστά.

Ανέβασμα ιπποδύναμης χωρίς σωστά φρένα-αναρτήσεις-ελαστικά, είναι σαν να παίζεις Ρώσικη ρουλέτα τη ζωή σου.

Και τέλος.... δεν σου φτάνει το παπί? Αντί λοιπόν να χαλάς το χαρτζιλίκι σου σε ανούσιες βλακείες να κάνεις τα 10 άλογα 11, κράτησέ τα, κάνε υπομονή και μαζί με άλλα που θα βρεις από την δουλειά που θα κάνεις ή αυτά τέλος πάντων που θα σου δώσει ο γέρος σου, παίρνεις ένα 250 ή ένα 400 και έχεις το γκάζι που σου έλειπε ως εκείνη τη στιγμή . Και μάλιστα με το σωστό πλαίσιο, τα σωστά φρένα και τις σωστές αναρτήσεις για τα συγκεκριμένα άλογα.

Εμείς δικαιολογούμασταν την δεκαετία του '80...γιατί ΔΕΝ ξέραμε. Αυτοί ξέρουν και κάνουν το ακριβώς αντίθετο. Μαγκιά κλανιά και το ΚΑΤ γεμάτο με ανοιγμένα κεφάλια.

Προσωπικά εγώ δεν φορούσα συστηματικά κράνος για 2 χρόνια. (από τα 16 έως τα 18) Στα 18 έχασα ένα φίλο που σκοτώθηκε ενώ οδηγούσε το μηχανάκι του με αστεία χιλιόμετρα. Όμως κατά το πέσιμο ήταν τόσο άτυχος που το κεφάλι του βρήκε στην άκρη του πεζοδρομίου. Έμεινε στον τόπο :(

Aπό τότε το κράνος δεν ξαναβγήκε ποτέ από το κεφάλι μου. Κι όχι μόνο αυτό αλλά σιγά σιγά αγόραζα εξοπλισμό. Μπουφάν παντελόνια, γάντια, μπότες.

Αυτοί εδώ... ΑΝ βάλουν κράνος, το πιθανότερο είναι να μιμούνται τον Περικλή. pericles.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ALX πραγματικα τα λες πολυ σωστα οσο σκληρα και αν ακουγονται. Πρεπει να μαθεις πριν παθεις. Παροτι νεος (17 χρονων) μεχρι πριν 2 χρονια δεν ηξερα τι θα πει ασφαλεια στην μηχανη γιατι δεν ασχολιομουνα με μηχανες. Οταν ομως αρχισα να ασχολουμε παραπανω εδωσα σημασια στο τι θα πει εξοπλισμος. Ποια ειναι η πραγματικη βελτιωση? Ειτε σε αμαξι ειτε σε μηχανη. Ωραια τα γκαζια δεν λεω. Αλλα φρενα, αναρτηση για καλυτερη αποσβεση? , λαστιχα ? Τι γινετε με αυτα?

Ο πατερας μου ειναι λατρεις αυτοκινητων. Απο μικρος μου εμαθαν να φοραω παντα ζωνη και οχι για τον νομο αλλα για εμενα. Μια φορα που τρακαραμε ημουνα μεσα. Χαρη στην ζωνη το μονο που επαθα ηταν να χτυπησω λιγο την μεση μου (λογω της αποτομης κινησης).

Και για καποιους που λενε οτι ξερουν τα παντα για το μηχανακι τους μηχανολογικα μπραβο τους που ηθελαν και ασχοληθηκαν. Αυτο ομως δεν τους εξαιρει απο "εναν κοινο θνητο που φοραει κρανος". Οσα και να ξερεις η ασφαλεια εχει τον κυριο λογο.

Τροποποιήθηκε από τον pelopidas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειρωνεύεσαι,παιδί θαύμα δεν ήμουν,είχα την τύχη να μάθω σωστά τα βασικά από μικρή ηλικία.

Και τα βασικά είναι κράνος,δεμένο κράνος,καθρέπτες,σωστές διαστάσεις ελαστικών,ουσιαστικές βελτιώσεις,εξέλιξη,οδηγική βελτίωση,σεβασμός στους άλλους,όσο το δυνατόν σωστός καταμερισμός των χρημάτων που δαπάναγα για την μοτοσυκλέτα (...),να προσπαθώ να μάθω από τα λάθη μου,να βελτιώσω τις γνώσεις μου γύρω από την μοτοσυκλέτα και τον μηχανοκίνητο κόσμο γενικότερα και άλλα πολλά...

Βαρέθηκα να βλέπω και να διαβάζω για βλαμμένα με κακοπειραγμένα παπιά.

Κοιτα να δεις, και εγω παιδι θαυμα δεν ημουν , αλλά μετά απο ενα χρόνο με ενα 50αρακι DIO εβαλα λεφτά και γραμμάτια και πηρα μοτοσυκλέτα (με καθρέφτες) στα 19 μου....και κράνος και μπουφάν και γάντια και με λέγαν κότα οι γλήγοροι με τις πάπιες..

17 χρόνια μετά, έχω γυρίσει όλη την Ευρώπη με μοτό, και όλοι με λέγαν παλαβό (αφού είμαι ο μόνος απο την παρέα της σχολής με μηχανή) :scooter:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοιτα να δεις, και εγω παιδι θαυμα δεν ημουν , αλλά μετά απο ενα χρόνο με ενα 50αρακι DIO εβαλα λεφτά και γραμμάτια και πηρα μοτοσυκλέτα (με καθρέφτες) στα 19 μου....και κράνος και μπουφάν και γάντια και με λέγαν κότα οι γλήγοροι με τις πάπιες..

17 χρόνια μετά, έχω γυρίσει όλη την Ευρώπη με μοτό, και όλοι με λέγαν παλαβό (αφού είμαι ο μόνος απο την παρέα της σχολής με μηχανή) :scooter:

Τώρα τι να γράψω;;;

Τα είπες όλα φίλε μου σε 2 γραμμές...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν θελω να καταδικασω τα παιδια που περνουν παπια και τα φιαχνουν ,αν και το θεωρο πεταμα χρηματων , το καταλαβενω εν μερη γιατι ειτε αγαπανε την μηχανη ειτε απλα θελουν να κανουν μοστρα με την μηχανη. Εμενα επιλογη μου ηταν να μην παρω παπακι αν και μπορουσα και περιμενα μεχρι τα 21 τα παρω την μηχανη που εχω τωρα. Φυσικα και ξερω οτι ειναι δυσκολο κανεις να περιμενει τοσο καιρο. Μερικοι ισως ρωτησουν τι δεν ανεβηκες ποτε σε μικρη μηχανη. Να πω οτι απο τα 16-21 ειχα αναβει μια φορα σε ενα cbr 125. τιποτα αλλο.

Καλα για το κρανος δεν το συζητω. Οταν ο γονιος βλεπει τον 17 χρονο να κανει βολτα χωρις κρανος το λιγοτερο που πρεπει να κανει ειναι να του παρει τα κλειδια απο το μηχανακι. Αλλα αυτο ειναι ενα θεμα που οτι και να λεμε αμα ο αλλος δεν θελει... εκει κολαει το ρητο αμα δεν παθει δεν θα μαθει.

Καλα οσο για κοντρες παπακιων με μεγαλες μηχανες δεν κανω το θεμα να το σχολιασω , οχι πως θα το παιξω ανωτερος και θα πω οτι οι κοντες ειναι "κακες " αλλα dudee ειναι παπακι οσο και να σκασεις παπακι θα μεινει.

Εγω στα πιτσιρικια που κυκλοφορουν σωστα (το σωστα δεν νομιζω να χρειαζεται διευκρινηση ) τους βλεπου και τους χαιρομαι γιατι αυτοι θα γινουν σωστοι μηχανοβιοι στο μελλον. Οι αλλοι θα γινουν οι απλοι καγκουρες που αργοτερα θα πεσουν πανω σε καποιον απο μας που θα εχουμε την ατυχια να ειμαστε στον δρομο μας.

Δεν λεω τιποτα απο αυτα με κακια και ελπιζω να μην παρερμηνευτουν τα λογια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όσοι ειστε 30ρηδες, απαντηστε μου στο εξης: Οι μαγκες του Λυκειου με τα παπια εχουν καμια σχεση με μοτοσυκλετα σημερα ή εχουν γινει κουτακηδες; Οχι αυτοκινητιστες, οχι οδηγοι αυτοκινητων, κουτακηδες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω αυτους που τα κ@λοφτιαχνουν τα παπακια τους τους χωριζω σε 2 κατηγοριες:

- Αυτοι που το κανουν για μοστρα, χωνοντας τα λεφτα του μπαμπα σε μαστορες (και μου τη σπανε απιστευτα) - σε 3-4 χρονια θα εχουν παρει αμαξι.

- Αυτοι που τα φτιαχνουν γιατι τους αρεσουν τα ασχολουνται με τα μηχανολογικα και δεν εχουν κατι καλυτερο να φτιαξουν.

Και οι 2 πρεπει ομως να καταλαβουν πως δεν ζουνε μονοι τους σε αυτον τον κοσμο και να αρχισουν να σεβονται και τους γυρω τους...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

- Αυτοι που το κανουν για μοστρα, χωνοντας τα λεφτα του μπαμπα σε μαστορες (και μου τη σπανε απιστευτα) - σε 3-4 χρονια θα εχουν παρει αμαξι.

- Αυτοι που τα φτιαχνουν γιατι τους αρεσουν τα ασχολουνται με τα μηχανολογικα και δεν εχουν κατι καλυτερο να φτιαξουν.

Και οι 2 πρεπει ομως να καταλαβουν πως δεν ζουνε μονοι τους σε αυτον τον κοσμο και να αρχισουν να σεβονται και τους γυρω τους...

Για τους πρώτους ας μη μιλήσουμε,δεν αξίζει καν τον κόπο.

Για τους 2ους όμως,το θέμα είναι να φτιάχνουν κάτι που πραγματικά να αξίζει,να προσφέρει κάτι ουσιαστικό.Και αυτό γίνεται μόνο με γνώση,που τώρα πια εύκολα αποκτά κάποιος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για τους πρώτους ας μη μιλήσουμε,δεν αξίζει καν τον κόπο.

Για τους 2ους όμως,το θέμα είναι να φτιάχνουν κάτι που πραγματικά να αξίζει,να προσφέρει κάτι ουσιαστικό.Και αυτό γίνεται μόνο με γνώση,που τώρα πια εύκολα αποκτά κάποιος.

Θα αναφερθω στους 2ους.

Απλα προσπαθησε να ερθεις στη θεση ενος 16χρονου, που μολις ανακαλυψε πως λειτουργουν ολα αυτα μεσα κτλ. Με λιγα λογια ειναι ενδιαφερον. Σαν 16χρονος σιγα μην περιμενει 2 και 3 χρονια να παρει κατι καλυτερο ή να δει κατι αν αξιζει. Συνηθως κοιταει:

- εχω 60 ευρω στην ακρη

- τι μπορω να παρω να κοτσαρω στο μηχανημα

- το περνω, το βαζω

- και μετα κοιταω αν δουλευει, αν ταιριαζει και ολα αυτα.

Απλα θελω να πω οτι σε αυτη την ηλικια εχουμε το κουσουρι που εχουν οι μικροτεροι " Το θελω, το θελω, το θελω εδω και τωρα, δεν εχω την ωριμοτητα να σκεφτω τη λογικη πλευρα του θεματος" αλλα εχουν και τη δυνατοτητα της ανεξαρτησιας που αρχιζει να εμφανιζεται καπου εκει.

Αυτα τα λεω συμφωνα με κουβεντες που ακουω και ακουγα απο φιλους μου. Υποψην πως ειμαι 20-21 χρονω και δεν εχω τοση μεγαλη διαφορα απο τα 16χρονα του παροντος. Βεβαια, μπορει να κανω και καπου λαθος.

:cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον πολλες αποψεις εδω μεσα και οι περισσοτερες σωστες..

Συμφωνω με 1000 με ΖΟΟ και ΜΑΘΟ αλλα και με τους υπολοιπους μεγαλυτερους μου (Σταυρος Αλεξανδρος) αλλα θα σας πω 2 πραγματακια σαν νεοτερος απο εσας.... (αφηστε τους αυτους ειναι κωλογεροι και εχουν χασει τα λογικα τουςtongue.gif)

και εγω δεν φορουσα κρανος αλλα εβαλα

και εγω δεν ειχα οικογενεια που ηξερε τι σημανει μηχανη αλλα οτι εμαθα για τον τομεα ασφαλεια το εμαθα ΜΟΝΟΣ μου χαρη στο ιντερνετ και κυριως αυτο εδω το φορουμ.

Εγω ειμαι ενας απο αυτους (τους λιγους πλεον, γιατιοι αλλοι βαρεθικαν να λενε τα ιδια και τα ιδια οπως εχω βαρεθει και εγω βεβαια) που σας κραζουμε στην μικρη κατηγορια για τα κρανη κτλ ΑΛΛΑ ειμαι ενας που καποτε ειμουν στην θεση σας

ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΛΛΑΞΑ στρατοπεδο και πηγα με τους ΄΄καλους΄΄

και μπουφαν αγορασα για το παπι και καλο κρανος κτλ αλλα επρεπε πρωτα να φαω τα μουτρα μου..

ειμαι απο αυτους που λογω μοστρας και μαλακιας εχω σπασει τα ποδια μου σε ολα α σημεια δις, εχω σπασμενη κλειδα και τοτε τρυπια πνευμονια

Τοτε ομως δεν ειμουν μελος εδω να ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ , οι μικροι παρολα αυτα ειναι εδω (μερικοι χρονια ) και μυαλα δεν θελουν να αλλαξουν.

Το οτι εμεις γινομαστε κακοι και χαζοι για την δικη σας την ασφαλεια ειναι ειναι για να ΜΗΝ παθετε οτι εχουμε περασει εμεις οχι γιατι ζηλευουμε ουτε τιποτα..

Το σταματαω εδω γιατι ηδη εχω αρχισει να ξεφευγω και εχω παρει φορα και θα γραψω σεντονια ολοκληρα.

Αυτο το ποστ το εχω ξεκινησει 3 φορες και ακομα δεν καταφερα να γραψω λιγα και καλα οποτε ζητω συγνωμη για το παπλωμα και που φευγω λιγο οφ τοπικbye.gif

Υ.Γ. καλο θα ηταν αυτο το θεμα να μεταφερθει στα παπια μπας και τα διαβασει κανενας μικρος και αλλαξει μυαλα... εδω ειναι αχρηστο μιας και στην τελικη ολοι συμφωνουμε μεταξυ μας...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εισαστε γεροξεκουτηδες και παλιοπεριεργοι ουουουου666.ΑΧ ωραιες εποχες που ακομα τις αναπολω με νοσταλγια ειχα το supraki μου του ειχα βγαλει ολα τα αυτοκολλητα και ειχε γινει τσιλικο μπλε γυαλιστερο με τις σιτες του τα λευκα τα φαναρια του τα νικελα του την στραβωμενη πινακιδα μου χωρις καθρεφτες να μου την δινουν στα νευρα με την sebringia μου να ξεσηκωνει το βραδυ αυτους που κοιμοντουσαν,βολτουλες χειμωνα-καλοκαιρι χωρις κρανος να μου χτυπαει ο αερας τα μαλλια και να ριχνω και τις ροχαλες μου στους περαστικους και τι εξοπλισμος και μαλακιες φουσκωτο μπουφανακι απο φτερα παπιας ενιοτε και flying με μαντηλα al-arab-κολλητο τζινακι και παπουτσακι nike με λυτα τα κορδονια φυσικα,γαντακι μαλλινο μαυρο by laika 7000 κλησεις για διπλωμα και κρανος και εφυγα.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ που καταντησα σκατοφλωρας του κερατα ολο κρανος μπουφαν με προστασιες γαντια και ολα τα συναφη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παλιοπαιδα τι μου θυμησατε!!Σελες,εξατμισεις,καρμπυρατερ στο 6V to παπι κτλ.Γι αυτο το κρατησα,για να μην ξεχασω απο που ξεκινησα.Οι πιτσιρικαδες με τις μετατροπες κτλ βρισκονται στην μοτοσυκετιστικη τους αφετηρια.Μεσα απο την τριβη τους και την εμπειρια που θα αποκτησουν θα εξελισονται και αυτοι, οπως εγινε και με μας τους πιο παλιους.Κρανος απαραιτητα,και διπλωμα χωρις συζητηση!!!!! :bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μία παροιμία λέει "Αν δεν σπάσεις αυγά,ομελέτα δεν κάνεις"..

Εσύ και οι όμοιοι σου έχετε κάνει λάστιχο τα δύσμοιρα τα αυγά..

Έλεος με τα γελοία κατασκευάσματά τας.

Μπορεί να σε ενοχλεί η επίθεση...Ξυδάκι.-

Επίσης ΠΟΤΕ δεν θυμάμαι να έβγαλα καθρέπτες από κανένα μηχανάκι μου ή μοτοσυκλέτα μου...ΕΜΑΘΑ να οδηγώ με αυτούς.ΕΣΥ όταν πάρεις κανονική μοτοσυκλέτα θα τους βγάλεις "γιατί είναι πιο ωραίο το εργαλείο και έτσι έχω συνηθίσει"....

Το ίδιο με το κράνος.ΔΕΝ το δένετε καν οι περισότεροι..

Αργότερα έχετε κάτι "τουμπανιασμένα",ντε και καλά,μοτόρια και αν κάνετε πάνω από 80 χιλιόμετρα δρόμο.μυξοκλαίγεσται σαν δαρμένα γατάκια.

Έτσι και βρεθείτε σε απαιτητικό δρόμο αρχίζετε και ρεμβάζετε το τοπίο,να πάτε απλά σβέλτα με ασφάλεια ΔΕΝ μπορείτε...

Αλλά από νίκελ,γυαλίσματα,αξεσουάρ πουλ-μουρ είστε τίγκα...

ΑΠΕΞΩ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΗΔΕΝ,ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΑ ΚΕΝΟ.-

εγω διακρινω μια κοπμλεξαρισμενη επιθεση...

τωρα για το αν το '82 φοραγες κρανος ...αν θελουμε το πιστευουμε ετσι !!!!!!!!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το κομπλεξιλικι το δικο σου για τους πρωτος προερχεται επειδη ειναι τα λεφτα του μπαμπα Η επειδη θα παρουν αυτοκινητο????

επειδη πιτσιρικας που εχει παπι ,αν ο μπαμπας ειχε λεφτα θα ειχε Μ5 και οχι παπι ...και κατα δευετρον τι κομπλα τρως αν θα εχει αυτοκινητο σε 2-3 χρονια??????

οσων αφορα τους δευτερους ,μεγαλωσαν-νουν σε εναν κοσμο που κυριαρχει η πληρη ασεβεια απο τον οποιονδηποτε στον οποιονδηποτε

,οποτε ειναι η ΑΠΟΛΥΤΩΣ λογικη τους εξελιξη ...

εγω παντως πιο πολυ θελω να μαμησω στις κλωτσιες τον 40αρη που ειδα τις προαλλες στα μεγαρα ,με την ακραπα και την επομενη περναγε κατω απο το σπιτι και ξυπναγε τον πιστσιρικα μου , παρα τον 16χρονο που ξυπναει το πιστσιρικα μου με την σεμπρινγκ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eγω δεν ειμαι κατα της μηχανολογικης βελτιωσης-αναζητησης.Αλλωστε και εμεις καποτε με τα πενιχρα οικονομικα μας, με τα λιγοστα παπια,και με την ανυπαρκτη πληροφορηση,ολο και κατι σκαρωναμε,με γραναζια,μεγαλυτερα καρμπυρατερ,σεμπρινγκ,κλπ.Ηταν φυσιολογικο αυτο,εως ενα σημειο,και στην ουσια δεν γινοντουσαν τερατα τα παπια,οπως σημερα με τους εκκεντροφορους, τα γιοσιμουρια,και τους ψεκασμους.Οι περισσοτεροι βεβαια μετα ακολουθησαν τον δρομο της αποκτησης μοτοσυκλετας,με καποια λογικη εξελιξη σε κυβισμο και δυναμεις,γιατι ηταν και δυσκολη η αγορα,οι γονεις ειχαν χαλιναρια κλπ.Το μονο που με τρελαινει ειναι η αφαιρεση των καθρεπτων,η συνειδητη κυκλοφορια (και απο τους γονεις) χωρις διπλωμα και ασφαλεια,και τα ξεκρανωτα ή με περικεφαλαια παλληκαρακια,σημερα που υπαρχουν χιλιες πηγες να μαθεις το σωστο και το ορθο,και σημερα που υποτιθεται το επιπεδο μορφωσης ειναι ανωτερο,και η κοινωνια εχει εξελιχθει.

Το θεμα για εμενα σημερα,εχει κοινωνικες προεκτασεις.Ο σημερινος πιτσιρικας ανατραφηκε να ειναι ανικανοποιητος,γιατι ζουμε γενικα σε μια κοινωνια τεχνητων αναγκων και καταναλωτικης μανιας.Δεν τον φτανει το 50αρι στα 16,και στη βδομαδα πανω ψαχνει να το μακελεψει,η θα παει απευθειας στο 125-135 για να εχει γκαζια(!). Θεωρει τα 100 αλογα λιγα,τα 150 λογικα αλλα μιας αλλης εποχης, και ψαχνει να βγαλει απο την μυγα ξυγκι,δηλαδη να κανει το busa 220 αλογα γιατι ''κρεμαει''. Για καμια τσαρκα πανω απο 10 χλμ αποσταση,ουτε λογος,για ικανοποιηση απο το ταξιδι και απο τις εικονες,ουτε κουβεντα.Αυτα ειναι για τους μ@λ@κες,και κανει κρυο,και θα μου χαλασει το μαλλι,και εχω να παω στο ιντερνετ καφε.Αλλες εποχες.

Εμεις μεγαλωσαμε κανοντας οτο-στοπ,ρεφενε πακετο τσιγαρα,και βραδυνα τρικαβαλα σε 50αρια σουζουκι διχρονα,γυριζοντας 40-50 χιλιομετρα σε καθε χωριο που δεν ειχαμε παει,ετσι για να πουμε οτι πηγαμε.Μας εμεινε το κουσουρι στους περισσοτερους και σημερα,αλλα αυτο μας γεμιζε τοτε,αυτο και τωρα.Δεν βρισκεις ακρη ρε γαμωτο.Εχω την εντυπωση οτι απο τους γεννηθεντες,απο 83-84 και μετα,ηρθε ο κοσμος τουμπα,και επεσαν απο αλλο πλανητη.Δεν μπορουμε να βρουμε καναλι με τιποτα.Ουτε σε γκομενες,ουτε σε ταξιδια,ουτε σε ιδανικα,ουτε σε τιποτα.Με εφαγε τα αυτια ενας τετοιος το καλοκαιρι,να παραγγειλουμε κρανος απο εξωτερικο,να ειναι καλο,να ειναι ακριβο,και μετα απο ενα μηνα πηγε και καρφωθηκε πισω απο ενα Ατος,με το κρανος στον αγκωνα...... :kaaaala: Ειλικρινα στεναχωριεμαι που τα γραφω ετσι, αλλα εχω σηκωσει ψηλα τα χερια.... :think:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κατι σεντονια απομερικουςpray.gif

Για απλωσε και το δικο σου αδερφε.Ψυχαναλυση ειναι το θεμα.Με σταυροκοπηματα δεν γινεται δουλεια.... :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eγω δεν ειμαι κατα της μηχανολογικης βελτιωσης-αναζητησης.Αλλωστε και εμεις καποτε με τα πενιχρα οικονομικα μας, με τα λιγοστα παπια,και με την ανυπαρκτη πληροφορηση,ολο και κατι σκαρωναμε,με γραναζια,μεγαλυτερα καρμπυρατερ,σεμπρινγκ,κλπ.Ηταν φυσιολογικο αυτο,εως ενα σημειο,και στην ουσια δεν γινοντουσαν τερατα τα παπια,οπως σημερα με τους εκκεντροφορους, τα γιοσιμουρια,και τους ψεκασμους.Οι περισσοτεροι βεβαια μετα ακολουθησαν τον δρομο της αποκτησης μοτοσυκλετας,με καποια λογικη εξελιξη σε κυβισμο και δυναμεις,γιατι ηταν και δυσκολη η αγορα,οι γονεις ειχαν χαλιναρια κλπ.Το μονο που με τρελαινει ειναι η αφαιρεση των καθρεπτων,η συνειδητη κυκλοφορια (και απο τους γονεις) χωρις διπλωμα και ασφαλεια,και τα ξεκρανωτα ή με περικεφαλαια παλληκαρακια,σημερα που υπαρχουν χιλιες πηγες να μαθεις το σωστο και το ορθο,και σημερα που υποτιθεται το επιπεδο μορφωσης ειναι ανωτερο,και η κοινωνια εχει εξελιχθει.

Το θεμα για εμενα σημερα,εχει κοινωνικες προεκτασεις.Ο σημερινος πιτσιρικας ανατραφηκε να ειναι ανικανοποιητος,γιατι ζουμε γενικα σε μια κοινωνια τεχνητων αναγκων και καταναλωτικης μανιας.Δεν τον φτανει το 50αρι στα 16,και στη βδομαδα πανω ψαχνει να το μακελεψει,η θα παει απευθειας στο 125-135 για να εχει γκαζια(!). Θεωρει τα 100 αλογα λιγα,τα 150 λογικα αλλα μιας αλλης εποχης, και ψαχνει να βγαλει απο την μυγα ξυγκι,δηλαδη να κανει το busa 220 αλογα γιατι ''κρεμαει''. Για καμια τσαρκα πανω απο 10 χλμ αποσταση,ουτε λογος,για ικανοποιηση απο το ταξιδι και απο τις εικονες,ουτε κουβεντα.Αυτα ειναι για τους μ@λ@κες,και κανει κρυο,και θα μου χαλασει το μαλλι,και εχω να παω στο ιντερνετ καφε.Αλλες εποχες.

Εμεις μεγαλωσαμε κανοντας οτο-στοπ,ρεφενε πακετο τσιγαρα,και βραδυνα τρικαβαλα σε 50αρια σουζουκι διχρονα,γυριζοντας 40-50 χιλιομετρα σε καθε χωριο που δεν ειχαμε παει,ετσι για να πουμε οτι πηγαμε.Μας εμεινε το κουσουρι στους περισσοτερους και σημερα,αλλα αυτο μας γεμιζε τοτε,αυτο και τωρα.Δεν βρισκεις ακρη ρε γαμωτο.Εχω την εντυπωση οτι απο τους γεννηθεντες,απο 83-84 και μετα,ηρθε ο κοσμος τουμπα,και επεσαν απο αλλο πλανητη.Δεν μπορουμε να βρουμε καναλι με τιποτα.Ουτε σε γκομενες,ουτε σε ταξιδια,ουτε σε ιδανικα,ουτε σε τιποτα.Με εφαγε τα αυτια ενας τετοιος το καλοκαιρι,να παραγγειλουμε κρανος απο εξωτερικο,να ειναι καλο,να ειναι ακριβο,και μετα απο ενα μηνα πηγε και καρφωθηκε πισω απο ενα Ατος,με το κρανος στον αγκωνα...... :kaaaala: Ειλικρινα στεναχωριεμαι που τα γραφω ετσι, αλλα εχω σηκωσει ψηλα τα χερια.... :think:

στο οριο δεν με πετυχες στις χρονιες για να βγω κι`εγω με κουσουρι :2funny: :2funny: :2funny:

παντως διαφωνω εγω πιστευω οτι στην δικια μου μετεφηβικη ηλικια φτιαχνοντουσαν πολυ πιο ωραια τα παπακια τωρα στα δινει ετοιμα η καθε εταιρεια με injection και του κοβει του πιτσιρικα τα γονατα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το κομπλεξιλικι το δικο σου για τους πρωτος προερχεται επειδη ειναι τα λεφτα του μπαμπα Η επειδη θα παρουν αυτοκινητο????

επειδη πιτσιρικας που εχει παπι ,αν ο μπαμπας ειχε λεφτα θα ειχε Μ5 και οχι παπι ...και κατα δευετρον τι κομπλα τρως αν θα εχει αυτοκινητο σε 2-3 χρονια??????

οσων αφορα τους δευτερους ,μεγαλωσαν-νουν σε εναν κοσμο που κυριαρχει η πληρη ασεβεια απο τον οποιονδηποτε στον οποιονδηποτε

,οποτε ειναι η ΑΠΟΛΥΤΩΣ λογικη τους εξελιξη ...

εγω παντως πιο πολυ θελω να μαμησω στις κλωτσιες τον 40αρη που ειδα τις προαλλες στα μεγαρα ,με την ακραπα και την επομενη περναγε κατω απο το σπιτι και ξυπναγε τον πιστσιρικα μου , παρα τον 16χρονο που ξυπναει το πιστσιρικα μου με την σεμπρινγκ

Βασικα δε θα το ελεγα τοσο κομπλεξ, ειμαι αρκετα προκατηλημμενος ως προς τετοια ατομα. Βλεπεις οσα παιδια γνωρισα ετσι πακετο πηγαιναν και αλλα στοιχεια στο χαρακτηρα τους, κοινα σε ολους αυτους. Η ολη φιλοσοφια ηταν οτι το παιζουμε μαγκια σε ολους, δεν μας αγγιζει κανενας, ημαστε η μαφια του σχολειου. Σε οποιαδηποτε διαμαχη λεκτικη η σωματικη το ολο πραγμα ξεφουσκωνε. Κατω απο ολο αυτο το κελυφος, κρυβοτανε ενας χαμενος ανθρωπος κυριως χωρις ηθος. Προς θεου, ο καθενας τα χρηματα του τα κανει ο,τι θελει. Το αυτοκινητο μετα απο 2-3 χρονια παει στο εξης: Στα 16 αντικειμενο για επιδειξη ειναι το μηχανακι στα 18 το αυτοκινητο. Δε το αναφερω γενικευοντας, το αναφερω για να τονισω τη λογικη αυτων που προσπαθουν να εντυπωσιασουν, οταν δεν εχουν κατι αλλο για να τους εκτιμησει ο αλλος.

Σαφως θα υπαρχουν και αναλογα ατομα να ειναι μια χαρα σωστα και ντομπρα ατομα. Προσωπικα δε γνωρισα κανενα τετοιο μεχρι στιγμης. ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ που δε το διευκρινησα και το γενικευσα εξ αρχης. Ακομα και ετσι μπορει βεβαια να υπαρχει διαφωνια, μιας και ο καθενας μας εχει τα δικα του βιωματα, με διαφορετικα ατομα.

Παμε λιγο παρακατω για να μη βγουμε τελειως εκτος θεματος.

Το οτι ο 40ρης κανει κατι τετοια συμφωνω 100%. Το οτι ομως ενα παιδι μεγαλωνει μεσα σε ενα κλιμα που επικρατει ασεβια, ειναι απολυτως λογικη η εξελιξη να γινει και αυτο ασεβης, δε το βρησκω καθολου σωστο. Τα σωστα παραδειγματα και σωστα ατομα στην κοινωνια υπαρχουν με σεβασμο στον συνανθρωπο. Το προβλημα ειναι κατα ποσο το ατομο θα κατσει να φιλτραρει τη συμπεριφορα του καθε ενος και να καταληψει στο τι ειναι σωστο να γινεται και τι οχι. Νομους εχουμε, αμετρητα ερεθισματα εχουμε απο ολο τον κοσμο, οπου βλεπουμε σχεδον ολων των ειδων τις συμπεριφορες και τα αποτελεσματα τους, για να κρινουμε. Με αυτη τη λογικη ειναι σα να δικαιολογουμε ουσιαστικα τον πιτσιρικα με την ξεταπωτη εξατμα. Σε σχεση με τον 40ρη, ο τελευταιος ειναι λαθος, αλλα και ο 16ρης δεν ειναι σωστος. Επειδη ενας πηδηξε στο πηγαδι, πρεπει να πηδηξουμε ολοι; Ή καλυτερα στην περιπτωση μας, επειδη ολοι πηδηξανε στο πηγαδι, πρεπει να πηδηξω και εγω; Αφου ξερω οτι δεν ειναι σωστο να το κανω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είμαι 22 χρονών και αυτά που λένε οι Stomu Yamashta και ALX θέλω να τα φωνάξω δυνατά 5 χρόνια τώρα που είμαι σε αυτό το forum!

Όταν πήρα το μηχανάκι μου τότε 18 χρονών το πήρα γιατί ήταν από τα δυνατά που είχε η αγορά εκείνη την περίοδο!

Τότε όταν πήγαινα σε καφετέρια,με ενοχλούσαν διάφορα παιδάκια κτλ!

5 χρόνια μετά το έχω ακόμα στην ίδια τέλεια κατάσταση που το είχα και τότε,γιατί τότε που το πήρα μπορεί να το είχα για τις βόλτες μου αλλά τώρα το έχω για την απλή μετακίνηση μου!

Τότε αδιαφορούσα για τις κόντρες γιατί είχα πει ότι θέλω να το κρατήσω μέχρι όσο πάει το μηχανάκι!

2 βελτιώσεις έκανα στο μηχανάκι σωληνάκια υψηλής και αλλαγή ελαστικών σωστών και τώρα ψάχνομαι να βελτιώσω και τα φώτα!

Παραπάνω λεφτά δεν θέλω να ξοδέψω γιατί θέλω να τα κρατήσω για κάτι αξιόπιστο!

Και μην μου πείτε οι της ηλικίας μου ότι δεν μπορείτε να μαζέψετε λεφτά για κάτι παραπάνω αξιόπιστο!Απλώς έχετε λόλα στο μυαλό!

Δυστυχώς αν και είμαι και εγώ νέος θα πω ότι η νεολαία μας δεν έχει διαπαιδαγωγηθεί από τους γονείς τους!

Και δυστυχώς επειδή τα ζω και εγώ,το επιβεβαιώνω!

3 λαλούν και 2 χορεύουν ορισμένων το μυαλό!Όπως τα λένε οι κύριοι Stomu Yamashta & ALX είναι τα πράγματα!

Μπορεί να έχεις την κ@#λα σου αλλά, άλλα αντ'άλλων είναι πολλοί...

Εν τέλει, από τότε που έχω μηχανή πάντα φοράω κράνος!Δεν υπήρξε ΟΥΤΕ μια φορά που να μην το πήρα!Ειλικρινά!

Είχα κράνος Nova θυμάμαι τότε με την αγορά της μηχανής και έδωσα 280 ευρώ για αγορά σωστού κράνους (Shark RSI) αντί να τα δώσω για βελτίωση!

Υ.Γ.: Το ξέρω ότι τώρα όπως και τότε κάποιοι που με έβλεπαν με κορόιδευαν,αλλά το θέμα είναι ότι εγώ έχω το μηχανάκι μου αυτήν την στιγμή,έχω κάνει πιστεύω σωστές κινήσεις και αυτό μετράει!

Υ.Γ.2: Είμαι μ#@$^κας! :uglystupid2:

Υ.Γ.3:Είναι από ποια γωνία το βλέπει κανείς!

Τροποποιήθηκε από τον st3li0s

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα