NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Θέλω και γω 36ωρο Αλλά δεν.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Ερωτηση... ειναι stadar οτι θα εχει χωματοδρομο ... εννοω καθε 36ωρος ειχε "χωματαδα"??? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Ένα θέμα όπως το 36ωρο φανερώνει ακριβώς πόσο ματαιόδοξο είναι καμιά φορά να έχουμε μια πανάκριβη μηχανή που δεν μπορούμε να την συντηρούμε και να την χρησιμοποιούμε! Τί να την κάνω μια μηχανή που κάθε 5000km Θέλει λάστιχα και το service της κοστίζει 400€??θα έχω να την βλέπω.. Γενικά ειδικά στις μέρες μας για έναν που γουστάρει να ταξιδεύει το ζήτημα είναι να έχει μια μηχανή αξιόπιστη και οικονομική! Αρκετά με το off topic.. :D Με ψήνει για φέτος το 36ωρο, να δούμε που θα είναι οι διαδρομές γιατί πέρισυ που ήταν κρήτη δεν έλεγε για μένα που είμαι απο κει, ήθελα άμα κάνω έξοδα να δω και κάτι καινούργι.. :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Ερωτηση... ειναι stadar οτι θα εχει χωματοδρομο ... εννοω καθε 36ωρος ειχε "χωματαδα"??? Τίποτα δεν είναι στάνταρ. Εγώ στα 9 χρόνια που πάω, ζήτημα είναι να περάσαμε στα 3 κάποιο κομμάτι χωμάτινο (κι αυτό θα ήταν βατό γιατί γινόταν έργα ασφαλτόστρωσης. Συνήθως δεν έχει κι αυτό προσπαθούν οι διοργανωτές επειδή συμμετέχουν και πολλά SS. Ένα θέμα όπως το 36ωρο φανερώνει ακριβώς πόσο ματαιόδοξο είναι καμιά φορά να έχουμε μια πανάκριβη μηχανή που δεν μπορούμε να την συντηρούμε και να την χρησιμοποιούμε! Τί να την κάνω μια μηχανή που κάθε 5000km Θέλει λάστιχα και το service της κοστίζει 400€??θα έχω να την βλέπω.. Έεεεετσι Γενικά ειδικά στις μέρες μας για έναν που γουστάρει να ταξιδεύει το ζήτημα είναι να έχει μια μηχανή αξιόπιστη και οικονομική! Έεεετσι ξανά Με ψήνει για φέτος το 36ωρο, να δούμε που θα είναι οι διαδρομές γιατί πέρισυ που ήταν κρήτη δεν έλεγε για μένα που είμαι απο κει, ήθελα άμα κάνω έξοδα να δω και κάτι καινούργι.. :D Φέτος πάμε Ηπειρωτική Ελλάδα. Στη ραχοκοκκαλιά της (στ' αγαπημένα μου μέρη ) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadowhunter 426 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Ώστε Πίνδος δηλαδή; Ενδιαφέρον... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Ήδη αρχίζει να τα ξερνάει σιγά σιγά επιφανές μέλος της λέσχης (κατόπιν αφόρητης πίεσης :D ) Αυτό λοιπόν το 36ωρο θα είναι... ...με: για: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Στροφες για σιδεροκωλους??? Αντε να δουμε ... stay tuned!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stratos28 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 πατ αμα εχει χωμα μετα θα πας για λαστιχα παντως αμα θες για να δεις ποσο καλος ξαδελφος ειμαι θα σου δωσω τη δικια μου αμα θες τοσο πολυ να πας Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 πατ αμα εχει χωμα μετα θα πας για λαστιχα παντως αμα θες για να δεις ποσο καλος ξαδελφος ειμαι θα σου δωσω τη δικια μου αμα θες τοσο πολυ να πας ...ξερεις υπαρχει κ η εναλλακτικη να παμε μαζι ... που θα παει 3 μηνες λεγε λεγε θα σε ψησω Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stratos28 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 δεν χρειαζομαι εγω το ψησιμο ξερεις ποιον πρεπει να ψησω.....για να μην φαμε ομαδικο ξυλο :D και αμα θα εχει καπου χωμα θα ανεβεις στην πλατη μου Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Να κανω μια πανηλιθια ερωτηση?? Οταν λεμε 36ωρος εννουμε σερι χωρις υπνο κλπ??? :crazy: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Κάνε το 36 διά 2 κι ότι περισσέψει από το 48 του ΣΚ είναι ύπνος και ξεκούραση. :D Το πιο πολύ που έχω κάνει σερί είναι το 2008. Εκκίνηση στις 8:00πμ... τερματισμός στις 11:30μμ. (15μιση ώρες) Στα ενδιάμεσα ελάχιστες και μικρές στάσεις. Το 2008 μου έσπασε το ρεκόρ του 2002 που ήταν 14 ώρες Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 (τροποποιήθηκε) Και τοσες ωρες πατε ταπα???? Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 27 , 2011 από τον yamahakias666 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stomu Yamashta 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Και τοσες ωρες πατε ταπα???? Τάπα με τίποτα. Απλά σβέλτα..Πιάνεις ένα καλό,ξεκούραστο,ασφαλή,σβέλτο ρυθμό και...πας! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Τάπα με τίποτα. Απλά σβέλτα..Πιάνεις ένα καλό,ξεκούραστο,ασφαλή,σβέλτο ρυθμό και...πας! A ετσι οκ...Να δουμε πως θα πανε τα πραγματα και μπορει να συμμετεχω κι εγω. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadowhunter 426 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Αν δεν προκύψει τίποτα έκτακτο δεν το χάνω φέτος... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducpilot 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Καλα να ειμαστε,βεβαια ετοιμαζω και ενα ταξιδακι Τοσκανη 5-6 μερες αρχες Ιουνιου ελπιζω να ειμαι οκ οικονομικα και να κανω και το 6ο μου 36ωρο για να δουμε γιατι οπως λεει και ο ψηλος ειναι ΑΜΑΡΤΙΑ ΤΟ ΑΤΙΜΟ. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Να ρωτησω κατι; Ωραια... Στα 36ωρα ερχεται κανενας με μικρα κυβικα; με κανενα εντουρακι 250 κυβικα π.χ; Να την κανει ολη τη διαδρομη, ομως. Φανταζομαι οι διαδρομες περιλαμβανουν οσο λιγοτερο εθνικη γινεται, σωστα; Οποτε οι ταχυτητες δεν ειναι μεγαλες, σωστα τα λεω; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducpilot 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Να ρωτησω κατι; Ωραια... Στα 36ωρα ερχεται κανενας με μικρα κυβικα; με κανενα εντουρακι 250 κυβικα π.χ; Να την κανει ολη τη διαδρομη, ομως. Φανταζομαι οι διαδρομες περιλαμβανουν οσο λιγοτερο εθνικη γινεται, σωστα; Οποτε οι ταχυτητες δεν ειναι μεγαλες, σωστα τα λεω; Με οτι θες,παλια ενας 36ωριτης και μελος του φορουμ(δυστυχως δεν ειναι ποια μαζι μας)το εκανε με παπι ναι με παπι. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Και τοσες ωρες πατε ταπα???? Όχι ρε συ... Νορμάλ πάμε. Με οτι θες,παλια ενας 36ωριτης και μελος του φορουμ(δυστυχως δεν ειναι ποια μαζι μας)το εκανε με παπι ναι με παπι. Και δις μάλιστα... Και να μήν ξεχνάμε και το Μάκη με τον Κινέζικο μπόμπο! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 (τροποποιήθηκε) Να ρωτησω κατι; Ωραια... Στα 36ωρα ερχεται κανενας με μικρα κυβικα; με κανενα εντουρακι 250 κυβικα π.χ; Να την κανει ολη τη διαδρομη, ομως. Φανταζομαι οι διαδρομες περιλαμβανουν οσο λιγοτερο εθνικη γινεται, σωστα; Οποτε οι ταχυτητες δεν ειναι μεγαλες, σωστα τα λεω; Εγω οταν ειχα το hornet 600 δεν το σκεφτομουν καν γιατι η σταση οδηγησης δεν ηταν για 24 ωρες οδηγηση.... τωρα αλλοι, αρκετοι, το κανουν αυτο με ss ... οποτε... ...καταλληλο κριτηριο μαλλον ειναι ο κ@λος σου κ οχι τα κυβικα!!! ...οι υπολοιποι που λενε τα παιδια απο πανω κανουν ΑΘΛΟ Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 27 , 2011 από τον patapios Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Καλα το ισοπεδωσατε και οι δυο σας ομως...αλλα δε πειραζει 750 ευρω εχω δωσει για service στα 3 χρτονια τωρα με 45.000 χλμ ρε παιδια... ημαρτον...τα αναλωσιμα ειναι το προβλημα...οπου και παλι ειναι θεμα οδηγησης...εαν δε το ταλαιπωρεις ουτε εκει παιζει προβλημα... θα μου πεις υπαρχουν αλλα που τα στιβεις και δεν τρωνε...ε ενταξη...τα στιβεις αλλα δεν εχεις το ιδιο στιψιμο...πως να το κανουμε... :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paitos 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Τα "εξτρα" εξοδα που εγραψα εγω σιγουρα καποιοι τα αποφευγουν. Ειναι καθαρα προσωπική επιλογη το πως θα οδηγησεις τις 36 ωρες ΣΟΥ!! Εμενα στο πρωτο μου Πελοπονησο ουτε που με ενοχλησε το θεμα λαστιχα, τακακια κλπ γιατι το καναμε πολυυυ χαλαρα. Το περυσινο μου στοιχισε πολυ παραπανω και ας μην ειχα και το καραβι. Λαστιχα φυτιλια μεσα σε 2000 χλμ τακακια το ιδιο + κατι βιδες που εγκαταλειψαν και κατι αλλα ψιλα μαζευτηκαν πολλα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stomu Yamashta 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Καλα το ισοπεδωσατε και οι δυο σας ομως...αλλα δε πειραζει 750 ευρω εχω δωσει για service στα 3 χρτονια τωρα με 45.000 χλμ ρε παιδια... ημαρτον...τα αναλωσιμα ειναι το προβλημα...οπου και παλι ειναι θεμα οδηγησης...εαν δε το ταλαιπωρεις ουτε εκει παιζει προβλημα... θα μου πεις υπαρχουν αλλα που τα στιβεις και δεν τρωνε...ε ενταξη...τα στιβεις αλλα δεν εχεις το ιδιο στιψιμο...πως να το κανουμε... :D Θάνο,διάβασα όλα τα μυνήματα και είσαι λάθος.Το βλέπεις από τελείως λάθος οπτική γωνία... Και 750 για σέρβις δεν έχω δώσει τα τελευταία 6+ χρόνια... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες