ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2011 μεσα κι εγω γραφτηκα πληρωσα... ποσες και σημερα?? Έλα ρε man!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
golden arian 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2011 Σήμερα πλήρωσα και εγώ... Ελπίζω το 1ο μου 36ωρο να είναι η αρχή για μια σειρά από ατελείωτα χιλιόμετρα... B) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2011 μεσα κι εγω γραφτηκα πληρωσα... ποσες και σημερα?? ρε γραφτηκες; καλα δεν το περιμενα. με τι ματοσακο; θα τα πουμε στην αρενα τοτενες αρχισε προετοιμασια απο τωρα ξες μωρε λαδια ξυδια μυδια πλακες δισκους παξιμαδια Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2011 O Άγγελος δεν θέλει τίποτα απ' αυτά. Ένα καλό ξύρισμα θέλει μόνο... :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadowhunter 426 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2011 Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε... Οι θέσεις για το 14ο 36ωρο ΤΕΛΟΣ μέσα σε μια εβδομάδα. Για όσους δεν πρόλαβαν, πλέον μπαίνουν στη λίστα αναμονής. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Rory 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 Eπίσημα και η δική μου συμμετοχή , τα λέμε στήν εκκίνηση κοπέλια !!!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ermis 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 Πρέπει να έγινε ρεκόρ φέτος, 220-240 θέσεις έκλεισαν σε μια εβδομάδα... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 οποτε σιγουρα μεχρι τωρα: Shadowhunter Virus TC-drift Stomu Yamashta ALX Spyro NikosKKK ermis teharadamesastouRoryGolden ArianAl_Bandymascarita την παρασκευη εχουμε θεμα με το τι ωρα πρεπει να ειμαστε καρπε-island ? γνωριζει κανεις? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyro 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 οποτε σιγουρα μεχρι τωρα: Shadowhunter Virus TC-drift Stomu Yamashta ALX Spyro NikosKKK ermis teharadamesastouRoryGolden ArianAl_Bandymascarita την παρασκευη εχουμε θεμα με το τι ωρα πρεπει να ειμαστε καρπε-island ? γνωριζει κανεις? δεν υπάρχει πρόβλημα, και εγώ βράδυ μετά τη δουλειά μαλλον θα ταξιδευω. Το μονο που ελπιζω είναι να χει μείνει κανας μεζες στο μπουφέ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fw_siak79 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 οποτε σιγουρα μεχρι τωρα: 1. Shadowhunter 2. Virus 3. TC-drift 4. Stomu Yamashta 5. ALX 6. Spyro 7. NikosKKK 8. ermis 9. teharada 10. mesastou 11. Rory 12. Golden Arian 13. Al_Bandy 14. mascarita 15. fw_siak79 16. objecto Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 ελα ρε με τι εργαλειο θα ρθεις? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fw_siak79 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 ελα ρε με τι εργαλειο θα ρθεις? Καλή ερώτηση Άγγελε.....άγνωστο ακόμα.... Το ψήνω πάντως.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 οποτε σιγουρα μεχρι τωρα: 1. Shadowhunter 2. Virus 3. TC-drift 4. Stomu Yamashta 5. ALX (90% σίγουρα) 6. Spyro 7. NikosKKK 8. ermis 9. teharada 10. mesastou 11. Rory 12. Golden Arian 13. Al_Bandy 14. mascarita 15. fw_siak79 16. objecto Εγώ δεν ξέρω ούτε αν τελικά θα έρθω, (κι αν έρθω) ούτε τι ώρα θα ξεκινήσω, ούτε από πιο δρόμο θα πάω. Αν έρθω, όλα θα εξαρτηθούν από την ώρα που θα καταφέρω να ξεκινήσω. Αν είναι νωρίς, ίσως παίξω από μέσα Λειβαδιά-Αμφίκλεια-Μπράλος κτλ. Αν δεν καταφέρω να ξεκινήσω νωρίς, μόνο εθνική για να μην αργήσω εκεί πάνω. Πάντως η πιθανότερη ώρα να φύγω είναι η 6:30μμ (και άρα από εθνική) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 (τροποποιήθηκε) ο θανος τελικα δεεεεν; εχουμε κανα νεο; rory νικο κι ειπα δεν θαρθεις; Τροποποιήθηκε Μάρτιος 22 , 2011 από τον virus Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 ο θανος τελικα δεεεεν; εχουμε κανα νεο; δεν τελικα Γιαννη...καλα να'μαστε και το βλεπουμε για αλλη φορα... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr. D 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 οποτε σιγουρα μεχρι τωρα: 1. Shadowhunter 2. Virus 3. TC-drift 4. Stomu Yamashta 5. ALX 6. Spyro 7. NikosKKK 8. ermis 9. teharada 10. mesastou 11. Rory 12. Golden Arian 13. Al_Bandy 14. mascarita 15. fw_siak79 16. objecto 17. Mr. D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2011 αφου δεεεν κοιτα να πας οξω τοτενες και ναχεις μπολικα χιλιομετρα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskkk 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 1. Shadowhunter 2. Virus 3. TC-drift 4. Stomu Yamashta 5. ALX 6. Spyro 7. NikosKKK 8. ermis 9. teharada 10. mesastou 11. Rory 12. Golden Arian 13. Al_Bandy 14. mascarita 15. fw_siak79 16. objecto 17. Mr. D 18. PANAHSKKK 19. maskarita Εγώ το 19. και το 18. θα φύγουμε από Χαλκίδα κατά της 10 το πρωί, χαλαρά για Καρπενήσι. να κάνουμε κάνα χαλαρωτικό μπανακι στο ξενοδοχείο γιατί στα Γιάννενα προβλέπεται να φτάνουμε με κλειστά τα μάτια…… Από εθνική, γιατί από Ναύπακτο που ήταν η πρώτη μου σκέψη ακυρώθηκε μιας και είναι πολύ πιθανόν να περάσουμε τις επόμενες μέρες 36ωρο.....άρα Ε.Ο!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 χμ, να γίνουμε 2-3-4 γκρουπάκια, ανάλογα με την ώρα που θα φύγουμε; μάλλον πρέπει να ανοίξουμε νέο νήμα. α! και φυσικά μου άρεσε η ιδέα του ALX περί αποφυγής πολλών χλμ ΕΟ, να κάνουμε και προθέρμανση για αυτά που μας επιφυλλάσει οι γκουζαίοι. Όσοι φύγουν (μάλλον και εγώ) νωρίς έχει ενδιαφέρον και η διαδρομή αυτή(350χλμ) ή η ακόμα ποιό ακραία Ναύπακτος, Κρικελλο, Κ*νησι (380χλμ) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 Εγώ επειδή θα δουλεύω παρασκευή κατα 99% βλέπω να ξεκινάω κατα τις 5.00-5.30. οπότε για μενα παίζει στάνταρ Ε.Ο για να φτάσω Καρπε-island μέχρι τις 9.00. Άμα παίξει κάνα τέτοιο γκρουπάκι το κανονίζουμε Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
teharada 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2011 Και εγώ θα δουλεύω, άρα θα μπορώ να ξεκινήσω από Μεταμόρφωση κατά τις 05:30. Ε.Ο. σίγουρα, φτάνουν τα 1800 χλμ λούνα-πάρκ των επόμενων 2 ημερών! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2011 χμ, δεν μου αρέσει να οδηγώ νύχτα, τι ώρα θα βραδιάζει τότε... ; δηλαδή μόνο ο ALX προς το παρόν θέλει να αποφύγει την ΕΟ... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2011 Ίσως τελικά να μην την αποφύγω ούτε εγώ. Μάλλον θα ξεμπερδέψω αργά την Παρασκευή. :/ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paitos 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2011 1. Shadowhunter 2. Virus 3. TC-drift 4. Stomu Yamashta 5. ALX 6. Spyro 7. NikosKKK 8. ermis 9. teharada 10. mesastou 11. Rory 12. Golden Arian 13. Al_Bandy 14. mascarita 15. fw_siak79 16. objecto 17. Mr. D 18. PANAHSKKK 19. maskarita 20.paitos Δεν την παλεψα να μεινω απ εξω Αλλα αν δεν πηγαινα (εστω και με δανεικα) θα εκανα μεγαλυτερο κακο στην ψυχολογια μου απ οτι στην τσεπη μου Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες