ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2011 Σήμερα ξεκινάει και επίσημα το 14ο! (52 και σήμερα!) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadowhunter 426 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2011 Από τις 08:54 π.μ έχει κατατεθεί η συμμετοχή μου Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2011 κι εχουμε και την εκπληξη :clapping2: κι εχουμε και την εκπληξη :clapping2: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2011 κι εχουμε και την εκπληξη :clapping2: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2011 (τροποποιήθηκε) TC-Drift συμμετοχή έφυγε.. Πήρα και το Ο.Κ. απο το CBF μου το σάββατο οτι δεν πεινάει και πάρα πολύ τελικά.. :D Έκανα μια εξόρμηση Επίδαυρο με σβέλτη εθνική και αρκετό επαρχιακό σε καλούς ρυθμούς και μου έκαψε 5,7lt/100km. Οπότε ειναι έτοιμο να κάψει λάστιχο στα όρη στ' άγρια βουνα.. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 14 , 2011 από τον TC-drift Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2011 (τροποποιήθηκε) Επειδή δεν έχω παρακολουθήσει το θέμα...και για να μη διαβάζω 31 σελίδες...ποιά είναι η διαδρομή ρε παιδιά; Τροποποιήθηκε Μάρτιος 14 , 2011 από τον Ravendark Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2011 αγνωστη ακομα ειναι μερος του παιχνιδιου να βρεις το δρομο σου απλα ξερουμε οτι παρασκευη βραδυ ξεκιναει απο καρπενησι σαββατο κοιμομαστε γιαννενα και κυριακη τελιωνει αθηνα ελπιζω μετα απο καμια 1700χλμ και πριν το χαραμα της δευτερας Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2011 Παρασκευή βράδυ; Δηλαδή; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadowhunter 426 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2011 Παρασκευή βράδυ; Δηλαδή; Η εκκίνηση είναι το πρωί της 7 Μαΐου από το Καρπενήσι. Απλά η λέσχη έχει κλείσει ξενοδοχείο για διαμονή στο Καρπενήσι την Παρασκευή 6/5/11 το βράδυ. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2011 α μάλιστα...θενξ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stomu Yamashta 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2011 Από το 1998 εως και το 2008 δεν είχα χάσει ούτε ένα 36ωρο. Το 2009 και 2010 προβλήματα υγείας δεν μου επέτρεψαν να δηλώσω συμμετοχή. Φέτος όλα είναι όπως παλιά,και διψώ σαν ΑΕΚτζής για πρωτάθλημα (!) για το 12μου 36ωρο!.. Και γουστάρω αφάνταστα που θα είναι σκληρόκωλο!Μετά από 12 χρόνια σχέσης με το ΧΧ,θα ανανεώσουμε την σχέση μας με τον καλύτερο τρόπο!.. Μετράω αντίστροφα πλέον! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2011 Ι'm in again. Παλιές και καινούριες φάτσες μαζεμένες στο ίδιο χώρο ξανά, όπως κάθε χρόνο. 1η μέρα και έφυγαν ...... 122 συμμετοχές!!! Τι κρίση και μλκίες! :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskkk 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2011 Το μαγικό χαρτάκι δεν μας το έδωσαν αλλά πήραμε συμμετοχή με το Νο 80 κάτι........ ας είναι καλά ο αδερφός μου!! έμαθα ότι στη λέσχη έγινε το έλα να δεις, οπότε καταλαβαίνετε ότι 122 συμμετοχές συν τα ταχυδρομικά, τέλος αυτή την εβδομάδα. ΤΡΈΞΤΕ!!! Για σένα το λέω Θάνο γιατί ποιος θα κοντράρει τον ψηλό!! άσε που θα το μετανιώσεις ................... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2011 122 ME τις ταχυδρομικές. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2011 (τροποποιήθηκε) Μέσα κι εγώ φέτος.. Χτες κι εγώ στο ραντεβού, μοτοκόσμος πολύς και ωραίο κλίμα. για μένα θα είναι το πρώτο 36ωρο και ανυπομονώ για την εμπειρία! Και τώρα μετράμε αντίστροφα.. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 15 , 2011 από τον TC-drift Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyro 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2011 (τροποποιήθηκε) μέσα κ' εγώ πάντως ως ένδειξη μπορεί να θεωρηθεί ότι τα έντυπα τα έχουν κατεβάσει 264 φορές. Σίγουρα υπάρχουν αρκετοί που τα ξανακατέβασαν πάνω απο μια φορά αλλά πόσοι να είναι αυτοί. Άσε που εχτές πολλοί παραλάμβαναν καινούργια έντυπα απο εκεί και τα συμπλήρωναν επι τόπου Τροποποιήθηκε Μάρτιος 15 , 2011 από τον spyro Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2011 τεταρτη τρεχει ο al δηλαδη?? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ermis 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2011 Κλείσαμε και εμείς χτες. :scooter: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2011 Το τόπικ καθαρίστηκε από τα σπαμ. Η συνέχεια του χαβαλέ ΕΔΩ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
teharada 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2011 Καταγεγραμμένος και εγώ! Τώρα ας αρχίσουμε τα σενάρια για τις πιθανές διαδρομές τις οποίες θα έχουν σκεφτεί οι Γκουτσαίοι και θα έχουν διαλέξει...Άντε με το καλό! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2011 Πάνω δεξία πινέζα του χάρτη από τα βουνά και πίσω Ιωάννινα :D :0 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2011 Καμία σχέση. Την πάνω δεξιά πινέζα να την αφήσεις ήσυχη. Ήταν άλλης χρονιάς εκείνη. :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mascarita 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2011 ΕΚΤΑΚΤΟΟΟΟ εμαθα πληροφοριες,χθες που μιλησα στο τηλ. με μελος moto-guzzi για την συμμετοχη !!! του λεω , πες σε παρακαλω,(ειχα διπλα και το ΝΙΚΟΚΚΚ και ελεγε, ρωτα-ρωτα, κατι θα σου πει) περιπου προς τα που θα παμε,ναδουμε κλπ μπλαα,μπλαα μου λεει,κοιτα,ανοιξε το χαρτη πετα μερικα βελακια,εεε σιγουρα θα περασουμε πολυ κοντα απο καποια...χαχαχα σωστος !!!!! ΛΟΙΠΟΝ,και κατι σοβαρο παμε για κουπα . υ.γ.παιζει εσωρουχο σιλικονης ???? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2011 Καμία σχέση. Την πάνω δεξιά πινέζα να την αφήσεις ήσυχη. Ήταν άλλης χρονιάς εκείνη. :lol: Αν υποψιαστώ ότι εσύ ξέρεις κάτι παραπάνω από εμάς τους κοινούς θνητούς ... Όχι δεν με τρώει να μάθω την διαδρομή, αντέχω την άγνοια σε αυτά τα ...απλά πράγματα (εδώ δεν γνωρίζουμε πολύ σοβαρότερα θέματα). Όπου και να είναι - όπως λες και εσύ - έχω εμπιστοσύνη στους γκουζαίους. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2011 μεσα κι εγω γραφτηκα πληρωσα... ποσες και σημερα?? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες