Jump to content
Θάνος

36ωρος χαβαλές 2011

Recommended Posts

36ωρο;;;;; :2funny: Μπαααααα....προτειμω να δωσω μια τσαντα λεφτα και να βγω ευρωπη...οι εποχες πολυ δυσκολες για 36ωρα...

Ψηλε απορω με το κολλημα σου ωρες ωρες..καποιες φορες το καταλαβαινω αλλα περσυ ελεγες αντε να παω επειδη ειναι το επετειακο..

Δε βαρεθηκες να γυρνας την Ελλαδα;;;; ποτε θα βγεις εξω;;;; οταν θα εχεις ασπρα μαλια;;;; :sopase:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

θανο ασε της λ@λ@κιες και ψησου

θα μπουμε παρεα στην τραπεζα μετα

μακαρι φετος να τα καταφερω (αν δε παρω δυο μηχανακια τελευταια στιγμη)

επισης σκεφτομαι και για xr αν λειπει η εθνικη :thumbsup:

εδιτ κυριε συντονιστα κοιτα τον τιτλο και ψησου

Τροποποιήθηκε από τον Al_Bandy

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

36ωρο;;;;; :2funny: Μπαααααα....προτειμω να δωσω μια τσαντα λεφτα και να βγω ευρωπη...οι εποχες πολυ δυσκολες για 36ωρα...

Ψηλε απορω με το κολλημα σου ωρες ωρες..καποιες φορες το καταλαβαινω αλλα περσυ ελεγες αντε να παω επειδη ειναι το επετειακο..

Δε βαρεθηκες να γυρνας την Ελλαδα;;;; ποτε θα βγεις εξω;;;; οταν θα εχεις ασπρα μαλια;;;; :sopase:

Θάνε... το 36ωρο δεν είναι απλά κόλλημα. Είναι ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕ!!! :worshippy:

Και φράγκο να μην έχω, όταν θα μυρίσει άνοιξη, το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό δεν είναι τα ανθισμένα λιβάδια και οι μελισσούλες... αλλά τα στροφιλίκια των βουνών μας!!! :thumbsup: 36ώρες στοφιλίκια λέμε ρεεεεεεε. :worshippy:

Όσο για την Ευρώπη... το ένα δεν αναιρεί το άλλο. :whistling:

Και τέλος ...36ωρο χωρίς Ευρώπη... γίνεται... Ευρώπη χωρίς 36ωρο όμως ΔΕΝ γίνεται!

EDIT

Το γράφω στον τίτλο το πότε (ίσως όμως να είναι και μία μέρα νωρίτερα :whistling: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πωωωωω...πρεπει να μην ξαναμπω στο θεμα...θα μου δημιουργησετε προβληματα εσεις...ο αλλος λεει να παμε και μαζι

στην τραπεζα... :crazy:

Αγγελεεεεε, θα δουμε...ασε γιατι ειναι δυσκολα τα πραγματα...εαν δε παω φετος ευρωπη τοτε θα ερθω... :blush:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως η σημαντικότερη αλλαγή για μένα φέτος, είναι ότι θα κάνω το πρώτο μου ΑΚΑΠΝΟ 36ωρο! (τελικά κάθε χρόνο, όλο και κάτι ανακαλύπτω για να το κάνω ξεχωριστό!) :mB_kalo_e:

Με το τσιγάρο έχανα πολύ χρόνο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως η σημαντικότερη αλλαγή για μένα φέτος, είναι ότι θα κάνω το πρώτο μου ΑΚΑΠΝΟ 36ωρο! (τελικά κάθε χρόνο, όλο και κάτι ανακαλύπτω για να το κάνω ξεχωριστό!) :mB_kalo_e:

Με το τσιγάρο έχανα πολύ χρόνο.

Ωραια αν ερθω θα ρχομαι διπλα σου στις στασεις και θα στριβω επιδεικτικα την τσιγαρουμπα μου.... :beee: :D :D :D

kakia mode off:-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραια αν ερθω θα ρχομαι διπλα σου στις στασεις και θα στριβω επιδεικτικα την τσιγαρουμπα μου.... :beee: :D :D :D

kakia mode off:-

Τι είναι το... "στάσεις"? :huh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι είναι το... "στάσεις"? :huh:

Τα βραδυα...Με 3-4 ωρες ξεκουραση σταση λεγεται οχι διανυκτερευση... :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι ναι παιδιά, μην έρθετε.. δεν αξίζει τον κόπο....

και θα ξεπαραδιαστείτε και τίποτε δεν θα δείτε και πτώμα στην κουραση θα είστε....

και θα φορτώσετε και χλμ το μοτόρι σας και έξοδα στην τσέπη σας...

:_thumbsup:

:2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@rory σε βλεπω να μην το χανεις!!! δροσουλιτες_thumbsup.gif

@guzzistas εσυ γιατι πας; σε αναγκαζουνε ε; και πας λογω ανωτερας βιας; σε καταλαβαινω αλλα τι να κανουμε αυτα εχει η ζωη. υπομονη θα γυρισει ο τροχος που λενε!!!

Με δένουν και με τραβάνε :2funny:

Rory με κυνηγούσες με το ρακόμελο πέρυσι :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω θυμαμαι τον παναγιωτη στην πελοπονησο να μου κανει νοημα να σταματησω. σκεφτηκα απο μεσα μου ωχ την κατσαμε την βαρκα μπλοκο μπατσοι και τα λοιπα.

ε τσεκ ποιντ για ρακομελο ητανε τελικα2funny.gif2funny.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και μετα μας σταματουσες εσυ για να σου δινουμε κι αλλο :uglystupid2:

Γεια σου Γιανναρε αντε να βρεθουμε και φετος!!! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θάνο στο ξαναλέω... μην λες πράγματα που δεν στέκουν. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ βόλτα 1500χιλ να έκανες για να γουστάρεις, πάλι λάστιχα θα ήθελες, πάλι καύσιμα θα ήθελες. Το 150άρι της συμμετοχής έχει μέσα ύπνο, φαΐ κι όλα τα υπόλοιπα που θα πάρεις.

Τα λάστιχα δεν θα τα αλλάξεις μετά το 36ωρο.

Το σέρβις δεν πάει άχρηστο μετά το 36ωρο!

Εγώ κάνω 36ωρο με καινούρια λάστιχα και τα αφήνω πάνω ένα χρόνο (μέχρι το επόμενο) άρα σε καμιά περίπτωση δεν βάζω λάστιχα ΜΟΝΟ για το 36ωρο.

Αν εσύ βάζεις qualifier μπας και με περάσεις στις στροφές :whistling::spiteful: που λιώνουν στις 3000χιλ δεν φταίω εγώ! :2funny:

Αλλά να πεις ότι δεν τα έκανες τα χιλιόμετρα? Τα έκανες και τα ευχαριστήθηκες... που το πρόβλημα τότε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωχου ρε ψηλε...οχι δεν ειναι το ιδιο με οποιδηποτε βολτα και να εκανα...

Σε δικη μου βολτα 150 ευρω παντως για εναν υπνο και ενα φαγητο ΔΕΝ θα τα εδινα...θα εδινα το πολυ 50-60...στο μπαμ

μιλαμε για περιπου 100 ευρω κατω...

επισης σε δικη μου βολτα θα μπορουσα να επιλεγω τους δρομους και οχι να πηγαινω απο κροκαλες και χωματα που εχω μεγαλυτερη φθορα...

οποτε και απο εκει βγαινουν καποια χρηματα...εστω και 30 ευρω να ειναι ειναι λεφτα...

Στο μετσοβο ποσα χαλασες ρε ψηλε;;; και ποσα στο τελευταιο σου 36ωρο;;;; για πες μας ετσι να γουσταρουμε....την αληθεια ομως ε...

Και οσο για τα λαστιχα..ειπαμε..θελει τουρισταδικο ελαστικο εαν δεν εχεις ανεση στο χρημα για ελαστικα...δε καταλαβαινω ποιο

το κολλημα σου αφου σε οτι λεω ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ! Με το ζορι να πουμε οτι δεν ειναι δηλ;;; δηλ λεω ψεμματα;;;; :pray:

Το 36ωρο αν το κανεις μονος σου ΣΤΑΝΤΑΡ μπορει να σουβγει ενα 150αρι πιο λιγο...μη πω και παραπανω...και αυτο

νομιζω μπορουν να μας το επιβεβαιωσουν οσοι εχουν κανει διαδρομες απο 36ωρα μονοι τους...

Εσυ λες πραγματα που δεν στεκουν...1400χλμ εκανα στην Ιταλια με δυο ατομα και δωσαμε 900 ευρω και μειναμε και

5 μερες...λοιπον μη το συνεχισουμε γιατι δε θα μας βγει σε καλο.. :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον αν εχω καταλαβει καλα... η διαφορα σας (ALX κ Θανος) σε οτι αφορα τα εξοδα του 36ωρου ειναι τα λαστιχα.

Γιατι ο μεν ALX λεει για εξοδα 400-500 ευρω κ ο δε Θανος για 600-700+κατι ευρω.

Αρα αν κανουμε

ΑΛΧ + λαστιχα 300ευρω = Θανος

Ρεεεεε θα μας τρελανετε τελειως???? :bruce_h4h:

:2funny: :2funny: :2funny:

Τροποποιήθηκε από τον patapios

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:2funny:

Δεν ειναι μονο τα λαστιχα μωρε, του ψηλου καιει και λιγοτερο...εγω γενικα ειπα το ποσό που θελει ενα 36ωρο, δεν κατηγορω κατι,

το λεω γιατι ο ψηλος ειναι και παρεξιγησιαρης, λες και εγω θελω να πω κατι κακο για το 36ωρο...και επειδη τον ξερω για αυτο

το λεω...ψηλε συνελθε..δε σου εθιξα το 36ωρο που τοσο πολυ αγαπας...καταλαβε το...αλλα επειδη εισαι πορωμενος δε θα μας

πεις πως δεν ειναι πολλα τα λεφτα αυτα, ειτε κανεις αλλη βολτα ειτε 36ωρο...εξ αρχης ειπα οτι απλα θελει πολλα λεφτα...το ξεσκισαμε

βασικα το θεμα... :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θάνε...κουβεντιάζουμε... δεν μαλώνουμε και δεν γίνεται να βγει σε κακό. (εκτός κι αν θέλεις :mB_faskelo: :P )

Λοιπόν... δεν είμαι πωρωμένος με τίποτα. Το ότι μου αρέσει κάτι δεν το θεοποιώ κιόλας. Οπότε μην λες τέτοια πράγματα για μένα. Με ξέρεις κιόλας ρε πστη μου να πω ότι δεν με ήξερες! :D

Το λοιπόν.

Οι βόλτες μου, ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ σαν έξοδα ακολουθούν τα χιλιόμετρα που κάνω. Το είδος της οδήγησής μου είναι πάντα το ίδιο και δεν αλλάζει. Θα πάω σε στριφτερές διαδρομές και θα πάω φυσιολατρικά? :lol:

Oπότε η κατανάλωση ελαστικού και καυσίμου είναι πάντα η ίδια. (Και περισσότερο λάστιχο να έτρωγα θα ήταν ευπρόσδεκτο καθώς θα οφειλόταν ίσως σε καλύτερη ποιότητα ασφάλτου)

Από κει και πέρα μας μένει η συνδρομή.

Εγώ στο λέω αλλιώς...

Αν έκανες μια ίδια 36ωρη διαδρομή μόνος σου ή με ένα φίλο σου, θα είχε το ίδιο ενδιαφέρον? Μόνο αυτό σε ρωτάω! Θα είχε το ίδιο ενδιαφέρον?

Το 36ωρο, πέρα από μια απλή βόλτα, είναι και μια "περιπέτεια" Παίζεις το παιχνίδι που μπορεί να σου δώσει ένα "ασήμαντο" κύπελλο στο τέλος. Περιμένεις να πας στην απονομή να δεις τι θα γίνει. Ποιος κέρδισε κτλ.

Ναι..συμφωνώ κι εγώ ότι τα 140€ που δίνεις συμμετοχή είναι περισσότερα από αυτά που θα έδινες αν πήγαινες μόνος, αλλά μην ξεχνάς ότι δεν είναι μόνο το φαγητό σου, το πρωινό σου και ο ύπνος σου στη μέση. Είναι κι όλα αυτά που θα πάρεις. Μπλουζάκι αναμνηστικό, μετάλλιο αναμνηστικό, τα "έπαθλα" που θα πάρουν οι νικητές (ή κι εσύ αν κερδίσεις)

Η όλη διοργάνωση έχει έξοδα που πρέπει να βγουν από τις συμμετοχές. Κατά καιρούς έχουμε μείνει σε ξενοδοχεία που κοστίζουν από 150 έως και 250€ τη βραδιά κι όμως δεν πληρώσαμε τόσα με τη συμμετοχή μας (άσχετο αυτό απλά το αναφέρω για την ποιότητα κάποιων ξενοδοχείων που έτυχε να μείνουμε)

Σίγουρα υπάρχει κι ένα κέρδος για την λέσχη και είναι καθόλα λογικό γιατί υπάρχει η κούραση του να διοργανωθεί όλο αυτό. Μην ξεχνάς ότι αρκετοί άνθρωποι της λέσχης εργάζονται γι'αυτό πολύ καιρό πριν. Κάνουν πιλοτικά* με μοτό και ΙΧ (και δύο ακόμα αν χρειαστεί)

Ψάχνουν κατάλληλα ξενοδοχεία για να κλείσουν, κανονίζουν τα φαγητά κτλ. Βγάζουν τα χαρτιά με τις οδηγίες της διαδρομής και γενικώς κάνουν ένα σωρό πράγματα. Ε για μένα χαλάλι τους το όποιο κέρδος βγάζουν απ' τις συμμετοχές μας!

Εγώ συμμετέχω σε ένα σημαντικότατο μοτοσυκλετιστικό γεγονός (το μεγαλύτερο και σημαντικότερο της μοτο-Ελλάδας) και γουστάρω γι΄αυτό. (κι όχι μόνο εγώ ε!? )

Οπότε δεν θα καθίσω να ψειρίσω τη μαϊμού αν βγάζουν 100 ή 50 ή 20€ από την συμμετοχή μου! Εξάλλου δεν με αναγκάζει κανένας να πάω... μόνος μου πάω γιατί το γουστάρω! Άλλοι πληρώνουν για να λιώσουν μέσα στις πίστες και μένουν σε ξενοδοχεία και πληρώνουν ένα σωρό έξοδα. Για να κάνουν την καύλα τους κι αυτοί. (εκείνοι είναι μάλιστα που λιώνουν λάστιχα για πλάκα μέσα σε ένα διήμερο!)

Ο καθείς λοιπόν όπως γουστΈρνει.

Αν κάποιου δεν του άρεσε, δεν το κατηγορεί. Κάνει αυτό που του αρέσει και τέλος. Τα 600-700€ που λες δεν στέκουν με την καμία. Το 36ωρο είναι μόνο η συμμετοχή. Τα υπόλοιπα είναι αναλόγως των χιλιομέτρων που θα κάνεις. Τα χιλιόμετρα δεν διακρίνονται σε 36ωρα ή μη 36ωρα. Τα ίδια λάστιχα τρώνε και την ίδια κατανάλωση βενζίνας έχουν.

Με ρώτησες πόσα χάλασα στο Μέτσοβο.

Λοιπόν... 7,5λίτρα/100χιλ Δηλαδή 1200 χιλιόμετρα είναι δώδεκα 100άδες άρα 12Χ7,5 λίτρα=90 λίτρα Χ 1,5€= 135€

Ύπνος 25€ στο άθλιο κατάλυμα που μείναμε.

15€ το φαγητό μας το βράδυ

Άλλα 7€ για πρωινό (καφές-τυρόπιτα)

Άλλα 5€ για φαΐ στο γύρνα.

Σύνολο 187€ κ ίσως ξεχνάω και κάποια. Χοντρικά λοιπόν 200€ μαξ.

Στο 36ωρο με ανάλογα χιλιόμετρα (1200) θα δώσεις 135€ + 140€ την συμμετοχή = 275€ σωστά? Δηλαδή ποια η διαφορά? Τα 80-100 παραπάνω?

Και που είναι τα 600 και 700€? Εσύ τόσα χάλασες στο Μέτσοβο? (και όχι... δεν σου βάζω πάλι μέσα τα λάστιχα όπως κάνεις εσύ. Και στο Μέτσοβο λάστιχο έκαψες για να πας... δεν πήγες χωρίς να κάψεις λάστιχο.

Έτσι λοιπόν, εγώ προτιμώ να δώσω αυτά τα 80-100€ παραπάνω για την συμμετοχή και να πάω 36ωρο (να μείνω και σε ξενοδοχείο της προκοπής) και να παίξω αυτό το παιχνίδι, αλλά κυρίως να ευχαριστηθώ βόλτα και στριφτερό χιλιόμετρο παρέα με τόσους γνωστούς.

* Το Πιλοτικό είναι η τέλεση ολόκληρης της διαδρομής για να "χαρτογραφηθεί" και να βγουν οι απαραίτητες φωτό που θα πρέπει να ανακαλύψουμε και να βγάλουμε κι 'μείς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θάνε...κουβεντιάζουμε... δεν μαλώνουμε και δεν γίνεται να βγει σε κακό. (εκτός κι αν θέλεις :mB_faskelo: :P )

Λοιπόν... δεν είμαι πωρωμένος με τίποτα. Το ότι μου αρέσει κάτι δεν το θεοποιώ κιόλας. Οπότε μην λες τέτοια πράγματα για μένα. Με ξέρεις κιόλας ρε πστη μου να πω ότι δεν με ήξερες! :D

Το λοιπόν.

Οι βόλτες μου, ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ σαν έξοδα ακολουθούν τα χιλιόμετρα που κάνω. Το είδος της οδήγησής μου είναι πάντα το ίδιο και δεν αλλάζει. Θα πάω σε στριφτερές διαδρομές και θα πάω φυσιολατρικά? :lol:

Oπότε η κατανάλωση ελαστικού και καυσίμου είναι πάντα η ίδια. (Και περισσότερο λάστιχο να έτρωγα θα ήταν ευπρόσδεκτο καθώς θα οφειλόταν ίσως σε καλύτερη ποιότητα ασφάλτου)

Εγώ στο λέω αλλιώς...

Αν έκανες μια ίδια 36ωρη διαδρομή μόνος σου ή με ένα φίλο σου, θα είχε το ίδιο ενδιαφέρον? Μόνο αυτό σε ρωτάω! Θα είχε το ίδιο ενδιαφέρον?

Το 36ωρο, πέρα από μια απλή βόλτα, είναι και μια "περιπέτεια" Παίζεις το παιχνίδι που μπορεί να σου δώσει ένα "ασήμαντο" κύπελλο στο τέλος. Περιμένεις να πας στην απονομή να δεις τι θα γίνει. Ποιος κέρδισε κτλ.

Ναι..συμφωνώ κι εγώ ότι τα 140€ που δίνεις συμμετοχή είναι περισσότερα από αυτά που θα έδινες αν πήγαινες μόνος, αλλά μην ξεχνάς ότι δεν είναι μόνο το φαγητό σου, το πρωινό σου και ο ύπνος σου στη μέση. Είναι κι όλα αυτά που θα πάρεις. Μπλουζάκι αναμνηστικό, μετάλλιο αναμνηστικό, τα "έπαθλα" που θα πάρουν οι νικητές (ή κι εσύ αν κερδίσεις)

Η όλη διοργάνωση έχει έξοδα που πρέπει να βγουν από τις συμμετοχές. Κατά καιρούς έχουμε μείνει σε ξενοδοχεία που κοστίζουν από 150 έως και 250€ τη βραδιά κι όμως δεν πληρώσαμε τόσα με τη συμμετοχή μας (άσχετο αυτό απλά το αναφέρω για την ποιότητα κάποιων ξενοδοχείων που έτυχε να μείνουμε)

Σίγουρα υπάρχει κι ένα κέρδος για την λέσχη και είναι καθόλα λογικό γιατί υπάρχει η κούραση του να διοργανωθεί όλο αυτό. Μην ξεχνάς ότι αρκετοί άνθρωποι της λέσχης εργάζονται γι'αυτό πολύ καιρό πριν. Κάνουν πιλοτικά* με μοτό και ΙΧ (και δύο ακόμα αν χρειαστεί)

Ψάχνουν κατάλληλα ξενοδοχεία για να κλείσουν, κανονίζουν τα φαγητά κτλ. Βγάζουν τα χαρτιά με τις οδηγίες της διαδρομής και γενικώς κάνουν ένα σωρό πράγματα. Ε για μένα χαλάλι τους το όποιο κέρδος βγάζουν απ' τις συμμετοχές μας!

Εγώ συμμετέχω σε ένα σημαντικότατο μοτοσυκλετιστικό γεγονός (το μεγαλύτερο και σημαντικότερο της μοτο-Ελλάδας) και γουστάρω γι΄αυτό. (κι όχι μόνο εγώ ε!? )

Οπότε δεν θα καθίσω να ψειρίσω τη μαϊμού αν βγάζουν 100 ή 50 ή 20€ από την συμμετοχή μου! Εξάλλου δεν με αναγκάζει κανένας να πάω... μόνος μου πάω γιατί το γουστάρω! Άλλοι πληρώνουν για να λιώσουν μέσα στις πίστες και μένουν σε ξενοδοχεία και πληρώνουν ένα σωρό έξοδα. Για να κάνουν την καύλα τους κι αυτοί. (εκείνοι είναι μάλιστα που λιώνουν λάστιχα για πλάκα μέσα σε ένα διήμερο!)

Αν κάποιου δεν του άρεσε, δεν το κατηγορεί. Κάνει αυτό που του αρέσει και τέλος. Τα 600-700€ που λες δεν στέκουν με την καμία. Το 36ωρο είναι μόνο η συμμετοχή. Τα υπόλοιπα είναι αναλόγως των χιλιομέτρων που θα κάνεις. Τα χιλιόμετρα δεν διακρίνονται σε 36ωρα ή μη 36ωρα. Τα ίδια λάστιχα τρώνε και την ίδια κατανάλωση βενζίνας έχουν.

Λοιπόν... 7,5λίτρα/100χιλ Δηλαδή 1200 χιλιόμετρα είναι δώδεκα 100άδες άρα 12Χ7,5 λίτρα=90 λίτρα Χ 1,5€= 135€

Στο 36ωρο με ανάλογα χιλιόμετρα (1200) θα δώσεις 135€ + 140€ την συμμετοχή = 275€ σωστά? Δηλαδή ποια η διαφορά? Τα 80-100 παραπάνω?

Και που είναι τα 600 και 700€? Εσύ τόσα χάλασες στο Μέτσοβο? (και όχι... δεν σου βάζω πάλι μέσα τα λάστιχα όπως κάνεις εσύ. Και στο Μέτσοβο λάστιχο έκαψες για να πας... δεν πήγες χωρίς να κάψεις λάστιχο.

Έτσι λοιπόν, εγώ προτιμώ να δώσω αυτά τα 80-100€ παραπάνω για την συμμετοχή και να πάω 36ωρο (να μείνω και σε ξενοδοχείο της προκοπής) και να παίξω αυτό το παιχνίδι, αλλά κυρίως να ευχαριστηθώ βόλτα και στριφτερό χιλιόμετρο παρέα με τόσους γνωστούς.

* Το Πιλοτικό είναι η τέλεση ολόκληρης της διαδρομής για να "χαρτογραφηθεί" και να βγουν οι απαραίτητες φωτό που θα πρέπει να ανακαλύψουμε και να βγάλουμε κι 'μείς.

Ακριβώς έτσι! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαζι σου ειναι πολυ δυσκολο να τσακωθω και το ξερεις...για αλλο λογο εννοουσα δε θελω να μας βγει σε κακο οπου

και θα στον δειξω παρακατω

ε καλα, εισαι λιγο με οτι γουσταρεις αλλα το προσπερναμε... :D

Το λοιπόν.

δε διαφωνουμε καπου...

Εγώ στο λέω αλλιώς...

Στο μετσοβο για παραδειγμα δεν πηγα μονος μου, ισα ισα χορτασα να πηγαινω στα στροφιλικια με παρεα, κατι που στο 36ωρο ΔΕΝ συμβαινει,

εκτος και αν πας να το κανεις μαζι με κανα πολυ γνωστο...αλλα επειδη εχει καποιες απαιτησεις το 36ωρο και δεν ειμαι και εγω ευκολος

το κανω μονος μου οπως και εσυ ως συνηθως...

Αυτο ηταν που ηθελα να γλυτωσω και ελεγα δε θα μας βγει σε καλο.. και επειδη σε ΞΕΡΩ, ηξερα οτι θα το γυρναγες εκει...εσυ πας να με βγαλεις οτι παω να κανω "κακο"

στο 36ωρο...συνελθε σου ξαναλεω και δες χαλαρα απο την αρχη τα ποστ εαν θες... :_thumbsup: Δες παρακατω τι αλλο ειπα για να ληξη αυτο το θεματακι, γιατι για να μου λες ολα

αυτα δεν το προσεξες μαλλον..

Το ειδες αυτο το ποστ μου λοιπον;;;το ειπα για να μην πεις ολα αυτα που ειπες παραπανω για τα 150€, που εχεις φαγωθει να

'δικαιολογησεις' οτι αξιζουν τα λεφτα για οτι σου προσφερει η διοργανωση και να πεις ακριβως και αναλυτικα την διοργανωση που κανουν

τα παιδια...

ξαναλεω, ανεφερα οτι συνολικα το event θελει λεφτα πολλα, τωρα εαν δεν θελει για εσενα ΟΚ, δεν ειναι ολοι το ιδιο ομως...

Σε αλλο μου ποστ πιο πισω αν ειδες (μην κανω και αλλο quote μου), ειπα μακαρι να μπορουσα να κανω και 36ωρα και οτι αλλο θελω καθε χρονο

και πως οτι το 36ωρο ειναι κατι ξεχωριστο και ωραιο, το ποστ αυτο συγκεκριμενα πηγαινε προς alarm αν θυμαμαι καλα,

οποτε δεν υπαρχει λογος να μπουμε στην διαδικασια που μπαινεις, ομως δε μπορω (οταν μου λες πως σε οποιαδηποτε βολτα και αν πηγαινα με τα ιδια χλμ,

οτι θα μου εβγαινε το ιδιο) να το δεχτω, ε οχι δε θα μου εβγαινε το ιδιο εστω και για 100€, πως να το κανουμε δηλ;;; Αυτο ξαναλεω ΔΕΝ σημαινει

οτι αυτα τα 100€ ειναι χρηματα που δεν τα αξιζει το event, ΠΟΤΕ δε το ειπα αυτο...

Εξηγησα παραπανω, ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ...πραγματικα διαβαζεις οτι θες απο τα ποστ...και μετα μου λες δε φανατιζεσαι κι'ολας...χαχαχαχαχα :2funny:

Στεκουν για εμενα, ποιος σου ειπε οτι στο μετσοβο δε χαλασα πολλα μαζι με αυτα;;; αφου μου τελειωσανε στο μετσοβο τα ελαστικα...

Στο 36ωρο τα χλμ ειναι περισσοτερα συνηθως συν οτι υπαρχει μεγαλυτερη φθορα σε αναλωσιμα αφου ειναι και περισσοτερα τα χλμ...αρα μιλαμε για 100€ σιγουρα παραπανω...

Εγω 36ωρο θελω σιγουρα ενα 160αρι βενζινες...γενικα θελω κανα 20-30αρι παραπανω απο εσενα...ε βαλε μετα και λαδια-ελαστικα κτλ και να πως εχουμε την 500αρα...μπορει

να ειναι και 480 οκ...πω πωωωω διαφορααααα...

Προσεξε τωρα, 500αρα χωρις να χρειαζεσαι κατι αλλο, εστω και ενα tailbag που πηγες και πηρες εσυ περσυ, μη μου πεις μου εμεινε...τα εδωσες για το event ομως και τα εδωσες

μαζεμενα, αρα δε θελει σε γενικες γραμμες απο 500 και πανω για καποιους ενα 36ωρο ρε ψηλε;;;; αυτο δε λεω απο την αρχη του θεματος;;;

Και αν κατσει διαδρομη οπως το 09 τυπου μανη που σου καταστρεφει τα λαστιχα τελειως παει την μαμησες...τοτε ναι θες και παραπανω απο 600...εκτος και

αν ειχες σκληρο λαστιχο που εγω δεν ειχα καλως η κακως και διαλυθηκε...εδω το πηγα μετα απο δυο μηνες στον μπουκι για λαστιχα παλι και τρελαθηκε...ειχε

γινει χαλια...

Καλα κανεις και γουσταρεις, ειπαμε, δεν ειναι το θεμα τα 100€ παραπανω αλλα οτι για να παρεις μερος θελει πολλα λεφτα...βαρεθηκα πια να το λεω...δε

ξαναποσταρω εδω μεσα...ΤΕΛΟΣ!

Επιτελους τελειωσα... :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως Θάνο,σχετικά με την κατανάλωση,έχω παρατηρήσει ότι στα 36ωρα καίω την ίδια ακριβώς βενζίνη με τον ALX.

Και ο λόγος είναι ότι στους επαρχιακούς πας απλά με την ροπή και η κατανάλωση μένει σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα (κάτω από 7 λίτρα τα 100 χλμ,άνετα).

Επίσης,σχεδόν πάντα βρίσκεις κάποιον ή κάποιους και συν-ταξιδεύετε παρέα,στο ρυθμό που ταιριάζει στην παρέα...Μιλάμε για απίστευτη διασκέδαση!Πρέπει ρε φίλε να το ζήσεις για να καταλάβεις!..

Τροποποιήθηκε από τον Stomu Yamashta

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τέσπα... τι άλλο να πει κανείς? Συνεχίζεις ακόμα να μου λες για τα λάστιχα :lol:

Αν κάτσει Ευρώπη και μπορέσω, θέλω να σε δω ρε Κιαρατά, τι θα κάνεις με τα λάστιχα :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά ρε δε ντρέπεστε? Σας άφησα λίγο μόνους και βγάλατε μαχαίρια??? :whistling: :whistling: :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά ρε δε ντρέπεστε? Σας άφησα λίγο μόνους και βγάλατε μαχαίρια??? :whistling: :whistling: :whistling:

Επ :_w00t: ...που 'σουνα ρε συ κρυμμένος? Γυάλιζες του λαιμούς του στρώματος? :D

Που χάθ'κες τόσο καιρό? :knuppel2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως Θάνο,σχετικά με την κατανάλωση,έχω παρατηρήσει ότι στα 36ωρα καίω την ίδια ακριβώς βενζίνη με τον ALX.

Και ο λόγος είναι ότι στους επαρχιακούς πας απλά με την ροπή και η κατανάλωση μένει σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα (κάτω από 7 λίτρα τα 100 χλμ,άνετα).

Επίσης,σχεδόν πάντα βρίσκεις κάποιον ή κάποιους και συν-ταξιδεύετε παρέα,στο ρυθμό που ταιριάζει στην παρέα...Μιλάμε για απίστευτη διασκέδαση!Πρέπει ρε φίλε να το ζήσεις για να καταλάβεις!..

Εχω κανει 36ωρο Σταυρο...αλλιως δε θα μιλαγα... :_thumbsup:

ALX, πλεον δεν εχω θεμα γιατι εβαλα τουρισταδικο και ελπιζω να ησυχασω λιγο...700€ τον χρονο για λαστιχα ποναει τι να κανουμε...

Βεβαια εχω 45.000 χλμ σε λιγοτερο απο 3 χρονια που το εχω....

:dribble:

Τον κωδικο πως τον θυμηθικες ωρε;;;; Γιατι χαθηκες ρεεεε;;;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα