Jump to content
ALX™

14ο οδοιπορικό αντοχής (36ώρες 2011)

Recommended Posts

Θάνο,διάβασα όλα τα μυνήματα και είσαι λάθος.Το βλέπεις από τελείως λάθος οπτική γωνία...

Και 750 για σέρβις δεν έχω δώσει τα τελευταία 6+ χρόνια... :thumbsdown:

Που ειμαι λαθος ρε Σταυρακα;;; δε ξερω ποσο μου βγαινει εμενα το 36ωρο;;; 600 ευρωπουλα για πλακα....

Οσο για τα service...δεν εχει να κανει με τα χρονια αλλα με τα χλμ....επισης εγω το παω για τα μεγαλα

στην αντιπροσωπεια ακομη...εαν εσυ τα κανεις μονος σου αλλαζει το πραγμα Σταυρακα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλα το ισοπεδωσατε και οι δυο σας ομως...αλλα δε πειραζει :2funny: 750 ευρω εχω δωσει για service στα 3 χρτονια τωρα με 45.000 χλμ ρε παιδια...

ημαρτον...τα αναλωσιμα ειναι το προβλημα...οπου και παλι ειναι θεμα οδηγησης...εαν δε το ταλαιπωρεις ουτε εκει παιζει προβλημα...

θα μου πεις υπαρχουν αλλα που τα στιβεις και δεν τρωνε...ε ενταξη...τα στιβεις αλλα δεν εχεις το ιδιο στιψιμο...πως να το κανουμε... :D

Μην στρίβεις κι εσύ ρε παλλικάρι μου, κόφτο ευθεία.. :D

Πάντως μιλώντας γενικά για οικονομική και μή μηχανή υπάρχουν πολλές διαστάσεις στο θέμα.

Σκέψου να κάνει κάποιος ένα 36ωρο με ένα XT600!! Θα πληρώσει τα μισά απο ένα χιλιάρι+ σε βενζίνη, θα κάψει καθόλου λάστιχο, ούτε Service ούτε τίποτα ο σκύλος, μιζιά και έφυγες

Και μια πτώση να χεις, άντε να πληρώσεις κάνα πλαστικό 50ευρό..

Ενώ με μια μηχανή ST ¨ολο πλαστικά και με 20km/h να φας μια γλύστρα ξεκινάς και μετράς απο χιλιάρικο τήν επισκευή.. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω το ψηνω για xr αν δεν εχει εθνικες πολλα πολλα

οχι για οικονομια για εμπειρια :)

το εξοδο το σκεφτομαι ως:

σερβις - εξοδα συμετοχης - καταναλωση -σερβις

με μεγαλη μοτο ισως ευγενε και λιγο φτηνοτερα

servis δια δυο (μη πω 4 οι περισοτερες συγχρονες μοτο εχουν σερβις καθε 10.000Κ) + εξοδα συμετοχης + καταναλωση

εγω με φαζερ 1000 που ειναι γνωστη νεροφιδα εκαψε κοντα στα 8λ/100 χλμ σβελτα οχι σπασμενα

Λαστιχα εγω στο 36ωρο απλα ηταν μια περιοδος της ζωης τους με φυσικη φθορα αντε λιγο παραπανω ηταν βεβαια και τα μαμα λαστιχα (τουριστικα)

αλλο παιδι με μετζελερ Μ1 και Ζ750 πεταξε λινα τη δευτερη μερα και εψαχνε ανοιχτο βουλκανιζατερ στη Σπαρτη κυριακη ( βρηκε και τερματισε :thumbsup: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελα και αλλος 36ωριτης εδω, Εθιστηκα με το ατιμο και ξενερωνω αφανταστα στην ιδεα να το χασω, το πρωτο που ειχα ερθει ηταν Πελοπονησσο και μετα Κρητη (ειμουν ηδη εκει για δουλεια ,και ακομα δεν εχω φυγει :tooth: )

Παντως θα χρησιμοποιησω και εγω την γνωστη τακτικη του ΚαΤεΜα : Μην ερθετε στο 36ωρο ειναι πανακριβα, δεν αξιζει , κτλ κτλ :tooth:

εγω το ψηνω για xr αν δεν εχει εθνικες πολλα πολλα

οχι για οικονομια για εμπειρια :)

δεν θα ηταν ασχημη φαση , το ιδιο σκεφτομαι αν δεν εχω παρει ακομα μεγαλο , να ερθω με το Sherpa. Me to ΧR υπολογισε να εχεις οπωσδηποτε μαζι σου ενα ζευγαρι καλες ωτασπιδες , επισης με τα 9λιτρα ντεποζιτα που εχουμε ισως φαμε κανα πακετο και με τους ανεφοδιασμους ......με βλεπω να κουβαλαω και κανα 4λιτρο μπετονακι εξτρα :shades:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άντε καλή αρχή.

Έχουμε να γράφουμε για τρεις μήνες!! :type:

Πέρσι δεν τα κατάφερα, είχαμε διαφωνίες :bash: για την Κρήτη, τελικά το έκανα μόνος μου το καλοκαίρι….

Πάντως τα τελευταία χρόνια με κυνηγάει όπου και αν πάω. Την άνοιξη πήγαμε Βουλγαρία, κάτι μου λέει ότι το 36ωρο θα μιλαει βουλγαρικά……(αν με χρειαστούν οι γκουζεοι για μεταφραστή μπορώ να βοηθήσω)

Υ.Γ.

Δεν γνωρίζω το οτιδήποτε για το 36 ωρο, απλά υποθέσεις κάνω που βγαίνουν!!!!!!! :whistling: :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

2 χρονιες ηθελα να παω και δεν μπορουσα καθως ημουν εξωτερικο.

Φετος μου δινεται η ευκαιρια αλλα αρχισα να βλεπω το 36ωρο μονο σαν προκληση και οχι σαν απολαυση. Το να κανω 200-400-1000 χλμ σε μια μερα και να τα βγαλω ολα σε μια σελα δεν μου λεει κατι.

Θα ξερω πως θα εχω δωσει αρκετα χρηματα τα οποια θα φυγουν μεσα σε 2 μερες και το μονο που θα εχω καταφερει θα ειναι να εχω βγαλει περιοδικα δυο φωτογραφιες εδω και μια εκει. Θα εχω περασει απο 10αδες χωρια αλλα δεν θα εχω δει ουτε ενος την ομορφια αφου απλα θα ειμαι περαστικος.

Σιγουρα μερικοι ειναι τρελαμενοι με αυτο, ημουν και εγω με την ιδεα αυτη. Τωρα θα ελεγα πως θα προτημουσα να δωσω τα χρηματα αυτα και να κανω ενα χαλαρο 3ημερο σε καποιο μερος με την μηχανη, να ηρεμισω , να δω την φυση, να βγαλω δεκαδες φωτογραφιες χωρις αγχος ενος τερματισμου.

Περαν τουτου, το καλοκαιρι ειναι κοντα και αν δεν χαλασει το προγραμματα το εξωτερικο με περιμενει, οποτε τα χρηματα θα πανε εκει.

Τελος. 1000 φορες να πληρωσω την βενζινη 1.20, 1.30 αντε 1.40 και να οδηγαω σε νεα μερη, σε ιταλικες και σλοβενικες ασφαλτους, να παταω αγνωστους δρομους, παρα να τα δωσω στους δικους μας κεραταδες με 1.70 το λιτρο !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παρων κι εγω τριτο μου 36αωρο.

σιγα μην το εχανα!!

βλεπω ποσταρησαν και τα κοπελια δω tooth.gif

ειπε ο κκκκκ κατι για βουλγαρια; κι εγω μαθαινω τζαμπα ισπανικα; wallbash.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πλακωσανε ολοι οι 36ωρο-βιοι... :surrender:

Alarm θα διαφωνησω μαζι σου οχι γιατι εχεις αδικο (αλλωστε δεν εχω συμμετασχει για να ξερω) αλλα ειμαι της αποψης αμα δεν δοκιμασεις δεν μπορεις να εισαι αντικειμενικος :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@rory σε βλεπω να μην το χανεις!!! δροσουλιτες_thumbsup.gif

@guzzistas εσυ γιατι πας; σε αναγκαζουνε ε; και πας λογω ανωτερας βιας; σε καταλαβαινω αλλα τι να κανουμε αυτα εχει η ζωη. υπομονη θα γυρισει ο τροχος που λενε!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

2 χρονιες ηθελα να παω και δεν μπορουσα καθως ημουν εξωτερικο.

Φετος μου δινεται η ευκαιρια αλλα αρχισα να βλεπω το 36ωρο μονο σαν προκληση και οχι σαν απολαυση. Το να κανω 200-400-1000 χλμ σε μια μερα και να τα βγαλω ολα σε μια σελα δεν μου λεει κατι.

Θα ξερω πως θα εχω δωσει αρκετα χρηματα τα οποια θα φυγουν μεσα σε 2 μερες και το μονο που θα εχω καταφερει θα ειναι να εχω βγαλει περιοδικα δυο φωτογραφιες εδω και μια εκει. Θα εχω περασει απο 10αδες χωρια αλλα δεν θα εχω δει ουτε ενος την ομορφια αφου απλα θα ειμαι περαστικος.

Σιγουρα μερικοι ειναι τρελαμενοι με αυτο, ημουν και εγω με την ιδεα αυτη. Τωρα θα ελεγα πως θα προτημουσα να δωσω τα χρηματα αυτα και να κανω ενα χαλαρο 3ημερο σε καποιο μερος με την μηχανη, να ηρεμισω , να δω την φυση, να βγαλω δεκαδες φωτογραφιες χωρις αγχος ενος τερματισμου.

Περαν τουτου, το καλοκαιρι ειναι κοντα και αν δεν χαλασει το προγραμματα το εξωτερικο με περιμενει, οποτε τα χρηματα θα πανε εκει.

Τελος. 1000 φορες να πληρωσω την βενζινη 1.20, 1.30 αντε 1.40 και να οδηγαω σε νεα μερη, σε ιταλικες και σλοβενικες ασφαλτους, να παταω αγνωστους δρομους, παρα να τα δωσω στους δικους μας κεραταδες με 1.70 το λιτρο !

Ξέρεις τι κάνεις τώρα? Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα!!!

Το 36ωρο ΔΕΝ είναι ταξίδι αναψυχής.

Το 36ωρο ΔΕΝ είναι αγώνας

Το 36ωρο ΔΕΝ είναι βόλτα

Το 36ωρο είναι κάτι άλλο... διαφορετικό. Διαφορετικότερο απ' ότι έχεις κάνει ποτέ στη ζωή σου.

Είναι η ευκαιρία να οδηγείς τη μοτοσυκλέτα σου όλη μέρα.

Είναι η ευκαιρία να δοκιμάσεις και να μάθεις πράγματα γι'αυτήν που δεν τα ήξερες.

Είναι η ευκαιρία να παίξεις το "κυνήγι του θησαυρού" γιατί κατά βάθος είμαστε πάντα παιδιά. :thumbsup:

Είναι η ευκαιρία να συναντηθείς με τόσους φίλους που έχουν την ίδια τρέλα για δύο ολόκληρες μέρες.

Είναι η ευκαιρία να αφήσεις πίσω τα πάντα και να κάνεις αυτό που σου αρέσει.

Είναι η ευκαιρία να στρίβεις σε στροφιλίκια τόσο πολύ που στο τέλος να πεις ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΤΡΟΦΙΛΙΚΙ (αλά Κούρκουλος) :D

Δεν είναι καλύτερο λοιπόν από ένα Ευρωπαϊκό ταξίδι στις Αλπεις, την Σλοβενία και την Αυστρία, αλλά είναι κάτι διαφορετικό από ένα απλό ταξίδι κι απ' ό,τι έχεις κάνει ως τώρα στη ζωή σου.

Πλακωσανε ολοι οι 36ωρο-βιοι... :surrender:

Alarm θα διαφωνησω μαζι σου οχι γιατι εχεις αδικο (αλλωστε δεν εχω συμμετασχει για να ξερω) αλλα ειμαι της αποψης αμα δεν δοκιμασεις δεν μπορεις να εισαι αντικειμενικος :_thumbsup:

Έτσι ακριβώς! Όποιος δεν έχει κάνει 36ωρο απλά δεν ξέρει τίποτα γι'αυτό μόνο από αυτά που έχει ακούσει κι έχει διαβάσει. Γιατί από τα γραπτά, λείπει το συναίσθημα. Το συναίσθημα που θα το νιώσεις μόνο όταν καβαλήσεις την ράμπα εκκίνησης αλλά πολύ περισσότερο την ράμπα του τερματισμού!

Άλλωστε ποιος σου είπε ότι θα μπορέσεις να τερματίσεις? :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια το 36ωρο ειναι καλη φαση, αρκει να γουσταρεις να οδηγας ολη μερα και να λιωνεις στην σελα σου, βλεπεις δρομους

που ισως μονος σου δεν τους δεις...υπαρχει κοσμος...δοκιμαζεις τον εαυτο σου...εισαι ετοιμος για ΟΛΑ!

Εγω το μονο που βρισκω "αρνητικο" ειναι τα χρηματα...που και παλι αυτο το λεω γιατι δυστιχως δεν μας περισσευουν

ΚΑΙ για 36ωρο ΚΑΙ για ευρωπη...αν περισσευαν δε το εχανα με τπτ λεμε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θανο σσεβαστη η αποψη σου και καθολου κατακριτεα. εσυ επιλεγεις το οικονομικο σου και φυσικα ο καθενας μας χαλαει αναλογως τα λεφτα του. αλλα πιστευω οτι εχουμε και τον παραγοντα τι μηχανη εχει ο καθενας. τα εξοδα σιγουρα εχουν διαφορα αν τρεχεις με ss η με ενα παπι. μην το παραβλεπουμε κι αυτο.

και φυσικα παλι αναλογα τις ορεξεις και τα μυαλα του καθε αναβατη.

cheers.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θανο σσεβαστη η αποψη σου και καθολου κατακριτεα. εσυ επιλεγεις το οικονομικο σου και φυσικα ο καθενας μας χαλαει αναλογως τα λεφτα του. αλλα πιστευω οτι εχουμε και τον παραγοντα τι μηχανη εχει ο καθενας. τα εξοδα σιγουρα εχουν διαφορα αν τρεχεις με ss η με ενα παπι. μην το παραβλεπουμε κι αυτο.

και φυσικα παλι αναλογα τις ορεξεις και τα μυαλα του καθε αναβατη.

cheers.gif

Μα εγω δεν ειπα πουθενα οτι ειναι τοσο το ποσο για ολους :winking: ...ισα ισα που ειπα οτι παιζει αναλογα απο 600-800...ΟΚ μπορει να

ειναι απο 500-700...κατω απο 500 δε νομιζω να την βγαζουν πολλοι παντως...

τες πα...δεν εχει σημασια αυτο ομως παιδες...εγω μια αναφορα εκανα για τα χρηματα που θελει πανω κατω ωστε να ξερουν οσοι

δεν το εχουν κανει τι περιπου να περιμενουν γιατι οι εποχες ειναι δυσκολες... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μα εγω δεν ειπα πουθενα οτι ειναι τοσο το ποσο για ολους :winking: ...ισα ισα που ειπα οτι παιζει αναλογα απο 600-800...ΟΚ μπορει να

ειναι απο 500-700...κατω απο 500 δε νομιζω να την γαζουν πολλοι παντως...

τες πα...δεν εχει σημασια αυτο ομως παιδες...εγω μια αναφορα εκανα για τα χρηματα που θελει πανω κατω να ξερουν οσοι

δεν το εχουν κανει τι περιπου να περιμενουν γιατι οι εποχες ειναι δυσκολες... :_thumbsup:

....το εριξες το δηλητηριο κ τωρα στριβεις :whistling: .... οχι ρε δεν θα σακουσω... δεν εισαι η φωνη της λογικης :spiteful:

... βασικα παιζει ενα ωραιο excel-ακι στο forum των γκουζαιων που ειναι πολυ χρησιμο μεσες ακρες να υπολογισει κανεις τα εξοδα.

Τροποποιήθηκε από τον patapios

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε τι να κανω ρε ταπ ταπ;;;; :2funny: Κακα τα ψεμματα...θελει σχεδον ενα μισθο το ατιμο...μετα παμε στην

φαση του αν αξιζει τοσα λεφτα η οχι, ε αυτο απο εκει και περα ειναι στην κριση και στα θελω του καθενος...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω δεί και εχω ακούσει πολλούς , διάφορες γνώμες ( στην αρχη κατά ) για το 36ωρο απο φίλους πρίν να τρέξουν σε 36ωρο ..... λοιπόν οσοι έτρεξαν θέλουν να ξανατρέξουν σαν τρελοί ... είναι ακριβώς οι ιδιοι που είχαν αντίθετη αποψη στήν αρχή

Γιά εμένα θα είναι το 3ο μου !!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φέτος το έψηνα πάαααρα πολύ για το 36ωρο, αλλά μάλλον θα είμαι Ιστανμπούλ για τη Φόρμουλα 1 τότε. Παρ'όλα αυτά όμως παρακολουθώ το τόπικ, μπας και αλλάξει κάτι και καταφέρω τελικά να έρθω. Ο ΑΛΧ βλέπω πάντως πως έχει αρκετή εμπειρία στο θέμα, ε? :P

To θέμα απλά είναι αν θα καταφέρω να την παλέψω σε ένα 36ωρο με τη r6 :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Nα παίξει χρόνος και για κάνα μεζεκλίκι καλά θα ήταν ε? :spiteful:

Τέλεια θα είναι! Αν δεν πάμε στην Κύπρον Άλεξ, τότε δεν μόνο Βαλκάνια παίζει να πάμε! Εσύ που έχεις συμμετάσχει σε πολλά, έχει μείνει καμμιά γωνιά της Ελλάδας που να μην έχει γίνει 36ωρο;

Τέλεια θα είναι! Αν δεν πάμε στην Κύπρον Άλεξ, τότε δεν μόνο Βαλκάνια παίζει να πάμε! Εσύ που έχεις συμμετάσχει σε πολλά, έχει μείνει καμμιά γωνιά της Ελλάδας που να μην έχει γίνει 36ωρο;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχώς όχι. Παντού έχουμε πάει. Βέβαια δεν με χαλούν ξανά κάποιες μαμάω διαδρομές! Η τιμή της βενζίνης μας τα χαλάει μόνο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φήμες λένε ότι θα έχει κάτι από Ήπειρο - Δυτική Μακεδονία - Θεσσαλία - Στερεά... ίσως ένα γύρο της Πίνδου; Και κάτι άκουσα ότι εκκίνηση και τερματισμός θα είναι εκτός Αθηνών...

Υποψιάζομαι ότι αυτό το ταξιδιωτικό είναι πολύ κοντά στο φετινό 36ωρο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φήμες λένε ότι θα έχει κάτι από Ήπειρο - Δυτική Μακεδονία - Θεσσαλία - Στερεά... ίσως ένα γύρο της Πίνδου;

Χα χα χα... μα δεν έμεινε και τίποτα άλλο! Η Πελοπόννησος έμεινε που είχαμε πάει πρόπερσι και δύσκολο να ξαναπάμε, κι η Θράκη που πήγαμε πάλι τελευταία. Μάλλον μέσα πέφτεις! :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...