sabbat 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2011 Εφτασε επιτελους η ωρα να παρω και εγω μηχανη!!! Το κριτηριο που ειναι βασικοτερο ειναι για μενα η ασφαλεια! Εχουμε και λεμε λοιπον: Υψος 1,84 ηλικια: 25χρονων Χρηση κυριως μεσα στην πολη Εμπειρια με δικυκλα μηδενικη!!! Εμπειρια με αυτοκινητο απο τα 18 Εχω οδηγησει μονο Honda CB 500 που πηρα και το διπλωμα και διαφορα αλλα φιλων σε μικρες βολτες. Και το διλλημα τωρα: Kawasaki Ninja 250r(09)- Kawasaki ER6N με ABS(07 montelo)- Ducati Monster 620IE(03 μοντελο) Μεταξυ αυτων των 3 (και μαλλον των πρωτων 2) ποιο πιστευεται οτι ειναι η καλυτερη επιλογη για αρχη? Οπως καταλαβατε μιλαμε για μτχ μηχανακια Θα ηθελα τις αποψεις σας ανεξαρτητως του ζητηματος της τιμης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Joker Myrddin 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Τα μηχανακια που έχει βάλει δεν έχουν καμμία σχέση το ένα με το άλλο. Ελπίζω να το ξέρεις αυτό... Το ninjaki είναι entry level σε όλα του, στο στήσιμο που είναι απλό, στην κατανάλωση, στην τελική κτλ... Το er είναι κάτι παραπάνω, γυμνό, πάλι απλό στήσιμο, και να μάθεις και κάτι παραπάνω... Για το 620 δεν έχω άποψη γιατί δεν το ξέρω... Αποφάσισε σε ποια κατηγορία θέλεις να είσαι.. Αν το πας για μεταχειρισμένο μπορείς να πάρεις το 250 για ένα δύο χρόνια και όταν το δώσεις να έχεις χάσει 500-700 ευρά μόνο... Και μετά πας στο κάτι παραπάνω... Να μάθεις στρήβεις αλλά κυρίως να μάθεις να ελένχεις τον καρπό σου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 (τροποποιήθηκε) Από όσα είπες-που δεν έχουν σχέση μεταξύ τους-το νινζάκι είναι το πιο σωστό και ασφαλές. Αφού όμως δεν έχεις πρόβλημα χρημάτων θα σου έλεγα να περιμένει το cbf 250, που είναι κουκλί, λίγο πιο δυνατό και ολοκαίνουργιο. Για ducati πάντως ξέχασέ το. Άγριο μηχανάκι με μεγάλη κατανάλωση και οπωσδήποτε θέλει χέρια. Και ξέχασα... Πάντα με σωστό εξοπλισμό και ούτε βόλτα στο τετράγωνο χωρίς κράνος. Το "βιδώνουμε" στο κεφάλι μας. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 27 , 2011 από τον wolfering Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Joker Myrddin 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Δεν είναι πιο δυνατό, σε σχέση με το ninjaki, και είναι και μονοκύλινδρο. Για εμένα μεγάλο μείον... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mr.marino 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 παρε αυτο που σαρεσει περισσοτερο. καλο θαταν να τα δοκιμαζες... εκει θα καταλαβαινες που θα κουμπωνες πιο σωστα. η μηχανη ειναι σαν το σεξ. σαλους αρεσει ιεραποστολικο, σαλλους οθωμανικο και παει λεγοντας. ετσι και δω. το στησιμο σου παιζει μεγαλο ρολο! και ως "παρθενος" χρειαζεται πειραματσμο. οποτε μην διστασης να κανεις και λαθος επιλογη... υ.γ. καλη επιτυχια και καλοβολτο οτι παρεις. και στην αρχη το νου σου! εκει εξω ειναι τρελοι!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sabbat 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Το ξερω οτι δεν εχουν σχεση. Ας αφησουμε τη Ducati εκτος! Μεταξυ ενος ER με ABS και ενος Ninja 250 με λιγοτερα αλογα ποιο πιστευεται οτι ειναι καλύτερο για να αρχισω. Υ.Γ. To ninja το εχω οδηγησει ηδη και μου αρεσε, μου φανηκε πολυ ευκολο και δεν με φοβησε καθολου. Το ER εχω σκοπο να το παρω μεσα στις επομενες μερες για να σχηματισω εικονα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sabbat 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Από όσα είπες-που δεν έχουν σχέση μεταξύ τους-το νινζάκι είναι το πιο σωστό και ασφαλές. Αφού όμως δεν έχεις πρόβλημα χρημάτων θα σου έλεγα να περιμένει το cbf 250, που είναι κουκλί, λίγο πιο δυνατό και ολοκαίνουργιο. Για ducati πάντως ξέχασέ το. Άγριο μηχανάκι με μεγάλη κατανάλωση και οπωσδήποτε θέλει χέρια. Και ξέχασα... Πάντα με σωστό εξοπλισμό και ούτε βόλτα στο τετράγωνο χωρίς κράνος. Το "βιδώνουμε" στο κεφάλι μας. Φανταζομαι εννοεις το CBR 250 που θα ερθει Μαρτιο-Απριλιο και απ οτι ρωτησα θα ειναι κοντα στα 5000ευρω Προβλημα με τα χρηματα υπαρχει. Απλα δεν το εβαλα ως κριτηριο εδω για να δω τις γνωμες σας ανεξαρτητου τιμης. Παντως το budget μου πληροφοριακα ειναι στα 4000ευρω εχοντας αγορασει ηδη εξοπλισμο τον οποιο εννοειται οτι φοραω ακομα και βολτα σε τετραγωνο να παω. Οσον αφορα τα μοντελα που αναφερω τα εχω ηδη δει απο κοντα δλδ μιλαω για συγκεκριμενα μηχανακια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Επειδή έχεις αρκετό ύψος, δεν ξέρω πόσο θα βολευτείς τα μοντέλα που συζητάμε. Πήγαινε σε καμιά αντιπροσωπεία να τα δοκιμάσεις και για καλύτερα ζήτα test ride. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιάγκος Δράκος 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Είμαι ακριβώς στο 1.84 και μπορώ να πω ότι το ER βολεύει πολύ σε αυτό το ύψος. Μπορείς και πατάς κάτω με τα δυο πόδια, είναι και καλά ζυγισμένο... Ο έλεγχος της μηχανής κατά τους ελιγμούς ανάμεσα στη κίνηση και στο παρκάρισμα/ξεπαρκάρισμα είναι πολύ άνετος. Δεν είναι παπί αλλά συγχωρεί πολλά πράγματα σε πρωτάρηδες οδηγούς, σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sabbat 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Τα οδηγησα και τα δυο!!! Μια χαρα ειναι απο θεμα υψους. Δεν εχω κανενα προβλημα. Σαν αισθηση μου αρεσε περισσοτερο το ER αλλα με το αλλο αισθανθηκα περισσοτερη σιγουρια(αν και πιστευω οτι ειναι ψυχολογικο) Δεν ξερω που να καταληξω. Πληροφοριακα η διαφορα στην τιμη ειναι στο 1000ρικο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeOx 93 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Εισαι δυσκολη περιπτωση αδερφακι μου. Επειδη εισαι πρωταρης (και γω ψαρακας ειμαι) ακου 2 πραγματα που πρεπει να εχεις στο νου σου πριν επιλεξεις : 1. Πρεπει να μαθεις να κινεισαι στη πολη γτ αφου δεν εχεις εμπειρια πραγματικα θα πελαγωσεις με αυτα που γινονται και πρεπει να αισθανεσαι ανετος και χαλαρος στη μηχανη για να εχεις ενα αγχος λιγοτερο και 2. Συνηθως ολοι οι πρωταρηδες εχουμε πεσει απο ΦΡΕΝΑ και λιγοτερο απο το πολυ γκαζι αρα το abs ειναι θειο δωρο. Με τα παραπανω δεδομενα το καλυτερο θα ηταν ενα ninja 250r με ABS ( ) αλλα επειδη δεν υπαρχει θα ελεγα πως εχεις 3 επιλογες. Η να παρεις ενα μικρο μοτοσυκλετακι (κανα χτ125 πχ)για κανα χρονο και μετα να πας σε μεγαλυτερη και να εισαι jet Η να παρεις το ER που εχει ABS και ειναι και γυμνο που σημαινει οτι αν πεσεις (ελπιζω οχι) θα παθει λιγοτερες ζημιες, αρκει βεβαια να οδηγεις με ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ γτ εχει 60 αλογακια και πιστεψε με θα σου φανουν βουνο. Τελικη επιλογη το ninja που μπορεις να το κρατησεις κανα 2 χρονια να μαθεις και μετα αλλαζεις, απλα πανε πολλα λεφτα χαμενα ετσι και δεν ξερω αν εχεις την ευχερεια. Υ.Γ. Για την ιστορια εγω πηγα με το πρωτο σκεπτικο. Ο,τι να παρεις παντα ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ 2007777893214 και παντα κρανος-μπουφαν-γαντια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sabbat 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Θα υπαρξει cbr 250 με ABS σε κανενα 2μηνο αλλα δυστηχως δεν μου φτανουν τα λεφτα. Και επειδη μαζευω λεφτα εδω και 1,5 χρονο δεν αντεχω να περιμενω κι αλλο Ευχαριστω παντως για το post σου που ειναι αρκετα κατατοπιστικο. Περιμενω αποψεις και απο αλλους συμforumιτες πανω στο θεμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steve19922 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Θα υπαρξει cbr 250 με ABS σε κανενα 2μηνο αλλα δυστηχως δεν μου φτανουν τα λεφτα. Και επειδη μαζευω λεφτα εδω και 1,5 χρονο δεν αντεχω να περιμενω κι αλλο Ευχαριστω παντως για το post σου που ειναι αρκετα κατατοπιστικο. Περιμενω αποψεις και απο αλλους συμforumιτες πανω στο θεμα To cbr δεν θα ειναι με ΑΒS αλλα με CBS ... εγω που πηρα το νιντζα για πρωτο τωρα μου φενεται πολυ "απαλο" δεν μου αρκει ... και δεν περνανε και τα 2 χρονακια να παρω μεγαλο να ησυχασω... Eγω λεω για ΕR... Πιστεψε με ειναι πολυ μικρο το νιντζα Υ.Γ. και εγω δεν ειχα ανεβει σε μηχανακι εκτος απο 1 φορα συνοδηγος ... Εκανα 3 μαθηματα πηρα το διπλωμα και πηρα νιντζα... αν μπορουσα θα επαιρνα κατι πολυ μεγαλυτερο :P αλλα ειμαι σπορος(18) ... Υ.Γ.2 αν καταληξεις ομως στο νιντζα δεν θα το μετανιωσεις γιατι ειναι και το καλυτερο με διαφορα απο ολα τα αλλα 250αρια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Συμφωνω οτι το ninja ειναι η ιδανικοτερη επιλογη. Ειναι αρκετα μοτοσυκλετα για να κανεις ταξιδακια ανετα, ειναι υδροψυκτο δικυλινδρο, δεν καιει πολυ και ειναι ΣΧΟΛΕΙΟ, για εμενα ενα μηχανακι δεν το εχεις ξεζουμισει οταν εχεις βαρεθει το γκαζι του, αλλα οταν μαθεις να το στριβεις. ΤΟ ER (κατα την γνωμη μου!) ειναι υπερβολικα δυνατο και θα σε τρομαζει στερωντας απολαυση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steve19922 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Συμφωνω οτι το ninja ειναι η ιδανικοτερη επιλογη. Ειναι αρκετα μοτοσυκλετα για να κανεις ταξιδακια ανετα, ειναι υδροψυκτο δικυλινδρο, δεν καιει πολυ και ειναι ΣΧΟΛΕΙΟ, για εμενα ενα μηχανακι δεν το εχεις ξεζουμισει οταν εχεις βαρεθει το γκαζι του, αλλα οταν μαθεις να το στριβεις. ΤΟ ER (κατα την γνωμη μου!) ειναι υπερβολικα δυνατο και θα σε τρομαζει στερωντας απολαυση. +1000 για το οτι ειναι το καλυτερο σχολειο αλλα Το να κατεβασεις ακομα και γονατο δεν ειναι μεγαλο κατορθωμα αρκει να ξερεις την γωνια που θα κινηθεις και που θα βαλεις το σωμα σου... Εγω μιλησα γιατι εχει δυνατοτητα επιλογης για κατι πολυ καλυτερο που θα το κρατησει για χρονια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
raven21gr 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 (τροποποιήθηκε) ΔΕΝ ξέρω αν γινεται αλλά τι θα έλεγες για 33 αλόγατα αμπε σε διπλά δισκόφρενα μπροστα και το πουλ μπουρ μεγάλης μότας?????? ή αλλίως για ένα er 6n με ηλεκτρονικό κόφτη στα 33 αλόγατα και στα 2 κιλά ροπής Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 28 , 2011 από τον raven21gr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vic 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 εγω στη θέση σου θα κοιτούσα για κανένα BMW G650GS ABS αξιόπιστο, φτηνό, εύκολο, σχετικά ψηλό, δεν θα σε κουράσει και δεν θα σε τρομάξει. Οτι και να διαλέξεις καλες βόλτες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sabbat 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 ΔΕΝ ξέρω αν γινεται αλλά τι θα έλεγες για 33 αλόγατα αμπε σε διπλά δισκόφρενα μπροστα και το πουλ μπουρ μεγάλης μότας?????? ή αλλίως για ένα er 6n με ηλεκτρονικό κόφτη στα 33 αλόγατα και στα 2 κιλά ροπής Φιλε αυτο το πραγμα σκεφτομουν κι εγω χθες. Αυτο θα ηταν η καλυτερη επιλογη. Πρεπει να πειραχτει ο κινητηρας ή γινεται με κατι που μειωνει την περιστροφη της ντιζας του γκαζιου? Σαν ιδεα ειναι φοβερη αλλα το θεμα ειναι κατα ποσο ειναι ευφικτο να γινει και ποσο θα κοστιζει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
raven21gr 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 (τροποποιήθηκε) Φιλε αυτο το πραγμα σκεφτομουν κι εγω χθες. Αυτο θα ηταν η καλυτερη επιλογη. Πρεπει να πειραχτει ο κινητηρας ή γινεται με κατι που μειωνει την περιστροφη της ντιζας του γκαζιου? Σαν ιδεα ειναι φοβερη αλλα το θεμα ειναι κατα ποσο ειναι ευφικτο να γινει και ποσο θα κοστιζει τπτ απο αυτα δε χρειζεται επαναχαρτογραφηση εγκεφάλου λογικά θέλει ή ηλεκτρονικό κόφτη πάντως στο versys γίνεται δες εδω : http://www.kawasaki.gr/Versys στις επιδόσεις που λέει , και από όσο γνωρίζω πρέπει να γίνεται και στο shiver της aprilia. στο εξωτερικό πάντως όλοι οι αρχάριοι αυτή τη δουλεία κάνους σε κάθε μοτο μεγαλύτερη απο 250cc ( την περιορίζουν στα 25kw) Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 28 , 2011 από τον raven21gr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sabbat 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2011 τπτ απο αυτα δε χρειζεται επαναχαρτογραφηση εγκεφάλου λογικά θέλει ή ηλεκτρονικό κόφτη πάντως στο versys γίνεται δες εδω : http://www.kawasaki.gr/Versys στις επιδόσεις που λέει , και από όσο γνωρίζω πρέπει να γίνεται και στο shiver της aprilia. στο εξωτερικό πάντως όλοι οι αρχάριοι αυτή τη δουλεία κάνους σε κάθε μοτο μεγαλύτερη απο 250cc ( την περιορίζουν στα 25kw) Το ξερω οτι καποια βγαινουν ετσι. Και το BMW F800r εχει αυτη την δυνατοτητα. Εστειλα χθες mail στη Kawasaki αλλα δεν μου απαντησαν ακομα για το αν γινεται στο ΕR Υπαρχει καποιος που γνωριζει εδω για να με κατατοπισει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tokas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 Γεια σας... Έχω και εγώ την ίδια, σχεδόν, απορία με τον Sabbat.Το ύψος μου είναι γύρω στο 1.84, βγάζω δίπλωμα για μεγάλη μηχανή και η μόνη μου σχέση με δίκυκλα είναι ένα ποδηλατάκι που έχω. Η απορία μου είναι αν θα χωρέσω στο Ninja 250R.Μου αρέσει το στυλ της και με βολεύει σα στάση σώματος.Ακόμη δε μπόρεσα να κάνω test ride και δε γνωρίζω αν θα με βολέψει και αν θα μπορώ να αλλάζω ταχύτητες με ευκολία. Εσύ τελικά σε ποια μηχανή κατέληξες; Έμεινες ευχαριστημένος; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 στο εξωτερικό πάντως όλοι οι αρχάριοι αυτή τη δουλεία κάνους σε κάθε μοτο μεγαλύτερη απο 250cc ( την περιορίζουν στα 25kw) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 Παρε καλυτερα το ερ 6. Το νιντζακι θα το βαρεθεις συντομα. Ετσι κι αλλιως σε κανα διμηνο θα το συνηθισεις. Απλα στην αρχη προσεχτικα χωρις πολλες σφηνες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stel_0 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 Ki εγώ στηρίζω Ninja. Το μικρό duke της KTM το χεις κοιτάξει καθόλου ? Γκάζια έχει μηδενικά σχεδόν αλλά από οδήγηση πιστεύω πως θα είναι σούπερ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες