Jump to content
vagelis-

Φωτα με angel eyes

Recommended Posts

Bαλε κανα γραναζι με -1 μπροστα.

Ιδια λεφτα και κοπο θα σου στοιχισει.Και θα το ευχαριστηθεις καλυτερα

Τροποποιήθηκε από τον pistajunkie

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Έχει προτζέκτορες το Vstrom? Που θα τα στερεώσεις?

Υπαρχει θερμοκολλα ,και δεν χρειαζεται να βαλεις προτζεκτορες αλεξη, το εχω δει απο το φορουμ τους..αν θες βαζεις ομως,ενταξει ειναι λιγο βαβουρα μια ημερα δουλεια,αλλα αξιζει τον κοπο..αλλα να σου πω το σκεφτομαι..

Bαλε κανα γραναζι με -1 μπροστα.

Ιδια λεφτα και κοπο θα σου στοιχισει.Και θα το ευχαριστηθεις καλυτερα

Το εχω κανει και αυτο.tongue.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για να φαίνονται τα angel eyes δεν θα πρέπει να είναι σβηστά τα φώτα; αυτό όμως δεν ενέχει κινδύνους; ακόμα και την ημέρα οι μηχανές πρέπει να έχουν ανοικτά τα φώτα τους.

Τροποποιήθηκε από τον Viper4

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για να φαίνονται τα angel eyes δεν θα πρέπει να είναι σβηστά τα φώτα; αυτό όμως δεν ενέχει κινδύνους; ακόμα και την ημέρα οι μηχανές πρέπει να έχουν ανοικτά τα φώτα τους.

Φιλε βαζεις διακοπτακι η να ειναι μονο αυτα αναμμενα η και τα δυο μαζι..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε βαλε κανα τελικο yoshimura απ εξω.

χαχαχα το τελικο δεν κανει τιποτα αν δεν την αλλαξεις ολη απο μπροστα,προσωπικη μου αποψη, αρα δεν αξιζει τον κοπο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχαχα το τελικο δεν κανει τιποτα αν δεν την αλλαξεις ολη απο μπροστα,προσωπικη μου αποψη, αρα δεν αξιζει τον κοπο..

Μεγα λαθος.Με φιλτρο αερα και τελικο κερδιζεις λιγο.Επισης δεν εχεις μηχανη επιδοσεων ωστε να μπεις στη διαδικασια να αλλαξεις λαιμους κλπ κλπ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεγα λαθος.Με φιλτρο αερα και τελικο κερδιζεις λιγο.Επισης δεν εχεις μηχανη επιδοσεων ωστε να μπεις στη διαδικασια να αλλαξεις λαιμους κλπ κλπ.

φιλτρο εχω,και επειδη δεν εχω μηχανη επιδοσεων, γιατι να μπω στον κοπο να βαλω τελικο?αφου γιαυτο που την πηρα με καλυπτει.Ασε που το καλοκαιρι μαλλον θα την πουλησω.lipssealed.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλτρο εχω,και επειδη δεν εχω μηχανη επιδοσεων, γιατι να μπω στον κοπο να βαλω τελικο?αφου γιαυτο που την πηρα με καλυπτει.Ασε που το καλοκαιρι μαλλον θα την πουλησω.lipssealed.gif

E τοτε γιατι να βαλεις και τα angel eyes με την ιδια λογικη;Τεσπα.Αυτα απο 'μενα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Βαγγελακη friend μην κοιτας τετοια πραγματα.40φευγα εχεις γινει,το μυαλο σου στη καγκουρια!!

Μην κανεις ρε φιλε μου αυτα που οταν τα βλεπουμε στους αλλους τα κοροιδευουμε.Ουτε led-ταινιες.Αυτη ειναι μαγκια της Audι που πρωτοφορεσε to R8 και εκανε μοδα το Α5.

Καθετι ομορφο εχει κ μια ταυτοτητα.Οπως τα angel eyes φτιαχτηκαν για ΒΜW 5αρα Ε39,ετσι κ τα Led φτιαχτηκαν για Audi R8.

Kαθε απομισηση που κυκλοφορει στη καλυτερη περιπτωση ειναι κακογουστη κ στη χειροτερη προκαλει γελιο

Και τα πισω διαφανα φωτα για Lexus IS200 πρωτοβγηκαν.

Τωρα ο καθε βλακας φοραει φαναρια "Lexus"

Και οι εξατμίσεις ελευθέρας είναι για μηχανές που πρωτοφορέθηκαν για χρήση στην πίστα αλλά μου της φοράνε και κάτι ΚΤΜ και πάνε πέρα δώθε στα στενά μέσα!

Αν κάθε τι όμορφο έχει και την ταυτότητα του βγάλε την ξετάπωτη εξάτμιση που ρίχνει τζαμαρίες και άσε τους Rossi,οδηγούς motard κτλ οδηγούς αγώνων να τα οδηγούν μόνο στην πίστα!

Αυτοί σύμφωνα με τα λεγόμενα σου όχι μόνο είναι κακόγουστοι επειδή αντέγραψαν και πήραν αυτές τις εξατμίσεις και τις τοποθετησαν στις μηχανές τους αλλά προκαλούν και τα νεύρα των κατοίκων!

Το θέμα μας εδώ δεν είναι ποιος πρωτοέβγαλε τι ούτε αν είναι κακόγουστο,άλλωστε υπάρχουν και λεπτεπίλεπτες σωστές δουλείες από μερακλήδες και έχουν άψογα αποτελέσματα!

Σε μια όμορφη και προσεγμένη μοτοσυκλέτα είναι υπέροχο θέαμα,δίνει άλλα διάσταση στην όψη της μηχανής!

Αν ο κάτοχος έχει ωραίο γούστο και κάνει καλή δουλειά είναι πολύ ωραίο το αποτέλεσμα!

Τροποποιήθηκε από τον st3li0s

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

E τοτε γιατι να βαλεις και τα angel eyes με την ιδια λογικη;Τεσπα.Αυτα απο 'μενα

Γιατι το κοστος ειναι παρα πολυ μικρο..

Τροποποιήθηκε από τον vagelisv

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατι το κοστος ειναι παρα πολυ μικρο..

Επειδη σε βλεπω ηδη ψημενο, εχεις ΠΜ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για μένα είναι από την πιο όμορφη "βελτίωση" που μπορεί να κάνεις κάποιος στο μηχανάκη του :dribble: . Αλλάζει τελείως την όψη του . Κοίτα και στο video εδω από το 0.14 μέχρι 0.17

. Τώρα για το πως να το βαλει κάποιος έχω μαύρα μεσάνυχτα :whistling:

δεν ειναι μαμα τα φωτα της cbr?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε μια όμορφη και προσεγμένη μοτοσυκλέτα είναι υπέροχο θέαμα,δίνει άλλα διάσταση στην όψη της μηχανής!

Αν ο κάτοχος έχει ωραίο γούστο και κάνει καλή δουλειά είναι πολύ ωραίο το αποτέλεσμα!

σε ευχαριστω.... :uglystupid2::mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελα ρε μλκ Γιωργο αμα του αρεσουνε του ανθρωπου γιατι οχι?Και μεις που ειμαστε με τις εξατμισεις καποιοι μας :mB_faskelo: αλλα τους γραφουμε στα :lipssealed: μας γιατι μας αρεσει να το ακουμε, οποτε αμα αρεσει στον μεσιε Βαγγελη να βλεπει τα angel eyes και τις λωριδες απο led εμεις πρεπει να κανουμε τουμπεκα, οχι ως προς την γνωμη του καθενος αλλα ως προς το κραξιμο προς τον ιδιο.

Tην αποψη μου ειπα,αν επιτρεπεται φυσικα

Ο Βαγγελης ειναι φιλος μου ουτως η αλλως.Αν θελει την ακουει,αν οχι με γραφει στα αρ...α του.Εγω τα θεωρω αηδια,αλλος τα αρεσει.

Και οι εξατμίσεις ελευθέρας είναι για μηχανές που πρωτοφορέθηκαν για χρήση στην πίστα αλλά μου της φοράνε και κάτι ΚΤΜ και πάνε πέρα δώθε στα στενά μέσα!

Αν κάθε τι όμορφο έχει και την ταυτότητα του βγάλε την ξετάπωτη εξάτμιση που ρίχνει τζαμαρίες και άσε τους Rossi,οδηγούς motard κτλ οδηγούς αγώνων να τα οδηγούν μόνο στην πίστα!

Αυτοί σύμφωνα με τα λεγόμενα σου όχι μόνο είναι κακόγουστοι επειδή αντέγραψαν και πήραν αυτές τις εξατμίσεις και τις τοποθετησαν στις μηχανές τους αλλά προκαλούν και τα νεύρα των κατοίκων!

Το θέμα μας εδώ δεν είναι ποιος πρωτοέβγαλε τι ούτε αν είναι κακόγουστο,άλλωστε υπάρχουν και λεπτεπίλεπτες σωστές δουλείες από μερακλήδες και έχουν άψογα αποτελέσματα!

Αλλα ειπα,αλλα καταλαβες

Οι Acrapes που φοραει το ΚΤΜ κανουν φασαρια σε φαση να μου τη σπαει κ εμενα αλλα δινουν κ 11 αλογα πανω.

Δεν μπορει να μου τη πει καποιος γιατι τοποθετησα κατι που εδωσε αλογα στο ΚΤΜ μου

Δεν μπορεις να ακουσεις MP3 οταν οδηγας,αλλα παει σφαιρα το εργαλειο.

Με πιανεις τωρα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σε ευχαριστω.... :uglystupid2::mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :2funny:

Μα γιατί γελάς εσύ? :rolleyes:

Ναι και σε σένα πήγαινε!Η δουλειά σου ήταν εκπληκτική!

Το project σου με τα προβολάκια που έκανες το έχω διαβάσει και μάλλον θα χρειαστώ την βοήθεια σου και τις γνώσεις σου όσον αφορά την συνδεσμολογία!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το βιντεάκι με τις οδηγίες είναι όλα τα λεφτά! :respekt:

Φτιάξε τα. Η μαστορική και ιδίως όταν πρόκειται για την μοτό μας είναι διαλογισμός και μας κάνει καλύτερα όντα συνολικά.

Φτιάξε τα λοιπόν. Θα το διασκεδάσεις και θα μάθεις και κάτι.

Βάλε τα στην μοτό και αν σου αρέσουν κράτα τα ό,τι και αν λέει ο κόσμος.

Αμα δεν σου αρέσουν βγάλε τα, κάνε μία ακόμα πατέντα και θα έχεις ένα reading light φτιαγμένο από τα δικά σου χέρια. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το βιντεάκι με τις οδηγίες είναι όλα τα λεφτά! respekt.gif

Φτιάξε τα. Η μαστορική και ιδίως όταν πρόκειται για την μοτό μας είναι διαλογισμός και μας κάνει καλύτερα όντα συνολικά.

Φτιάξε τα λοιπόν. Θα το διασκεδάσεις και θα μάθεις και κάτι.

Βάλε τα στην μοτό και αν σου αρέσουν κράτα τα ό,τι και αν λέει ο κόσμος.

Αμα δεν σου αρέσουν βγάλε τα, κάνε μία ακόμα πατέντα και θα έχεις ένα reading light φτιαγμένο από τα δικά σου χέρια. _thumbsup.gif

σωστος +1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για μένα είναι από την πιο όμορφη "βελτίωση" που μπορεί να κάνεις κάποιος στο μηχανάκη του :dribble: . Αλλάζει τελείως την όψη του . Κοίτα και στο video εδω από το 0.14 μέχρι 0.17

. Τώρα για το πως να το βαλει κάποιος έχω μαύρα μεσάνυχτα :whistling:

Αυτό που άλλαξε τελείως την όψη του cbr εδώ ήταν η σούπα όμως :)

Στο θέμα μας, εμένα μ'αρέσουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eμένα μου αρέσουν πάντως και σε περίπτωση που κρατήσω το rieju σκέφτομαι να τα βάλω και εγώ _thumbsup.gif

pict0044sy.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aν γίνει σωστά είναι όμορφο.Έχω βάλει και στο r6 και στο tlr.Θέλει υπομονή γιατί πρέπει να βγει το φανάρι και να το ανοίξεις.Και μετά να το ξανακλείσεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια άκυρη ερώτηση... Αυτά τα δακτυλίδια υπάρχουν και έτοιμα;; Αν όχι, παίζει κανα βιντεάκι στα ελληνικά;;;

Τροποποιήθηκε από τον NERRY

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα