fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 Οσες φορες εχω κανει τεστ σε διαφορες μαρκες ποτε δεν μου ειπαν να αφησω κατι, εκτος απο την ταυτοτητα μου. Αυτο που σου ειπε ηταν σαχλαμαρα και ειμαι σιγουρος πριν ακομη μιλησεις σε ειχε παρει στραβα. ουτε κι`εμενα και αυτο ειναι που μου εκανε την μεγαλυτερη εντυπωση εκτος απο την συνολικη του απαραδεκτη συμπεριφορα γι`αυτο εξαλλου μπηκα και στην διαδικασια να σε ρωτησω αρχικα καταλαβες.αυτο το σκηνικο παιχτηκε πριν κανα χρονο μπορει και παραπανω,με πηρα στραβα στραβoγαμησε στραβoξυπνησε πραγματικα δεν με απασχολει καθολου ο τυπος ειναι αξιολυπητος και για πολλες κλωτσιες τυχερος ειναι που δεν εκανα γραπτη καταγγελια στα κεντρικα της triumph τοτε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalakis 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2011 ουτε κι`εμενα και αυτο ειναι που μου εκανε την μεγαλυτερη εντυπωση εκτος απο την συνολικη του απαραδεκτη συμπεριφορα γι`αυτο εξαλλου μπηκα και στην διαδικασια να σε ρωτησω αρχικα καταλαβες.αυτο το σκηνικο παιχτηκε πριν κανα χρονο μπορει και παραπανω,με πηρα στραβα στραβoγαμησε στραβoξυπνησε πραγματικα δεν με απασχολει καθολου ο τυπος ειναι αξιολυπητος και για πολλες κλωτσιες τυχερος ειναι που δεν εκανα γραπτη καταγγελια στα κεντρικα της triumph τοτε. Αν έκανες καταγγελία στα κεντρικά, σώθηκες!! Είχα πάει με το 1050 για να κάνω βόλτα το street triple. Μου λένε δεν γίνονται έτσι τα test ride. Πρέπει να κλείσεις ραντεβού, να σου κάνουμε ενημέρωση και μετά να το οδηγήσεις. Λες και ήμουν κανένας αλήτης που ήθελα να κάνω σούζες και καγκουριές με το μηχανάκι τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sundance 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2011 (τροποποιήθηκε) 50,24 ft.lb = 6,95 kg.m http://bsd.uk.com/triumph-tiger-800-on-dyno/ Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 26 , 2011 από τον sundance Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Triumph Tiger 800 vs Bmw F800GS στο MCN.. ;) (Λιγο καλυτερο το Triumph "on road", λιγο καλυτερο το BMW "off-road".. Τα αναμενομενα, δλδ! ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Εγω παντως ψηφισα το tiger για ενα μονο λογο, επειδη γουσταρω το 3κυλινδρο μοτερ του... απο εκει και περα παιζουν λεπτομεριες και μεχρι να κυκλοφορισει για κανα χρονο δε μπουρουμε να ξερουμε τπτ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Μόλις είχα μια πρώτη επαφή από κοντά (κι όχι μόνο με αυτό...αλλά και με το καινούριο Tenere 1200 αλλά αυτό είναι για άλλο τόπικ) Λοιπόν... για με, no. Από κοντά με χάλασε πιο πολύ. Αυτή η "νεροσωλήνα" που διατρέχει όλο το μηχανάκι από μπρος μέχρι πίσω είναι πολύ χάλια! (ίσως αν ήταν σε μαύρο χρώμα να ήταν καλύτερο και λιγότερο χτυπητό στο μάτι) Σε περίπτωση που φάει τούμπα και χτυπηθεί το υποπλαίσιο, χέστηκες που έκλανες! Στην καλύτερη περίπτωση πας απευθείας σε καλίμπρα!(με άγνωστα αποτελέσματα) Ένα ακόμα που πρόσεξα είναι η βάση του συστήματος φώτα-όργανα-μάσκα. Μιλάμε ο σχεδιαστής πρέπει στην προηγούμενη δουλειά του να ήταν υδραυλικός και να κόλλαγε σωλήνες! Δεν εξηγείται αλλιώς! Έχει κολλήσει δύο σωλήνες κάθετους πάνω στο λαιμό του πλαισίου κι εκεί πάνω έχει στηρίξει όλο το σύστημα φώτα-όργανα-μάσκα. Και λέω πάλι εγώ τώρα... ΑΝ κοπανήσεις πουθενά μετωπικά... ή αν πέσεις κι είσαι γκαντέμης και κοπανήσει εκείνο το σημείο, πως θα το ξανα-ισιώσεις ρε μάγκα πισωγλέντη σχεδιαστή? Ή θα είναι η μούρη στραβή σαν την μύτη του Β.Παπακωσταντίνου? Δεν ξέρω τι λέει από οδηγική συμπεριφορά και τι θα πει από αξιοπιστία, αλλά η σχεδίασή του δεν μου άρεσε καθόλου. Πολλά σχεδιαστικά λάθη πιστεύω. Δεν είμαι ειδικός, αλλά όταν βλέπω τέτοιες πατάτες (ενιαίο υποπλαίσιο κτλ) που δεν το κάνει κανένας άλλος σχεδιαστής (εύλογο το γιατί) μόνο να το εξυμνώ δεν μπορώ! Ο κινητήρας μπορεί να γαζώνει, αλλά μήπως τελικά είναι το μόνο σωστό σχεδιαστικά πάνω στη μοτοσυκλέτα? Από την άλλη το F800 δεν με αναστατώνει (θα μπορούσα να πω πως δεν μου αρέσει κιόλας) αλλά τέτοιες σχεδιαστικές πατάτες, δεν έχει!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 μπορει να υπερεχει στην αποδοση κινητηρα το tiger, αλλά στα υπολοιπα νομιζω η BMW ειναι πιο προσεγμενη κατασκευη. θα χασει ισως λιγο σε πωλησεις αλλά όχι τόσο πολύ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steve19922 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 E μην συγκρινουμε την *ουτ*α με την βουρτσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalakis 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 E μην συγκρινουμε την *ου*α με την βουρτσα Ποια είναι ποια; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Ποια είναι ποια; Aγχωνεσαι??? :2funny: :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsak8 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 E μην συγκρινουμε την *ουτ*α με την βουρτσα Ετσι Απλά πάρτο αλλιώς και εισαι μέσα.... Σχεδόν ισάξια τα "χωματερά" Αλλη κλάση το εγγλέζικο στρητ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalakis 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 Aγχωνεσαι??? :2funny: :P :P Γιατί να αγχωθώ; Απλώς θεωρώ ανόητο τον παραλληλισμό. Ότι και να υποστηρίζει ο καθένας, δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που θεωρεί την μία ή την άλλη π*τσα. Μιλάμε για δύο πολύ καλά ισοδύναμα μηχανάκια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 Ότι και να υποστηρίζει ο καθένας, δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που θεωρεί την μία ή την άλλη π*τσα. +1 ...περα και πανω απο ολα,μιλαμε για μοτοσυκλετες,δυο συγχρονες μοτοσυκλετες που καθεμια εχει το κοινο της,εχει τους φανατικους της,εχει τους επικριτες της αλλά και οι δυο θα εχουν τους αγοραστες τους. Και μακαρι να "χτυπιομαστε" οχι για 2 μονο τετοια μοντελα αλλά για 15,απο διάφορες εταιρειες στην κατηγορια αυτη:)Αλλωστε πολλοι θα ηθελαν να εχουν μια απο τις δυο αυτες μοτοσυκλετες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 Από κοντά με χάλασε πιο πολύ. Αυτή η "νεροσωλήνα" που διατρέχει όλο το μηχανάκι από μπρος μέχρι πίσω είναι πολύ χάλια! (ίσως αν ήταν σε μαύρο χρώμα να ήταν καλύτερο και λιγότερο χτυπητό στο μάτι) Σε περίπτωση που φάει τούμπα και χτυπηθεί το υποπλαίσιο, χέστηκες που έκλανες! Θα συμφωνήσω. Λάθος το ενιαίο πλαίσιο - υποπλαίσιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 εμενα με χαλασε η 19'αρα ζαντα στο 'street' μοντελο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalakis 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 Ρε παιδιά αμάν πια με αυτό το υποπλαίσιο! Είπαμε μ@κ@κία της Triumph που το έκανε αλλά ας μην τα παραλέμε κιόλας. Λες και όλοι μας πέφτουμε κάθε μέρα και έχουμε αλλάξει 40 υποπλαίσια (επειδή είμαστε τυχεροί και δεν είναι ενιαία με τα πλαίσια)!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 Να και ενα videακι :D http://www.motorcyclenews.com/MCN/News/newsresults/videos/2011/January/jan2611-video-tiger-800xc-bmw-f800gs/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
antonisv 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2011 Ψηφίζω Tiger XC. Ήμουν κάτοχος του F800GS και είχα απεριόριστα προβλήματα: - Μου έφυγε η δεξιά μπροστινή δαγκάνα εν κινήσει(...!!!!) και κόντεψα να σκοτωθώ. - Στα κατεβάσματα ταχυτήρων έσβηνε, λόγω προβλήματος στο ψεκασμό. - Έφευγε το κολάρο του ψυγείου με κίνδυνο να πάθω έγκαυμα. - Είχε επανηλειμένα διαρροές από το ψευτοκάπακο του κινητήρα. - Το μπριστινό της φρένο ποτέ δε μου λειτούργησε καλά, μπλοκάριζε και με χαμηλές ταχύτητες και το abs τρελαινόταν στα σαμαράκια. - Μου ήρθαν 4 τουλάχιστον ανακλήσεις. - Ο κινητήρας είχε αρκετούς μηχανικούς θορύβους. Κάθε 15 - 20 ημέρες ήμουν στο συνεργείο, πάλι καλά που υπάρχει και το γνωστο συνεργείο στο Γέρακα που σιγά σιγά μου διόρθωσε όλα τα προβλήματα. Την μηχανή την είχα ενάμιση χρόνο, δεν την ευχαριστήθηκα καθόλου. Κατά τα άλλα ήταν γρήγορη και ροπάτη, είχε ωραία θέση οδήγησης, ήταν πολύ πολυ οικονομική στην κατανάλωση βενζίνης. (5λτ/100χλμ). Δεν θα την πρότεινα για αγορά σε κανένα φίλο μου. Το triumph το οδήγησα και μου άρεσε πάρα πολύ. Ο κινητήρας του ακούγεται σαν ελβετικό ρολόι, τα φρένα ήταν υπέροχα και οι επιδόσεις της μία κατηγορία πάνω από το BMW. Η τιμή της είναι πάρα πολύ τίμια για αυτά που δίνει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2011 antonisv Μαλλον σου επεσε το "λαχειο". Δεν μπορω να πιστεψω οτι ολα τα gs θα βγαλουν τετοια προβληματα.Οσο για το tiger τι να πω...αλλο ενα απολαυστικο μηχανακι απο τους αγγλους, αλλα ας κρατησουμε ολοι μια πισινη για τυχον προβληματακια που μπορει να βγαλει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2011 Εγώ διαβάζω καμιά φορά παλιά τεύχη του ΜΟΤΟ που έχω (δεκαετία '90 και αρχές 2000) και βλέπω τεράστια διαφορά. Διάβασα, ας πούμε ένα τέστ του Χρίστου του Χατζάρα (αλήθεια γιατί πλέον ΔΕ ΓΡΑΦΕΙ στο περιοδικό; ) για το VFR 750 και είχε άπειρα τεχνικά στοιχεία και μηχανολογική ανάλυση, αιτιολογώντας το ΓΙΑΤΙ αυτό το μηχανάκι είναι αυτό που είναι και σε ποιά σημεία αιτιολογημένα μειονεκτεί. Σήμερα, όλο και πιο συχνά βλέπω μια life style προσέγγιση της μοτοσυκλέτας και τα κείμενα βρίθουν από φιλολογικές απόψεις, χωρίς να ασχολούνται με την τεχνολογία και την ουσία του τί κρύβεται ΚΑΤΩ από τη μοτοσυκλέτα. Και με τον τρόπο αυτό το εκάστοτε τέστ είναι έρμαιο της υποκειμενικής οπτικής (του γούστου, να το πω αλλιώς) του κάθε συντάκτη. Γι' αυτό πλέον βγαίνουν συχνά παλαβά συμπεράσματα. Τη μία το τεστ το γράφει ο ένας που γουστάρει πρακτικότητα, την άλλη ο άλλος που οδηγεί σαν να είναι σε πίστα, την τρίτη ο τρελαμένος χωματερός. Φυσικό δεν είναι, απο την στιγμή που και η μεγάλη μάζα των μοτοσυκλετιστών προσεγγίζει την μοτοσυκλέτα με αυτόν ακριβώς τον τρόπο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2011 Φυσικό είναι, Παναγιώτη και γι' αυτό το λόγο διαχωρίζω όσους οδηγούν μοτοσυκλέτα σε Μοτοσυκλετιστές και σε Χρήστες δικύκλου. Οι πρώτοι είναι "σχεδιασμένοι" για μοτοσυκλέτα. Είναι "δίκυκλοι" χαρακτήρες πολύ πριν ανακαλύψουν τη "μηχανή" μέσα τους. Αυτή τους κινεί. Μυαλό και σώμα. Τα ξέρεις. Οι δεύτεροι απλώς καταναλώνουν. Ευκολία, ταχύτητα, μαγκιά, κοινωνικό status. Δεν έχουμε τίποτα κοινό οι πρώτοι με τους δεύτερους. Και τα περιοδικά έχουν επιλέξει (πια) να απευθύνονται στους πιο εύπιστους πελάτες των εταιριών που διαφημίζονται στις σελίδες τους, δηλ. στη δεύτερη ομάδα. Γι' αυτό και τα fora έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των Μοτοσυκλετιστών. Είναι αυτοί που έφυγαν από τα περιοδικά. Και δεν έφυγαν για τα λεφτά. Δεν είναι πολλά τα 6 ευρώ, αν περιείχαν βαθιά μοτοσυκλετιστική (και όχι φιλολογική) γνώση και θαραλλέα κριτική, ακόμη και εναντίον των διαφημιζομένων. Τα fora περιέχουν αλήθειες. Δεν είναι όλα αλήθεια, υπάρχουν και οι παπαριές. Για την ακρίβεια, υπάρχουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Αλλά προτιμώ τα πάντα από τη "ραφιναρισμένη" άποψη. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια τα όσα λέει ο antonisv για το F800GS. Αλλά δύσκολα θα τα έβλεπα γραμμένα σε περιοδικό με διαφημιζόμενο την εταιρία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toumpas 383 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) Το νεο Tiger είναι σαν αναποδο... Η σχεδίαση πλαισίου-υποπλαισίου και βάση μπροστινού φέρινγκ, δείχουν πόσο ρίξανε την ποιότητα προς χάρη του κέρδους. Είναι και ΚΑΚΑΣΧΗΜΟ παναθεμάτο με τρόμαξε πρωηνιάτικα! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 20 , 2011 από τον Toumpas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 bmw σε κίτρινακι με 10000000!!!!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 Το νεο Tiger είναι σαν αναποδο... Η σχεδίαση πλαισίου-υποπλαισίου και βάση μπροστινού φέρινγκ, δείχουν πόσο ρίξανε την ποιότητα προς χάρη του κέρδους. Είναι και ΚΑΚΑΣΧΗΜΟ παναθεμάτο με τρόμαξε πρωηνιάτικα! Το εχεις δει απο κοντα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) Το εχεις δει απο κοντα; Τουλαχιστον απο κοντα, αισθητικα,που πηγα και τα ειδα και τα 2 ,το BMW ειναι 1 κλικ πανω... πρωσωπικη μου αποψη.. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 20 , 2011 από τον vagelisv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες