HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2011 συ ειπας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2011 Δεν ξέρω... Σε ταξίδι σπάνια ξεπερνάω τα 140, κι αν γίνει αυτό θα πάω μέχρι το πολύ 160. Επίσης τη χωριάτα ακόμη δεν της έχω βάλει 2ο άτομο... Πάντως η κεντρική μου βαλίτσα από τα 140 και πάνω με κουνάει. Χωρίς αυτήν κανένα πρόβλημα. Ίσως με δεύτερο άτομο να μην κουνάει με τη βαλίτσα. Αλέξανδρε, σε μεγάλο ταξίδι μονός, δοκίμασε να βάλεις tail-bag ή το tank-bag στην θέση του συνοδηγού. Το μηχανάκι θα γίνει βέλος........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DESMOLUPO 170 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2011 Δικαβαλος δεν με εμπνεει η ταχυτητα γιατι η γυναικεια συντροφια μου κανει περισσοτερο θορυβο απ,το μοτερ . Γενικα τωρα πια μου αρεσουν οι χαλαρες ταχυτητες και γιατι εχω σιχαθει την βλακεια γυρω μου .Το μηχανακι εχει μετρια ανεμοκαλυψη και αριστη οδηγικη συμπεριφορα στα οσα..Πλαγιαζει για πλακα και σε κανει στροφακια ακομα και αν εισαι κουλος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
objecto 927 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2011 Ταξίδι Ιταλία-Αυστρία, με Tankbag, σαμαρια και την γυναίκα. Με το busa πηγαιναμε χαλαρα 140-150, με παρεα το TomTom Safety Cameras γιατι εκει δεν αστειευονται. Τα μπαγκαζια δεν φερανε κανενα προβλημα οδηγησης ουτε μασησανε απο καιρο και βροχη. Το μονο θεμα που με αγχωνε ηταν τα σαμαρια γιατι ηταν τσιμα-τσιμα με τα τελικα (που ειναι λιγο ογκωδη στο busa). Δεν ακουμπησανε τελικα αλλα ειχα το αγχος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_mar 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2011 Eγω γενικα δικαβαλος και φορτωμενος δεν εχω ανεβασει ποτε πανω απο 140.. αντε με βια τα 150 Μονος απο την αλλη ποτε δεν ειχα καποιο ΄΄φοβο΄΄ ολα καλα, αν και παλι ακομα και μονος δεν ειμαι απο τους τυπους που θα πιασουν 180 και θα πηγαινουν σερι.. (οχι ακομα τουλαχιστων) :) Φιλε καταλαβαινω, και εγω νιωθω ανασφαλεια με τις μεγαλες ταχυτητες.. Δεν ειναι και το μηχανακι μου βεβαια για μεγαλες ταχυτητες... Μαξ 120 σε ταξιδι, μονος ή με παρεα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2011 το κακο με την φορτωμενη μηχανη = τριπλετα + τανκμπανκ + δευτερος αναβατης ειναι ο δικαβαλος κοφτης... και εξηγουμε... λογο συνηθειας σε ταξιδια εθνικης οδου και φυσικα οπου ειναι τεχνικα δυνατον η ταχυτητα ειναι γυρω στα 170-190 χλμ/ωρα,εκει λοιπον ο δευτερος αναβατης κανει μια κλεφτη ματια στο κοντερ και τσααααααακκκκκκ..... μου τραβαει μια στον μοναδικο κοιλιακο που διαθετω,και αρχιζει το ηχητικο γνωστω μηνυμα σε ολους... σταματααααα να κατεβωωωωωωω ααααααααα..... ΑΥΤΑΑΑΑ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_mar 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2011 (τροποποιήθηκε) και αρχιζει το ηχητικο γνωστω μηνυμα σε ολους... σταματααααα να κατεβωωωωωωω ααααααααα..... ΑΥΤΑΑΑΑ... Δεν εχει αδικο ο πισω! Προσωπικα παιζει και να "λυποθυμουσα" απο τον φοβο αν ο αλλος ειναι με 180. Το 60% οφειλεται στο οτι δεν εχω τον ελεγχο εγω και το 40% στο οτι ειναι πολλα τα χιλιομετρα Αν ο πισω ειναι οκ και ευχαριστιουνται και οι δυο την ταχυτητα τοτε ειναι το ιδανικο... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 12 , 2011 από τον sakis_mar Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
siouxwwss 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2011 Καλό είναι να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους: φορτωμένο (δικάβαλος και με tankbag) Δεν μιλάς για "φόρτωμένο". Μία απλή καθημερινότητα περιγράφεις. ταξιδεύοντας με ταχύτητες εκτός ορίων...σήμανσης. Χμμμμμμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2011 Λοιπόν, εγώ δεν μπορώ να πω για δικάβαλο μιας και δεν έχω βάλει πάνω δεύτερο άτομο. Αυτό που έχω να πω πάντως είναι ότι πρίν φύγω το ταξίδι μου στο εξωτερικό το 2009 φόρτωσα κανονικά την μηχανή μου με την μπαγκαζιέρα και τα σαμάρια φορτωμένα κανονικά και έκανα ένα δοκιμαστικό ταξίδι μέχρι την Πάτρα έχοντας την πίσω ανάρτηση ρυθμισμένη στην 4η σκάλα. Σε όλη την διαδρομή ( με ταχύτητες περίπου 120- 150 χλμ) φαινόταν ότι η μηχανή ήταν φορτωμένη και έπλεε στην εθνική και γενικά μου φαινόταν περίεργη στην συμπεριφορά της. Φτάνοντας στην Πάτρα αποφάσισα να σφίξω λίγο την ανάρτηση ( 5η σκάλα) και ως εκ θαύματος η συμπεριφορά της μηχανής μεταμορφώθηκε. Η μηχανή σταμάτησε να πλέει και έγινε πιο σταθερή πολύ πιο ξεκούραστη ακόμα και όταν στον γυρισμό σε κάποια σημεία η ταχύτητα ανέβηκε και αρκετά πιο πάνω απ΄τα 160 χλμ ταξίδευε πιο άνετα. Αυτό που θέλω να πω λοιπόν είναι ότι πρέπει να δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην ρύθμιση της ανάρτησης μας και ιδιαίτερα όταν φορτώνουμε την μοτοσυκλέτα μας. Κατανάλωση σε μεγάλο ταξίδι και φορτωμένος δεν έχω μετρήσει αλλά σίγουρα θα είναι πιο τσιμπημένη μιας και τα σαμάρια φέρνουν μεγάλη αντίσταση στον αέρα όταν είναι φορτωμένα και ανοιχτά και σίγουρα το μεγαλύτερο βάρος παίζει και τον ρόλο του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis46 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2011 Θεσσαλονίκη Αθήνα θεσσαλονίκη αυθημερόν.Εφυγα 6 η ώρα το πρωί γύρισα 8 η ώρα το απόγευμα καλοκαίρι,δικάβαλος,ένα σακβουαγιάζ πίσω 40 λίτρα και τανκβανκ στο τεπόζιτο.Είναι γυμνό αλλά με την ζελατινα γκιβι που φοράει το μηχανάκι ταξιδεύει ικανοποιητικά στα 160 χλμ. Πορεία το πρωί 160-180 καιστο γυρισμό130-160.Με αυτές τις ταχύτητες και διπλός που είσαι δεν αντιμετωπίζεις κανένα πρόβλημα έχοντας βέβαια στο μυαλό σου πάντα ότι χρειάζεται περισσότερη προσοχή στα φρεναρίσματα λόγω βάρους.Αυξάνει δραματικά η κατανάλωση.Οταν πήγαινα έκαιγα 9-10 λίτρα και όταν γυρνούσα 7.Παρόλο που δεν του φαίνεται το δεύτερο άτομο στη σέλα ταξιδεύει ξεκούραστα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2011 δικάβαλος πλαϊνές φορτωμένες μέχρι αηδίας...... άστα...και tag-bag...μέχρι το λαιμό μου...... δεν έχω κανένα πρόβλημα....για να πω την αλήθεια πίστευα ότι θα κουνάει αλλά τίποτα δεν το επηρεάζει καθόλου....ούτε σε ευθείες ούτε σε στροφές και πήγαινα λίιιιιγο παραπάνω από τα όρια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2011 (τροποποιήθηκε) η δική σας μοτοσυκλέτα πως συμπεριφέρεται/επηρεάζεται στα "πολλά" με φορτίο? Το μονο που επηρεαζεται ειναι οι επιδοσεις (επιταχυνσεις), στην περιπτωση που, εκτος απο τριβαλιτσο, υπαρχει και συναναβατης.. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 13 , 2011 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2011 Θα επιβεβαιώσω τον Φούρναρη, απο την ανάποδη όμως. Με τις ohlins, δικάβαλος, τριβάλιτσος (προσοχή, πλαϊνές βαλίτσες Honda) + tank-bag, ακλόνητο μέχρι την τελική των 200+. Πέτρο, αναρτήσεις........... Επίσης τον επιβεβαιώνω στο οτι η μηχανή του θέλει ρύθμιση. Με σταθερες ταχύτητες 150 - 170, 8,5λ/100χλμ το πολύ.. Μεσα σε αυτη την εβδομαδα κατεβαινει το φουρναντερο σε γνωστο και παλιο μαστορα της Σαλονικης για ρυθμιση καρμπυρατερ. Προχτες αλλαξα φιλτρο αερος και μπουζι. Τα μπουζι ηταν σε αθλια κατασταση απο το εξαιρετικα πλουσιο μειγμα. Μαυρισμενα και τα δυο και το πισω ηταν ΚΑΙ βρεγμενο. Στη συνεχεια ο καιρος θα δειξει. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τη συνολικη εικονα της μηχανης και θελω να την κρατησω αλλα αν δεν διορθωθει βλεπω να παιρνει την αγουσα για τα αποδυστηρια (οπως και οι προηγουμενες για διαφορετικους βεβαια λογους) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2011 Καλό είναι να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους: Δεν μιλάς για "φόρτωμένο". Μία απλή καθημερινότητα περιγράφεις. Χμμμμμμ επιτέλους!!! και ένας που λεει τα πραγματα με το όνομά τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2011 Μεσα σε αυτη την εβδομαδα κατεβαινει το φουρναντερο σε γνωστο και παλιο μαστορα της Σαλονικης για ρυθμιση καρμπυρατερ. Προχτες αλλαξα φιλτρο αερος και μπουζι. Τα μπουζι ηταν σε αθλια κατασταση απο το εξαιρετικα πλουσιο μειγμα. Μαυρισμενα και τα δυο και το πισω ηταν ΚΑΙ βρεγμενο. Στη συνεχεια ο καιρος θα δειξει. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τη συνολικη εικονα της μηχανης και θελω να την κρατησω αλλα αν δεν διορθωθει βλεπω να παιρνει την αγουσα για τα αποδυστηρια (οπως και οι προηγουμενες για διαφορετικους βεβαια λογους) Γιατι να πας Θεσσαλονικη? Αγοραζεις το carbtune(συγχρονισμος καρμπυρατερ)γυρω στα 50 ευρω και το colortune(ρυθμιση μιγματος)42 ευρω.τα φτιαχνεις μονος σου και εισαι σιγουρος οτι εκανες το καλυτερο ρυθμισμα για την μοτο σου. Μπουζι βαλε ιριδιου και καθαρισες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2011 (τροποποιήθηκε) Θεσσαλονίκη Αθήνα θεσσαλονίκη αυθημερόν Είναι γυμνό ....... Απειρα Εισαι μεγιστος Εγω το 919 το πουλησα γιατι δεν αντεχα να το ταξιδευω. Γιατι να πας Θεσσαλονικη? Αγοραζεις το carbtune(συγχρονισμος καρμπυρατερ)γυρω στα 50 ευρω και το colortune(ρυθμιση μιγματος)42 ευρω.τα φτιαχνεις μονος σου και εισαι σιγουρος οτι εκανες το καλυτερο ρυθμισμα για την μοτο σου. Μπουζι βαλε ιριδιου και καθαρισες. Προτιμω αυτη τη δουλεια να την κανει τεχνιτης. Και μενα μου αρεσει να σκαλιζω αλλα τα καρμπυρατερ δεν τα κατεχω καθολου. Οποτε για αποφυγη μαλακιας ας δωσω κατι τις τον μαστορα και καθαρισα. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 16 , 2011 από τον FOURNARIS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2011 ............................εκει λοιπον ο δευτερος αναβατης κανει μια κλεφτη ματια στο κοντερ και τσααααααακκκκκκ..... μου τραβαει μια στον μοναδικο κοιλιακο που διαθετω,και αρχιζει το ηχητικο γνωστω μηνυμα σε ολους... σταματααααα να κατεβωωωωωωω ααααααααα..... ΑΥΤΑΑΑΑ... Το πρώτο μου Transal το ειχα κάνει εισαγωγή μόνος μου απο την Αγγλία (το 1987) γιατί ο Σαρακάκης, προφανώς επηρεασμένος απο τους "επαΐοντες" του ειδικού τύπου που έσκουζαν πως "δεν υπάρχει αγοραστικό κοινο για τέτοιο μηχανάκι", σκεφτόταν αν θα το φέρει ή όχι. Μεγάλο του πλεονέκτημα: το κοντέρ ήταν σε μίλια............ Οι κλεφτές ματιές στο κοντέρ, καθησυχάζανε. Ακόμα και σε γκρίνια, έδειχνα το κοντέρ: "Μα καλά, δεν βλέπεις, με 100 πάμε........" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2011 (τροποποιήθηκε) Το πρώτο μου Transal το ειχα κάνει εισαγωγή μόνος μου απο την Αγγλία (το 1987) γιατί ο Σαρακάκης, προφανώς επηρεασμένος απο τους "επαΐοντες" του ειδικού τύπου που έσκουζαν πως "δεν υπάρχει αγοραστικό κοινο για τέτοιο μηχανάκι", σκεφτόταν αν θα το φέρει ή όχι. Μεγάλο του πλεονέκτημα: το κοντέρ ήταν σε μίλια............ Οι κλεφτές ματιές στο κοντέρ, καθησυχάζανε. Ακόμα και σε γκρίνια, έδειχνα το κοντέρ: "Μα καλά, δεν βλέπεις, με 100 πάμε........" Παναγιωτη,μηχανη αγορασες ή αεροπλανο? Το Transal ειναι αεροπλανο......... http://fr.wikipedia.org/wiki/C-160_Transall Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 16 , 2011 από τον manosamos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skylos mauros 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2011 το δικο μου σε ταξιδι απο αθηνα τρικαλα διπλος με τριβαλιτσο διαπιστωσα τα εξης. ελαφρωσε το τιμονι λογω φορτιου πισω, οι αλλαγες κατευθυνσης εγιναν πιο αργες και επιπονες και η επιταχυνση ψηλα ειχε διαφορα. χαμηλα ο πολυ καλος τροπος λειτουργιας παραμενει. τα φρενα λειτουργουν πολυ καλα. οι ταχυτητες 140 - 150 ξεκουραστα παραμενουν στο κοντερ. οσο για την καταναλωση δεν την μετρησα.....η ζελατινα της καππα βοηθαει παρα πολυ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2011 ...η ζελατινα της καππα βοηθαει παρα πολυ. Eεγω στο Βαραντερο εχω ζελατινα της Givi και τα εχω παιξει με τους στροβιλισμους....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skylos mauros 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2011 οχι δοξα το θεο ολα καλα. ειδικα οταν εχω τανκ μπαγκ γινετε πιο αθορυβο. δοκιμασε το και θα δεις οτι κοβει τους στροβιλισμους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες