Jump to content
streetakias

Πισταδικη μηχανη.....

Recommended Posts

Οπως τα λεει ο τιτλος. Πισταδικη μηχανη καταλληλη για καμια 3 χρονια για τελειοποιηση πριν καμια μεταβαση σε 600αρα super sport πιο συγχρονη, για πιστα. Το budget αυστηρα μεχρι 1500 ευρω. Πολυ λιγα το ξερω αλλα ειπαμε γνωριμια και τελειοποιηση και μετα απο κανα 3αρι χρονια μεταβαση σε 600 supersport.

Σκεφτομαι

- honda cbr 400rr.

- kawasaki zxr400

- honda nsr 125

- aprilia rs 125

Για πειτε γνωμες, λετε για διχρονο πιο συχρονο η τετραχρονο πιο παλιο? Μετα το επομενο βημα θα ειναι 600αρι σουπερ σπορτ. Για κανα 3χρονακια μεχρι να μαθουμε και να τελειοποιηθουμε τεχνικες κτλ κτλ. Μιλαμε για πιστα παντα. Και αλλες λυσεις δεκτες με καταλληλη αιτιολογηση αν ειναι δυνατον.

Ευχαριστω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Οπως τα λεει ο τιτλος. Πισταδικη μηχανη καταλληλη για καμια 3 χρονια για τελειοποιηση πριν καμια μεταβαση σε 600αρα super sport πιο συγχρονη, για πιστα. Το budget αυστηρα μεχρι 1500 ευρω. Πολυ λιγα το ξερω αλλα ειπαμε γνωριμια και τελειοποιηση και μετα απο κανα 3αρι χρονια μεταβαση σε 600 supersport.

Σκεφτομαι

- honda cbr 400rr.

- kawasaki zxr400

- honda nsr 125

- aprilia rs 125

Για πειτε γνωμες, λετε για διχρονο πιο συχρονο η τετραχρονο πιο παλιο? Μετα το επομενο βημα θα ειναι 600αρι σουπερ σπορτ. Για κανα 3χρονακια μεχρι να μαθουμε και να τελειοποιηθουμε τεχνικες κτλ κτλ. Μιλαμε για πιστα παντα. Και αλλες λυσεις δεκτες με καταλληλη αιτιολογηση αν ειναι δυνατον.

Ευχαριστω.

Για εμενα φιλε μου - honda cbr 400rr.

- kawasaki zxr400 (τετρακυλινδρα, με 50+ αλογα και τελικες πανω απο 200) τωρα αμα το θες για πιστα ισως χρειαστει να κανεις και κατι με τα φρενα :P αλλα αυτα τα 2 μηχανακια φυσανε... Δες και κατι σε απριλια rs250.. :_stinker:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το είχα σκεφτεί και εγώ παλιότερα το θέμα και πάντα για

αυτή τι χρήση κατάλληλη μηχανή τουλάχιστον για Mέγαρα

έβρισκα την aprilia, χωρίς να την έχω οδήγηση μου αρέσει σαν επιλογή...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το είχα σκεφτεί και εγώ παλιότερα το θέμα και πάντα για

αυτή τι χρήση κατάλληλη μηχανή τουλάχιστον για Mέγαρα

έβρισκα την aprilia, χωρίς να την έχω οδήγηση μου αρέσει σαν επιλογή...

Kαι εκτος απο τα παραπανω που σου ειπα ουτε με τα φρενα εχεις προβλημα .. ειναι και διχρονο και πολυ ελαφρυ... αν μπορουσα και μου επετρεπε το διπλωμα ρς250 θα επαιρνα και εγω..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To nc29(cbr400rr gull arm) ειναι οτι καλυτερο πιστευω για τα χρηματα που δινεις και μεγαλο σχολειο!Αν βρεις nc30(vfr400rr) για πιστα ακομη καλυτερο αν και με ελαφρως χειροτερα φρενα σε αποδοση.Tο nc35(rvf400)ειναι κορυφη και με17αρη τροχο πισω αλλα με 6 λιγοτερα αλογα απο μαμα(αλλαζει ευκολα αυτο).ΤΟ ζητανε ομως ακριβα και ειναι λιγο σπανιο κομματι.Το ΖΧ400 ειναι το πιο δυνατο αλλα εμανα προσωπικα δεν με φτιαχνει. :bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στα 400 τετραχρονα ειμαι και εγω πιο θετικος, αλλα το μονο που με χαλαει ειναι η παλαιοτητα και τα ανταλλακτικα. Βεβαια ας ειναι καλα το ebay. Απ την αλλη το rs 125 ειναι αρκετα μικρο σε κυβισμο και σκεφτομαι μηπως καλυφθω μετα απο κανα μηνα! rs 250 ειναι πολυ σπανιο να το βρεις στην ελληνικη αγορα. :closedeyes: φουυυυ

η δικη μου προταση ειναι aprilia RS 250

RS250ArrowCatalog.jpg

Το θεμα ειναι οτι δεν πουλιουνται στην Ελλαδα. Η μηπως κανω λαθος?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ριξε μια ματια εδώ

Σ΄ευχαριστω :_thumbsup: Πολυ θετικος ειμαι στο συγκεριμενο! Το θεμα εινα οτι με τα διχρονα εχω ενα φοβο! Αξιζει να τα φοβαμαι? Ξερεται παιδες κανενα καλο συνεργειο για ελεγχο απριλια?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπαρχουν αλλα ειναι λιγα τα κομματια και πωλουνται αρκετα πιο πανω απο 1500ε.Παντως το 250 ηταν φονεας γιγαντων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το θεμα παιδια ειναι να ειναι και λιγο αξιοπιστα τα μοτερ τους και οχι να ειμαστε καθε λιγο με το χερι στην τσεπη. Δεν μας περισσευουν κιολας. Αλλωστε ειπαμε το συγκεκριμενο μηχανακη θα ειναι σχολειο και μεταβατικο σταδιο αρα οσο λιγοτερα χαλασω τοσο πιο καλα. Το ονειρο μου ειναι ενα 600 αρι πιο συχρονο για πιστα, αλλα δεν εχω την εμπειρια. Αρα το 1500αρι αυστηρα. Νομιζω πως τα ρσ ειναι λιγο μηχανικα χαλαστρες! Παντως το 250 ειναι και γαμω τα σχολεια νομιζω!

Αν κανω λαθος να μου το πειτε.

Τροποποιήθηκε από τον streetakias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σ΄ευχαριστω :_thumbsup: Πολυ θετικος ειμαι στο συγκεριμενο! Το θεμα εινα οτι με τα διχρονα εχω ενα φοβο! Αξιζει να τα φοβαμαι? Ξερεται παιδες κανενα καλο συνεργειο για ελεγχο απριλια?

Αντικειμενικα να τα λεμε... Συνεργεια απριλια υπαρχουν παρα πολλα... αλλα τα ανταλακτικα ειναι λιγοστα .. και η αναμονη καθως και τα λευτα περισσοτερα... απο εκει κ περα ειναι αναλογα τα "βιτσια" σου :D

Το θεμα παιδια ειναι να ειναι και λιγο αξιοπιστα τα μοτερ τους και οχι να ειμαστε καθε λιγο με το χερι στην τσεπη. Δεν μας περισσευουν κιολας. Αλλωστε ειπαμε το συγκεκριμενο μηχανακη θα ειναι σχολειο και μεταβατικο σταδιο αρα οσο λιγοτερα χαλασω τοσο πιο καλα. Το ονειρο μου ειναι ενα 600 αρι πιο συχρονο για πιστα, αλλα δεν εχω την εμπειρια. Αρα το 1500αρι αυστηρα. Νομιζω πως τα ρσ ειναι λιγο μηχανικα χαλαστρες! Παντως το 250 ειναι και γαμω τα σχολεια νομιζω!

Αν κανω λαθος να μου το πειτε.

Ετσι οπως τα λες παρε το ζχ400 και θα εχεις και τα λευτα στην τσεπη σου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αντικειμενικα να τα λεμε... Συνεργεια απριλια υπαρχουν παρα πολλα... αλλα τα ανταλακτικα ειναι λιγοστα .. και η αναμονη καθως και τα λευτα περισσοτερα... απο εκει κ περα ειναι αναλογα τα "βιτσια" σου :D

Αυτο φοαβαμαι και εγω και δεν θελω να μπλεξω! Και δεν μου περισσευουν!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα διχρονα ειναι τρελη απολαυση και πιο macho μοτοσυκλετες αλλα δυστηχως χαλανε πιο ευκολα,επισκευαζονται ομως και με λιγοτερο κοστος.Επειδη ομως σκεφτεσαι μετα να εχεις μεταβαση σε 600αρι μαλλον τα 400 ειναι πιο κοντα σε χαρακτηρα.Εχε υποξη σου οτι cbr με αλλη ηλεκτρονικη ,εξατμιση κτλ γινεται διαολακι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aρα παω για καμια ζχρ400, η η την χοντα με κανενα 1200αρι και κανω και ενα σερβισ και αρχιζω να την σκαλιζω και λιγο για να μπω πιστα μεχρι να μαθω με το μικροτερο δυνατο κοστος. Τωρα πιο απο τα δυο ειναι πιο καλο? Πιο ειναι πιο αξιοπιστο?

Για χοντα νσρ 250 τι λετε?

Τροποποιήθηκε από τον streetakias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να λαβεις σοβαρα υποξην σου οτι το ΖΧR το εκανε εισαγωγη η αντιπροσωπεια οποτε απο ανταλλακτικα εισαι οκ.Οποτε.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να λαβεις σοβαρα υποξην σου οτι το ΖΧR το εκανε εισαγωγη η αντιπροσωπεια οποτε απο ανταλλακτικα εισαι οκ.Οποτε.....

Δεν το ηξερα αυτο. Σ ευχαριστω. Eνω τo cbr οχι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eκτος των αλλων εχει και 4 αλογα παραπανω (αν σε ενδιαφερει τοσο :P ) Tο ΝΣΡ ειναι διχρονο και αυτο αλλα ποτε δεν μου γεμισε το ματι εμενα.. Σε συγκριση με τα τετρακυλινδρα μη το συζητας..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν το ηξερα αυτο. Σ ευχαριστω. Eνω τo cbr οχι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κανενα αλλο 400αρι.Ολα τα αλλα ειναι εισαγωγης, η οποια εχει σταματησει χρονια τωρα.Κριμα γιατι καποτε οι ιαπωνες εβαζαν σε αυτα τα μηχανακια ολη τους την τεχνολογια,ολη τους την ψυχη.Τα 400 ηταν πιο εξεληγμενα κι απο τα 1000 εποχης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κανενα αλλο 400αρι.Ολα τα αλλα ειναι εισαγωγης, η οποια εχει σταματησει χρονια τωρα.Κριμα γιατι καποτε οι ιαπωνες εβαζαν σε αυτα τα μηχανακια ολη τους την τεχνολογια,ολη τους την ψυχη.Τα 400 ηταν πιο εξεληγμενα κι απο τα 1000 εποχης.

:_thumbsup: Σ΄ευχαριστω. Και ολα τα παιδια που μπηκαν στον κοπο να απαντησουν. Αν υπαρχει καμια αλλη προταση δεκτη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είμαι κάτοχος ενος CBR 400RR το οποιο το χρησιμοποιώ σε πίστες αλλα και γενικά στο δρόμο.Πριν 2 μήνες προχώρησα στην αγορά ενός CBR 900RR μοντέλο 2000.Ίσως σας φανεί αστείο αλλα με το 400ρι καλύπτω πιο γρήγορα τις αποστάσεις.Αν φίλε μου προχωρήσεις στην αγορα μιας τετοιας μηχανης και την συντηρεις καλά τοτε θα έχεις στην κατοχή σου μια μηχανή που θα στρίβει τάπα,θα σε μάθει να φρενάρεις και θα σε προετοιμάσει ώστε μετα να εισαι σε θέση να οδηγήσεις το οτιδήποτε.

Kοίτα και την αγγελία μου και για την τιμή θα τα βρούμε αν σε ενδιαφέρει,

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1163703/

Τροποποιήθηκε από τον cornell

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια για ριχτε και καμια χωματινη μηχανη στο τραπεζι με αυτα τα λεφτα και καθολου παραπανω, να εχουμε υποψιν μας. Το χωμα ειναι σχολειο, παντα με γοητευε και θα ηθελα να εχω μια ιδεα και γι αυτο. Τα χρηματα που χρειαζονται για αυτη την κατηγορια το ξερω πως ειναι πολυ λιγοτερα και ετσι θα ηθελα να ψαχτω.

Σημειωτεον πως δεν ειμαι ψηλος (1.67 με τα χερια στην αναταση :lol: ) και ετσι οι προτασεις σας θα πρεπει να συμπεριλαβουν και αυτο υποψιν. Το οριο χρηματων αυστηρα εκει. Ε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω νομιζω οτι το ninja ειναι μια χαρα για αρχη και θα μπορεις να κανεις και ολες τις δουλειες με αυτη... για δες εδω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα