John17 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2011 Παιδιά θα αγοράσω μηχανάκι τώρα και δεν ξέρω ποιο απο τα δύο να διαλέξω. Οι επιλογές μου είνα Daytona Srinter 50cc με 1.240 Ευρω, Ή Yamaha Crypton 110cc με 1.690 Ευρω. Δεν με νοιάζουν τα κυβικά, θα το αγοράσω καινούργιο. Και τα δύο μου αρέσουν πάρα πολύ απλός θέλω την γνώμη σας για το ποιο είναι ποιο καλό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2011 το δίπλωμα σου για πόσα κυβικά είναι ?Αν το 17 στην στο όνομα σου είναι η ηλικία σου τότε να πάρεις το sprinter είναι το καλύτερο παπί στα 50cc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2011 πάρε το Crypton γιατί αν πάρεις το 50αρι σε βλέπω να ανοίξεις θέμα σε λίγο καιρό " βελτίωση Daytona Sprinter " 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2011 πάρε το Crypton γιατί αν πάρεις το 50αρι σε βλέπω να ανοίξεις θέμα σε λίγο καιρό " βελτίωση Daytona Sprinter " Όταν πάρει το Α1 συμφωνώ και εγώ να πάρει το Crypton Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John17 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2011 Παιδιά είμαι 18 χρονών, δεν με νοιάζουν τα κυβικά απλά θα είναι το πρώτο μου μηχανάκι και για αυτό θέλω την γνώμη σας για το ποιο είναι το καλύτερο. Το ξέρω πως το Sprinter είναι Κορεάτικο ενώ το Crypton είναι Γιαπωνέζικο αν και έχω ακούσει πως το Crypton αυτό φτιάχτηκε στην Κίνα για αυτό ζητάω την γνώμη σας για το ποιο να αγοράσω αλλιώς θα έπερνα το Crypton χωρίς δεύτερη σκέψη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chief 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 (τροποποιήθηκε) Παιδιά είμαι 18 χρονών, δεν με νοιάζουν τα κυβικά απλά θα είναι το πρώτο μου μηχανάκι και για αυτό θέλω την γνώμη σας για το ποιο είναι το καλύτερο. Το ξέρω πως το Sprinter είναι Κορεάτικο ενώ το Crypton είναι Γιαπωνέζικο αν και έχω ακούσει πως το Crypton αυτό φτιάχτηκε στην Κίνα για αυτό ζητάω την γνώμη σας για το ποιο να αγοράσω αλλιώς θα έπερνα το Crypton χωρίς δεύτερη σκέψη. 1) το ένα ειναι Daytona και το άλλο yamaha (αυτό και μόνο φτάνει) 2)το t110 (crypton ) είναι σκυλι 3)δεν ξέρω την κατανάλωση του daytona αλλά με ένα γέμισμα του crypton βγάζεις 140 χιλιόμετρα (4 λίτρα παίρνει) 4)αν θες να κάνεις κανένα δικαβαλο (να πάρεις κανέναν φιλο-φιλη ) με 50αρακι ΔΕΝ! 5)το crypton για παπί έχει πολύ καλά φρένα 6) το έχω δει από κοντά το crypton και σαν κατασκευή ήταν μια χαρά.(ήταν να το πάρω κιόλας πριν από κανέναν μηνα) ανάμεσα σε αυτά τα 2 . και αν διαθέσεις 1690e το crypton είναι μονόδρομος. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 5 , 2011 από τον Chief Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
WantsABike 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2011 1) το ένα ειναι Daytona και το άλλο yamaha (αυτό και μόνο φτάνει) 2)το t110 (crypton ) είναι σκυλι 3)δεν ξέρω την κατανάλωση του daytona αλλά με ένα γέμισμα του crypton βγάζεις 140 χιλιόμετρα (4 λίτρα παίρνει) 4)αν θες να κάνεις κανένα δικαβαλο (να πάρεις κανέναν φιλο-φιλη ) με 50αρακι ΔΕΝ! 5)το crypton για παπί έχει πολύ καλά φρένα 6) το έχω δει από κοντά το crypton και σαν κατασκευή ήταν μια χαρά.(ήταν να το πάρω κιόλας πριν από κανέναν μηνα) ανάμεσα σε αυτά τα 2 . και αν διαθέσεις 1690e το crypton είναι μονόδρομος. Ο φίλος από πάνω πιστεύω τα είπε όλα εάν έχεις τα λευτά χτύπα το crypton... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgosm 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2011 Crypton με κλειστα ματια φιλε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2011 (τροποποιήθηκε) Παιδιά θα αγοράσω μηχανάκι τώρα και δεν ξέρω ποιο απο τα δύο να διαλέξω. Οι επιλογές μου είνα Daytona Srinter 50cc με 1.240 Ευρω, Ή Yamaha Crypton 110cc με 1.690 Ευρω. Δεν με νοιάζουν τα κυβικά, θα το αγοράσω καινούργιο. Και τα δύο μου αρέσουν πάρα πολύ απλός θέλω την γνώμη σας για το ποιο είναι ποιο καλό. file an einai oikonomiko to 8ema giati den pairneis to daytona nova-s.to eida sthn antiproswpeia tou gorgolh sth kali8ea kai exei 1090 eurw kai einai 100 cc!koita k auto.einai ta diplasia kybika apo to sprinter kai to sprinter exei 150 eurw parapanw. na des http://www.gorgolis.gr/NovaS.htm Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 9 , 2011 από τον bill_daytona Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 πάρε ή το CRYPTON ( το 2010 μοντέλο 110 κυβικά ) ή Innova ή αν διαθέτεις λεφτά πάρε ένα Crypton X.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John17 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 file an einai oikonomiko to 8ema giati den pairneis to daytona nova-s.to eida sthn antiproswpeia tou gorgolh sth kali8ea kai exei 1090 eurw kai einai 100 cc!koita k auto.einai ta diplasia kybika apo to sprinter kai to sprinter exei 150 eurw parapanw. na des http://www.gorgolis.gr/NovaS.htm Δεν είναι οικονομικό το θέμα απλώς το Sprinter μου άρεσε πιο πολύ από το Nova και το Sprinter βγαίνει και σε 125cc με διαφορά μόλις 45 ευρω από το 50άρι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2011 Παιδιά είμαι 18 χρονών, δεν με νοιάζουν τα κυβικά απλά θα είναι το πρώτο μου μηχανάκι και για αυτό θέλω την γνώμη σας για το ποιο είναι το καλύτερο. Το ξέρω πως το Sprinter είναι Κορεάτικο ενώ το Crypton είναι Γιαπωνέζικο αν και έχω ακούσει πως το Crypton αυτό φτιάχτηκε στην Κίνα για αυτό ζητάω την γνώμη σας για το ποιο να αγοράσω αλλιώς θα έπερνα το Crypton χωρίς δεύτερη σκέψη. Καταρχάς το Sprinter δεν είναι κορεάτικο αποκλειστικά, κάθε εξάρτημα του σχεδόν έχει διαφορετικές χώρες παραγωγής, Κίνα Κορέα & Ιαπωνία έχουν ακουστεί. Το θέμα είναι ότι ποιοτικά είναι ανώτερο απο τα υπόλοιπα κινέζικα και συσκευάζεται (συναρμολογείται :P) στην Ελλάδα. Επιπροσθέτως το Crypton ΔΕΝ είναι γιαπωνέζικο, μπορεί η Yamaha να είναι όντως ιαπωνική μάρκα αλλά τα παπιά αυτά φτιάχνονται στην thailandη. Το μόνο θετικό που μπορείς να πείς ότι έχουν σε σχέση με τα daytona είναι η (λογικά) ιαπωνική τεχνογνωσία στο θέμα του μοτέρ. Το T115 δηλαδή το τελευταίο που έβγαλε η yamaha έχει υποστεί κάποιες μικροαλλαγές απο το προηγούμενο Crypton R115. Αυτά κυρίως είναι η ποιότητα και η οπτική αίσθηση των πλαστικών και των κρυστάλλων του, τα φρένα (μονοπίστονη δαγκάνα) και ίσως στα ενδότερα του μοτέρ του υπάρχουν χαμηλώτερης ποιότητας εξαρτήματα (αυτό το υποθέτω). 1) το ένα ειναι Daytona και το άλλο yamaha (αυτό και μόνο φτάνει) 2)το t110 (crypton ) είναι σκυλι 3)δεν ξέρω την κατανάλωση του daytona αλλά με ένα γέμισμα του crypton βγάζεις 140 χιλιόμετρα (4 λίτρα παίρνει) 4)αν θες να κάνεις κανένα δικαβαλο (να πάρεις κανέναν φιλο-φιλη ) με 50αρακι ΔΕΝ! 5)το crypton για παπί έχει πολύ καλά φρένα 6) το έχω δει από κοντά το crypton και σαν κατασκευή ήταν μια χαρά.(ήταν να το πάρω κιόλας πριν από κανέναν μηνα) ανάμεσα σε αυτά τα 2 . και αν διαθέσεις 1690e το crypton είναι μονόδρομος. 2) Δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις σκυλί ένα μηχανάκι που κυκλοφορεί ελάχιστους μήνες στην ελληνική αγορά απλά απο το όνομα και την "παράδοση" που φέρει. Η αξιοπιστία του ακόμα δεν έχει αποδειχτεί αφού κυκλοφορούν ελάχιστα στους δρόμους μέχρι στιγμής. 3) Η κατανάλωση είναι ίδια. Εγώ στο Crypton R βγάζω 100km με άγριες διαθέσεις και 150-170km με χαλαρή οδήγηση, αυτά με το εργοστασιακό καρμπυρατέρ που αν θυμάμαι καλά είναι ίδιου μεγέθους με το daytona (παίζει να είναι και του daytona mikuni). 5) Εδώ κάνεις λάθος, αναλογικά με το daytona sprinter το crypton με εργοστασιακά πάντα φρένα μένει πίσω, το sprinter έχει μπρος πίσω δίσκο και αρκετά καλύτερη δισκόπλακα και τρόμπες (μιλάω βάσει δοκιμών με το R που έχει και διπίστονη δαγκάνα, φαντάσου το Τ). 6) Crypton R > Crypton T σαν κατασκευή είναι ΟΚ αλλά δεν είναι και κάτι τρομερό, σε καμία περίπτωση δε συγκρίνεται με το X και το sprinter το κοιτάει στα ίσια το Τ τόσο απο άποψη ποιότητας όσο και επιδόσεων. Να πώ ότι συμβιώνω με τα 2 παπάκια εδώ και 1 χρόνο και απο αυτές τις εμπειρίες έβγαλα τα παραπάνω συμπεράσματα. Το Τ δεν το έχω οδηγήσει ακόμη αλλά οπτικά το έχω δει ουκ ολίγες φορές και μου δίνει την αίσθηση ενός λίγο κατώτερου ποιοτικά R. Ο μοναδικός παράγοντας που κατα την γνώμη μου έχει σημαντικότερη σημασία εδώ είναι το κόστος συντήρησης και ανταλακτικών. Ενδεικτικά (απο περσινές τιμές τουλάχιστον) Πλήρες σετ πλαστικών για Crypton αυθεντικό yamaha 750-800e (χωρίς κρύσταλλα) >> >> Sprinter 450e με κρύσταλλα Μπροστινό κρύσταλλο Crypton αυθεντικο 130ε~ καλά ζάντες καθρέφτες κτλπ δε το συζητάω... Αν και γενικά δεν έχω κανένα παράπονο απο το R μου το θέμα με τα ανταλλακτικά με έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα με την γιάμαχα να έχει απαράδεκτες τιμές υψηλότερες ακόμα και απο την Honda. Αυτά, νομίζω καταλάβατε όλοι τι προτείνω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chief 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2011 2) Δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις σκυλί ένα μηχανάκι που κυκλοφορεί ελάχιστους μήνες στην ελληνική αγορά απλά απο το όνομα και την "παράδοση" που φέρει. Η αξιοπιστία του ακόμα δεν έχει αποδειχτεί αφού κυκλοφορούν ελάχιστα στους δρόμους μέχρι στιγμής. 3) Η κατανάλωση είναι ίδια. Εγώ στο Crypton R βγάζω 100km με άγριες διαθέσεις και 150-170km με χαλαρή οδήγηση, αυτά με το εργοστασιακό καρμπυρατέρ που αν θυμάμαι καλά είναι ίδιου μεγέθους με το daytona (παίζει να είναι και του daytona mikuni). 5) Εδώ κάνεις λάθος, αναλογικά με το daytona sprinter το crypton με εργοστασιακά πάντα φρένα μένει πίσω, το sprinter έχει μπρος πίσω δίσκο και αρκετά καλύτερη δισκόπλακα και τρόμπες (μιλάω βάσει δοκιμών με το R που έχει και διπίστονη δαγκάνα, φαντάσου το Τ). 6) Crypton R > Crypton T σαν κατασκευή είναι ΟΚ αλλά δεν είναι και κάτι τρομερό, σε καμία περίπτωση δε συγκρίνεται με το X και το sprinter το κοιτάει στα ίσια το Τ τόσο απο άποψη ποιότητας όσο και επιδόσεων. Να πώ ότι συμβιώνω με τα 2 παπάκια εδώ και 1 χρόνο και απο αυτές τις εμπειρίες έβγαλα τα παραπάνω συμπεράσματα. Το Τ δεν το έχω οδηγήσει ακόμη αλλά οπτικά το έχω δει ουκ ολίγες φορές και μου δίνει την αίσθηση ενός λίγο κατώτερου ποιοτικά R. Ο μοναδικός παράγοντας που κατα την γνώμη μου έχει σημαντικότερη σημασία εδώ είναι το κόστος συντήρησης και ανταλακτικών. Ενδεικτικά (απο περσινές τιμές τουλάχιστον) Πλήρες σετ πλαστικών για Crypton αυθεντικό yamaha 750-800e (χωρίς κρύσταλλα) >> >> Sprinter 450e με κρύσταλλα Μπροστινό κρύσταλλο Crypton αυθεντικο 130ε~ καλά ζάντες καθρέφτες κτλπ δε το συζητάω... Αν και γενικά δεν έχω κανένα παράπονο απο το R μου το θέμα με τα ανταλλακτικά με έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα με την γιάμαχα να έχει απαράδεκτες τιμές υψηλότερες ακόμα και απο την Honda. Αυτά, νομίζω καταλάβατε όλοι τι προτείνω... 3)για την κατανάλωση στα παπάκια είναι ... πάνω κάτω όλα οικονομικά .απλά έγραψα στο παιδί μια ενδεικτική τιμή 5) με πίσω δίσκο σε παπί ξέρεις πόσο εύκολα χάνεις την πίσω ρόδα σε φρενάρισμα? 6)κατά την γνώμη μου η ποιότητα πάει έτσι crypton r>crypton t>>daytona (έχοντας για καιρό R και έχοντας οδηγήσει t ) να σου θυμίσω ακόμα το ότι πληρώνεις παίρνεις(+ έχουν αναφερθεί πολλά προβλήματα για daytona στο forum) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2011 (τροποποιήθηκε) 3)για την κατανάλωση στα παπάκια είναι ... πάνω κάτω όλα οικονομικά .απλά έγραψα στο παιδί μια ενδεικτική τιμή 5) με πίσω δίσκο σε παπί ξέρεις πόσο εύκολα χάνεις την πίσω ρόδα σε φρενάρισμα? 6)κατά την γνώμη μου η ποιότητα πάει έτσι crypton r>crypton t>>daytona (έχοντας για καιρό R και έχοντας οδηγήσει t ) να σου θυμίσω ακόμα το ότι πληρώνεις παίρνεις(+ έχουν αναφερθεί πολλά προβλήματα για daytona στο forum) αρχηγέ το 3ο εννοείται όλα εκεί γύρω κινούνται, δυο κατηγορίες υπάρχουν πέρα απο τα κυβικά, καρμπυρατέρ και injection. 5) Άμα οδηγήσεις σε μεγάλα διαστήματα και διαδρομές 2 παπάκια με και χωρίς δισκόφρενο πίσω καταλαβαίνεις ότι η ουσιαστική διαφορά είναι 1. Το ταμπούρο θέλει συχνά άνοιγμα και ξεσκόνισμα/καθάρισμα απο τις φθορές του τακουνιού του. Ο δίσκος θέλει μια στο τόσο αλλαγή υγρών (για τακάκια δε το συζητάω ξεχνάς ότι είναι αναλώσιμο ). Η αποτελεσματικότητα του όμως είναι ίδια. Συμφωνώ ότι κλειδώνει λίγο πιο εύκολα αλλά πάντα μπορείς να ρυθμίσεις την δαγκάνα στα μέτρα σου ή να το μάθεις στην πράξη. Γενικά άμα δεις και σε άλλα πόστς μου σχετικά με πίσω δισκόφρενο το θεωρώ άχρηστο έως και ηλίθιο να δώσεις παραπάνω λεφτά για πίσω δίσκο (και για το κλείδωμα έχω αναφερει), όμως με τέτοια τιμή γιατί να μη το προτιμήσεις. 6) Και εγώ έτσι θα τα κατέτασα τουλάχιστον όσον αφορά το R και το Sprinter. Για το T η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να εκφράσω μια αντικειμενική άποψη διότι καταρχάς δεν το έχω οδηγήσει, δεν μ'αρέσει η ποιότητα (overall) των υλικών του και τέλος επειδή η γιάμαχα έριξε στην αγορά κάτι κατώτερο των προσδοκιών μου σε μια τιμή που θα μπορούσε να είναι καλύτερη αναλογικά με αυτά που προσφέρει. Ποιοτικά μπορώ να δεχτώ πάντως ότι το T είναι καλύτερο απο το daytona με μια επιφύλαξη όμως γιατί δεν το έχω ψάξει εξωνυχιστικά. Επιπροσθέτως, σχετικά με τα προβλήματα, έχει υπόψιν ότι τα μισά και πλέον daytona sprinter & DV είναι πειραγμένα λίγο-πολύ. Στην δική μου περίπτωση το Sprinter μέχρι στιγμής με 13κ χιλιόμετρα δεν έχει βγάλει τίποτα (εκτός απο μπαταρία) και το μόνο που αλλάζω κάθε 2κ είναι τα λάδια. To R απο την άλλη κάθε 1000 χλμ θέλει λάμπα μπροστά γιατί τις καίει, άσε που το πλαστικό της μάσκας (όπως και όλα όσα έχω δει) έχει φαγωθεί και κρεμάει λακούβα παρα λακούβα όλη η μάσκα στους καταπληκτικούς δρόμους μας.. Αυτά, και όσον αφορά τις ανάγκες του συγκεκριμένου, όπως μας τις περιγράφει, πιστεύω ότι ένα Sprinter θα είναι αντάξιο και καλύτερο (ίσως) του Τ με λιγότερο "σάλιο". *εδιτ* Για το ότι πληρώνεις παίρνεις στην προκυμένει περίπτωση πληρώνεις το logo της Yamaha με όλα τα θετικά και τα αρνητικά που αυτό φέρει...Άσε που έχω επιφυλάξεις σχετικά με την ποιότητα του Τ ... (+ τα πανάκριβα ανταλλακτικά της αγαπητής μου Yamaha). Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 13 , 2011 από τον Τζώννυ91 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chief 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2011 Αυτά, και όσον αφορά τις ανάγκες του συγκεκριμένου, όπως μας τις περιγράφει, πιστεύω ότι ένα Sprinter θα είναι αντάξιο και καλύτερο (ίσως) του Τ με λιγότερο "σάλιο". *εδιτ* Για το ότι πληρώνεις παίρνεις στην προκυμένει περίπτωση πληρώνεις το logo της Yamaha με όλα τα θετικά και τα αρνητικά που αυτό φέρει...Άσε που έχω επιφυλάξεις σχετικά με την ποιότητα του Τ ... (+ τα πανάκριβα ανταλλακτικά της αγαπητής μου Yamaha). ο καιρός θα δείξει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2011 Αν αναφέρεσαι στο Τ ναι όντως.. Απλά πρέπει να πουλήσει πρώτα, και νούμερα του R ή το Χ ούτε απο μακριά δε θα τα βλέπει με την κρίση και το αγοραστικό κοινό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
edo eimai 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2011 Παιδιά θα αγοράσω μηχανάκι τώρα και δεν ξέρω ποιο απο τα δύο να διαλέξω. Οι επιλογές μου είνα Daytona Srinter 50cc με 1.240 Ευρω, Ή Yamaha Crypton 110cc με 1.690 Ευρω. Δεν με νοιάζουν τα κυβικά, θα το αγοράσω καινούργιο. Και τα δύο μου αρέσουν πάρα πολύ απλός θέλω την γνώμη σας για το ποιο είναι ποιο καλό. μιλας για αυτο το crypton ? http://www.mrbike.gr/website/images/stories/nea/2010-08-31_yamaha_crypton/Yamaha_Crypton_1.jpg Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2011 Παιδιά είμαι 18 χρονών, δεν με νοιάζουν τα κυβικά απλά θα είναι το πρώτο μου μηχανάκι και για αυτό θέλω την γνώμη σας για το ποιο είναι το καλύτερο. Το ξέρω πως το Sprinter είναι Κορεάτικο ενώ το Crypton είναι Γιαπωνέζικο αν και έχω ακούσει πως το Crypton αυτό φτιάχτηκε στην Κίνα για αυτό ζητάω την γνώμη σας για το ποιο να αγοράσω αλλιώς θα έπερνα το Crypton χωρίς δεύτερη σκέψη. να πάρεις αυτό που καλύπτει το δίπλωμά σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2011 μιλας για αυτο το crypton ? http://www.mrbike.gr/website/images/stories/nea/2010-08-31_yamaha_crypton/Yamaha_Crypton_1.jpg Ναι γιαυτό μιλάει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2011 Δεν είναι οικονομικό το θέμα απλώς το Sprinter μου άρεσε πιο πολύ από το Nova και το Sprinter βγαίνει και σε 125cc με διαφορά μόλις 45 ευρω από το 50άρι. e giati den pairneis to daytona sprinter 125 afou exei mono 45 eyrw diafora kai sou aresei to sprinter? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xristos1994 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2011 μιλας για αυτο το crypton ? http://www.mrbike.gr/website/images/stories/nea/2010-08-31_yamaha_crypton/Yamaha_Crypton_1.jpg Ναι για αυτό το Crypton μιλάω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2011 Επιπροσθέτως το Crypton ΔΕΝ είναι γιαπωνέζικο, μπορεί η Yamaha να είναι όντως ιαπωνική μάρκα αλλά τα παπιά αυτά φτιάχνονται στην thailandη Οχι πλέον. Το Crypton (το απλό των 1690 ευρώ, όχι το Crypton X) φτιάχνεται πλέον στην Κίνα. Εκεί πλέον μετέφερε τη γραμμή παραγωγής η Yamaha. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2011 Οχι πλέον. Το Crypton (το απλό των 1690 ευρώ, όχι το Crypton X) φτιάχνεται πλέον στην Κίνα. Εκεί πλέον μετέφερε τη γραμμή παραγωγής η Yamaha. Ακόμα χειρότερα λοιπόν... Έτσι εξηγείται και το κινέζικο παρουσιαστικό του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες