Jump to content
ALX™

Εσύ (ναι εσύ)...της κάνεις την χρήση για την οποία φτιάχτηκε...

146 ψήφοι

1. 1. Tης κάνεις την χρήση για την οποία φτιάχτηκε?

• 100% και μόνο γι' αυτό που φτιάχτηκε.
      32
    • 100% αλλά κάνω και κάποια άλλα που και που.
      54
    • Συνήθως όχι. Κάνω διάφορα άλλα κι αν τύχει κάνω και αυτά για τα οποία φτιάχτηκε.
      40
    • Καθόλου. Για άλλο πράγμα φτιάχτηκε και άλλα της κάνω.
      7

Recommended Posts

βασικά δεν ξερω για τί χρήση είναι φτιαγμενο το TDM αοφυ τα κανει ολα σχετικα καλα (για τις δυνατοτητες μου)

μονο στο χωμα ζοριζεται αλλά δεν λεει όχι (αν αντεχεις να αγοραζεις λαστιχα καθε τοσο)

Σε ενα Μοτο ειχα διαβασει ενα αρθρο του Glyn Kerr που την σχεδιασε και ελεγε, οταν οι Yamahaιοι του ζητησαν να την σχεδιασει ,του την περιεγραψαν σαν τον "Βασιλια των ορεινων δρομων" αυτα βεβαια στο μακρινο 1992 που σχεδιαστηκε, το 92 δεν ηταν ή κανω λαθος?

Τροποποιήθηκε από τον pantheman

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

αποτι βλέπω όλοι μας την χρησιμοποιούμε για τα πάντα, και έτσι είναι.

οι περισσότερες μηχανές είναι πλέον all around.

και εγώ το mt-01 το χρησιμοποιώ σαν παπάκι. παντού με αυτό.

αφού δεν καταπονείτε, δεν κουράζετε, και είναι ξεκούραστο ποιος ο λόγος να το χω στην άκρη και να χρησιμοποιώ άλλο μέσο μεταφοράς.

μόνο για ψώνια δεν παω γιατί δεν έχει αποθηκευτικούς χώρους (και καλύτερα).

όσο πιο πολύ την δουλεύεις μια μηχανή και υπο όλες τις συνθήκες, τόσο πιο πολύ την μαθαίνεις και την "ξέρεις".

φίλε μου ωραία εμφανισιακά η μηχανή σου , αλλά πραγματικά δεν καίει σαν 7 λίτρο τζιπ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

100% για την χρηση που φτιαχτηκε,χωματινο μηχανακι ειναι και μονο χωμα το βαζω. :afro1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

100% αλλά κάνω και κάποια άλλα που και που....

:_zeppelin: ΨΕΥΤΗ !!!! :whistling:

Ε λοιπον τα Κ1200 ειναι φτιαγμενα για να σε πανε στο μαγαζι του Βαγγελη και σε βρομικα της Πλατιας Αμαβυλη :mB_kalo_e::2funny:

Τωρα που το σκεφτομαι και εγω του κανω 100% χρηση για την οποια φτιαχτικε...

Απιστευτες κλισεις σε σημειο που να αγκιζουν τα fairing κατω, αδρεναλινη στα κοκκινα με την ασφαλτο πραγματικα να σε αγκαλιαζει... κλπ κλπ :rotfl:

Τροποποιήθηκε από τον Alarm

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γνήσιο ON-OFF οπότε ότι και να της κάνεις γι'αυτό φτιάχτηκε!!! Την ξεσκίζω στο χώμα, την ξεσκίζω και στην άσφαλτο. Νομίζω ότι την δουλέυω όπως της ορίζει... :whip:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:_zeppelin: ΨΕΥΤΗ !!!! :whistling:

Ε λοιπον τα Κ1200 ειναι φτιαγμενα για να σε πανε στο μαγαζι του Βαγγελη και σε βρομικα της Πλατιας Αμαβυλη :mB_kalo_e::2funny:

Τωρα που το σκεφτομαι και εγω του κανω 100% χρηση για την οποια φτιαχτικε...

Απιστευτες κλισεις σε σημειο που να αγκιζουν τα fairing κατω, αδρεναλινη στα κοκκινα με την ασφαλτο πραγματικα να σε αγκαλιαζει... κλπ κλπ :rotfl:

Kαι να σε γδερνει!! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η δική μου πάντως :wub: το 99,5% των χιλιομέτρων της το κάνει μόνο σε εθνικό και επαρχιακό δίκτυο.

Όπως καταλαβαίνετε απο κοντινές βόλτες (εκτός πόλης) μέχρι ταξίδια (όπου με βγάλει).

Το υπόλοιπο 1% είναι η διαδρομή μέχρι να την πάω για service ή για να αλλάξω λάστιχα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΟΧΙ...Την έχω βάλει στο σαλόνι,δίπλα στο σύνθετο,για να μην λερωθεί...european-flag-36.gif

avatar_13079.gif G.gifI.gifA.gifN.gifN.gifI.gifS.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το φουρναντερο που βαφτιστηκε στη Λευκαδα ετσι, τα πρωτα χιλιομετρα τα εκανε εκπληρωνοντας ακριβως το σκοπο της υπαρξης του. Δηλαδη τα ταξιδια.

Απο τοτε ομως εχει κανει δυο βολτες των 250-300 χιλιομετρων και ολα τα υπολοιπα 3000km τα εκανε Κατερινη και Θεσσαλονικη κυριως εθνικη οδο και μονο στην επιστροφη απο Κατερινη απο παλια εθνικη και στροφες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω του κανω τα παντα, ψωνια, λογαριασμους, πιστα, βουνο, τα παντα ολα,

τι να καταλαβει, φτιαγμενο για αγωνες ειναι αντεχει,

το μονο που προσεχω συχνα πυκνα ειναι τα λαδια φιλτρα νερα του,

και να μη ζεσταινεται πολυ (ασε που παλι δεν εχει αναγκη)

ειναι ωραια φαση ομως να γυρνας ολη μερα με αυτο! :respekt:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και η δικη μου τελει χρεη παπιου (μες στην πολη)

Ον-οφφ γιατι εχει χρειαστει να τη χωσω στα χωματα...αλλα δεν της αρεσε καθολου :P

Και πολλα ταξιδια :punk: ,δεν ξερω αν φτιαχτικε για ταξιδια αλλα εχει χορτασει χιλιομετρο μακρια απο το σπιτι... :wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

" Ο επαρχιακος δρομος ειναι το αγαπημενο πεδιο του νεου hornet και η πολη το βασιλειο του,οταν φυγει ομως εκτος απο αυτα τα δυο δε σπαρταρα σαν το ψαρι εξω απο το νερο." Moto #463#

Oποτε ναι στο δευτερο γιατι καμια φορα κατεβαινω και σε καμια παραλια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ της κάνω ταξίδια!!!το 70 % των χιλιομέτρων είναι σε ταξίδια....και όπου με παίρνει της κάνω και την καθημερινή χρήση...γιατί δεν είναι και ότι το πιο εύκολο :whistling:

να είναι καλά το scooterακη για καθε μέρα!!! :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον dionhaya

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ως all around της κανω αυτο ακριβως...καθε μερα στη δουλεια, σουπερ μαρκετ (η βαλιτσα μονιμα φορεμενη), καφε, ταξιδια ενιοτε και καγκουριλικια σχεδον ποτε. αν ηθελα καγκουριλικια θα επερνα με λιγοτερα λεφτα το gsr!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα παντηλικια ειναι το αλατοπιπερο της συμβιωσης μας με street μοτοσυκλετα οποτε ξεχασα να αναφερθω και σε αυτα! Καλη βολτα να εχουμε σημερα, τουλαχιστον εδω εχει γαματο καιρο! :thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον streetwise

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To gsxr το χρησιμοποιω κατα 90% ως sport-touring, οποτε οχι ακριβως για τη χρηση που φτιαχτηκε αλλα ουτε και πολυ μακρια απο αυτη.

Τωρα το νεο klr-250 μαλλον θα χρησιμοποιω ακριβως για τους λογους που φιαχτηκe :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω το dt το βαζω κατα 90% στο χωμα. Εντουροβολτες, μονοπατια, κ.α Και 10% στο δρομο, μες στο χωριο μεχρι την καφετερια κ.α, αφου δεν εχω δυπλωμα να παω εξω απο το χωριο, να βγω στο κεντρικο, και όλο ευθεια για Σιδιροκαστρο........

Τροποποιήθηκε από τον Κώστας Αντωνιάδης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ασφαλτος και μονο...δουλιτσες και 100% για την διασκεδαση μου οπως βολτουλες και φισικα στροφιλικια στον διονισο χεχε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η δικια μου φτιαχτηκε για να τα κανει ολαwhistling.gif .Υπεροχο στησιμο για σβελτους ρυμους ακομα και σε πιστα,υπεροχος κινητηρας απο ταξιδι μεχρι οδηγιση μεσα στην πολη και γιατι οχι και χωμα_thumbsup.gif_thumbsup.gif

Αρα ναι την χρησιμοποιω 100% για αυτο που φτιαχτηκε.Να μου κανει ολα τα γουσταwhistling.gif

Τροποποιήθηκε από τον vagelino46

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ψήφισα το 2.Νομίζω ως καθαρόαιμο street με βόλεψε αρκετά στην καθημερινότητα (ψώνια,βόλτες κτλ) μέχρι υπερφορτωμένα ταξίδια.

Βέβαια έχει κάνει και μερικά οff road κομάτια,μέχρι απο ρέμα πέρασε :clapping2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

100% για οτι φτιάχτηκε !! Να κάνει τα πάντα δηλαδή !!

Η αφρικάνα μου είναι η πιο πρακτική μηχανή που είχα ποτέ.

Πολλά ταξιδάκια , εκ των οποίων κάποια χωμάτινα σε δύσβατους δρόμους και μονοπάτια της Κρήτης. Ο μπροστινός τροχός 21 ιντσών βοηθάει πολύ !

Κάποια άλλα ασφάλτινα σε ταχύητητες καλούτσικες που δεν βαρίεσαι ιδιαίτερα, με 140-150 χλμ.

Καθημερινή χρήση στην πόλη, στο μποτιλιάρισμα διαμαρτύρεται, αλλά μετά δεν υποφέρει απο μπουκώματα σαν κάτι άλλα.

Ψώνια σε λαική και σουπερμάρκετ με την βοήθεια της τριπλέτας.

Στην δουλεία μου με έχει εξυπηρετήσει κουβαλώντας στην μπαγκαζιέρα εργαλεία, και οτι άλλο ήθελα , επανειλλημένα !

Καγκουρίες τις έχω κάνει, αλλά δεν θα έλεγα οτι είναι ενδυκνείεται, καθώς σε τρομάζει αρκετά το βάρος της όταν αρχίζει απρόβλεπτες συμπεριφορές λόγο

γεωμετρίας, απο αυτήν την μοτό όμως δεν ήταν αυτο το ζητούμενο μου. ! Mέχρι και σε γάμο με κουστούμι έχω πάει με αυτήν,

(εννοείται καλοκαίρι και το μηχανάκι γυαλισμένο μέχρι αηδίας), χωρίς να φαίνεται το σύνολο αντιαισθητικό. Πάρκαρα και στην εκκλησία δίπλα, ενώ δεν επαιζε

πάρκινγκ αυτοκινήτου ούτε για τον παππά !!

κατα την γνώμη μου αυτό είναι ο ορισμός της all around moto.! :tease:

Τροποποιήθηκε από τον freack mechanic

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω του κανω τα παντα, ψωνια, λογαριασμους, πιστα, βουνο, τα παντα ολα,

τι να καταλαβει, φτιαγμενο για αγωνες ειναι αντεχει,

το μονο που προσεχω συχνα πυκνα ειναι τα λαδια φιλτρα νερα του,

και να μη ζεσταινεται πολυ (ασε που παλι δεν εχει αναγκη)

ειναι ωραια φαση ομως να γυρνας ολη μερα με αυτο! :respekt:

Μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι! :bruce_h4h:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα