sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2010 aprilia rs 125 honda nsr 250 suzuki rgv 250 μπραβο του παντος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sepul 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2010 Κι εγω πιστευω οτι κανενα CBR600RR απο τα πρωτα θα ητανε οτι πρεπει που να μπλεξουνε τωρα με αρχαια 250αρια διχρονα η 400αρια.Κι εγω πιστευω οτι κανενα CBR600RR απο τα πρωτα θα ητανε οτι πρεπει που να μπλεξουνε τωρα με αρχαια 250αρια διχρονα η 400αρια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kazanakius 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2010 (τροποποιήθηκε) Aπο οτι εχω μαθει στα φορουμ του εξωτερικου και ιδιαιτερα στο triumph675.net που οι περισσοτεροι ειναι track addicts, οι μισοι απο αυτους εχουν ενα SV650 για πιστα ή είχαν πριν πάρουν το 675. λένε οτι ειναι μεγάλο σχολειο για πιστα, πολυ ευκολο στην οδηγηση, φτηνο σε ανταλλακτικα, με ροπη απο χαμηλα λογω δικυλινδρου. Δεν εχω προσωπικη εμπειρια, αλλα όλο για αυτο ακουω να μιλουν οταν συζητανε για αρχαριο σε πιστα. Ουτε ειναι υπερβολικα δυνατο ουτε αδυναμο: Power: 72.00 HP (52.6 kW)) @ 9000 RPM Torque: 84.00 Nm (8.6 kgf-m or 62.0 ft.lbs) @ 7200 RPM ΨΑΞΕ ΤΟ! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 26 , 2010 από τον kazanakius Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2010 χμμμμ δεν ηταν και ασχημη η ιδεα σου! σαν πολυ φτηνο δεν ειναι αυτο? sv 650s '99 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2010 δες και τα monster, θυμάμαι πολλά θέματα που λέγανε οτι είναι καλό για αρχή σε πίστα και είχα δει οτι πουλιόντουσαν και φτηνά τότε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2010 (τροποποιήθηκε) νταξει εννοειται οτι τα τερατα ειναι μεγαλα σχολεια αλλα το φτηνοτερο ξεκιναει απο 2500 και ειναι μονοδισκο,ασε που φοβαμαι και το πιασοκωλιασμα στα σερβις αλλα και τις βλαβες Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 27 , 2010 από τον pantheman Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2010 έχεις ένα δίκιο τώρα που το λές και το παρατηρώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2010 Δες μπας και πετυχεις και κανα trx 850 ... το χρησιμοποιουν εξω αβερτα γι αυτη τη δουλεια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λευκάδιος 327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2010 SV650 ειναι πολυ καλη επιλογη αλλα μπορει να χρειαστει λιγο δουλεια στις αναρτησεις.τωρα θα πεις οποιο μεταχειρισμενο και να παρεις δεν θα χρειαστει σερβις-βελτιωση στις αναρτησεις? Δες μπας και πετυχεις και κανα trx 850 ... το χρησιμοποιουν εξω αβερτα γι αυτη τη δουλεια! τα TRX που κυκλοφορησαν Ελλαδα ειναι μετρημενα στα δαχτυλα ενος χεριου.καποια ειχαν και θεμα με μεγαλη καταναλωση λαδιου.παντως ειναι αξιολογα μοτορια και με χαρακτηρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2010 TR....what????χαχαχαχα!!!! θα ηταν καλη φαση ,αλλα αυτο το μηχανακι δεν το ξερουν στην Ελλαδα ,δεν υπαρχει πουθενα μονο οτι μας σερβιρουν ξερουμε,τα ουλτρασουπερντουπερουαου πισταδικα που αν δεν εισαι ξωγαμο του Σβαντς η κουμπαρος του Λοσον αποκλειεται να μαθεις σε αυτα Θα ηταν καλη φαση παντως ,μαρεσουν και τα καλτ μηχανακια γενικοτερα ,οσο λιγοτεροι το εχουν,τοσο το καλυτερο(βιτσιο? ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 (τροποποιήθηκε) To μοτερ ειναι το xtz/tdm. Για την ακριβεια ειναι ιδιο με του tdm 850 mk II με τον 270αρη στροφαλο...Δεν θα χεις προβλημα μηχανικα (ειναι σαν να εχεις ενα tdm 850 τα μπροστινα απο fzr)...Γι αυτο το προτεινα...Και μπορεις να βρεις απ εξω κατι λουλουδια.... Παντως και και το εΣ Βου ειναι πολυ καλο μηχανακι...Και με μερικα προσθετα απο το kedo και καμμια termignoni.... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 από τον yamahakias666 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 το μηχανακι το ξερω ,μεταχειρο δεν υπαρχει πουθενα ομως,εσυ καλα εκανες κ το προτεινες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LeocMan 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 κοιτα ο γερος που θελει μοτοσακο τι να πω. αστον να παρει ομως θα το χαρει . ποσο χρονων ειναι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 Εισαι τυχερος ρε φιλε. Εμενα ουτε σαν συνεπιβατης δεν ανεβαινε (οταν δεν ειχε παλιοτερα προβλημα μεσης) απο το σπιτι ως το φουρνο (800μετρα). Για τωρα πλεον δεν το συζηταμε....:P Να παρετε λοιπον και να ξερεις οτι θα βγεις πολλαπλα ωφελημενος απο αυτη την κινηση του πατερα σου. Και δεν εννοω μονο οικονομικα βεβαια Εμένα ανεβαινε (και το τονίζω ανέβαινε!) και όταν έστριβα δεξιά, έγερνε αριστερα, για να μην πέσουμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 χμμμμ δεν ηταν και ασχημη η ιδεα σου! σαν πολυ φτηνο δεν ειναι αυτο? sv 650s '99 Το sv ειναι πολυ καλη ιδεα. Αυτο που βλεπεις ειναι το πρωτο μοντελο αλλα ακομα και αυτο ειναι μια χαρα. Αξιοπιστος κινητηρας, λογικα με τακτικη συντηρηση δε θα σου βγαλει τιποτα (εξαρταται και τι του εχει κανει ο αλλος...). Τα χαρακτηριστικα του κινητηρα ειναι τελεια για αυτο που το θελετε και απ οτι βλεπω εχει και καλες τιμες. Η αλλη σου λυση ειναι ενα gsx-r 600 κ1 ή κ2 ή κ3 αλλα εδω εχουμε και καλα και κακα. Τα καλα ειναι οτι γενικα το μηχανακι ειναι υπεροχο (ελαχιστα χειροτερο απ το δικο μου φυσικα ) σε ολα του (κινητηρα, αναρτησεις, φρενα), τα κακα ειναι οτι πιθανοτατα να το εχει ρημαξει στα γκαζια ο πρωην, οτι εχει αρκετο γκαζακι για τα δεδομενα που περιγραφεις και οτι εχει ακριβα πλαστικα σε περιπτωση πτωσης (ουξου αποδω!). Βεβαια ενα σετακι πολυεστερικα με κανα 300-400 ευρα βρισκεις ανετα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 (τροποποιήθηκε) Πω πω τι μου θυμήσατε τώρα, TRX850! Το είχε το αδερφάκι μου και ήταν κούκλα! Ξεχειλίζει χαρακτήρα και μοναδικότητα. Πολύ ποιοτικό και στριφτερό μηχανάκι, ακόμα το αναπολεί. Σφιχτό και σκυφτό όπως ήταν τον κούρασε και πήρε... TDM. Και το SV πάντως θαυμάσια ιδέα, αποδεδειγμένα ετοιμοπόλεμο και δημοφιλές. Με τα λεφτά που δίνεις λίγο δύσκολο να βρεις τετρακύλινδρο πιστεύω. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 από τον tzoutz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 (τροποποιήθηκε) Bρες ενα παλιο ducati και θα βρεις την υγεια σου... πχ αυτο Μην κολλας στα λιγα αλογα... για εκει που το θες θα κανει θαυματα... και δεν θα το πιστευεις Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 από τον HLIAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 (τροποποιήθηκε) AAAXXXX κοκκινη φλογα θα με καψει,το χω δει και γω αυτο,δεν το λυπαται η ψυχη σου ομως να το βαλεις σε μια πιστα να το σκισεις ? και ενδεχομενως να φαει και καμμια ψιλη? και μετα.....αντε φτιαχτο. ουτε πολυεστερικα δεν θα υπαρχουν για αυτο, ασε για τιμες μαρσπιε πενταλ και τετοια παναγια μου. Βεβαια φαινετε λουκουμι το ατιμο,και για δυο χιλιαρικα τσαμπα μου κανει. Τι να εχει αραγε και το δινει τοσο φτηνα? Δεν θα ξεχασω την βολτα που χα κανει καποτε πανω κατω την Πεντελη με ενα 749dark Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 από τον pantheman Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 Σκεψου και την ιταλιανα ;) Aprilia rs ειναι οτι πρεπει για πιστα,και 125 και 250...λουκουμια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 (τροποποιήθηκε) κοιτα ο γερος που θελει μοτοσακο τι να πω. αστον να παρει ομως θα το χαρει . ποσο χρονων ειναι; δεν καταλαβες καλα,εκτος απο το δικο του αποκλειστικα που θα παρει (CBF600S), ψηνεται απο τωρα και για πιστιαρικο που με μπριζωνει να τα βαλουμε μισα μισα ,να παρουμε μαζι ενα ,οσο για την ηλικια ....περπαταει στα 52 Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 από τον pantheman Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 AAAXXXX κοκκινη φλογα θα με καψει,το χω δει και γω αυτο,δεν το λυπαται η ψυχη σου ομως να το βαλεις σε μια πιστα να το σκισεις ? και ενδεχομενως να φαει και καμμια ψιλη? και μετα.....αντε φτιαχτο. ουτε πολυεστερικα δεν θα υπαρχουν για αυτο, ασε για τιμες μαρσπιε πενταλ και τετοια παναγια μου. Βεβαια φαινετε λουκουμι το ατιμο,και για δυο χιλιαρικα τσαμπα μου κανει. Τι να εχει αραγε και το δινει τοσο φτηνα? Δεν θα ξεχασω την βολτα που χα κανει καποτε πανω κατω την Πεντελη με ενα 749dark Ακου τον Ηλια..Εγω μπηκα στο θεμα, για να σου προτεινω καρφι αυτο της αγγελιας...Οσο για το πολυεστερικα που λες οτι δεν θα υπαρχουν, κανε μια βολτα απο το ducatisti.gr καπου επαιζε ενα site απο ενα μαγαζι που ειχε πολυεστερικα για τα παντα..Και για τα ss!!! Μην το σκεφτεσαι Πανο...Πηγαινε να το δει κανας μαστορας και τσιμπα το!! ( ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 (τροποποιήθηκε) ρε λες να γινω Ιταλιανος, Οσο σκεφτομαι ενα φιλο μου που πουλησε ενα μονστερ 620ie με τις ευλογιες μου για ενα Τιγρη1050......... Και απο σερβις τι να λενε αυτα?και ανταλλακτικα? Αμα παρω κανα τετοιο σιγα να μην το χω μονο πολεμικο.....σκεφτομαι πολυστερικα ναι μεν αλλα με τα φωτα και τα ρεστα επανω για να βγαινει βολτεες και εξω οσο την βλεπω.....ΤΙ Μ#$$%ΑΡΑ ειναι αυτη? Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 από τον pantheman Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 (τροποποιήθηκε) AAAXXXX κοκκινη φλογα θα με καψει,το χω δει και γω αυτο,δεν το λυπαται η ψυχη σου ομως να το βαλεις σε μια πιστα να το σκισεις ? και ενδεχομενως να φαει και καμμια ψιλη? και μετα.....αντε φτιαχτο. ουτε πολυεστερικα δεν θα υπαρχουν για αυτο, ασε για τιμες μαρσπιε πενταλ και τετοια παναγια μου. Βεβαια φαινετε λουκουμι το ατιμο,και για δυο χιλιαρικα τσαμπα μου κανει. Τι να εχει αραγε και το δινει τοσο φτηνα? Δεν θα ξεχασω την βολτα που χα κανει καποτε πανω κατω την Πεντελη με ενα 749dark εδω δεν λυπατε αυτο ρε φιλε... αξιοπιστος και το κυριοτερο αξιοποιησιμος κινητηρας.. κορυφαια φρενα και στησιμο τα ντουκ θελουν 2 πραγματα... σωστο σερβις στην ωρα του και καλο ζεσταμα οσο για την ψιλη που λες.. ε και; για πιστα δεν το θες; που να το ακουσεις να δουλευει στο ρελαντι..εισαι καπως ετσι....----------> Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 από τον HLIAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 θα σκασω ,και φευγω και για Κρητη σημερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 θα σκασω ,και φευγω και για Κρητη σημερα δεν χανεις τιποτα να του κανεις ενα τηλεφωνο... α η τιμη ειναι τοσο χαμηλη γιατι υπαρχει και το 800ss σαν του geeειναι σχετικα παλιοειναι ducati (γενικα η τιμη τους ειναι πεσμενη γιατι δεν εχει αγοραστικο κοινο οπως οι αλλες εταιριες,αλλα παρολα αυτα παιρνεις ενα εργαλειο σε πολυ καλη τιμη) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες