Jump to content
kyko

σημα τελων κυκλοφοριας

Recommended Posts

Εμενα δεν μου εχει ερθει ακομη η ειδοποιηση αλλα αμα δεν ερθει μεχρι τις 25 Δεκ. βλεπω το κρατημενο 50αρικο να μεταμορφωνεται σε πολλα τζιν+τονικ. :_innocent:

Αν δεν σου έρθει οφείλεις να πας μόνος σου μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου και να το παραλάβεις από τη Δ.Ο.Υ σου χωρίς πρόστιμο. Η με το νέο έτος με καπέλο.

Αν βέβαια απολαύσεις αρκούντος τα τζιν και τόνικ, ε δεν πειράζει, χαλάλι η προσαύξηση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

...και αν ΔΕΝ σου ερθει σημα ενω ΠΡΕΠΕΙ να σου ειχε ερθει...τι κανεις?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

την πάπια...!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρεπει να πας να το πληρωσεις σε καποια τραπεζα εγκαιρως, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ! :yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το θέμα είναι αν θέλεις να πουλήσεις την καλή σου, οπότε πρέπει να πληρώσεις και τα υπόλοιπα σήματα ή αν το μεταβιβάσεις στη γιαγιά σου, τί θα κάνεις στα δικαστήρια σε περίπτωση ατυχήματος? Θα φέρεις και τη γιαγιά σου μαζί?

radd, τί εννοείς οταν λες οτι έγραψες στα @@ σου το κράτος? Τί έκανες δηλ? :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω εχω κανει οριστικη διαγραφη της μοτας και παρ'ολ'αυτα μου ηρθε ειδοποιηση να πληρωσω τα τελη κυκλοφοριας. Ε ρε :kaaaala: που τους δερνει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κ αμα θελει η "γιαγια" σου να το πουλησει??? surrender.gif

Για να πάρει κάτι πιο "δυνατό" εννοείς; 2funny.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περα απτην πλακα δεν παιζει προβλημα σε μεταπωληση αν δεν εχεις πληρωσει τελη?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περα απτην πλακα δεν παιζει προβλημα σε μεταπωληση αν δεν εχεις πληρωσει τελη?

Σαφώς. _thumbsup.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμενα δεν μου εχει ερθει ακομη η ειδοποιηση αλλα αμα δεν ερθει μεχρι τις 25 Δεκ. βλεπω το κρατημενο 50αρικο να μεταμορφωνεται σε πολλα τζιν+τονικ. :_innocent:

Με 50 Ε πόσα πίνεις; 2-3;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίδες καλησπέρα. Μπας (απο το Εγγλέζικο bus) και μπορεί κανείς σας να μου εξηγήσει γιατί πήρα απαλλαγή τελών κυκλοφορίας για το 2011 ? Το χαρτί γράφει ότι θα πληρώσω 3 ευρώ :2funny: με αιτία απαλλαγής : Αντικατάσταση αποσυρθέντος.

Δεν έχω αποσύρει κανένα μηχανάκι wtf ίζ γκόινγκ όν ναούμε.

rrg%20karl.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίδες καλησπέρα. Μπας (απο το Εγγλέζικο bus) και μπορεί κανείς σας να μου εξηγήσει γιατί πήρα απαλλαγή τελών κυκλοφορίας για το 2011 ? Το χαρτί γράφει ότι θα πληρώσω 3 ευρώ :2funny: με αιτία απαλλαγής : Αντικατάσταση αποσυρθέντος.

rrg%20karl.jpg

Μηπως εχεις αποσυρει αμαξι και βρηκαν αυτο? Αν οχι

|

|

V

Σο γουαι ντου γιου κερ σο ματς? Πεϊ δε θρι γιουρος, εντ λετ δεμ γκο φακ δεμσελφς

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν δεν σου έρθει οφείλεις να πας μόνος σου μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου και να το παραλάβεις από τη Δ.Ο.Υ σου χωρίς πρόστιμο. Η με το νέο έτος με καπέλο.Αν βέβαια απολαύσεις αρκούντος τα τζιν και τόνικ, ε δεν πειράζει, χαλάλι η προσαύξηση

Μπορω δηλαδη χωρις να μου εχει ερθει το ειδοποιητηριο να παω στην τραπεζα και να τα πληρωσω? ΔΟΥ δεν παιζει να παω με την καμια, γινεται της μουρλης απο τις 6 τα χαραματα μεχρι τη ληξη της βαρδιας. Προσπαθησα να το κανω περυσι και δεν αντεξα, πηρα τηλ και εβαλα "βυσμα" για να παω στο ταμειο χωρις να περιμενω 3 μερες.

Με 50 Ε πόσα πίνεις; 2-3;

6-7 και μου μενουν ρεστα και για εισιτήριο αστικού :winking: (δεν κανει να οδηγησουμε μετα απο τοσα). υπο προϋποθεσεις γίνονται και 10 :whistling:

rrg%20karl.jpg

Do the Chinese

riding-chinese-food_~u12238477.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίδες καλησπέρα. Μπας (απο το Εγγλέζικο bus) και μπορεί κανείς σας να μου εξηγήσει γιατί πήρα απαλλαγή τελών κυκλοφορίας για το 2011 ? Το χαρτί γράφει ότι θα πληρώσω 3 ευρώ 2funny.gif με αιτία απαλλαγής : Αντικατάσταση αποσυρθέντος.

..μάλλον έχει αποσύρει το μαγαζί όπου την πήρες + δεν στο έχουν πεί !

Καλό αυτό !

Πληρώνεις τα 3 + καθάρισες !!! _thumbsup.gif_thumbsup.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

rrg%20karl.jpg

φίλε φρουκουμπίκου, έχουμε τα μεγαλύτερα μοτόρια με τα φθηνότερα τέλη κυκλοφορίας!

τυχαίο? δεν νομίζω... 11888 :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους! Νέος στη παρέα σας!!! :lol:

Τα φώτα σας παίδες! Πιτσιρικάς έιχα ενα glx cub 90...Ένα πρωί πατησίων κ αλεξανδρας η τροχαία μου πήρε την άδεια

κυκλοφορίας λόγο ηχορήπανσης (sebring)! Το θέμα είναι οτι έφυγα ξαφνικά εξωτερικό για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους τότε κ φαντάζομαι

πως η άδεια θα είναι ακόμα στην τροχαία η κάνω λάθος?.. Το μηχανάκι δεν κυκλοφορεί, είναι παρατημένο,άχρηστο απο τότε κ όπως είναι

λογικό ερχόντουσαν ειδοποιεισεις για τα τέλη... Τι θα πρέπει να κάνω για να μην έρχονται ειδοποιείσεις κ ποιές θα έιναι οι κυρώσεις?

:_unsure:

Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λογικά θα πρέπει να πας στη ΔΟΥ που ανήκεις και να πληρώσεις όλα τα τέλη το διάστημα που το μηχανάκι είχε πινακίδες και μετά να τις παραδόσεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα μου ρχονται εδώ και 3 χρόνια τέλη για 2 μηχανάκια που μουχαν κλέψει και δεν μουρχονται απαυτό που χω τώρα.. :_zeppelin: :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν θέλεις να πουλήσεις μηχανή, πρέπει να έχεις πληρώσει τα σήματα για τα τελευταία 5 έτη!

Τα ζητάνε!

Εγώ πληρώνω 3 Ευρώ και θα πληρώνω τα 3 μου για τα επόμενα 3 έτη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε spad το θέμα είναι ότι την άδεια κ πινακίδα τα έχει η τροχαία!

Δλδ το μόνο σίγουρο είναι οτι τα τέλη των προηγούμενων ετών πρέπει να πληρωθούν?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παρτε το σημα, οσοι δεν το πηρατε μεχρι τελος του χρονου.

μετα θα πληρωθει στη διπλασια τιμη.

οσοι το αμελησατε,τρεχτε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα