naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 Εμενα δεν μου εχει ερθει ακομη η ειδοποιηση αλλα αμα δεν ερθει μεχρι τις 25 Δεκ. βλεπω το κρατημενο 50αρικο να μεταμορφωνεται σε πολλα τζιν+τονικ. Αν δεν σου έρθει οφείλεις να πας μόνος σου μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου και να το παραλάβεις από τη Δ.Ο.Υ σου χωρίς πρόστιμο. Η με το νέο έτος με καπέλο. Αν βέβαια απολαύσεις αρκούντος τα τζιν και τόνικ, ε δεν πειράζει, χαλάλι η προσαύξηση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2010 ...και αν ΔΕΝ σου ερθει σημα ενω ΠΡΕΠΕΙ να σου ειχε ερθει...τι κανεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelapos 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2010 ...και αν ΔΕΝ σου ερθει σημα ενω ΠΡΕΠΕΙ να σου ειχε ερθει...τι κανεις? την πάπια...!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2010 ...και αν ΔΕΝ σου ερθει σημα ενω ΠΡΕΠΕΙ να σου ειχε ερθει...τι κανεις? Πρεπει να πας να το πληρωσεις σε καποια τραπεζα εγκαιρως, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2010 Το θέμα είναι αν θέλεις να πουλήσεις την καλή σου, οπότε πρέπει να πληρώσεις και τα υπόλοιπα σήματα ή αν το μεταβιβάσεις στη γιαγιά σου, τί θα κάνεις στα δικαστήρια σε περίπτωση ατυχήματος? Θα φέρεις και τη γιαγιά σου μαζί? radd, τί εννοείς οταν λες οτι έγραψες στα @@ σου το κράτος? Τί έκανες δηλ? :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2010 Εγω εχω κανει οριστικη διαγραφη της μοτας και παρ'ολ'αυτα μου ηρθε ειδοποιηση να πληρωσω τα τελη κυκλοφοριας. Ε ρε που τους δερνει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2010 κ αμα θελει η "γιαγια" σου να το πουλησει??? Για να πάρει κάτι πιο "δυνατό" εννοείς; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2010 Περα απτην πλακα δεν παιζει προβλημα σε μεταπωληση αν δεν εχεις πληρωσει τελη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2010 Περα απτην πλακα δεν παιζει προβλημα σε μεταπωληση αν δεν εχεις πληρωσει τελη? Σαφώς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_abel 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2010 Εμενα δεν μου εχει ερθει ακομη η ειδοποιηση αλλα αμα δεν ερθει μεχρι τις 25 Δεκ. βλεπω το κρατημενο 50αρικο να μεταμορφωνεται σε πολλα τζιν+τονικ. Με 50 Ε πόσα πίνεις; 2-3; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2010 Παίδες καλησπέρα. Μπας (απο το Εγγλέζικο bus) και μπορεί κανείς σας να μου εξηγήσει γιατί πήρα απαλλαγή τελών κυκλοφορίας για το 2011 ? Το χαρτί γράφει ότι θα πληρώσω 3 ευρώ με αιτία απαλλαγής : Αντικατάσταση αποσυρθέντος. Δεν έχω αποσύρει κανένα μηχανάκι wtf ίζ γκόινγκ όν ναούμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2010 Παίδες καλησπέρα. Μπας (απο το Εγγλέζικο bus) και μπορεί κανείς σας να μου εξηγήσει γιατί πήρα απαλλαγή τελών κυκλοφορίας για το 2011 ? Το χαρτί γράφει ότι θα πληρώσω 3 ευρώ με αιτία απαλλαγής : Αντικατάσταση αποσυρθέντος. Δεν έχω αποσύρει κανένα μηχανάκι wtf ίζ γκόινγκ όν ναούμε. Μηπως εχεις αποσυρει αμαξι και βρηκαν αυτο? Αν οχι | | V Σο γουαι ντου γιου κερ σο ματς? Πεϊ δε θρι γιουρος, εντ λετ δεμ γκο φακ δεμσελφς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2010 Αν δεν σου έρθει οφείλεις να πας μόνος σου μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου και να το παραλάβεις από τη Δ.Ο.Υ σου χωρίς πρόστιμο. Η με το νέο έτος με καπέλο.Αν βέβαια απολαύσεις αρκούντος τα τζιν και τόνικ, ε δεν πειράζει, χαλάλι η προσαύξηση Μπορω δηλαδη χωρις να μου εχει ερθει το ειδοποιητηριο να παω στην τραπεζα και να τα πληρωσω? ΔΟΥ δεν παιζει να παω με την καμια, γινεται της μουρλης απο τις 6 τα χαραματα μεχρι τη ληξη της βαρδιας. Προσπαθησα να το κανω περυσι και δεν αντεξα, πηρα τηλ και εβαλα "βυσμα" για να παω στο ταμειο χωρις να περιμενω 3 μερες. Με 50 Ε πόσα πίνεις; 2-3; 6-7 και μου μενουν ρεστα και για εισιτήριο αστικού (δεν κανει να οδηγησουμε μετα απο τοσα). υπο προϋποθεσεις γίνονται και 10 Παίδες καλησπέρα. Μπας (απο το Εγγλέζικο bus) και μπορεί κανείς σας να μου εξηγήσει γιατί πήρα απαλλαγή τελών κυκλοφορίας για το 2011 ? Το χαρτί γράφει ότι θα πληρώσω 3 ευρώ με αιτία απαλλαγής : Αντικατάσταση αποσυρθέντος. Δεν έχω αποσύρει κανένα μηχανάκι wtf ίζ γκόινγκ όν ναούμε. Do the Chinese Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2010 Παίδες καλησπέρα. Μπας (απο το Εγγλέζικο bus) και μπορεί κανείς σας να μου εξηγήσει γιατί πήρα απαλλαγή τελών κυκλοφορίας για το 2011 ? Το χαρτί γράφει ότι θα πληρώσω 3 ευρώ με αιτία απαλλαγής : Αντικατάσταση αποσυρθέντος. Δεν έχω αποσύρει κανένα μηχανάκι wtf ίζ γκόινγκ όν ναούμε. ..μάλλον έχει αποσύρει το μαγαζί όπου την πήρες + δεν στο έχουν πεί ! Καλό αυτό ! Πληρώνεις τα 3 + καθάρισες !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2010 Παίδες καλησπέρα. Μπας (απο το Εγγλέζικο bus) και μπορεί κανείς σας να μου εξηγήσει γιατί πήρα απαλλαγή τελών κυκλοφορίας για το 2011 ? Το χαρτί γράφει ότι θα πληρώσω 3 ευρώ με αιτία απαλλαγής : Αντικατάσταση αποσυρθέντος. Δεν έχω αποσύρει κανένα μηχανάκι wtf ίζ γκόινγκ όν ναούμε. φίλε φρουκουμπίκου, έχουμε τα μεγαλύτερα μοτόρια με τα φθηνότερα τέλη κυκλοφορίας! τυχαίο? δεν νομίζω... 11888 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikDuke 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2010 Καλησπέρα σε όλους! Νέος στη παρέα σας!!! :lol: Τα φώτα σας παίδες! Πιτσιρικάς έιχα ενα glx cub 90...Ένα πρωί πατησίων κ αλεξανδρας η τροχαία μου πήρε την άδεια κυκλοφορίας λόγο ηχορήπανσης (sebring)! Το θέμα είναι οτι έφυγα ξαφνικά εξωτερικό για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους τότε κ φαντάζομαι πως η άδεια θα είναι ακόμα στην τροχαία η κάνω λάθος?.. Το μηχανάκι δεν κυκλοφορεί, είναι παρατημένο,άχρηστο απο τότε κ όπως είναι λογικό ερχόντουσαν ειδοποιεισεις για τα τέλη... Τι θα πρέπει να κάνω για να μην έρχονται ειδοποιείσεις κ ποιές θα έιναι οι κυρώσεις? Ευχαριστώ προκαταβολικά!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spad 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2010 λογικά θα πρέπει να πας στη ΔΟΥ που ανήκεις και να πληρώσεις όλα τα τέλη το διάστημα που το μηχανάκι είχε πινακίδες και μετά να τις παραδόσεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2010 Εμένα Παρασκευή ήρθαν... σήμερα τα ακούμπισα τα φράγκα. 360 μετά συγχωρήσεως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2010 Εμένα μου ρχονται εδώ και 3 χρόνια τέλη για 2 μηχανάκια που μουχαν κλέψει και δεν μουρχονται απαυτό που χω τώρα.. :_zeppelin: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2010 Αν θέλεις να πουλήσεις μηχανή, πρέπει να έχεις πληρώσει τα σήματα για τα τελευταία 5 έτη! Τα ζητάνε! Εγώ πληρώνω 3 Ευρώ και θα πληρώνω τα 3 μου για τα επόμενα 3 έτη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2010 Χεσε μεσα ....παει το δωρο... για 2 οχηματα 350ευρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2010 20 + 20 = 2 Innova = 40 e. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikDuke 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2010 Φίλε spad το θέμα είναι ότι την άδεια κ πινακίδα τα έχει η τροχαία! Δλδ το μόνο σίγουρο είναι οτι τα τέλη των προηγούμενων ετών πρέπει να πληρωθούν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2010 παρτε το σημα, οσοι δεν το πηρατε μεχρι τελος του χρονου. μετα θα πληρωθει στη διπλασια τιμη. οσοι το αμελησατε,τρεχτε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manav1s 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2010 το πηρα κι εγω,50ρακι εσκασα!!! Αχ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες