kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 γνωριζεις κανεις αν καποιος που δεν πληρωσει το σημα θα εχει επιπτωσεις? αν ας πουμε το πληρωσω εντος του 2011 γιατι(τωρα δεν παιζει φραγκο) θα εχω καποια προσαυξηση-προστιμο? φιλος μου ειπε οτι μπορω να μην το πληρωσω καθολου του 2011 (εφοσον δεν εχω σκοπο να πουλησω τη μηχανη εντος αυτου του ετους) κ να παω να πληρωσω το σημα του 2012 κ μονο...το θεμα ειναι,αν το κανω ετσι το σημα του 2011 παυει να υφιστανται σαν χρεος μου προς το κρατος ή στην επομενη συναλλαγη μου με αυτο θα το βρω φαντης μπαστουνι κ θα το πληρωσω διπλο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 θα το πληρωσω διπλο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
agnostos_xxx 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 :_thumbsup: καταλαβα :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 Το σημα Τελων Κυκλοφοριας εχει δυο τροπους να το πληρωσεις: Ή μεχρι την ημερομηνια ληξης αγορας και πληρωνεις την αναγραφομενη Τιμη ή ...το αφηνεις και μετα το πληρωνεις διπλά και εαν σε κιολας τσεκαρουν απο την Τροχαια και δεν το εχεις....παλι πηγαινε σε ενα ΑΤΜ και κοιτα αν σε φτανουν ΚΑΙ για το προστιμο που θα κοπει... Χώρια που αν το παρεις εγκαιρως πας σε μια Τραπεζα και πληρωνεις-παιρνεις-εχεις..αλλιως μετα πηγαινε στην Δ.Ο.Υ.και γμσε τα...ΘΑ εξυπηρετηθεις...(το πότε ειναι το θεμα...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 γνωριζεις κανεις αν καποιος που δεν πληρωσει το σημα θα εχει επιπτωσεις? 1) αν ας πουμε το πληρωσω εντος του 2011 γιατι(τωρα δεν παιζει φραγκο) θα εχω καποια προσαυξηση-προστιμο? 2)φιλος μου ειπε οτι μπορω να μην το πληρωσω καθολου του 2011 (εφοσον δεν εχω σκοπο να πουλησω τη μηχανη εντος αυτου του ετους) κ να παω να πληρωσω το σημα του 2012 κ μονο...το θεμα ειναι,αν το κανω ετσι το σημα του 2011 παυει να υφιστανται σαν χρεος μου προς το κρατος ή στην επομενη συναλλαγη μου με αυτο θα το βρω φαντης μπαστουνι κ θα το πληρωσω διπλο? 2 διαφορετικά ερωτήματα. στο 1 η απάντηση είναι διπλό. Δεν το χάνεις με τίποτα το....ΣΤΟΙΧΗΜΑ! στο 2, θα σου έρθει του χρόνου ..........εαν δεν έχεις καταθέσει πινακίδες. Δεν παύει να υφίσταται όσο οι πινακίδες + η άδεια κυκλ/ρίας είναι στην κατοχή σου. Αμα τις καταθέσεις προσωρινά, τότε παύεις να πληρώνεις για 1-20 χρόνια.... όποτε αποφασίσεις να ΤΙΣ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ, τότε θα πληρώσεις ΣΗΜΑ τρέχοντος έτους. στο 3......έχεις να κάνεις με την Τροχαία. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
αρης_τζ 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 Παίδες μολις το πλήρωσα και το κότσαρα στην πινακίδα.. 50ευρώ στην Alpha Bank για μοτόρι 599κ.εκ.. Ας πουν κι άλλοι που τους ήρθε ειδοποίηση.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
radd 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 α) Mπορείς να καταθέσεις προσωρινά τις πινακίδες και να τις παραλάβεις όποια στιγμή θέλεις μέσα στο χρόνο χωρίς πρόστιμο (πχ τον Φλεβάρη, τον Ιούνη κτλ) β) Μπορείς να τους γράψεις στ' αρχίδια σου (όπως εγώ), έτσι κι αλλιώς το μπουρδελοκράτος τους διαλύεται 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 Εμενα δεν μου εχει ερθει ακομη η ειδοποιηση αλλα αμα δεν ερθει μεχρι τις 25 Δεκ. βλεπω το κρατημενο 50αρικο να μεταμορφωνεται σε πολλα τζιν+τονικ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 ωρε παιδιά, εγώ που πούλησα το παπί και μου ήρθανε τα τέλη του τι κάνω; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 ωρε παιδιά, εγώ που πούλησα το παπί και μου ήρθανε τα τέλη του τι κάνω; Τιποτα. Η μαλλον παρε τηλ τον αγοραστη σου να ερθει να τα παρει για να μην φαει πολυ τρεξιμο στη ΔΟΥ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 ωρε παιδιά, εγώ που πούλησα το παπί και μου ήρθανε τα τέλη του τι κάνω; Παρτο πισω το παπι!!!Οιωνοοος!!!! Σοβαρα τωρα,αν θες παιρνεις τηλ.τον νεο ιδιοξτητη για να γλυτωσει την ταλαιπωρια του δινεις την ειδοποιηση,αλλιως την πετας και παει αυτος στην ΔΟΥ για το σηματακι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 εμένα ήρθε ειδοποίηση πριν 10 μέρες. πηγα και το πλήρωσα ήδη. με γδάραν ζωντανό! 3€ (1700c.c.) :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
remallis 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 εμένα ήρθε ειδοποίηση πριν 10 μέρες. πηγα και το πλήρωσα ήδη. με γδάραν ζωντανό! 3€ (1700c.c.) :D ΠΩΣ;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 εγω εσκασα 20αρακι! αν δεν σου ερθει αληθεια που μπορεις να το προμηθευτεις? και τι δικαιολογητικα-χαρτια χρειαζονται? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 ΠΩΣ;;; καπου λειπουν 2 μηδενικα??? 300 ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 καπου λειπουν 2 μηδενικα??? 300 ? ...παιδιά, απόσυρση.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 α ναι ρε επαιξε κ αποσυρση.... μας εχει αποσυντονισει αυτο το κρατος . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 ...αν δεν σου ερθει αληθεια που μπορεις να το προμηθευτεις? και τι δικαιολογητικα-χαρτια χρειαζονται? Αδεια Κυκλοφοριας και Ταυτοτητα σου.Πας στη ΔΟΥ που ανηκεις και το πληρωνεις-αγοραζεις εκει :) ΠΡΟΣΟΧΗ:Ισχυει κι εδω η ημερομηνια που δινουν και στις Τραπεζες,να μην παρελθει δηλαδη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 ...παιδιά, απόσυρση.... ...α γεια σου απαλλαγή λόγω απόσυρσης, για 5 χρόνια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 Εμένα πάντως o father μου έχει ένα σκουτεράκι και δεν έχει πληρώσει για το σήμα τα τελευταία 13 χρόνια Όσες φορές τον έχουν σταματήσει πάντως δε του ζήτησαν να δουν τίποτα περί σήματος Εγώ είμαι πιο τυπικός πάντως γιατί ποτέ δε ξέρεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 Αδεια Κυκλοφοριας και Ταυτοτητα σου.Πας στη ΔΟΥ που ανηκεις και το πληρωνεις-αγοραζεις εκει :) ΠΡΟΣΟΧΗ:Ισχυει κι εδω η ημερομηνια που δινουν και στις Τραπεζες,να μην παρελθει δηλαδη. ευχαριστω! κατι ακομα, αν πας στην τραπεζα και ζητησεις με βαση τον κυβισμο κλπ να σου κοψουν εκει ενα σημα? δεν το δινουν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 Εμένα πάντως o father μου έχει ένα σκουτεράκι και δεν έχει πληρώσει για το σήμα τα τελευταία 13 χρόνια Όσες φορές τον έχουν σταματήσει πάντως δε του ζήτησαν να δουν τίποτα περί σήματος Υπάρχει και "καλύτερος" τρόπος. Μεταβιβάζεις τη μοτοσυκλέτα σου στη γιαγιά σου, δεν πληρώνεις ποτέ τέλη κυκλοφορίας και χέστηκες που η γιαγιά δε θα μπορεί να πάρει φορολογική ενημερότητα. Σατανικό ? Ρε παιδιά, φαντάζεστε γιαγιά με Hayabusa στο όνομά της Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 ...αν πας στην τραπεζα και ζητησεις με βαση τον κυβισμο κλπ να σου κοψουν εκει ενα σημα? δεν το δινουν? Oχι.Η Τραπεζα απλα εισπραττει για λογαριασμο του Δημοσιου τα ανταποδοτικα χρηματα για τα Τελη Κυκλοφοριας. Μεσολαβει δηλαδη,ως εισπρακτορας και δεν εχει καμμια αρμοδιοτητα εκδοσης σηματων.ΜΟΝΟ στη ΔΟΥ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 Ρε παιδιά, φαντάζεστε γιαγιά με Hayabusa στο όνομά της κ αμα θελει η "γιαγια" σου να το πουλησει??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες